Dodaj do ulubionych

neostrada z telewizją

07.03.09, 14:26
opinie,uwagi
Obserwuj wątek
    • Gość: sd Re: neostrada z telewizją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 15:34
      Dobre aczkolwiek szkoda ze nie ma polsatu. Z antena do samodzielnego
      montarzu.
      • Gość: . Re: neostrada z telewizją IP: 77.87.124.* 07.03.09, 15:39
        w ramach promocji powinni jeszcze dorzucać słownik ortograficzny,
        ponieważ bez niego ciężko będzie samodzielnie zamontować antene-już
        pal licho ten Polsat
        • Gość: ja Re: neostrada z telewizją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 17:11
          Ja mam liveboxa i dekoder. Działa OK, liveboxa mam przy kompie stacjonarnym, a
          do sieci bezprzewodowej podpiąłem laptopa. Co do telewizji to też OK, jakość
          dobra, nie tnie się ani nic takiego. Nie ma Polsatu bo ponoć tepsa nie może się
          z nimi dogadać w tej sprawie.
          • Gość: MAVERIC Re: neostrada z telewizją IP: 89.174.23.* 07.03.09, 18:16
            Montowałem to ostatnio u sasiadów. Ludzie to jakaś porażka: tuner
            koszmarny z wyglądu i z działania ( bardzo ubogie menu, brak
            możliwości zmian listy kanałów, brak dostępu do wiekszości
            zagranicznych kanałów i wiele innych wad ), rozgrzewa się chyba z
            pól minuty po włączeniu ( musi łączyc się z internetem aby sprawdzić
            uprawnienia inaczej nie będzie działał ), itd. W zyciu nie wziąłbym
            tego. Zwykły tuner za 150zł, karta TNK i ma się o wiele więcej za
            10zł na miesiąc. ODRADZAM!!!!!
            • Gość: . Re: neostrada z telewizją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 22:34
              .
            • ania.scott Re: neostrada z telewizją 09.03.09, 01:09
              Jak to "brak dostępu do większości zagranicznych programów"?
              Może Twoi sąsiedzi wykupili pakiet M. Ja mam pakiet L od ponad roku i chwalę
              sobie to, że mam wybór (m.in. wszystkie Discovery, NG, Animal, Disney, Zone,
              Fox, sci-fi, po kilka muzycznych i sportowych) i moja rodzinka także. Programów
              mam chyba z 90, w tym ponad 60 w wersji polskiej (tak, kiedyś to policzyłam). To
              mało?!
              Na początku płaciłam 1/2 ceny przez kilka miesięcy, Canal + i HBO przez pół roku
              gratis.
              Obsługa lifeboxa i dekodera nieskomplikowana. Pomoc techniczna telefoniczna -
              jakby co - łatwo dostępna. Kilka razy próbowałam - za każdym razem skutecznie.
              Ponadto na start otrzymałam kasę do wypożyczalni wirtualnej, a jak kiedyś nie
              był sygnału przez pół dnia z przyczyn technicznych - otrzymałam również kasę do
              wypożyczalni.
              Ważne dla mnie było także to, że zakup multipakietu nie wiązał się z żadnymi
              antenami satelitarnymi "za złotówkę", ale montaż niemal 400 zł.
              Przyszło dwóch macherów, zamontowali wszystko, poduczyli obsługi i wszystko gra
              i buczy.
              Naprawdę, Maveric, nie mam pojęcia, o co Ci biega.
              • Gość: MAVERIC Re: neostrada z telewizją IP: 89.174.23.* 09.03.09, 08:52
                Na każdym normalnym tunerze można odbierać wszystkie kanały TV FTA.
                Tutaj niestety NIE. Jak tuner wyszukał Ci kanały to ile ich miałaś?
                Mniej niż 250. Zwykły tuner wyszukuje ponad 1200 z czego FTA ponad
                500. A masz tutaj możliwość dopisywnia nowych transponderów? Nie
                wspomnę o układaniu kanałów według własnego uznania. Tutaj jest
                wszystko o "tej" telewizji i raczej mało pozytywnych uwag.
                forum.dvhk.pl/showthread.php?t=351057
                Wiem że trzeba się zarejestrować ale warto poczytać.
                • ania.scott Re: neostrada z telewizją 09.03.09, 13:53
                  Matko, Maveric!
                  250, 1200, 500 kanałów?! A kto jest w stanie tyle obejrzeć? I tak ogląda się
                  góra 10-20 swoich ulubionych. Po co mi 250 czy 500 kanałów, skoro te, które mam,
                  zadowalają mnie w zupełności?
                  W Tepsie kanały są pogrupowane tematycznie i taki układ mnie akurat odpowiada.
                  Pozdrawiam.
                  • Gość: Maniek Re: neostrada z telewizją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 15:05
                    dokładnie Maverick chyba sie dluga meczyl u sasiadow z montowaniem tego sprzetu
                    Neo , te argumenty 500 , 1200 kanałow sa marne , bo kto bedzie ogldal alljihar
                    mul mango z Arabii Saudyjskiej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka