Dodaj do ulubionych

Mycie samochodu w czestochowie

21.10.08, 22:43
Witam,

ktora myjka umyje mi najlepiej samochod (wewnatrz i zewnatrz)?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: scrat Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.08, 08:24
      Ja zawsze myję samochód w myjce na Rocha, za cmentarzem w stronę grabówki (takie
      niebieski ogrodzenie). Jeśli chodzi o mycie wewnątrz, to nigdy nie miałem do
      nich zastrzeżeń.
      Kiedyś byłem umyć auto w myjce na rogu Łódzkiej i Okulickiego i nie do końca się
      spisali... Mycie z zewnątrz raczej porównywalne.
      • andsze3420 Re: Mycie samochodu w czestochowie 22.10.08, 09:44
        Ja myję na Wałach Dwernickiego 97 przy sklepie rowerowym jestem
        bardzo zadowolony
        • Gość: Maciek Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.2.141.243.tvksmp.pl 22.10.08, 09:53
          ostatnio mylem na kopernika po przeciwnej stronie Saloni z Bronią
          kaliber czy cos takiego koles umył mi autko tak sobie - chodz
          wczesniej mowil ze moze sie przylozyc i umyc lepiej jak mu wiecej
          kasy dam nie dałem i autko juz bylo ostatni raz tam :-(
          • Gość: as Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.2.141.104.tvksmp.pl 22.10.08, 09:54
            Wszędzie tylko nie na północy na sosabowskiego.. lepiej nie mieć doczynienia z
            tym gościem a co napewno juz to nie pracować u niego
        • Gość: observer Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.2.142.19.tvksmp.pl 22.10.08, 21:03
          Omijam z daleka.Kiedyś myłem tam samochód / czarny /- bez wycierania
          do sucha.Po przyjechaniu pod blok / Północ / samochód wysechł i
          tragedia - pół samochodu szare z brudu. Miałem wrócić i reklamować
          ale ....szkoda zachodu , już tam nie pojadę i Wam też to radzę.
          • Gość: observer Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.2.142.19.tvksmp.pl 22.10.08, 21:06
            Dotyczy myjni na Wałach Dwernickiego.
    • Gość: kaja Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 22:00
      Myj tam gdzei policja w czasie godzin pracy czyli przy ul.
      wręczyckiej. Osobowy 45 zł policyjna nyska 140 zł Roboą to dokładnie
      i rzeczywiście czysto. A przy okazji czekając na umycie możesz sobie
      zjeść obiad także w towarzystwie policjantów
      • Gość: dex Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 01:10
        na wreczyckiej u stefanskiego mycie osobowego kosztuje 70 zlotych, a nie
        45!!!!!!!! dobre nie????????hahahahahah
        • Gość: scrat Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.08, 07:16
          o kurde! Poważnie?

Za co tyle kasy? No chyba, że rzeczywiście poziom usług jest tak wysoki... Mył
          tam ktoś samochód i może podzielić się spostrzeżeniami?
          • Gość: Maciek Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.2.141.243.tvksmp.pl 23.10.08, 22:18

