Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o OSK "PLUS" ??

29.11.08, 12:05
W najbliższym czasie zamierzam rozpocząć kurs na prawo jazdy kat. B. Odwiedziłem kilka OSK i najbardziej przekonujący wydaje się OSK "PLUS" al. NMP 28. Proszę o jakieś opinie na temat tego ośrodka oraz instruktorów tam pracujących (Ewentualnie doradzenie innego ośrodka). Zakładam nowy temat, ponieważ nigdzie nie znalazłem konkretnych informacji. Z góry dziękuję ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.08, 19:23
      Witam,ja właśnie skończyłam teorię i zaczynam jazdy.Jeśli o nią
      chodzi to było ok,a teraz zobaczymy co bedzie dalej.Wiem że napewno
      przy jazdach zmieniaja sie istruktorzy,a czy jest to dobry pomysł to
      sie zobaczy.
      • Gość: aga Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.146.77.32.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.12.09, 21:59
        witaj magdo powiem ci szczerze ze jest to dobrze ze zmieniaja sie
        instruktorzy po jak sie przyzwyczajsz do jednego to pamietaj ze
        egzaminu nie zdasz po bedziesz sie bała i bedziesz miała pretesie
        do nich a ja zdalam za pierwszym razem i chwale sobie ten osirodek a
        jak masz jakies nie pewnosci to powiedz to szefowej i ona ci powie
      • Gość: Były kursant Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.96.236.154.tvksmp.pl 17.04.12, 13:29
        Szkoła Progress w Częstochowie to dno ! Nic nie uczą, tylko kasa ! Nie polecam
    • Gość: Abc Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.alfanet24.pl 08.12.08, 19:40
      Najbardziej przekonuje Cie? A czym? Ceną? Prosze Cie..nie jeden juz
      nabral sie na te promocje i chodzil na egzamin po kilka razy. Jak
      chcesz zdac, to idz do najlepszych, a nie do szkoly, ktora ma
      zdawalnosc na poziomie raptem 30%.... Zobacz ranking:
      serwisy.gazeta.pl/metroon/1,0,4376775.html
      Ja polecam Ci Driver-Car. Bylem, sprawdzilem i zdalem. Tel:
      509230914. Maja biuro i bazę kolo Ronda Mickiewicza.
      • Gość: instruktor Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: 212.87.244.* 02.02.09, 19:20
        No i widać że DRIVER CAR monitoruje wszelkie wpisy na temat
        wszystkih OSK w Częstochowie i daje negatywne opinie nie znając
        tematu.Tak, Driver był najlepszy ale w rankigu z przed trzech lat!!!
        Zresztą wszystkie prawie opinie pozytywne pisane są przez ta samą
        osobę...Pewnie właściciela ... OSK PLUS otrzymał jako jedyny w Cz-
        wie Certyfikat Jakości Szkolenia Winforu.Obecna zdawalność to w
        kategorii B ponad 50 % za pierwszym razem. A rankingi obejmują
        wszystkie kategorie razem, jeśli OSK szkoli dużo kat. C i A to
        automatycnie zawyża to odsetek zdawalności ponieważ na te kat.
        wszyscy zdają.
        • Gość: dede Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 11:28
          Na kategorię A wszyscy zdają ?! Haha niezły żart !!!
        • Gość: mezo Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 23:02
          skoro DRIVER obsmarowywuje konkurencję to ciekawe czy z kuesantami
          gra fer???
        • Gość: ramona Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 23:04
          Zobacz post gdzie najlepiej zdac prawko w Cz-wie.Tam są opinie o
          plusie i to same pozytywne. Ja się tam wybieram bo moja mama teraz
          zdała za drugim i jest zadowolona a ma 48 lat.
        • Gość: Były kursant Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.96.236.154.tvksmp.pl 17.04.12, 13:31
          Polecam szkołę OSK SPEED oskspeed.eu ! Miła instruktorka i niskie ceny ! Egzamin zdany za 1 razem ! Pozdrawiam
      • Gość: mucha Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: 212.87.244.* 02.02.09, 19:21
        no i widać ,że DRIVER nie lubi konkurencji ;-)
        • Gość: kasia Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 17:48
          POLECAM
      • Gość: Def Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: 212.87.244.* 19.09.09, 10:03
        plus jest najlepszy!!!!!!!!! a driver car to chyba jakis zart!
      • Gość: kursan Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.09, 22:16
        Z którego roku ty podałeś ten ranking zdawalności z przed 4 lat albo dalej??
      • Gość: antydrvercar Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: 212.87.244.* 23.08.11, 18:06
        Driver Car pochwalcie się zdawalnością za 2009 i napiszcie że zmuszacie kursantów do zakupu co njmniej 10 h dodatkowych!!!
    • Gość: riki Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 22:54
      SPOKO SZKOŁA I INSTRUKTORZY POLECAM. ALE PRAWIDŁOWY ADRES TO AL NMP
      29 A NIE 28
      • Gość: MATEUSZ Z Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 22:58
        tak to 29 tam gdzie ing .Chodziłem tam na kursik i nie miałem
        problemu z egzaminem ,poszło za pierwszym ale moi koledzy znalezli
        tanszą szkołę a teraz juz po trzy razy nie zdali i lipa.ja mówie tak
        to dobra szkola ten plus...
        • Gość: koko Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: 212.87.229.* 30.01.11, 00:46
          spoko szkola
    • Gość: Magda Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.09, 18:49
      Wcześniej już pisałam że szkoła ok i nadal tak twierdzę.Jazdy miałam
      z wszystkimi instruktorami i musze powiedziec iż każdy z nich był
      super.Dziś zdawałam egzamin i zdałam za pierwszym razem.
    • florida_blue Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? 06.03.09, 09:32
      zdałam za pierwszym razem ;) generalnie nie mam zastrzeżen co do prowadzenia
      kursu... zmieniajacy się instruktorzy jazd i również samochody (jezdzilam
      również starą micrą i punto - teraz już chyba nie ma tych samochodów ) ma swoje
      plusy i minusy. największą chyba zaletą jest to, że przyzwyczajasz się do jazdy
      z "obcą osobą" , kazdy z instruktorów ma inne podejście, na co innego zwraca
      uwagę - a na egzaminie nie wiesz przecież na kogo trafisz... z drugiej strony -
      nie ma takiej systematyczności i kontynuacji tego co robiłeś/aś na poprzedniej
      jeździe. Instruktor, z którym chyba najlepiej sie dogadywalam juz tam nie
      pracuje niestety.
      • Gość: czarek Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 22:49
        Teraz mają same nowe auta.Ja jestem już po kursie i czekam na egzamin.
        Nie było żadnej ściemy, a egzamin wewnętrzny zmusił mnie do nauki ;-)
        Mogę zdecydowanie polecić tę szkołę.Ludzie nie idźcie tylko do żadnej szkoły ,
        która istnieje od kilku miesięcy jak to zrobiła moja siostra.
        Firma zbankrutowała jej kasa przepadła a teraz robi kurs od nowa w plusie.Szkoła
        o której pisze była na ul. Piłsudskiego a kurs miał kosztować 800 zł i dlatego
        pewnie upadł.
        POlECAM PLUS. POZDROWIENIA DLA PANA DARKA
        • dyziek_0 Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? 29.03.09, 12:12
          Do " floridy" - no widzisz! - a mówiłem Ci, żebyś się umówiła od razu.
          A Ty tylko te zwierzaki i zwierzaki. Teraz szukaj wiatru w polu.
          Pozdrawiam,
          Dyzio,
          walnięty.
          • florida_blue Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? 06.05.09, 21:43
            ...ale ja juz się nie muszę umawiac ;)
    • Gość: czesio Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 17:47
      Robiłem kurs w 15 dni i jestem zadowolony zdałem za pierwszym podejściem.Polecam
      tych ludzi potrafią nauczyc ;-)
    • Gość: DJ RISK Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.08.09, 19:20
      Nooo tooo własnie jest najlepsz szkoła nauki jazdy w Cz-wce...
      Pan Darek D to świetny instruktor i wymaga dużo ale skutecznie...Tomek i Wojtek
      tez spoko ....Efekt zdałem ja i moja laska za pierwszym razem.
      Ja wcześniej już jeździłem ale moja Gosia wogóle i dała radę. Pan Darek
      nie odpuszcza i nawet zakonnicę nauczył jeździc ;-)...Pozdro dla całego składu
      PLUSA...Przyślę tam znajomych .POLECAM...
    • Gość: dziewczyna ;) Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: 212.87.244.* 19.09.09, 09:58
      to najlepsze prawo jazdy w czestochowie, obecnie mam jazdy i nie
      zamienilabym tego srodka na zaden inny, instruktorzy są swietni,
      mili potrafia nauczyc. Z całą pewnoscią polecam !!!!
      • Gość: annaO Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.apus-net.pl 19.09.09, 10:48
        Idz do Progresu regularnie będziesz odwiedzać McDrive'a i nic poza tym :)
    • Gość: up Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: 80.50.168.* 21.09.09, 15:42
      up
    • Gość: ZOTO Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.54.175.194.tvksmp.pl 21.09.09, 16:37
      Ja tam chodziłam i byłam bardzo zadowolona :)). Pozdrawiam
      • Gość: jojo Ja polecam Progress IP: *.rev.masterkom.pl 21.09.09, 23:24
        ZDALEM ZA 1 RAZEM I LUBIE KAWE Z MCDRIVA:)POLECAM PROGRESS ,DZIWNE ZE SPORO
        LUDZI JEST NIEZADWOLONYCH
        SKORO MAJA TYLU KURSANTOW,A GDZIE SA INNE SZKOLY NIZ PLUS I PROGRESS SKORO JEST
        ICH PONAD 100 W CZESTOCHOWIE:).
        • Gość: Montana Re: Ja polecam Progress IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 08:17
          Poszedłem do Plusa bo tam mój brat chodził wcześniej i zdał za drugim
          razem...Była bardzo zadowolony z kursu i z podejścia instruktorów.Polecam.
    • Gość: ona Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: 212.87.244.* 26.09.09, 21:01
      to najlepsza szkola w calej czestochowie nie daj sie namowic na
      inne, plus najlepszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: kursant Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: 212.87.244.* 22.10.09, 22:38
        te komentarze chyba iwona z plusa sama sobie pisze bo ta ich szkoła
        to sciema ja 4 MIESIECE DO NICH NA JAZDY CHODZIŁAM BO TAK MI
        ODWOŁYWALI CO CHWILA, jak juz sie wpłaci kase to olewaja bo
        kolejnych maja jak sami mówia
    • Gość: .... Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.09, 22:39
      ....
    • Gość: ola Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: 212.87.244.* 22.10.09, 22:44
      nie dajcie sie nabrac w plusie na troche nizsza cene oni oszukuja
      jak nic, u nich godzina to 40 minut a nie zegarowa, i 1 jazde na
      tydzien sie u nich ma no moze dwie jak nie odwołaja
    • Gość: chlopak Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: 212.87.244.* 08.11.09, 09:04
      zgadzam sie z poprzednikami niestety
    • Gość: kursant Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: 212.87.244.* 15.11.09, 22:41
      pozytywne opinie o plusie pisze tylko wlascicielka, w rzeczywistosci
      ta szkola jest nic nie warta, nie placcie kasy od razu bo nic sobie
      nie beda z was robic
      • Gość: instruktor Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 15:06
        Droga Karolino... Bardzo nieładnie jest złośliwie dokonywać kilku wpisów
        negatywnych jako różne osoby z tego samego IP. To ,że jesteś osobą stwarzającą
        problemy to twoja sprawa.Traktujemy kursantów poważnie i kulturalnie i
        wszystkich tak samo.Ty natomiast jesteś takim vipem ,że chcesz aby jeździć poza
        kolejnością.Ponadto twoje " fochy" i nie kulturalne zachowanie spowodowało ,że
        instruktorzy zgłaszali wielokrotnie ,że zamiast uczyć się jeździć pokazujesz
        swoje ja.
        Jesteśmy profesjonalną szkołą i nie możemy pozwolić sobie na takie
        traktowanie przez osiemnastoletnią rozpuszczoną dziewczynkę ,która
        stwarza problemy wychowawcze.Co do dowoływania jazd to tylko raz były odwołane
        z uwagi na awarię jednego z pojazdów szkoleniowych.
        Drugim razem jazda została przesunięta na inną godzinę co było z tobą
        uzgodnione ale nie raczyłaś na nią przyjść.Inni kursanci potrafią skończyć cały
        kurs w dwa miesiące jeśli im na tym zależy. Tobie nie odpowiadały terminy jazd,
        bo albo za wcześnie albo za późno albo w sobotę...
        Mam tylko nadzieję ,że nikt nie będzie brał twoich nieprawdziwych opinii zbyt
        poważnie. Niestety ale praca z ludźmi naraża na prawdopodobieństwo trafienia na
        osobę , która jest mądrzejsza niż wszyscy i próbuje to udowodnić.
        Żałuję tylko ,że trafiłaś do naszego osk i bezpodstawnie i złośliwie
        chcesz nam zepsuć pozytywny wizerunek na który pracowaliśmy latami...
    • Gość: instruktor Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 14:46
      Droga Karolino... Bardzo nieładnie jest złośliwie dokonywać kilku wpisów
      negatywnych jako różne osoby z tego samego IP. To ,że jesteś osobą stwarzającą
      problemy to twoja sprawa.Traktujemy kursantów poważnie i kulturalnie i
      wszystkich tak samo.Ty natomiast jesteś takim vipem ,że chcesz aby jeździć poza
      kolejnością.Ponadto twoje " fochy" i nie kulturalne zachowanie spowodowało ,że
      instruktorzy zgłaszali wielokrotnie ,że zamiast uczyć się jeździć pokazujesz
      swoje ja.
      Jesteśmy profesjonalną szkołą i nie możemy pozwolić sobie na takie
      traktowanie przez osiemnastoletnią rozpuszczoną dziewczynkę ,która
      stwarza problemy wychowawcze.Co do dowoływania jazd to tylko raz były odwołane
      z uwagi na awarię jednego z pojazdów szkoleniowych.
      Drugim razem jazda została przesunięta na inną godzinę co było z tobą
      uzgodnione ale nie raczyłaś na nią przyjść.Inni kursanci potrafią skończyć cały
      kurs w dwa miesiące jeśli im na tym zależy. Tobie nie odpowiadały terminy jazd,
      bo albo za wcześnie albo za późno albo w sobotę...
      Mam tylko nadzieję ,że nikt nie będzie brał twoich nieprawdziwych opinii zbyt
      poważnie. Niestety ale praca z ludźmi naraża na prawdopodobieństwo trafienia na
      osobę , która jest mądrzejsza niż wszyscy i próbuje to udowodnić.
      Żałuję tylko ,że trafiłaś do naszego osk i bezpodstawnie i złośliwie
      chcesz nam zepsuć pozytywny wizerunek na który pracowaliśmy latami...
      • Gość: sowa Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.146.117.126.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.11.09, 14:07
        Droga Karolino a może ty zakochałas sie w jakims instruktorze i dał
        ci kosza a teraz sie mścisz na nich polecam jakas melise i żyj swojm
        życiem
    • Gość: mario Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: 195.205.202.* 16.11.09, 21:58
      nie czytajcie tych glupstw o PLUSIE!ja nie dawno skonczylem kurs, i zrobilem jazdy w dwa miesiace bo bylem dyspozycyjny,to ja przyszedlem na kurs i to ja sie dostosowalem do osrodka a nie nim rzadzilem jak ta lala ktora pisze 100 komentarzy z jednego IP!prawdziwa blondynka!jezeli chodzi o instruktorow to kazdy z nich jest dobry i potrafi wytlumaczyc wszystko na spokojnie!POLECAM!!!
    • kasiunia4444 Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? 17.11.09, 16:46
      Hejj ja właśnie robie kurs w formacie i! jestem zadowolona jazdy świetne dużo
      tłumacza i na spokojnie teoria tez szybko i kiedy sie chce bo jest prowadzona od
      8-18 co w moim przypadku było bardzo fajne :))) polecam!
    • vincent_vega06 Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? 18.11.09, 09:31
      nędza
      • Gość: Rooża Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 15:22
        A ja pracuję i studiuję na dwóch kierunkach i kursik w plusie zrobiłam w trzy
        miesiące. Tylko oni jeżdzą do 22... Miałam naprawdę mało czasu na jazy a pani
        Iwonka zawsze mnie gdzieś wcisnęła...Moi znajomi robili kursy w formacie i
        refleksie to trwało to pół roku. Ja zdałam za drugim podejściem bo nie
        posłuchałam instruktorów i nie trzymałam się prawego pasa !!! Pozdrawiam całą
        ekipę Plusika a szczególnie pana Darka (siła spokoju)...
        • Gość: Mirek Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.ludowa.netcominternet.pl 09.12.09, 12:49
          Witam.Do tej pory czytałem tylko to forum,jednak teraz mogę się już
          wypowiedzieć.Kurs w PLUSIE zakończyłem w zeszłym tygodniu,wczoraj miałem
          egzamin,zdałem za pierwszym razem.Wszystko dzięki instruktorom z PLUSA ,trasę
          którą miałem na egzaminie przejeżdżałem kilka razy.Chłopaki doskonale wiedzą
          gdzie powinni jeździć z kursantami,wystarczy słuchać instruktora,pouczyć się
          teorii,odrobina szczęścia i egzamin zdany.taki jest mój przepis.gdy zakończyłem
          kurs byłem w 98% pewny że zdam za pierwszym razem.W ośrodku pracują
          ludzie,którzy mają bardzo duże pojęcie o nauce jazdy,typowi
          profesjonaliści.Łącznie jeździłem z siedmioma instruktorami
          Tomek,Wojtek,Robert,pan Darek,pan Krzysiek,byłbym nie uczciwy gdybym nie
          wspomniał o panu Mirku z MIR-TRANSU i Ani z Artcaru,też dołożyli swoja dwa
          grosze do mojego sukcesu.Jeśli zastanawiacie się nad wyborem ośrodka,jak
          najbardziej polecam OSK PLUS.Szczególnie chciałem podziękować panu Krzyśkowi,bo
          właśnie ten instruktor nauczył mnie pewności siebie za kierownicą,a i żadne
          skrzyżowanie nie jest dla mnie straszne.pozdrawiam całą ekipę i życzę samych
          sukcesów zawodowych.
          • Gość: alicja Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 02:19
            No i stało się. Zdałm za pierwszym razem...A tak się bałam. Pozdrawiam Pana TOMKA i pozostałch oraz Panią Iwonkę z biura bo zawsze mnie gdzieś wcisnęłą w grafik.Kurs zrobiłam w dwa miesiące a pracuję w Katowicach i dojeżdżam z Czewki. Cierpię na brak czasu...POLECAM WSZYSTKIM
    • Gość: Danio Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: 212.87.244.* 17.12.09, 19:08
      A ja dzis zdałem za drugim razem. Robiłem kurs trzy tygodnie i jestem bardzo
      zadowolony.Za pierwszym na placu ruszyłem dwa razy z zaciagnietym
      recznymm!!!!!!!SRTRES!!!!Panie Krzysku pozdrawiam!!! Panie Darku ŚWIETNE
      WYKŁADY!!!! WIEEELKIE DZIĘKI!!! POZDRAWIAM I POLECAM!!!
    • Gość: ewelina Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.10, 21:21
      POLECAM w 100 %
      chodziłam tam na kurs w 2008 roku razem z koleżanka obie zdałyśmy za pierwszym
      razem!!!! Potem chodziła tam moja siostra i kilka koleżanek ( 1 zdała za 2 razem
      ) reszta za pierwszym !!! Warto !!!
      • faith18 Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? 16.02.10, 22:14
        Ja chodziłem do Formatu i najbardziej co mnie przyciągało to klimat jaki tam
        panuje i indywidualne nauki. Od 8 do 18. Kiedy chce to przychodzę a nie jak w
        innych szkołach tylko wybrane dni.
        Alt prawda jest taka, że zdawalność, nie zależy od szkoły, ale od umiejętności
        jeżdżenia i przestrzegania przepisów.A egzamin będzie tylko formalnością.
        30godz. praktyki to dużo i w każdej szkole pod tym kątem cie przygotują dobrze.
        Na temat Plusa się nie wypowiadam bo nie znam szkoły i nigdy o niej nie słyszałem.
        • Gość: xxx Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.prenet.pl 18.02.10, 12:19
          Wszyscy zdali za 1 razem a zdawalnosc na poziomie 30 procent,

CIEKAWE
          • faith18 Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? 18.02.10, 12:40
            A myślisz, że ktoś ci się przyzna za którym razem zdał?
            Założę się, że część osób, która tu pisze zdała za 3 albo 4 razem. Tylko wstydzą
            się przyznać. Jak ja zdawałem to ilu ludzi było, którzy podchodzili do egzaminu,
            któryś raz z kolei i UWAGA! i to z Teorii.

• Gość: agnes Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.146.53.59.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.02.10, 16:25
              wiecie co prawda jest taka ze nie zdaja tam wszyscy za 1razem ja
              zdałąm za drugim a na kurs chodziląm raz na jakis czas po mi szkola
              i praca nie pozwalala a jazdy zawsze mialąm wieczorem po włąscielka
              nie byłą miłą jedna rzecz co mozna dobrego o tej szkole powiedziec
              to to ze instruktozy byli super a i podobałąo mi sie to jak
              tlumaczyli i to jest wizytowka ich oni sa super pozdrowienia dla
              Krzyska ,Tomka ,wojtka
          • Gość: ktosik Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.54.173.115.tvksmp.pl 18.02.10, 22:40
            A skąd masz te dane, chciałbym sprawdzić zdawalność szkół nauki jazdy w Cz-wie ale ostatnie dane jakie znalazłem to są dane z 2007 roku i tam właśnie PLUS miał 30 procent - może zdawalność im wzrosła od tamtej pory?
            • faith18 Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? 18.02.10, 23:22
              A mogło i także zmaleć. Szczerze się przyznam, że o Plusie nie słyszałem.
              Najwięcej pozytywnych opinii słyszałem o Progresie, Formacie i tej przy
              Stadionie Rakowa (nie pamiętam nazwy).
              Dokładnych danych o zdawalności jakie są szkołach nikt ci nie powie bo takie nie
              są prowadzone tzn mi nic o tym nie wiadomo.
          • Gość: instruktor Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 19:44
            Zdawalność za 2009 rok to 54 %. Bardzo prosimy złośliwą konkurencję
            o pisanie prawdy...
    • Gość: kursantka Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.onlinesc.net 03.07.10, 13:36
      Ogólnie na początku byłam baaaaardzo zadowolona, teoria poprowadzona bardzo
      dobrze i tu nie mam zastrzeżeń.
      Co do zajęć praktycznych, to też wszystko dokładnie wyjaśniane, tłumaczone i
      pokazywane, choć przed samym egzaminem w czasie rozmowy z innym (moim znajomym)
      instruktorem wyszło kilka niedociągnięć... o kilku rzeczach i to można
      powiedzieć, że dosyć ważnych chyba zapomniano mi powiedzieć...
      a następny błąd ze str. instruktora OSK PLUS wyszedł na samym egzaminie przy
      zadaniu 1szym... no ale cóż, sama może mogłam sobie to doczytać np. w necie
      (gdybym wiedziała, że jestem nauczona czegoś błędnie):/. Atmosfera bardzo miła,
      a instruktorzy sympatyczni.
      Ogólnie mówiąc, to na skalę 6 mogę ich ocenić na 4+
      Na pewno gdyby nie te poważne błędy i niedociągnięcia, to dała bym 6
      • Gość: Łukasz Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ? IP: *.rev.masterkom.pl 26.07.10, 17:28
        Mili ludzie profesjonalna nauka egzamin zdany za pierwszym podejściem polecam
        gorąco !!! :)
    • Gość: UM Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 12:58
      Zdawalność 54% za pierwszym razem w 2009 r mówi dużo...
    • kamilaok Re: Co sądzicie o OSK "PLUS" ?? 27.11.10, 09:34
      nie biją, nie krzyczą tylko spokojnie wszystko tłumaczą i jeśli w jakimś miejscu robisz błąd to jeżdżą z tobą tam w kółko, byś potrafił dobrze się zachowywać w takim miejscu. moim zdaniem jest to ośrodek na bardzo wysokim poziomie. zdałam za drugim razem (choć mogłam za pierwszym). dobrze radzą a poza tym nie popełniają błędów jak inni instruktorzy, którzy np. są na drodze dwukierunkowej a stają do skrętu w lewo jak na jednokierunkowej. sama to widziałam na oczy lub też jeżdżą na pamięć, a instruktorzy z OSK PLUS patrzą na znaki... to jest bardzo ważne.
      ogólnie dobre podejście do człowieka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka