Gość: gość1010 Re: Poszukiwany dobry pediatra w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 14:34 JA NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dr glińskiej z przychodni na ul. Piastowskiej- pracuje też na Parkitce, jest pediatrą i neonatologiem- PO CO LUDZIE TACY JAK ONA IDA LECZYĆ DZIECI- JEST OKROPNA JAKO CZŁOWIEK I LEKARZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość2 Re: Poszukiwany dobry pediatra w Częstochowie IP: 77.87.124.* 11.03.09, 00:07 dr Glińska pracuje na Barbary a nie na Parkitce i jest pediatrą nie neonatologiem, ech ten twój post to jak te samochody co je rozdawali na Placu Czerwonym. Żądasz profesjonalizmu od lekarza a sam w jednym krótkim poscie rzucasz 2 błędy rzeczowe, gdyby lekarze z taka rzetelnoscią diagnozowali pacjentow jak ty napisałeś swój post to juz by dawno siedzieli u prokuratora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żebybyłojasne Re: Poszukiwany dobry pediatra w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 08:29 dr Glińska jest pediatrą i neonatologiem. Niemiła jest- to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ 1010 Re: Poszukiwany dobry pediatra w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 14:35 POLECAM DR BANASIAKA, hALKIEWICZA DR sTOIŃSKĄ ( PULMUNOLOG) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justak1 do gościa 1010 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.09, 11:01 I tak właśnie będziemy się tu spierać. Moim skromnym zdaniem dr Glińska dlatego jest lekarzem żeby leczyć, a w moim przypadku nawet ratować życie dziecku. Jest lekarzem mojej córki na Piastowskiej, jak również gdy nie raz nie dwa zdarzało się nam leżeć na Barbary również leczyła moje dziecko. Owszem specyficzna jest troszkę (może nawet opryskliwa) ale skuteczna. A to chyba najważniejsze- nieprawdaż??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Poszukiwany dobry pediatra w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.09, 12:58 Witam. Podajcie namiary na dobrego pediatrę w dzielnicy Wyczerpy Dolne - takiego który ma dobry kontakt z malutkimi dziećmi i jest kompetentny, można mu ufać. Bardzo proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izula Re: Poszukiwany dobry pediatra w Częstochowie IP: 83.17.130.* 22.03.09, 22:17 JA mieszkam na wyczerpach ale moje dzieci lecze u DR.GAŁKOWSKIEGO,ma przychodnie na północy i na wierzchowisku tam przyimuje na kase chorych i jeżdzi prywatnie do domu godny polecenia leczy od małego moją trójke dzieci i bardzo jestem zadowolona to numer do przychodni na północy 343624494 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izula Re: Poszukiwany dobry pediatra w Częstochowie IP: 83.17.130.* 22.03.09, 21:55 najlepszy jest DR.GAłKOWSKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: Poszukiwany dobry pediatra w Częstochowie IP: *.gprs.plus.pl 23.03.09, 13:06 dr Lewandowska-skocz jest najlepsza mialam kontakt z wieloma przy mojej dwojce dzieci ciepla wspaniala kobieta w razie potrzeby w nocy w ciagu 5 min potrafi przyjechac zawsze mozna na nia liczyc zaufac zawsze stawia dobra diagnoze moge mowic o niej w samych superlatywach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdesperowana matka Re: Poszukiwany dobry pediatra w Częstochowie IP: *.54.174.133.tvksmp.pl 08.04.09, 11:14 dr Paweł Gałkowski to chyba najgorszy pediatra jakiego znam!!! lekarz tzw "spychacz" patrzy na ilosc a nie na jakosc leczenia. Po drugie ironiczne podejscie do pacjenta skandal!!!a do tego diagnozy przez niego stawiane doprowadziły ze moje kilkumiesieczne dziecko przeszło w ciągu jednego miesiąca od zwyklego przeziebienia poprzez zapalenie ucha do zapalenia oskrzeli tydzien nie minął a znowy ponoć zwyczajne jak to on stwierdził przeziebienie( z zielonym katarkiem i gorączką 39 st.!!!) po czym inny lekarz stwierdził ze dziecko ma angine ropną!!!!! wykonczyłby dziecko a do tego zero jakiegokolwiek zainteresowania po co my sie znowu zjawilismy w przychodni!!!jak najszybciej wylecze dziecko i nigdy wiecej sie nie pojawie w tej przychodni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MamaB Re: Poszukiwany dobry pediatra w Częstochowie IP: 217.98.39.* 23.03.09, 15:36 czy ktoś zna dr Jaszczaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: Poszukiwany dobry pediatra w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 19:01 Moja siostra leczy dzieci u Jaszczaka mowi ze jest rewelacyjny stara sie leczyc bez antybiotyku raczej naturalnymi sposobami na jej dzieci akurat sprawdzaja sie te metody na moje dzieci to nie dziala przyjmuje w prywatnym gabinecie na okolnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daytonka Re: Poszukiwany dobry pediatra w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.09, 01:09 ja znam Jaszczaka poniewaz pracujemy w tym samym szpitalu i musze powiedziec, ze jest to rzeznik a nie lekarz. Nie potrafi nawet delikatnie obchodzic sie z noworodkami. Na podstawie doleczka nad posladkami powiedzial mi 4 dni po porodzie, ze podejrzewa u mojego dziecka rozszczep kregoslupa i kazal dalej leczyc dziecko ambulatoryjnie, nie dajac ani pol skierowania, a dziecko bylo i jest w 100% zdrowe... Jesli chodzi o pediatrow to bardzo polecam dr. Synowiecka z Blachowni, bardzo dobry lekarz i swietny czlowiek. Pracuje w szpitalu w Blachowni a gabinet ma u siebie w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Poszukiwany dobry pediatra w Częstochowie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.03.09, 21:56 a dr Jakubowski co sAdzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinka Re: Poszukiwany dobry pediatra w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 18:26 Zdecydowanie doktor Pawlikowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinka Re: Poszukiwany dobry pediatra w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 18:26 Zdecydowanie doktor Pawlikowa. Odpowiedz Link Zgłoś
malina-80 Re: Poszukiwany dobry pediatra w Częstochowie 24.03.09, 12:16 Ja polecam dr Ogrodniczak, jest dokladna i ma podejscie do dzieci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doro Re: Poszukiwany dobry pediatra w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.13, 10:42 Witam. Proszę o namiary na dr. Ogrodniczak, gdzie przyjmuje na kasę chorych. Mam synka który często choruje,a każdy lekarz do którego pójdę mówi co innego. Potrzebuje dobrego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
ila79 Re: Poszukiwany dobry pediatra w Częstochowie 20.05.09, 23:20 Ja polecam dr Wieczorka. Trochę brakuje mu tego, co ma dr Wójcik, czyli podejścia do dzieci, dostępności, humoru itp. ale jest moim zdaniem świetnym diagnostą. Dr Wójcik też zrobił na mnie b. dobre wrażenie, przy tym zawsze można na niego liczyć, ale tu mam mniejsze doświadczenie w kontaktach. Wieczorek leczył również mnie od wczesnego dzieciństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pannaanna Re: Poszukiwany dobry pediatra w Częstochowie IP: 193.138.241.* 10.06.09, 22:26 zdecydowanie dr.Wieczorek a co o kabaret zeby partrzec na poczucie humoru ale jak doktor zna pacjenta to i poczucie humoru sie znajdzie i tez mozna na Niego liczyc jak dziecko male to przyjedzie do domu i jak trzeba to przyjmie u siebie nawet w swieta(W KAZDE SWIETA) co do podejscia do dzieci to jak zaczynaja plakac to nie przestaje ich osluchiwac (jak to czesto ma miejsce w przychodniach)wrecz mowi ze to dobrze bo lepiej moze je osluchac ZAWSZE trafna diagnoza sprawdza sie co do dnia i godziny przebieg choroby POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dr.Teresa Juruś-Rubin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.09, 17:47 polecam dr Juruś przyjmuje na Michałowskiego w przychodni i wizyty domowe tez ma:) siostra poszla z małą i wypatrzyla krzywe bioderko mimo ze 100 razy chodzila do innej lekarki(po za czestochowa) bardzo mila zyciowa kobitka. chetnie pomoze poradzi duzo czasu poswieca serdeczeni polecam i jeszcze dr kaluza.. nie bylam osobiscie ale juz ktoras rzedu osoba mowila mi ze jest dobrym lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Poszukiwany dobry pediatra w Częstochowie IP: 193.138.241.* 28.07.09, 17:37 Masakra tylko nie Halkiewicz moje dziecko ma 10 lat a jeszcze nie moge o nim zapomniec gdy po urodzeniu trafilo na OIOM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Poszukiwany dobry pediatra w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.09, 08:27 rozumiem że skoro ma 10 lat to na tym OIOM-ie mu życie uratowali? Wdzięczna mamuśka nie ma co... Odpowiedz Link Zgłoś
monika830 Re: Poszukiwany dobry pediatra w Częstochowie 31.10.09, 15:33 Polecam gorąco dr. Sojdę, pracuje w przychodni combi Med na Dekabrystów, ma świetne podejście do małych pacjentów i ogromną wiedzę.Polecam gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
szkkar Re: Poszukiwany dobry pediatra w Częstochowie 04.11.09, 12:33 Polecam Panią Ewę Grzybowską - pediatrę neonatologa - prowadzi moje dziecko od narodzenia i z tego co wiem zajmuje się również starszymi dzieciakami, nie tylko niemowlętami. My korzystamy z jej usług prywatnie, przyjeżdza do nas do domu, jest świetnym specjalistą, oprócz leczenia udziela porad dotyczacych pielegnacji, diety, wychowania. Super babka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Poszukiwany dobry pediatra w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 21:03 a ja ufam dr Pawlik, bo przejmuje się pacjentem, ma wiedzę,jest rozsądna,miła choć czasem potrafi też "postawić do pionu"..Nie podlizuje sie pacjentom i nie pyszczyła nigdy gdy z różnych powodów zdarzało nam się skorzystać z innego pediatry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczona Re: Poszukiwany dobry pediatra w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 14:59 Osobiście uważam, że to całe formu jest żenujące!! Jedni rodzice chwalą, inni krytykują. Prawda jest taka, że każdy ma swoje kryteria wg których osądza inną osobę.Jedni stawiają na pierwsze wrażenie, inni na ilość przepisanych leków, jeszcze inni na koszt prywatnej wizyty... Jak w taki sposób można wybierać lekarza dla swojego dziecka??!! Zastanówcie się ludzie nad bzdurami które tu wypisujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
nowi-jka Re: Poszukiwany dobry pediatra w Częstochowie 02.03.10, 14:11 Nie wiem co Cie tak zenuje. No jedni h=gania inni chwala a ja wyciagam średnia. Pytam o to co ktos uważa i biore to mniej lub bardziej pod uwage. A jaki sposób wyboru lekarza jest dla Ciebie dobry?? Poprosze o jego zastosowanie i wskazanie lekarza dla moejgo synka któremu nikt nie pomógł od dłuzszego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
mayabo Re: Poszukiwany dobry pediatra w Częstochowie 15.03.10, 17:39 Wracając do Doktora Wójcika; byłam u niego tylko raz i nigdy więcej, może jest miły i ma świetny kontakt z dziećmi, jego poczucie humoru mnie nie interesowało. Badał moje dziecko trzy minuty wydał opinie mało słuchając co mam do powiedzenia na temat objawów i zachowania dziecka a wydaje mi się , że powinien wysłuchać co rodzic zaobserwował. Przepisał mi leki na gardło w tym antybiotyk a dziecko miało zapalenie cewki moczowej. Gdy zwracałam uwagę na niepokojące objawy Pan Doktor czarował mnie uśmiechem, więc wolę tych mniej czarujących a bardziej kompetentnych.Chodzę do Doktor Ogrodniczak i szczerze polecam. Dla niej nie ma głupich pytań, zawsze wysłucha na wszystko odpowie i wizyta trwa nie dziesięć minut a około pół godziny, dziecko jest dokładnie zbadane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokat33 Re: Poszukiwany dobry pediatra w Częstochowie IP: 92.16.5.* 31.03.10, 11:58 Czy ktos zna doktora W.Wieczorka lub doktora J. Brędzel bardzo prosze o odpowiedzi. jacy sa dla dzieci ??? i jak z diagnozami u nich ??? mamy duzy problem a mieszkamy w uk i tutaj nie wiedza jak nam pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Poszukiwany dobry pediatra w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 14:43 Nie dziwię się że nikt nie pomógł Twojemu synkowi skoro wyciągasz średnią z bzdur wypisywanych na forum.Nie wskażę nikogo bo każdy rodzić powinien sam przekonać się o skuteczności lekarzy. Zaufaj swojej intuicji i inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś