timoneq 14.08.08, 14:11 30 Sierpnia Częstochowa Imprezę organizuje rmf maxxx szczegóły na stronie szukaj.czest.pl i RMF MAXXX Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: MaXXXymalny konwój IP: 83.2.143.* 14.08.08, 14:44 uwaga koń trojański na stronie... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frr Re: MaXXXymalny konwój IP: 85.202.145.* 14.08.08, 16:16 takk?? prosze o szczegoly na email redakcja72@szukaj.czest.pl aly usunac robaszka ;] Odpowiedz Link Zgłoś
timoneq Re: MaXXXymalny konwój 14.08.08, 16:29 Gość portalu: gosc napisał(a): > uwaga koń trojański na stronie... :-( Dziękujemy za informacje. strona została zabezpieczona i najbardziej zagrożone elementy strony zostaną przeskanowane - Jeśli masz "gosc" raport z antywirusa proszę o przesłanie - redakcja72@szukaj.czest.pl Do tej pory nie znaleźliśmy błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano919 Re: MaXXXymalny konwój IP: 85.202.152.* 14.08.08, 21:29 Myślę, że to będzie fajnia impreza, miło ze rmf Maxxx zauważyl Częstochowę i coś w niej ogranizuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C Re: MaXXXymalny konwój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.08, 23:08 Ech pamiętam inwazje mocy robione przez RMF, to chyba najlepsze imprezy jakie były organizowane w Częstochowie na otwartym powietrzu. Wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
timoneq Re: MaXXXymalny konwój 14.08.08, 23:42 Też pamiętam chodz miałem wtedy około 4-6 lat, jedna wielka impreza na północy (bo tylko na niej byłem) i pokazy sztucznych ogni - pokazy laserowe w Olsztynie koło zamku. to były mega imprezy z dzieciństwa ... i jak porównać Inwazję do np koncertu Dody pod M1 ... ;| zal Częstochowa ma JG i dzięki niej może się wybić wystarczy w okresie takim jak ten teraz <pielgrzymki i te sprawy> wypromować jakies podobne imprezy do Inwazji - mogą być inni patronaci inny cel imprezy ale ludzi dzięki takiej promocji napewno będzie duuużo... wystarczy popatrzeć na dzien hutnika - promenada. Czestochowiana brakuje imprez =] takie jest moje zdanie... a tak łącząc do tematu 3aleja teraz przypomina europejskie miasto, zycie nie zamiera tuż po 22-23 a o 2 - 3 i to wielki plus dla miasta =] Odpowiedz Link Zgłoś