justpilot 21.10.08, 22:43 Witam, ktora myjka umyje mi najlepiej samochod (wewnatrz i zewnatrz)? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: scrat Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.08, 08:24 Ja zawsze myję samochód w myjce na Rocha, za cmentarzem w stronę grabówki (takie niebieski ogrodzenie). Jeśli chodzi o mycie wewnątrz, to nigdy nie miałem do nich zastrzeżeń. Kiedyś byłem umyć auto w myjce na rogu Łódzkiej i Okulickiego i nie do końca się spisali... Mycie z zewnątrz raczej porównywalne. Odpowiedz Link Zgłoś
andsze3420 Re: Mycie samochodu w czestochowie 22.10.08, 09:44 Ja myję na Wałach Dwernickiego 97 przy sklepie rowerowym jestem bardzo zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.2.141.243.tvksmp.pl 22.10.08, 09:53 ostatnio mylem na kopernika po przeciwnej stronie Saloni z Bronią kaliber czy cos takiego koles umył mi autko tak sobie - chodz wczesniej mowil ze moze sie przylozyc i umyc lepiej jak mu wiecej kasy dam nie dałem i autko juz bylo ostatni raz tam :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.2.141.104.tvksmp.pl 22.10.08, 09:54 Wszędzie tylko nie na północy na sosabowskiego.. lepiej nie mieć doczynienia z tym gościem a co napewno juz to nie pracować u niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.2.142.19.tvksmp.pl 22.10.08, 21:03 Omijam z daleka.Kiedyś myłem tam samochód / czarny /- bez wycierania do sucha.Po przyjechaniu pod blok / Północ / samochód wysechł i tragedia - pół samochodu szare z brudu. Miałem wrócić i reklamować ale ....szkoda zachodu , już tam nie pojadę i Wam też to radzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.2.142.19.tvksmp.pl 22.10.08, 21:06 Dotyczy myjni na Wałach Dwernickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 22:00 Myj tam gdzei policja w czasie godzin pracy czyli przy ul. wręczyckiej. Osobowy 45 zł policyjna nyska 140 zł Roboą to dokładnie i rzeczywiście czysto. A przy okazji czekając na umycie możesz sobie zjeść obiad także w towarzystwie policjantów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dex Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 01:10 na wreczyckiej u stefanskiego mycie osobowego kosztuje 70 zlotych, a nie 45!!!!!!!! dobre nie????????hahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scrat Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.08, 07:16 o kurde! Poważnie? Za co tyle kasy? No chyba, że rzeczywiście poziom usług jest tak wysoki... Mył tam ktoś samochód i może podzielić się spostrzeżeniami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.2.141.243.tvksmp.pl 23.10.08, 22:18 tyle kasy jeju co wy nie macie na co wydawac 45 zł haha no nie mam pytań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warlock Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: 195.205.202.* 14.12.08, 11:05 Czy mielony zjedzony w towarzystwie policjanta ma szczegolnie wyjatkowy smak ? buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monalisa Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 10:46 Polecam Stefańskiego myjnię.Umyją tam dokładnie auto,trzeba zapłacić trochę więcej niż u konkurencji, ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szagi Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.08, 12:24 u Stefańskiego :) jest profesjonalnie ale nie wiem dlaczego podbił cenę o 20 zł - czyli z 50zł na 70zł (oczywiście całość auta) Wydaje mi się że przesadził. No chyba że zaczął używać lepszych środków a może zabrakło mu na dokończenie domu hihihi. Uważam że tak się nie robi. Można podnieść cenę trochę i nie tłumaczyć dlaczego ale jeśli o te 20 zł. to powinien WYTŁUMACZYĆ KAŻDEMU DLACZEGO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 20:11 w\Warszawska 414 u Roberta mycie autka 300 PLN ale jak z salonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bateryjka Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: 193.138.240.* 25.10.08, 23:54 Osobiście korzystam i polecam myjnie na Boja-żeleńskiego, naprzeciwko wejścia na lodowisko. Myje samochód tam od 2 lat i zawsze super czysty, a wcześniej miałem różne doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieroFca Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.08, 19:28 a ja zawsze na Kopernika i mam czysciutkie wewnatrz i zewnatrz. nawet ryski zapastowane specjalna polerska pasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 22:41 Jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
jowita04 Re: Mycie samochodu w czestochowie 28.10.08, 18:39 Z czystym sumieniem mogę polecić myjkę na ulicy Boya-Zeleńskiego.Myłam tam swój samochód zewnątrz,wewnątrz łącznie z praniem tapicerki...(a samochód przed umyciem naprawdę był w tragicznym stanie).Firma solidnie się wywiązała ',nie wykonali swojej pracy na tak zwane ''odwal się''tylko widać,że naprawdę się do tego przyłożyli.!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Mycie samochodu na Rakowie IP: 217.153.246.* 13.12.08, 18:04 A gdzie tanio umyje samochód w okolicy Rakowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 13.12.08, 18:29 a umyjcie se sami Odpowiedz Link Zgłoś
pepe-800 Re: Mycie samochodu w czestochowie 13.12.08, 20:38 Racja.Nikt tak dobrze nie umyje auta jak jego właściciel. Odpowiedz Link Zgłoś
gipfel Re: Mycie samochodu w czestochowie 13.12.08, 21:46 Ja osobiście nie polecam myjki na Jesiennej. Byłem tam ostatnio dwa razy: pierwszy i ostatni. Kiedyś jak był poprzedni właściciel, była to najlepsza myjnia w Cz-wie, teraz właściciel nie dba o klientów. Ciekawe jak długo nie zbankrutuje, a jak widzę u niego klientów mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opc Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.centertel.pl 14.12.08, 12:18 Ja myje na Jagiellonskiej,jest tanio i jestem zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.08, 21:51 ja polecam myjnie na ulicy Lompy bardzo ,ale to bardzo dokladnie mialam umyty samochod i za normalna kase .POLECAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.08, 21:53 Potwierdzam wypowiedz kolezanki .myłem tam samochod wczoraj i jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alutka68 Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 00:01 może i myją tam fajnie ale ja nie słyszałam o takiej ulicy ----------gdzie to jest to lompy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERIC Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: 89.174.23.* 17.12.08, 08:20 Czytam te wypowiedzi i jednego mi tutaj brakuje: jak piszecie gdzie umyliście autko to napiszcie odrazu cene, to pozwoli rozeznać ten rynek. A co do samego mycia to znajomy blacharz tłumaczył mi jak dbać o autko. NIGDY nie myć żadnym Karcherem i tym podobnymi myjkami ciśnieniowymi. Dlaczego? Lakier na aucie ma mikropęknięcia (czy to od słońca czy innych czynników ) i myjką ciśnieniową wtłaczmy wodę w te pęknięcia. Nie muszę tłumaczyć teraz skąd biorą się pęcherze z rdzą na karoseri. Oczywiście jest i na to rada: woskowanie, pastowanie itp. po każdym myciu. Wtedy choć w części "zakleimy" te szczeliny. A mycie tylko gąbką, szczotką lub automatatem jak na Shellu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.08, 23:25 zawsze TYLKO na KOpernika po prawej stronie przed swiatlami przy WOLNOSCI. wCZORAJ WYSPRZATANY, WYMYTY NA BLYSK Z WOSKIEM ZA JEDYNE 25 ZL . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: 212.87.244.* 18.12.08, 21:55 dosłownie na dniach ma byc czynna nowa myjka w kiedrzynie, ul północna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek16 Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.2.141.243.tvksmp.pl 24.12.08, 10:19 Bylem na najgorszej myjce nigdy tam juz nie pojade Warszawska myjka F1 czy jakos tak za hutą szkła po prawej stronie jadac redzińska czy batalionów chlopskich brak jakiego kolwiek pojecia o myciu auta dywanów i tym podobnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praktyk Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: 89.174.23.* 26.12.08, 12:31 Statoil przy M1 mycie i suszenie 9,9 zł jakieś podobno nowoczesne szczotki piankowe tak mówił pracownik . Od kilku lat myje auto na myjniach szczotkowych 3-4 razy w tygodniu i probleów z lakierem nie miałem . Odpowiedz Link Zgłoś