Dodaj do ulubionych

Okradają dzięki znieczulicy sąsiedzkiej

23.03.09, 22:00
Skutki kryzysu. Rąbią co się da i gdzie się da. Poszkodowanym - współczuję :/
Obserwuj wątek
    • Gość: Do Pani RZECZNIK Re: Okradają dzięki znieczulicy sąsiedzkiej IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.09, 23:41
      a jaki jest limit czasu oczekiwania na odebranie telefonu?
      Bo jak do tej pory, moze sie zdazyc, ze zanim telefon zostanie odebrany,
      mieszkanie juz jest spladrowane.
      i po balu
    • destylarka Okradają dzięki znieczulicy sąsiedzkiej 24.03.09, 10:07
      Moze tak Polcja zajełaby się szajką grasującą na terenie starego
      miasta oraz śródmiescia. Kradną biją a Policja ma to w d...
      • Gość: mały Re: Okradają dzięki znieczulicy sąsiedzkiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 10:26
        policja nic nie zrobi trzeba tą strukture zmienić na milicje tak jak było po
        staremu.
        • Gość: bingo Re: Idealista mały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 10:32
          ORMO sdziala ORMO czuwa w razie draki ORMO w krzaki
          a mozw tego bys chcial
    • Gość: Julka Re: Okradają dzięki znieczulicy sąsiedzkiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 10:33
      A co to za tytuł artykułu?
      "Okradają dzięki znieczulicy sąsiedzkiej"?
      Dajcie spokój. Czy powinniśmy jakieś dyżury sąsiedzkie oganizować?
      Już policja ma winnego: sąsiedzi są winni! Mało winni. To dzięki nim
      ich sąsiedzi są okradani!
    • Gość: gość z Rakowa Okradają dzięki znieczulicy sąsiedzkiej IP: 94.251.137.* 24.03.09, 13:40
      Ja też współczuję poszkodowanym że Policja sobie z tym nie radzi, ale pewnie jest to skutkiem "grzebania" przy ustawach emerytalnych dotyczących służb mundurowych co wiąże się z ucieczką do cywila wielu doświadczonych gliniarzy, zbyt wielkiej rozbudowy wydziałów BSW (Policji w Policji) i CBŚ, a na samym dole brakuje już ludzi do pracy i nie ma kto chronić skutecznie naszego mienia i naszego bezpieczeństwa. Sąsiedzi pewnie widzą to i tamto, ale komu chce się chodzić po sądach latami w charakterze świadka i narażać na kontakty z "Temidą" i przestępcami ? Przecież nikt później takiego świadka nie ochroni. Mimo wszystko anonimowy telefon na Policję pewnie by mógł uratować dobytek sąsiada (przecież to też w naszym interesie) bo dzisiaj sąsiad a jutro mogę być ja. Jest też problem z sąsiadami, którzy nie zamykają za sobą drzwi od klatki schodowej (tam gdzie jest domofon) i wpuszczają każdego na klatkę kto zadzwoni. Nie zdejmuje to jednak odpowiedzialności z Policji za jej działania. Praktycznie na osiedlu gdzie mieszkam patrole Policji widuję sporadycznie a taka prewencja pewnie niejednego by odstraszyła.
      • Gość: ... Monitoring na klatkach schodowych IP: 94.251.139.* 24.03.09, 14:59
        Kiedyś już ten temat przewijał się przy jakiejś
        okazji.
        Kamery zamontowane na klatkach to bezpieczeństwo dzieci i mieszkań.

• Gość: qwerty Re: Monitoring na klatkach schodowych IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.09, 15:39
          W twoim mieszkaniu zamontujemy kamerę bo może jesteś terrorystą i szykujesz zamach.
          Puknij się w głowę - trzeba likwidować przyczynę a nie skutek.
    • Gość: sąsiad won!!! Jak źle mieć sąsiada...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 16:03
      Ja mam sąsiada. widzi wszystko, nawet na ulicę wychodzi, żeby
      zobaczyć co kupiłem w supermarkecie, co wynoszę z samochodu.
      sprawdza do której w nocy swiatło się u mnie pali. kto wychodzi, kto
      wchodzi. nawet kontrolę na mnie nasłał z wodociągów.... tak wszystko
      widzi.
      tylko jak włam był, to świadków jakoś nie było.
      całe to pierd.olamento, jaki to sąsiad dobry i potrzebny, jest
      gów.... warte.
      • Gość: A nie prawda!!! Re: Jak źle mieć sąsiada...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 19:42
        Okradli mi mieszkanie!
        Kamery w bloku, sasiad pietro wyzej w domu,
        weszli przez balkon o 17
        a teraz sluchajcie tego:
        dzwonie do pani z administracji kamery nie nagrywaja
        sasiad cos slyszal ale nie wie co... ( okno wywalone z futryna )
        pies policyjny poszedl tropem do bloku obok...
        sprawa umorzona :))

zabawne???
    • Gość: mieszkaniec Okradają dzięki znieczulicy sąsiedzkiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 19:50
      Kiedy ostatnio widziałem parol policji na ul. Poświatowskiej? Nie
      pamiętam!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka