agom 23.03.09, 22:00 Skutki kryzysu. Rąbią co się da i gdzie się da. Poszkodowanym - współczuję :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Do Pani RZECZNIK Re: Okradają dzięki znieczulicy sąsiedzkiej IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.09, 23:41 a jaki jest limit czasu oczekiwania na odebranie telefonu? Bo jak do tej pory, moze sie zdazyc, ze zanim telefon zostanie odebrany, mieszkanie juz jest spladrowane. i po balu Odpowiedz Link Zgłoś
destylarka Okradają dzięki znieczulicy sąsiedzkiej 24.03.09, 10:07 Moze tak Polcja zajełaby się szajką grasującą na terenie starego miasta oraz śródmiescia. Kradną biją a Policja ma to w d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Okradają dzięki znieczulicy sąsiedzkiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 10:26 policja nic nie zrobi trzeba tą strukture zmienić na milicje tak jak było po staremu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Idealista mały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 10:32 ORMO sdziala ORMO czuwa w razie draki ORMO w krzaki a mozw tego bys chcial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Okradają dzięki znieczulicy sąsiedzkiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 10:33 A co to za tytuł artykułu? "Okradają dzięki znieczulicy sąsiedzkiej"? Dajcie spokój. Czy powinniśmy jakieś dyżury sąsiedzkie oganizować? Już policja ma winnego: sąsiedzi są winni! Mało winni. To dzięki nim ich sąsiedzi są okradani! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość z Rakowa Okradają dzięki znieczulicy sąsiedzkiej IP: 94.251.137.* 24.03.09, 13:40 Ja też współczuję poszkodowanym że Policja sobie z tym nie radzi, ale pewnie jest to skutkiem "grzebania" przy ustawach emerytalnych dotyczących służb mundurowych co wiąże się z ucieczką do cywila wielu doświadczonych gliniarzy, zbyt wielkiej rozbudowy wydziałów BSW (Policji w Policji) i CBŚ, a na samym dole brakuje już ludzi do pracy i nie ma kto chronić skutecznie naszego mienia i naszego bezpieczeństwa. Sąsiedzi pewnie widzą to i tamto, ale komu chce się chodzić po sądach latami w charakterze świadka i narażać na kontakty z "Temidą" i przestępcami ? Przecież nikt później takiego świadka nie ochroni. Mimo wszystko anonimowy telefon na Policję pewnie by mógł uratować dobytek sąsiada (przecież to też w naszym interesie) bo dzisiaj sąsiad a jutro mogę być ja. Jest też problem z sąsiadami, którzy nie zamykają za sobą drzwi od klatki schodowej (tam gdzie jest domofon) i wpuszczają każdego na klatkę kto zadzwoni. Nie zdejmuje to jednak odpowiedzialności z Policji za jej działania. Praktycznie na osiedlu gdzie mieszkam patrole Policji widuję sporadycznie a taka prewencja pewnie niejednego by odstraszyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Monitoring na klatkach schodowych IP: 94.251.139.* 24.03.09, 14:59 Kiedyś już ten temat przewijał się przy jakiejś okazji. Kamery zamontowane na klatkach to bezpieczeństwo dzieci i mieszkań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Monitoring na klatkach schodowych IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.09, 15:39 W twoim mieszkaniu zamontujemy kamerę bo może jesteś terrorystą i szykujesz zamach. Puknij się w głowę - trzeba likwidować przyczynę a nie skutek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad won!!! Jak źle mieć sąsiada...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 16:03 Ja mam sąsiada. widzi wszystko, nawet na ulicę wychodzi, żeby zobaczyć co kupiłem w supermarkecie, co wynoszę z samochodu. sprawdza do której w nocy swiatło się u mnie pali. kto wychodzi, kto wchodzi. nawet kontrolę na mnie nasłał z wodociągów.... tak wszystko widzi. tylko jak włam był, to świadków jakoś nie było. całe to pierd.olamento, jaki to sąsiad dobry i potrzebny, jest gów.... warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A nie prawda!!! Re: Jak źle mieć sąsiada...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 19:42 Okradli mi mieszkanie! Kamery w bloku, sasiad pietro wyzej w domu, weszli przez balkon o 17 a teraz sluchajcie tego: dzwonie do pani z administracji kamery nie nagrywaja sasiad cos slyszal ale nie wie co... ( okno wywalone z futryna ) pies policyjny poszedl tropem do bloku obok... sprawa umorzona :)) zabawne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Okradają dzięki znieczulicy sąsiedzkiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 19:50 Kiedy ostatnio widziałem parol policji na ul. Poświatowskiej? Nie pamiętam!!! Odpowiedz Link Zgłoś