jacekbensilberstein 07.11.08, 23:01 w dziewięćdziesiątą rocznicę odzyskania niepodległości! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
depresciak Re: POLAKU! Wywieś biało- czerwoną flagę 11 listo 08.11.08, 10:14 rzecz oczywista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [...] Jak cenzura szybko zadziałała IP: *.strefa.com 08.11.08, 22:07 Było 7 wypowiedzi, zrobiły się nagle - 2. Demokracja.... wolność słowa..... tak obowiązują, ale na zasadach lobby i grup trzymających władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do [...] A [...] potem [...] i dalej [...] IP: *.strefa.com 08.11.08, 22:29 Swieci słońce [...] skowronek cicho [...] strumień [...]. Następnie [...] i tak [...] To forum naprawdę jest [...] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: A [...] potem [...] i dalej [...] IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.11.08, 12:45 polska to dno wyjezdzam stad w cholere Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio / walnięty/ Re: A [...] potem [...] i dalej [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 10:21 A ja zacznę wywieszać tą flagę zaraz po tym, jak zauważę że ten kraj zacznie dbać o swoich obywateli. Mam na myśli tych obywateli, którzy nie zdążyli się obłowić na transformacji albo nie mieli takiej szansy. A na razie namawiam swoich do wyjazdu z tego Talibanu. Pozdro! Dyzio/ walnięty - bo jak mu proponowano zostac w Ameryce, wrócił bo był patriotą./ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: A [...] potem [...] i dalej [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.08, 09:38 Ja wywiesiłem flagę i widzę że jako jedyny na ulicy - wstyd mi za sąsiadów , że nie potrafią docenić tego , że żyją w wolnym kraju i nie muszą jak nasi przodkowie walczyć za wolność i oddawać życia za Ojczyznę. Choćby przez szacunek dla Nich mogliby powiesić flagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wek Re: flaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 17:17 U mnie wisi flaga Jamajki i jestem z niej dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
njurek7 Nadęte święto 11.11.08, 18:18 Strasznie nadęte to nasze święto narodowe. Zero radości. Zero spontaniczności.POWAGA. AKADEMIE. Koncerty symfoniczne. Flaki z olejem. Może to ten listopad tak nastraja??? Odpowiedz Link Zgłoś