Dodaj do ulubionych

ARS ul. Kosmowskiej

14.09.08, 18:34
co sadzicie?? dla mnie kompletne dno, szczegolnie kierowniczka
bleee....
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: ARS ul. Kosmowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.08, 17:50
      dla mnie szczególnym dnem są młode lalunie które tam pracuja są bardzo
      nieuprzejme a szczególnie kasjerki(czego sam doświadczyłem na własnej
      skórze)szkoda tylko pani kierownik i starego personelu którego zostało niewiele
      • Gość: grym Re: ARS ul. Kosmowskiej IP: 80.54.168.* 25.09.08, 12:16
        zartujesz ??!! zal ci kierowniczki?? a z jakiego powodu? ja tam
        chodze na zakupy codziennie i nie widzialem zeby cokolwiek robila
        poza siedzieniem(tak przypuszczam) bo na sklepie jej jeszcze nigdy
        nie widzialem, jest opryskliwa zarozumiala i traktuje klientow jak
        zlo konieczne , fuj...
        • ancymonka Re: ARS ul. Kosmowskiej 25.09.08, 12:23
          Też tam jestem dosyć często i kierowniczki jeszcze na oczy nie widziałam,
          natomiast na obsługę narzekać nie mogę, wręcz przeciwnie :) Za taką płacę to
          podziwiam dziewczyny, że chce im się tam codziennie zasuwać. Do tego nie znają
          dnia ani godziny w której usłyszą, że od dnia następnego pracują np. na Rakowie...
          • Gość: kora Re: ARS ul. Kosmowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.08, 22:19
            sama pracowałam na Kosmowskiej,lecz nie dałam rady i odeszłam praca bez wolnego i w ogóle harówa a atmosfera do kitu.Podziwiam dziewczyny które tam pracują i znoszą to wszystko za marny tysiączek,i niech głupot nie piszą ze zarabia się tam 1400zł chyba że za 6 tygodni
        • Gość: gość Re: ARS ul. Kosmowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.08, 11:27
          hi,hi jak jej nigdy nie widziałeś to skąd wiesz jaka jest?DZIWNE
    • Gość: ana Re: ARS ul. Kosmowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.08, 19:54
      a ja uważam że te wypowiedzi nie należą do klientów tylko do pracowników.sama
      jestem kierownikiem i twierdze że jak robić sie nie chce to wypisują
      głupoty.Taka płaca jak i wykonana praca.Obsługa ogólnie w sklepach jest pod
      psem,jak by była lepsza to i płace byłyby wyższe.Ludzie jeżeli tak wam żle
      zwolnić się.Przymusu nie ma.
      • Gość: gość Re: ARS ul. Kosmowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.08, 20:12
        wreszcie ktoś super napisał popieram cię w 100%
        a propo są przyjęcia do społem za 800zł i napracować się nie trzeba
        wstawać też sie będzie lepiej
        pozdrawiam
        • Gość: ona Re: ARS ul. Kosmowskiej IP: 89.174.23.* 26.09.08, 22:06
          wiec tak poki na kosmowskiej sie nie zmienila kierowniczka i
          dziewczyny to sklep byl wporzadku ale jak jest ta blondyna to mi sie
          juz nawet zakupow nie chce robic poniewaz ona drze ryja na sklepie
          na swoje dziewczyny towar wali sie pod nogami poniewaz za malo ludzi
          pracuje ale kto przyjdzie do pracy za 1100zł.Wiec trzeba zmienic
          kierowniczke i pewnie wszystkie dziewczyny jak i klienci sie na to
          zgodza:) pozdrownienia
          • Gość: sara Re: ARS ul. Kosmowskiej IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 28.09.08, 14:50
            popieram w 100% nic wiecej nie trzeba, blondi jest nienormalna,
            pusta, krzykliwa i arogancka, a do "ana" glupszych rzeczy juz nie
            moglas napisac?? skoro jak twierdzisz tez jestes kierownikiem to
            powinnas wiedziec jak to w praniu wyglada, wiec po co takie bzdury
            wypisujesz,pojedz na kosmowska, zobacz a potem oceniaj.
            w kazdym razie blondi wynocha , jako klient patrzec mi sie nie chce,
            widuje ja tylko przy kasie jak papieroski kupuje a jak wychodze ze
            sklepu to widuje ja z tylu jak je pali potem co chwila...e szkoda
            slow
            • Gość: adam Re: ARS ul. Kosmowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.08, 09:50
              odpowiedz na posta//sara//.i ty jesteś klientem?i znasz tą kierowniczkę tak
              blisko,że wiesz jaka jest? Nie ty jesteś tym jednym z tych pustych tchurzliwych
              pracowników który nie potrafi o swoje walczyć.Dlaczego nie powiesz jej to w
              oczy?Co dupa ze strachu się marszczy?kobieto troche ludzkiej godności.Nie pasuje
              zwolnić się.Ale po co jak strach dupe ściska.
              • Gość: sara Re: ARS ul. Kosmowskiej IP: 80.54.168.* 29.09.08, 19:16
                do adama: nie rob bledow jak juz piszesz te wypociny i tak jestem
                klientem mieszkam obok i mam widok z balkonu, nie powiem co ci sie
                marszczy z zalu...
            • Gość: ALEX Re: ARS ul. Kosmowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.08, 10:01
              słuchaj SARA ty pustaku,jestem klientem w tym waszym sklepie,i uważam że
              kierownikowi przez takie wypisywanie to robicie super reklamę,z tego powodu że
              takie osoby które nie trzymają z pracownikami są najleprzymi przełożonymi wg
              dyrekcji.muslisz że będzie lepiej no to się grubo mylisz.Co uważasz że dyrekcja
              jest głupia?ja uważam że teraz przy tej kierowniczce jest chociaż porządek na
              sklepie,no i wrescie można być obsłużonym nie tak jak kiedyś.Tak więc SARA i te
              inne weżcie sie do roboty,bo brak wam odwagi cywilnej na coś innego.I DOBRZE WAM
              TAK HI HI HI
              • Gość: do ALEX Re: ARS ul. Kosmowskiej IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 30.09.08, 17:44
                zenujace wyznanie pustego pustaka, skoro tobie si podoba to musisz
                byc jednym z tych pijusow za 1,75 co sie w pas klaniaja.... dobrze
                ci tak hi hi hi - idiotyzm/debilizm
            • Gość: ana Re: ARS ul. Kosmowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.08, 11:24
              Byle tak dalej,sama się wkopujesz.Właśnie tak wiem jak to wygląda w praniu.Takie
              osoby jak ty są nieszkodliwe,poniewarz jeśli w zespole jest coś nie tak to
              należy o tym rozmawiać ,no ale cóż jeśli na kosmoskiej pracują wszystki takie
              osły jak ty //w co wątpię//to z kim tu rozmawiać,do rozmowy należy mieć godnego
              przeciwnika a nie takie ZERO jak ty.Zawsze możesz złożyc swoje cv na kierownika
              no i zobaczymy....
              • Gość: do ana Re: ARS ul. Kosmowskiej IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 30.09.08, 17:45
                no Tak Ty jak widac w tej roli sie nie sprawdzasz, co widac po
                wypowiedziach, pozdrawiam pracuj dalej moze awansujesz...
          • Gość: alex Re: ARS ul. Kosmowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.08, 11:14
            masz rację trzeba zmienić kierowniczkę i wtedy znów będzie można kraść,bo polak
            czego jest nauczony.//narzekac i nic nie robić//
            • Gość: rrrr Re: ARS ul. Kosmowskiej IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 30.09.08, 17:46
              hahahaha masz racje w 100% popieram alex na kierownika ;p;p;p
          • Gość: adam Re: ARS ul. Kosmowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.08, 11:16
            towar sie wala pod nogami?Niewidziałam no ale jeśli tak piszesz to znaczy że to
            personel do dupy no i trafiła kosa na kamięń.hi,hi
    • Gość: olka Re: ARS ul. Kosmowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 21:24
      czy w ARSACH dalej podwójna lista obecności / godzin/
    • Gość: a Re: ARS ul. Kosmowskiej IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 30.09.08, 17:49
      nie macie wazniejszych problemow?? dziecinada, kto jest dobry a kto
      zly.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka