Dodaj do ulubionych

Konkurs na literackiego SMS-a

04.03.09, 14:42
Z tekstu nie wynika czy dzieciaki miały coś od siebie wymyślić, czy też
skopiować z netu. Jeżeli to drugie to się udało bo hasełko dość popularne w
necie, na ścianach budynków a nawet na koszulkach hi hi...

Człowiek jest niedoskonały i radzi sobie z tym doskonale.

— Aleksander Kumor
Obserwuj wątek
    • Gość: cotozabełkot Re: Konkurs na literackiego SMS-a IP: *.xdsl.centertel.pl 04.03.09, 20:50
      ... a w nagrodę dostali pakiety darmowych SMS-ów. Po co zamieszcza się
      niepełną informację. Jak był konkurs to musi być rozstrzygnięcie czyli nagrody.
      Chyba,ze była to sztuka, dla sztuki czyli pełny altruizm. Co też warto by było
      pokazać.
      • mikrejs Re: Konkurs na literackiego SMS-a 10.03.09, 01:17
        ale fajnie że ludzie organizują konkursy - zawsze te kilka osób ma szanse coś
        wygrać przeważnie za przysłowiowe "nic" (wiadomo że jakiś wkład mamy w zwycięstwo)

ja lubię brać udziały w konkursach, więc niech je organizują w dużych ilościach

a wy co sądzicie?
        • stefffanek Re: Konkurs na literackiego SMS-a 10.03.09, 10:54
          Witaj, nie wiem jak Ty ale ja wole konkursy które widzę na żywo a nie
          wirtualnie, choć czasem i te są bardzo imteresujące. Ale przeważnie kuszę sie na
          te internetowe i biore w nich udział :) Kiedys wygralem golarke elektryczna :P
          Był to konkurs jakiegos radia podczas transmisji meczu :) Dobre i to chociaz :D
          • mikrejs Re: Konkurs na literackiego SMS-a 10.03.09, 23:38
            Przez konkursy na żywo rozumiesz np zawody sportowe, czy coś bardziej związanego
            z wiedzą czy inteligencją?

Ja lubię obydwie te rzeczy : ) i jeśli jest okazja to startuję w tego typu
            przedsięwzięciach
    • Gość: Kahuna Konkurs na literackiego SMS-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 00:42
      A inne SMS-y? Dali tylko jeden.
      • Gość: czarek Re: Konkurs na literackiego SMS-a IP: *.ctinets.com 11.03.09, 12:15
        pewnie tamte były lepsze, a podali tylko ten by nie było podejrzeń :D

teoria spiskowa jest ;p
        • janek1918 Re: Konkurs na literackiego SMS-a 11.03.09, 17:15
          a koledzy/koleżanki znacie jakieś fajne konkursy ? mogą być sms'owe ale nie
          tylko ?:)
          • stefffanek Re: Konkurs na literackiego SMS-a 12.03.09, 20:52
            Kolego ostatnio byl fajny konkurs na allegro na najlepsza fotke z wakacji i
            mozna bylo wygrac wyjazd do tunezji :) Tylko ten konkurs wpadl mi w oko ale jak
            cos bedzie to dam znac ;)
          • Gość: jaro Re: Konkurs na literackiego SMS-a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.09, 13:59
            trochę późno trafiłem na ten temat, ale zapodajcie jakimiś fajnymi linkami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka