Dodaj do ulubionych

MaXXXymalny konwój

14.08.08, 14:11
30 Sierpnia Częstochowa
Imprezę organizuje rmf maxxx

szczegóły na stronie szukaj.czest.pl i RMF MAXXX
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: MaXXXymalny konwój IP: 83.2.143.* 14.08.08, 14:44
      uwaga koń trojański na stronie... :-(
      • Gość: frr Re: MaXXXymalny konwój IP: 85.202.145.* 14.08.08, 16:16
        takk?? prosze o szczegoly na email redakcja72@szukaj.czest.pl aly usunac robaszka ;]
      • timoneq Re: MaXXXymalny konwój 14.08.08, 16:29
        Gość portalu: gosc napisał(a):

> uwaga koń trojański na stronie... :-(

Dziękujemy za informacje. strona została zabezpieczona i najbardziej zagrożone
        elementy strony zostaną przeskanowane - Jeśli masz "gosc" raport z antywirusa
        proszę o przesłanie - redakcja72@szukaj.czest.pl

Do tej pory nie znaleźliśmy błędu.
    • Gość: mariano919 Re: MaXXXymalny konwój IP: 85.202.152.* 14.08.08, 21:29
      Myślę, że to będzie fajnia impreza, miło ze rmf Maxxx zauważyl Częstochowę i coś
      w niej ogranizuje :)
      • Gość: C Re: MaXXXymalny konwój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.08, 23:08
        Ech pamiętam inwazje mocy robione przez RMF, to chyba najlepsze imprezy jakie
        były organizowane w Częstochowie na otwartym powietrzu. Wspomnienia.
        • timoneq Re: MaXXXymalny konwój 14.08.08, 23:42
          Też pamiętam chodz miałem wtedy około 4-6 lat, jedna wielka impreza na północy
          (bo tylko na niej byłem) i pokazy sztucznych ogni - pokazy laserowe w Olsztynie
          koło zamku. to były mega imprezy z dzieciństwa ... i jak porównać Inwazję do np
          koncertu Dody pod M1 ... ;| zal Częstochowa ma JG i dzięki niej może się wybić
          wystarczy w okresie takim jak ten teraz <pielgrzymki i te sprawy> wypromować
          jakies podobne imprezy do Inwazji - mogą być inni patronaci inny cel imprezy ale
          ludzi dzięki takiej promocji napewno będzie duuużo... wystarczy popatrzeć na
          dzien hutnika - promenada. Czestochowiana brakuje imprez =] takie jest moje
          zdanie...

a tak łącząc do tematu 3aleja teraz przypomina europejskie miasto, zycie nie
          zamiera tuż po 22-23 a o 2 - 3 i to wielki plus dla miasta =]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka