ama90 27.02.09, 21:43 Poszukuję dobrej kosmetyczki(najlepiej też manicure). Chciałabym wiedzieć gdzie polecacie u nas w mieście i koniecznie chodzi mi o coś z tańszych ofert. Dziękuję za solidne odpowiedzi ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iza Re: Kosmetyczka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 22:26 hej, mogę szczerze polecic gabinet przy ul. Kościuszki. Pani Kasia. więcej na stronie www.gabinetmarzenie.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: lekarz dermatolog, kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 12:51 Jestem zainteresowana usunięciem odbarwień. Gdzie mogę zabieg wykonać i za ile? Czy ktoś mógłby polecić lekarza lub kosmetyczkę? Czy są gwarancje? Czy taki zabieg wykonywany przez dermatologa jest refundowany przez NFZ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Kosmetyczka. IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.09, 09:07 Najlepsza jest p.Ewa na PCK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Kosmetyczka. IP: *.ludowa.netcominternet.pl 07.03.09, 13:19 Ja byłam w Spa na Barbary dziewczyny są ok polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankja Re: Kosmetyczka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.09, 16:09 a możecie coś powiedzieć o salonie kosmetycznym(fryzjerstwo tam też jest} na ul. Kopernika? Poszukuje jakiejś kosmetyczki w centrum miasta i to mi sie natknęło ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
aishka_a Kopernika 14.03.09, 19:38 hmmm...jeśli chodzi o Kopernika - nie wspominam miło wizyty w tym salonie. Chciałam przebić córce uszy i panie tam nie chciały tego zrobić. To już nie chodzi o to, że nie chciały ale nie były przy tym zbyt miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 23:31 a ja nie polecam p.ewy - to stara szkola i malo tam nowosci... ostatnio bylam na kwasach w strefie urody i przebarwienia znikly... Odpowiedz Link Zgłoś