tyle kasy jeju co wy nie macie na co wydawac 45 zł haha no nie mam
            pytań
      • Gość: warlock Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: 195.205.202.* 14.12.08, 11:05
        Czy mielony zjedzony w towarzystwie policjanta ma szczegolnie wyjatkowy smak ?
        buhaha
    • Gość: monalisa Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 10:46
      Polecam Stefańskiego myjnię.Umyją tam dokładnie auto,trzeba zapłacić trochę
      więcej niż u konkurencji, ale warto.
      • Gość: szagi Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.08, 12:24
        u Stefańskiego :) jest profesjonalnie ale nie wiem dlaczego podbił
        cenę o 20 zł - czyli z 50zł na 70zł (oczywiście całość auta) Wydaje
        mi się że przesadził. No chyba że zaczął używać lepszych środków a
        może zabrakło mu na dokończenie domu hihihi. Uważam że tak się nie
        robi. Można podnieść cenę trochę i nie tłumaczyć dlaczego ale jeśli
        o te 20 zł. to powinien WYTŁUMACZYĆ KAŻDEMU DLACZEGO!!!
        • Gość: bingo Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 20:11
          w\Warszawska 414 u Roberta
          mycie autka 300 PLN
          ale jak z salonu
    • Gość: Bateryjka Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: 193.138.240.* 25.10.08, 23:54
      Osobiście korzystam i polecam myjnie na Boja-żeleńskiego, naprzeciwko wejścia na
      lodowisko. Myje samochód tam od 2 lat i zawsze super czysty, a wcześniej miałem
      różne doświadczenia.
      • Gość: kieroFca Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.08, 19:28
        a ja zawsze na Kopernika i mam czysciutkie wewnatrz i zewnatrz.
        nawet ryski zapastowane specjalna polerska pasta.
      • Gość: Robert Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 22:41
        Jakie ceny?
    • jowita04 Re: Mycie samochodu w czestochowie 28.10.08, 18:39
      Z czystym sumieniem mogę polecić myjkę na ulicy Boya-Zeleńskiego.Myłam tam swój
      samochód zewnątrz,wewnątrz łącznie z praniem tapicerki...(a samochód przed
      umyciem naprawdę był w tragicznym stanie).Firma solidnie się wywiązała ',nie
      wykonali swojej pracy na tak zwane ''odwal się''tylko widać,że naprawdę się do
      tego przyłożyli.!!!!!!!!!
      • Gość: Seba Mycie samochodu na Rakowie IP: 217.153.246.* 13.12.08, 18:04
        A gdzie tanio umyje samochód w okolicy Rakowa ?
    • Gość: r Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 13.12.08, 18:29
      a umyjcie se sami
      • pepe-800 Re: Mycie samochodu w czestochowie 13.12.08, 20:38
        Racja.Nikt tak dobrze nie umyje auta jak jego właściciel.
        • gipfel Re: Mycie samochodu w czestochowie 13.12.08, 21:46
          Ja osobiście nie polecam myjki na Jesiennej. Byłem tam ostatnio dwa razy:
          pierwszy i ostatni.
          Kiedyś jak był poprzedni właściciel, była to najlepsza myjnia w Cz-wie, teraz
          właściciel nie dba o klientów. Ciekawe jak długo nie zbankrutuje, a jak widzę u
          niego klientów mało.
    • Gość: opc Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.centertel.pl 14.12.08, 12:18
      Ja myje na Jagiellonskiej,jest tanio i jestem zadowolony
      • Gość: Ewa Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.08, 21:51
        ja polecam myjnie na ulicy Lompy bardzo ,ale to bardzo dokladnie
        mialam umyty samochod i za normalna kase .POLECAM !!!
        • Gość: Marek Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.08, 21:53
          Potwierdzam wypowiedz kolezanki .myłem tam samochod wczoraj i jestem
          zadowolony.
          • Gość: alutka68 Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 00:01
            może i myją tam fajnie ale ja nie słyszałam o takiej ulicy ----------gdzie to
            jest to lompy
            • Gość: MAVERIC Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: 89.174.23.* 17.12.08, 08:20
              Czytam te wypowiedzi i jednego mi tutaj brakuje: jak piszecie gdzie
              umyliście autko to napiszcie odrazu cene, to pozwoli rozeznać ten
              rynek. A co do samego mycia to znajomy blacharz tłumaczył mi jak
              dbać o autko. NIGDY nie myć żadnym Karcherem i tym podobnymi myjkami
              ciśnieniowymi. Dlaczego? Lakier na aucie ma mikropęknięcia (czy to
              od słońca czy innych czynników ) i myjką ciśnieniową wtłaczmy wodę w
              te pęknięcia. Nie muszę tłumaczyć teraz skąd biorą się pęcherze z
              rdzą na karoseri. Oczywiście jest i na to rada: woskowanie,
              pastowanie itp. po każdym myciu. Wtedy choć w części "zakleimy" te
              szczeliny. A mycie tylko gąbką, szczotką lub automatatem jak na
              Shellu.
              • Gość: jaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.08, 23:25
                zawsze TYLKO na KOpernika po prawej stronie przed swiatlami przy WOLNOSCI.
                wCZORAJ WYSPRZATANY, WYMYTY NA BLYSK Z WOSKIEM ZA JEDYNE 25 ZL .
                • Gość: k. Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: 212.87.244.* 18.12.08, 21:55
                  dosłownie na dniach ma byc czynna nowa myjka w kiedrzynie, ul północna
                  • Gość: Bartek16 Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: *.2.141.243.tvksmp.pl 24.12.08, 10:19
                    Bylem na najgorszej myjce nigdy tam juz nie pojade Warszawska myjka
                    F1 czy jakos tak za hutą szkła po prawej stronie jadac redzińska czy
                    batalionów chlopskich

brak jakiego kolwiek pojecia o myciu auta dywanów i tym podobnych
                    • Gość: praktyk Re: Mycie samochodu w czestochowie IP: 89.174.23.* 26.12.08, 12:31
                      Statoil przy M1 mycie i suszenie 9,9 zł jakieś podobno nowoczesne szczotki
                      piankowe tak mówił pracownik .
                      Od kilku lat myje auto na myjniach szczotkowych 3-4 razy w tygodniu i probleów
                      z lakierem nie miałem .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka