Dodaj do ulubionych

Meble tapicerowane - producent...?

20.03.09, 11:47
Witam,
pomóżcie znaleźć producenta dobrych i ładnych mebelków - chodzi mi o komplet
wypoczynkowy(kanapa koniecznie na sprężynach) i krzesła.
Możecie podać jakieś namiary?
Obserwuj wątek
    • Gość: kolezanka2007 Re: Meble tapicerowane - producent...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.09, 11:52
      Meble TINA na starym błesznie w kierunku auchana ...widać z trasy...Ceny
      przystępne i bardzo duzy wybór jak i również na zamówienie...
      • Gość: gosc Re: Meble tapicerowane - producent...? IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.09, 13:33
        Tu na tym forum sie dyskutuje a nie namiary podrzuca, ale widac do
        wielu ćwokow coś takiego nie trafia.
        • Gość: do gościa Re: Meble tapicerowane - producent...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 13:41
          Widać jaki poziom reprezentujesz??????????????????Odpowiedz sobie sam!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: formuowicz Re: Meble tapicerowane - producent...? IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.09, 13:55
            Ja przed napisaniem czegokolwiek zapoznal bym sie z regulami /czytaj
            z regulaminem/ tu panujacymi a nie czynil smietnika z tego forum,
            zastanow sie a pozniej jakies "dyrdymaly" do kogokolwiek pisz.
            Ale coz, oferm mamy przeciez pod dostatkiem.
          • Gość: LivingsDesign Re: Meble tapicerowane - producent...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 11:15
            Poszukaj w internecie. Bardzo ciekawa propozycje mebli
            tapicerowanych ma firma livingsdesign.pl
        • Gość: zgryźliwy staruch Re: Meble tapicerowane - producent...? IP: *.anonymouse.org 18.09.09, 12:22
          > Tu na tym forum sie dyskutuje a nie namiary podrzuca, ale widac do
          > wielu ćwokow coś takiego nie trafia.

No to podyskutujmy.
          Można powiedzieć, że istoty rozumne podlegają wszystkie prawu mówiącemu, że
          żadna z, nich nie powinna nigdy traktować ani sama siebie, ani nikogo innego
          tylko jako środek, lecz zawsze zarazem jako cel sam w sobie. Z tego zaś wynika
          systematyczne powiązanie istot rozumnych przez wspólne obiektywne prawa, tj.
          państwo, które — ponieważ prawa te dotyczą właśnie stosunku tych istot do siebie
          jako celów i środków do celu — może się nazywać państwem celów (co naturalnie
          jest tylko ideałem).
          Zasada: postępuj względem każdej istoty rozumnej (względem siebie samego i
          drugich) tak, żeby ona była uznana w tej maksymie zarazem za cel sam w sobie,
          posiada zatem w gruncie rzeczy to samo znaczenie, co zasada: postępuj według
          maksymy, która zawiera w sobie zarazem swą własną powszechną ważność dla każdej
          istoty rozumnej.
          I w tym właśnie tkwi paradoks, że jedynie godność człowieczeństwa jako rozumnej
          natury, bez uwzględnienia jakiegokolwiek innego celu lub korzyści, jakie przez
          nią można osiągnąć, a więc jedynie szacunek dla samej tylko idei miałby przecież
          służyć za nieodwołalny przepis woli i że właśnie na tej niezależności maksymy od
          wszelkich takich pobudek miałaby polegać jej szczytność i godność każdego
          rozumnego podmiotu jako prawodawczego członka w państwie celów.

A teraz odnieśmy to do poczynań pewnej grupy interesów chcących poprzez
          referendum odwołać Prezydenta Miasta w celu osiągnięcia swoich partykularnych celów.

I co Ty na to powiesz "gościu"? Podyskutujemy?
    • Gość: mama... Re: Meble tapicerowane - producent...? IP: *.2.142.141.tvksmp.pl 20.03.09, 23:56
      Nie rozumiem Was, "ćwoki, debile, kretyni".... - jeśli można pomóc komuś kto
      grzecznie pyta to dlaczego nie???
      Po co kogoś obrażać?
      Nie interesuje mnie wątek - nie czytam, a tym bardziej nie komentuję.
      Pozdrawiam, i polecam rynek na zawodziu....

• Gość: zzz Re: Meble tapicerowane - producent...? IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.09, 08:17
        Jak ma sie choc troszke inteligencji to normalna osoba zrozumie, ze
        to forum nie sluzy do oglaszanai sie i robienia tu jakiegos kramiku,
        tu winno sie dyskutowac a nie anonsy umieszczac, odsylam do
        regulaminu a pozniej dopiero do pisania czegokolwiek.
    • baska1982 Re: Meble tapicerowane - producent...? 16.07.09, 18:03
      Zajrzyj na manufakturamebli.com. Korzystałam z ich usług i są
      naprawdę dobrzy.
    • Gość: pomagier Re: Meble tapicerowane - producent...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.09, 20:15
      www.mebleaspol.pl/
    • Gość: Tomek Re: Meble tapicerowane - producent...? IP: *.serv-net.pl 02.08.09, 12:06
      Jesli chodzi o meble tapicerowane niedrogie i funkcjonalne to polecam producenta
      MAR-SOF. Meble mozna kupic w kilku sklepach w Polsce. Miła obsługa. Adres:
      www.mar-sof.pl
    • Gość: beata7676 Re: Meble tapicerowane - producent...? IP: *.ludowa.netcominternet.pl 03.12.09, 09:35
      Absolutnie odradzam mebli tapicerowanych które mają w sprzedaży na Promenadzie w
      Częstochowie (producent na Rocha)!!! Kupiłam tam dwa łóżka dla dzieci za całkiem
      niemałą sumę bo 800zł jedno i po 3 miesiącach konstrukcja doszczętnie siadła.
      Nie nadawały się do normalnego użytku (składanie i rozkładanie było niemożliwe).
      Po kilku telefonach do producenta z prośbą o przyjazd w celu zobaczenia efektów
      jego pracy, usłyszałam że problemy te wynikają ze złego użytkowania.Zarzucano mi
      że dzieci (12,13 lat) skaczą po tapczanach i dlatego miały prawo się zepsuć.
      Gdyby nawet tak było (choć zapewniam że serwuję dzieciom dużo ciekawsze zajęcia
      niż skakanie po łóżkach zwłaszcza gdy mają po naście lat) to co oni sprzedają
      jeśli po 3 miesiącach są do wymiany?! Minęły dwa lata. Państwo ci nie raczyli
      zajrzeć ani zadzwonić po dzień dzisiejszy.Sprowadziłam fachowca, który załatał
      usterki z wielkim trudem na tyle żeby można było korzystać z łóżek ale o
      złożeniu dalej nie ma mowy!Szczerze odradzam tę firmę gdyż nie jest godna zaufania.
    • meble-kalwaria.pl Re: Meble tapicerowane - producent...? 09.04.10, 22:24
      Witam

Szkoda że nie zostało podane z jakiej miejscowości jest użytkownik wtedy było by łatwiej cokolwiek doradzić ponieważ meble zawsze warto zobaczyć, usiąść doradzić się specjalisty. Jeżeli jeszcze nie kupiłaś a jesteś z okolicy Krakowa małopolski czy śląska to zapraszam do Kalwarii Zebrzydowskiej oto przydatne strony:
      www.meble.malopolska.pl
    • Gość: Ann Re: Meble tapicerowane - producent...? IP: 109.243.79.* 10.04.10, 17:04
      Meble TINA. Bardzo dobra jakość, a ceny bardzo niskie. Ogromny wybór tapicerek.
      Nie polecam mebli Wajnert, fatalne wykonane za wysoką cenę, a dział
      reklamacyjny, to totalna kpina.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka