kasia717 18.01.09, 13:40 Witam, czy moze mi ktos polecic jakis lokal na 25 rocznice ślubu w miare przyzwoitej cenie na ok 30 osob.Pozdrawiam i czekam na odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eeeeewkaaa Re: Lokal na rocznice ślubu IP: 89.174.23.* 18.01.09, 15:22 GARDEN na Foscha polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Lokal na rocznice ślubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.09, 17:09 z cala pewnoscia polecam 44 przy ulicy Dekabrystow naprzeciw basenu Moi rodzice obchodzili 50 lecie slubu Menu bardzo dobre obsluga bardzo mila Wszystko OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adg Re: Lokal na rocznice ślubu IP: *.alfanet24.pl 18.01.09, 17:19 Ja tez Garden na Focha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też chętny Re: Lokal na rocznice ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 17:25 To wszystko zależy od wymagań a menu.Dzisiaj najtaniej jest w domu,ale jak nikomu się nie chce nic przygotowywać i obsługiwać to trzeba za to zapłacić-każdy chce zarobić.Pamiętam jak przy tej rocznicy ślubu-wesela odbywały się jeszcze w domu i było wesoło.Ale mamy,teściowe i ciocie zaiwaniały w przygotowaniach wszystkiego jadła a wszystkiego brakowało.A teraz każdy chce wygodnie i tanio-a o to to już coraz trudniej.Każdy za swoją pracę sobie odpowiednio liczy i to jest chyba normalne.Nie normalne to że wszystko drogo,ale jak z tego wybrnąć.Jeszcze imprezka w poniedziałek czy wtorek może być trochę tańsza,ale to nie każdemu pasuje.Żyjemy w czasach ,że każdemu zaczyna wiele rzeczy nie pasować,ale co dalej-wymagania i chęci rosną ceny też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjja Re: Lokal na rocznice ślubu IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.09, 19:06 Gość portalu: eeeeewkaaa napisał(a): > GARDEN na Foscha polecam Jak ty juz cos napiszesz to ja zaraz rozwolnienia dostaje z tresci twoich postow ! Odpowiedz Link Zgłoś