Gość: sd Re: neostrada z telewizją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 15:34 Dobre aczkolwiek szkoda ze nie ma polsatu. Z antena do samodzielnego montarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: neostrada z telewizją IP: 77.87.124.* 07.03.09, 15:39 w ramach promocji powinni jeszcze dorzucać słownik ortograficzny, ponieważ bez niego ciężko będzie samodzielnie zamontować antene-już pal licho ten Polsat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: neostrada z telewizją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 17:11 Ja mam liveboxa i dekoder. Działa OK, liveboxa mam przy kompie stacjonarnym, a do sieci bezprzewodowej podpiąłem laptopa. Co do telewizji to też OK, jakość dobra, nie tnie się ani nic takiego. Nie ma Polsatu bo ponoć tepsa nie może się z nimi dogadać w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERIC Re: neostrada z telewizją IP: 89.174.23.* 07.03.09, 18:16 Montowałem to ostatnio u sasiadów. Ludzie to jakaś porażka: tuner koszmarny z wyglądu i z działania ( bardzo ubogie menu, brak możliwości zmian listy kanałów, brak dostępu do wiekszości zagranicznych kanałów i wiele innych wad ), rozgrzewa się chyba z pól minuty po włączeniu ( musi łączyc się z internetem aby sprawdzić uprawnienia inaczej nie będzie działał ), itd. W zyciu nie wziąłbym tego. Zwykły tuner za 150zł, karta TNK i ma się o wiele więcej za 10zł na miesiąc. ODRADZAM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ania.scott Re: neostrada z telewizją 09.03.09, 01:09 Jak to "brak dostępu do większości zagranicznych programów"? Może Twoi sąsiedzi wykupili pakiet M. Ja mam pakiet L od ponad roku i chwalę sobie to, że mam wybór (m.in. wszystkie Discovery, NG, Animal, Disney, Zone, Fox, sci-fi, po kilka muzycznych i sportowych) i moja rodzinka także. Programów mam chyba z 90, w tym ponad 60 w wersji polskiej (tak, kiedyś to policzyłam). To mało?! Na początku płaciłam 1/2 ceny przez kilka miesięcy, Canal + i HBO przez pół roku gratis. Obsługa lifeboxa i dekodera nieskomplikowana. Pomoc techniczna telefoniczna - jakby co - łatwo dostępna. Kilka razy próbowałam - za każdym razem skutecznie. Ponadto na start otrzymałam kasę do wypożyczalni wirtualnej, a jak kiedyś nie był sygnału przez pół dnia z przyczyn technicznych - otrzymałam również kasę do wypożyczalni. Ważne dla mnie było także to, że zakup multipakietu nie wiązał się z żadnymi antenami satelitarnymi "za złotówkę", ale montaż niemal 400 zł. Przyszło dwóch macherów, zamontowali wszystko, poduczyli obsługi i wszystko gra i buczy. Naprawdę, Maveric, nie mam pojęcia, o co Ci biega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERIC Re: neostrada z telewizją IP: 89.174.23.* 09.03.09, 08:52 Na każdym normalnym tunerze można odbierać wszystkie kanały TV FTA. Tutaj niestety NIE. Jak tuner wyszukał Ci kanały to ile ich miałaś? Mniej niż 250. Zwykły tuner wyszukuje ponad 1200 z czego FTA ponad 500. A masz tutaj możliwość dopisywnia nowych transponderów? Nie wspomnę o układaniu kanałów według własnego uznania. Tutaj jest wszystko o "tej" telewizji i raczej mało pozytywnych uwag. forum.dvhk.pl/showthread.php?t=351057 Wiem że trzeba się zarejestrować ale warto poczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.scott Re: neostrada z telewizją 09.03.09, 13:53 Matko, Maveric! 250, 1200, 500 kanałów?! A kto jest w stanie tyle obejrzeć? I tak ogląda się góra 10-20 swoich ulubionych. Po co mi 250 czy 500 kanałów, skoro te, które mam, zadowalają mnie w zupełności? W Tepsie kanały są pogrupowane tematycznie i taki układ mnie akurat odpowiada. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: neostrada z telewizją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 15:05 dokładnie Maverick chyba sie dluga meczyl u sasiadow z montowaniem tego sprzetu Neo , te argumenty 500 , 1200 kanałow sa marne , bo kto bedzie ogldal alljihar mul mango z Arabii Saudyjskiej Odpowiedz Link Zgłoś