Gość: Marek IP: 192.168.1.11, 213.76.193.* 08.03.01, 20:01 Wydaje się,że prezes Huty wie co mówi. Jeśli piec się nie opłaca, to trzeba go zlikwidować. Szkoda, że związkowcy tego kompletnie nie rozumieją. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żelazo Re: Huta Częstochowa IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 23.03.01, 10:49 Gość portalu: Marek napisał(a): > Wydaje się,że prezes Huty wie co mówi. Jeśli piec się nie opłaca, to trzeba go > zlikwidować. Szkoda, że związkowcy tego kompletnie nie rozumieją. A jaka "doskonała" jakość wyrobów huty. W Ugandzie lepiej topią. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.ko Re: Huta Częstochowa 03.04.01, 00:46 Nie znam się na jakosci wytopu w Ugandzie. Mogę póki co zaswiadczyć o trwałosci przęseł Mostu Swiętokrzyskiego, odlanych w Hucie Bolesława Bieruta (chyba ta nazwa widnieje jeszcze na kominach, dawno nie byłem pod Jasną Górą, a przez piewszych 19 lat życia widziałem ją z okien mojego pokoju). Tylko dlaczego mój szwagier, odlewnik, podczas marcowego pobytu u mnie w W-wie, starannie go omijał? Odpowiedz Link Zgłoś