monika33.net 11.08.08, 16:49 mam problem, moje żylaki zaczęły strasznie wyciekać. Ból jest nie do opisania. Bardzo proszę o polecenie mi jakiegoś specjalisty w Częstochowie lub na Śląsku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K2 Re: cieknące żylaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 18:31 jak to cieknące, a masz pajęcaaki czy grube, najgroźniejsze są pajęczaki po są wynikiem zatorutętnic w okolicach krocza, i tak jak opowiadasz krew nie cofa się a gromadzi w mikrokanalikach które z czasem pękają a najgorszym przypdku robi się owrzodzenie zazwyczaj w okolicach kostki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: cieknące żylaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 18:32 Dr. gawrychowski 0343654530 tylko wizyty są drogie a zabegi przeprowadza w zabrzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: cieknące żylaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 19:10 pilsudskiego 11 ale gabinet czynny tylko w soboty. Odpowiedz Link Zgłoś
k2i Re: cieknące żylaki 11.08.08, 19:18 o tym samym lekarzu naczyniowym piszę, to prawda w soboty czynne ale można spróbować na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Re: cieknące żylaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.08, 08:42 Moja znajoma leczyła się w Częstochowie przez wiele lat (chyba 12), żaden lekarz nie stosował właściwych metodm. Młoda stosunkowo osoba przed 40 miała duże, otwarte rany. Dopiero prof. Motyka, który przyjmuje w Katowicach i Bytomiu pomógł jej skutecznie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: cieknące żylaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 10:55 bo w ogule najlepsi lekarze w tej dziedzinie są na śląsku w piekarach i zabrzu, dlatego polecam tego lekarza który ma tutaj filię swojej przychodni a normalnie leczy na śląsku Odpowiedz Link Zgłoś
monika33.net Re: cieknące żylaki 12.08.08, 20:36 bardzo Ci dziękuję, właśnie te otwarte rany mam nad kostkami obu nóg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wid Re: cieknące żylaki IP: *.slowackiego.trustnet.pl 12.08.08, 21:55 Polecam dr. Czeczotka Zabieg wycięcia żylaków będzie przeprowadzany w Lodzi. www.czeczotka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: cieknące żylaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 23:15 monika33.net napisała: > bardzo Ci dziękuję, właśnie te otwarte rany mam nad kostkami obu nóg. zapieprzaj jak najszybciej do lekarza!!! to nie są żadne przeelewki, leczenie owrzodzeń to bardzo długi okres no i .... a zreszta lekarz ci wszystko powie i nie załuj pieniążków na leczenie, nie pożałujesz a w państwowych szpitalach robia to starymi bardzo inwazyjnymi metodami a leczenie trwa latami. I jeszcze jednio nastaw się na ból, ale efekty beda naprawdę dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: cieknące żylaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 23:16 i żebyś nie drapała ani nie owiłała tych owrzodzeń, muszą byc suche!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysliciel Re: cieknące żylaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.08, 14:04 ja chorowalam na te chorobe ale uwazam ze nailepszym lekarzem w tei dziedzinie jest doktor sawicki z rebielic krolewskich przyimuie w blachowni na chirurgi ogulnei zglos sie do niego pomoze cimnie wyleczyl w ciogu 4 miesiecy ran nie myi wodom z kranu tylko wodom utlenionom i jest taka wod a w aptekach sol tym przemywairowniesz som plastry na te rany utszymuiom sie nawed do 7 dni ale one som bardzo drogie bez recepty plaster 10 x10 kosztuie nawet do 12 zloty a na recepte som troche tasze ja je uzywalam i pomogly zycze powodzenia ale ten lekasz mi pomugl wizyta kosztuie 300 zl zaryzykui on ci moze pomuc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysliciel Re: cieknące żylaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.08, 14:06 przepraszam pomylilam sie daie sprostowanie wizyta kosztuie 30 zloty sory Odpowiedz Link Zgłoś
mikado82 Re: cieknące żylaki 17.08.08, 14:10 to jakaś straszna choroba chyba-kurde, od czego to moze sie zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: cieknące żylaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 16:28 zazwyczaj jest dziedziczona lub poprostu skutkuje bardzo złym trybem życia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: cieknące żylaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 16:27 sorki ale w przypadku autorki to jest już zaawansowana choroba i samymi lekami nie dasz rady, musi się zgłosić do specjalisty... a może już była? Odpowiedz Link Zgłoś
monika33.net Re: cieknące żylaki 17.08.08, 20:24 niestety byłam już u lekarza, szprycuje mnie tabletkami,maściami, a to nic nie daje. Słyszałam właśnie o operacjach ale nie wiedziałam do kogo mogę sie zgłosić. Jeszcze raz dziękuję za informacje i proszę o więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: cieknące żylaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 21:37 u jakiego lekarza:o??, naprawdę warto czasami zapłacić więcej a mieć zrobione wszystko jak należy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysliciel Re: cieknące żylaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 21:12 chorobe tom mozna dostac przy zakszepicy zylnei choruiom na tom chorobe ludzie z krorzeniem i cukrzycam jest klinika naslosku ktora usowa zgozel operacyinie moia kol miala tak usowane dowiem sie o adres to podam ; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zowik_nieporadek Re: cieknące żylaki IP: *.centertel.pl 21.08.08, 11:48 Myslicielu, naprawdę nie wiesz co to jest słownik ortograficzny języka polskiego?? Jak można tak niechlujnie pisać, w dodatku fonetycznie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zowik_nieporadek Re: cieknące żylaki IP: *.centertel.pl 21.08.08, 11:46 Jezus Maria, a gdzie się podziała Twoja ortografia??? Nie można zrozumieć połowy słów z Twojej wypowiedzi. Ludzie dbajmy o kulturę na tym forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysliciel Re: przeprosiny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.08, 23:05 40 lat mieszkalam zagranicom teraz wrucilam i polszczyzny sie musze uczyc nanowo przepraszam jak was urazilam moiom pisowniom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: przeprosiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 06:58 :D jeśli to prawda to masz wybaczone, ja też kaleczę naszą pisownię pomimo tego że mieszkam od urodzenia w polsce, ale ważne jest przesłanie;) Odpowiedz Link Zgłoś