Dodaj do ulubionych

TRW Rolnicza czy są przyjęcia ?

09.10.08, 21:07
Mam pytanie do pracowników TRW na Rolniczej, czy przyjmują aktualnie
pracowników przez firmę Gi Worker, czy przyjęcia są wstrzymane?
dziękuję za odpowiedź:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: TRW Rolnicza czy są przyjęcia ? IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.08, 22:09
      a co w tym temacie mowia w kadrach TRW buraku wiejski ??
      • Gość: Michał K Obecnie są zwolnienia IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.10.08, 00:58
        z powodu międzynarodowego kryzysu finansowego tłuści Niemcy Francuzi i inni
        kupują mniej samochodów
      • maja27272727 Re: TRW Rolnicza czy są przyjęcia ? 10.10.08, 11:17
        co w kadrach mówią to ja wiem, jeśli pytam na forum to chyba mam
        pytanie do osób pracujących na ul Rolniczej, którzy wiedzą jaka jest
        sytuacja w zakładzie. A jeśli chodzi o twoją osobę to strasznie jest
        mi ciebie żal że jesteś taki ograniczony.Twoja wypowiedź mówi
        wszystko o tobie, nic dodać nic ująć. Powinineś porozmaiwać na forum
        z osobami na twoim poziomie,a niewielu takich jest.
        • maja27272727 Re: TRW Rolnicza czy są przyjęcia ? 10.10.08, 11:19
          było to oczywiscie do Adam ("burak wiejski")
          • Gość: M Re: TRW Rolnicza czy są przyjęcia ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.10.08, 23:04
            maju w obydwu zakładach szykują się do rozwiązania umów z pracownikami
            tymczasowymi, zamówienia spadają drastycznie. Co niestety dobija się na ilości
            potrzebnych pracowników.
    • Gość: radek Re: TRW Rolnicza czy są przyjęcia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 01:06
      Faktycznie nie ciekawie sie robi z praca. Zamówienia spadaja
      drastycznie
      • Gość: fhf Re: TRW Rolnicza czy są przyjęcia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 08:08
        ponoć na legionów od poniedziałku część Workservisowców ma być odwołanych
        • Gość: M Re: TRW Rolnicza czy są przyjęcia ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.08, 08:41
          Tylko ponoć i tak pojawia się plota. Z tego co wiem to drastycznie spada ilość
          produkcji, zamówień w związku między innymi z krachem finansowym na światowych
          indeksach giełdowych, dlatego normalne jest, że pracownicy firm GI Worker i Work
          Service są odwoływani (oczywiście ci z najkrótszym stażem). Ale to wina zakładu,
          który naprzyjmował ludzi a teraz chce ich zwalniać.
          • Gość: nikola Re: TRW Rolnicza czy są przyjęcia ? IP: 195.205.202.* 18.10.08, 23:26
            A u nas na rolniczej jest mnostwo ludzi na szkolce.Tylko dlatego ich szkola
            ,poniewaz maja kase z uni za przeszkolenie pracownikow.Biedni ludzie,robią im
            nadzieje!!!
    • syla-1980 Re: TRW Rolnicza czy są przyjęcia ? 22.10.08, 20:24
      caly cza sa przyjecia przez worker....ale trzeba sie zastanowic czy
      warto?pracuje tam pare dni a juz wypychaja na wolne z przyczyn ze nie ma
      zamowien,,,ta praca to totalny bezsens....z ludzi robienie posmiewiska....to
      praca dobra dla osob ktore nie posiadaja rodziny,,,zyja z rodzicami i nie musza
      sie martwic by miec zapelniona lodowke,,,,,,takze powodzonka,,,
    • Gość: D nie IP: *.enion.pl 23.10.08, 07:48
      Na chwile obecna mam świeze wiadomosci od osoby ktora pracuje w TRW na Rolniczej.
      Wiec zostały zwolnione wszystkie worki rowniez na legionow a to swiadczy o tym
      jak licho juz produkcja idzie wiec raczej przyjec nie bedzie.

Maja - szukasz pracy to omijaj trw, szkoda twojego zdrowia i nerwow hmm ta
      praca cofa czlowieka zamiast go rozwijac.
      • Gość: inna Re: nie IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.08, 14:49
        Gość portalu: D napisał(a):

> Wiec zostały zwolnione wszystkie worki rowniez na legionow

````````
        nie wprowadzaj ludzi w błąd.worki sa na bezplatnym postojowym,czesc zwolniono,częsc pracuje nadal to zalezy na jakim biznesie,co do pracy to masz racje.
        • Gość: ola Re: nie IP: 195.205.202.* 23.10.08, 21:40
          a jak jest na rolniczej z workami?
          naprawde byly zwolnienie czy tylko wysylaja jak zawsze na bezplatny?
          kilka miesiecy temu bylam na szkolce ale nie moglam podjac pracy? to
          chyba nie mam teraz czego zalowac bo i tak pewnie by mnie zwolnili.
          pozdrawiam wszystkich
          • Gość: ania Re: Postój? IP: 195.205.202.* 28.10.08, 14:03
            Czy wiecie coś może na temat plotki która mówi o postoju większości bu w trw na
            legionów i na rolniczej od 15 listopada?
            • angrusz1 Re: Postój? 28.10.08, 14:45
              Skoro firmy samochodowe zwalniają albo ograniczają produkcję to i ci
              co produkują części też będą mieli kłopoty .
              To chyba oczywiste .
              • Gość: hejnał Re: Postój? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 15:44
                Cały dowcip to wprowadzanie ludzi, którzy chcą-muszą pracować (więc
                chytają takie coś jak pracownik tymczasowy na produkcji), w błąd,
                iluzjoteka taka.
                Czary mary na początku, a potem milczenie wśród którego rozgrywa się
                banalne rozwalanie złudzeń, czyli nie ma roboty albo kasa nie taka
                jak miała być (zazwyczaj te rzeczy ida równolegle).
              • Gość: Majka Re: Postój? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 15:44
                I co ludzie maja isc na przymusowy urlopy bezpłatny ???
                Kto sie na to zgodzi to nie wiem bo przeciesz jest rodzina na
                utrzymaniu !
                Bo udzielanie przymusowych urlopów bezpłatnych jest niezgodne z
                kodeksem pracy
                Niech płacą postojowe
                • Gość: dms Re: Postój? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 18:24
                  Na Legionów pracują na wszystkich BIZNESACH już tylko na dwie zmiany. Nocka stoi
                  wogóle z wyjatkiem 5 BIZNESU i linii MERCEDES/KIA na 4 BIZNESIE. Na wszystkich
                  biznesach procz BIZNESU 5 zwolniono lub wyslano na bezplatne pracownikow
                  tymczasowych [WORKER itp]. Na 5 BIZNES juz teraz są przenoszone osoby z innych
                  biznesow a pracownicy tymczasowi wysylani do domu. Podobno na tym biznesie
                  pracownicy tymczasowi maja byc tylko do konca pazdziernika, tak samo ma byc z
                  pracownikami EXACT SYSTEM.. - nareszcie!! Firmy NANTECH juz podobno nie ma na
                  Legionow. To tyle na dzis.. jednym slowem nie wesolo. Na Legionow sie mowi iz
                  zaklady maja stanąć od 15 grudnia ale wg mnie bedzie CUD jak popracujemy do 1
                  grudnia:(:(
                  • Gość: dr brach Re: Postój? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 21:44
                    nie gadaj bzdur bylo zebranie liderow z mojego bu z kierownikiem i powiedzial ze
                    praca ma byc do konca roku duzo tylko nie wiadomo co potem mysle ze usa sie
                    pierwsze podniesie z kryzysu i reszta swiata tak samo moze juz niedlugo po
                    wyborach i bedzie okej mam nadzieje ze bo juz sam nie jestem mam zone pozdro
                    • Gość: dms Re: Postój? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 19:56
                      Na ktorym BIZNESIE kolego tyle pracy macie?Na BU4 od 3listopada stoi już wogole
                      linia zwijacz VW, wiec dwie nitki pasow rowniez a linia zwijacz SKODA pracuje
                      tylko półtorej brygadą. Wiesz chyba ile to jest ludzi bez pracy..? Pracowac
                      bedzie Hyundai dwie brygady a KIA jak na razie trzy brygady choc fabryka
                      MERCEDES zatrzymuje produkcje na trzy tygodnie. To raczej LIPA.. jest praca
                      tylko na 5 BIZNESIE ale nie wiadomo jak długo bo jak na razie to same straty z
                      braków. POZDRAWIAM.
                      • Gość: dr brach Re: Postój? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 17:25
                        na bu4 koncowka hedbagi wiesz gdzie na rolniczej przejdz sie i zobacz ile mamy
                        pracy masz chyba zle informacje wszyscy z workera pracuja nawet pozdrawiam
                • Gość: pimpa Re: Postój? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 17:17
                  No jasne że wszyscy idą na bezpłatny,nikt im nie broni znaleźć sobie pracy gdzie
                  indziej, na tym polega urok pracy tymczasowej. Jak ktoś jest w pierwszej setce
                  do przejścia to ogon podkuli i będzie czekał...i czekał... i czekał...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka