dejna1965_42 26.01.09, 22:30 czy w da grasso jest tak jak dawniej czy cos sie zmienilo chodzi mi oczywiscie o jakosc produktow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: patusia siusia Re: da grasso IP: *.apus-net.pl 27.01.09, 01:57 pizza jest tragiczna zero ciasta 3 razy zjadłam i trzy razy się rozchorowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
bujaka_jamajka Re: da grasso 27.01.09, 16:44 Skoro tak wam się nie podoba i nie smakuje pizza z Da Grasso to po co tam chodzicie? Dlaczego ZAWSZE jest tam pełno ludzi? Dlaczego Da Grasso jest najbardziej popularnym miejscem w Częstochowie? Ano dlatego, że pizza jest pyszna. I nie wciskajcie mi tutaj kitów, że się rozchorowaliście itd itd. Bo jeśli raz byście się rozchorowali to już by was tam więcej nie było. A jakoś nie zauważyłam pustek na sali w DG. A co do obsługi, to stosuje się tutaj zasadę 'jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie'. Ja zawsze jestem miła dla kelnerek i one dla mnie. Jeśli ty od samego wejścia kręcisz nosem to nie dziw się, że i w stosunku do Ciebie nie są one zupełnie fair;] Pozdrawiam obsługę z Da Grasso i szykujcie się, bo właśnie naszła mnie ochota na pizze:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: da grasso IP: *.rev.inds.pl 27.01.09, 22:08 bujaka_jamajka napisała: > i szykujcie się, bo właśnie naszła mnie ochota na pizze: > a d.pa rośnie... w szerz :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwek Re: da grasso IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.09, 19:25 da grasso odpada syf totalny.najlepsza to ta z telepizzy na slaskiej.pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie nie nie Re: da grasso IP: *.prenet.pl 30.01.09, 23:57 a własnie że w S U R F C A F E koło polibudy :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frogman Re: da grasso IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.09, 22:31 kurde ale trzeba byc Czereśnią by jeść trzy razy pizzę która Ci nie smakuje !! przerzuć się na kartofle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Bujaka dobrze prawisz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 22:54 Swiete slowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: da grasso IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.01.09, 08:29 może się nauczysz w końcu gotować nierobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patusia siusia Re: da grasso IP: *.apus-net.pl 27.01.09, 15:26 Umiem gotować to wy lenie śmierdzące nie umiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obstrukcja da grasso=obstrukcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 08:42 zachodzi takie rownanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.star Re: da grasso-najlepsza pizza w Częstochowie!!!!!! 27.01.09, 14:54 Chodzę tam z przyjaciółmi odkąd się pojawiła w naszym mieście,czasem mam wrażenie,ze ser-raz jest ok,raz gorszy,ale to mimo wszystko najlepsza pizza w Częstochowie!! Ilosc ludzi i czas oczekiwania mówi samo za siebie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goliat Re: da grasso-najlepsza pizza w Częstochowie!!!!! IP: *.rev.inds.pl 27.01.09, 15:25 najlepsza pizza w Częstochowie ? chyba sobie żarty robisz! byłem tam tylko raz i więcej nie mam zamiaru iść, wielu znajomych tak samo sie nacięło na ich pseudo pizze i "miłą" obsługę omijać ten przybytek szerokim łukiem... Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: da grasso-najlepsza pizza w Częstochowie!!!!! 27.01.09, 15:53 oj kochany grubo sie mylisz co do tej najlepszej w miescie :] ja uwielbiam pizze z La Gondoli i z pizzeri, która znajduje sie w bramie w drugiej aleii, ale nazwy nie pamietam.. prawdziwa włoska, bez jakis dziadowskich zlewek a'la sos, tylko z oliwą, tak jak jesc sie powinno.. proponuje spróbowac, mysle ze zmienisz zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: da grasso-najlepsza pizza w Częstochowie!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 16:23 Tylko grubas benior dla milosnikow sera-pizza na czas a nie jak w Da Grasso za godzine, a jest po 2,5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: da grasso-najlepsza pizza w Częstochowie!!!!! IP: *.prenet.pl 30.01.09, 23:58 proszę o nazwę chętnie się wybiorę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plaża Re: da grasso-najlepsza pizza w Częstochowie!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 09:52 Gość portalu: goliat napisał(a): > najlepsza pizza w Częstochowie ? chyba sobie żarty robisz! > byłem tam tylko raz i więcej nie mam zamiaru iść, wielu znajomych tak samo sie > nacięło na ich pseudo pizze i "miłą" obsługę > omijać ten przybytek szerokim łukiem... Jak ktoś ma smak wyrobiony na mrożonej pizzy z tesco... Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: da grasso-najlepsza pizza w Częstochowie!!!!! 31.01.09, 13:17 A ty co jadasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: da grasso-najlepsza pizza w Częstochowie!!!!! 31.01.09, 13:18 Odpowiadasz na: Gość portalu: plaża napisał(a): > Gość portalu: goliat napisał(a): > > > najlepsza pizza w Częstochowie ? chyba sobie żarty robisz! > > byłem tam tylko raz i więcej nie mam zamiaru iść, wielu znajomych tak sam > o sie > > nacięło na ich pseudo pizze i "miłą" obsługę > > omijać ten przybytek szerokim łukiem... > > Jak ktoś ma smak wyrobiony na mrożonej pizzy z tesco... a ty co jadasz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patusia siusia Re: da grasso IP: *.apus-net.pl 27.01.09, 22:17 A właśnie, że się rozchorowałam i więcej tam nie pójdę, a jak tobie smakuje to nikt Ci nie zabrania tam chodzić, mówię ze mi nie smakuje i koniec . Pyta o opinie to odpowiadam,i wisi mi to ze jest tam zawsze "pełno ludzi". Smakuje im to chodzą proste ! Wolę Mega Pizze czy nawet Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: da grasso IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.01.09, 22:50 nie chodź tam więcej bo później śmierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja. Re: da grasso IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 28.01.09, 23:55 nienawidze da grasso ;] syf syf syf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czysciciel Re: da grasso IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 29.01.09, 09:05 a dagrasso nienawidzi ciebie i jest fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana..z Re: da grasso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 19:02 Absolutnie popieram osoby które są z zewnątrz i powiedzą całą prawdę- to syf, smród-zero wentylacji, od wejścia wrogie nastawienie obsługi, pizza-nic rewelacyjnego. Dużo ludzi, bo dobra lokalizacja, ale jak ktos raz był, więcej tam nie zawita.Pisze to osoba która obiektywnie ocenia całokształt tej pizzeri. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: da grasso IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 30.01.09, 08:32 dla mnie na Rakowie jest o.k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 08:49 JA też uważam że na Rakowie jest ok. W centrum bywam rzadko wiec nie nmoge sie wypowiedziec. Ale Raków ok obsługa miła pizza dobra. Jedyny minus to to ze powinna być lepsza wentylacja. A poza tym spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto wie Re: da grasso IP: *.prenet.pl 31.01.09, 00:01 swoja drogą to ciekawe czemu na Rakowie maja lepsza pizze a na BC maja lepsze sosy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 07:22 moze dodaja cos od siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niun Re: da grasso IP: 195.205.202.* 13.03.09, 12:30 bo na rakowie sa lepsi pizzermani, a sosy robia kelnerki, wiec te lepsze chyba maja na cbc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 15:58 nie wiem. Odkad podawali syf powodujacy obstrukcje juz tam nie chodze. Odpowiedz Link Zgłoś