Gość: honda Re: dobry mechanik do matiza IP: *.prenet.pl 03.11.08, 18:42 napewno nie w ASO;/ Odpowiedz Link Zgłoś
piorun51 Re: dobry mechanik do matiza 03.11.08, 19:18 Witam Mam bardzo dobrego mechanika który ma zakład w Jaskrowie kawałek ,jest solidny uczciwy nazywa się Maciej Gajda nigdy mnie po naprawia {Leganza}u niego auto nie zawidło .Zaklad nazywa się Perfekt-Serwis tel.kom.604 587 195 polecam Ci tego pana i jego zakład Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zc Re: dobry mechanik do matiza IP: *.prenet.pl 04.11.08, 09:28 a ja nie polecam tego goscia gajde, jak pojechlaem tam z mazda to stala tam niepotrzebnie tydzien i nic nie zrobil i jeszcze wzial hajs za to czego nie zrobil, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: dobry mechanik do matiza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.08, 09:14 a ja polecam Włodarczyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: dobry mechanik do matiza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 19:20 W ASO plusem jest, że wszystkie części możesz kupić na miejscu. Robią solidnie bo każdy mechanik ma płacone za konkretną robotę i w razie reklamacji jest stratny bo musi to samo robic drugi raz. Odpowiedz Link Zgłoś
piorun51 Re: dobry mechanik do matiza 04.11.08, 11:54 Do zc Zaskoczył mnie Twój post naprawdę niewiem co Ci odpisać jeżdzę ze swoim samochodem ,syn też od kilku lat ale z tak negatywną opinią o p. Gajdzie spotykam się poraz pierwszy. Trudno mi zgodzić się z Twoim zdaniem ale każdy ma prawo do swoiej opini Ty do swojej ja do swojej tylko co "pit 123" pomyśli onas ale napewno wybierze takiego mechanika z którego bedzie zadowolony Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś