edgard4 15.04.09, 12:17 Witam, znacie dobrego dietetyka w Czewce, ktory dobiera efektywne diety? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ada Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? IP: 195.88.28.* 15.04.09, 12:49 ...ja tez chetnie o to zapytam... znam we Wroclawiu doktor Dawidiuk...podobno jest bardzo dobra..ale w Czestochowie chetnie bym sie dowiedziala czy jest taki lekarz-godny polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
jowitak Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? 31.10.18, 10:55 Bliżej do Katowic niż do Wrocławia. Polecam vitalea.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? IP: 193.138.241.* 15.04.09, 23:11 też jestem zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? IP: *.2.141.207.tvksmp.pl 16.04.09, 07:36 witam ja chodze ale prywatnie 80 zl na mmiesiac, jak narazie po 2 miesiacach moge sie pochwalic 10 kg mniej dietetyczka dobiera diete pod osobe naprawde warto . Ma swoj gabinet na ul. Broniewskiego kolo groty solnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prim-cia Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? IP: 62.180.229.* 16.04.09, 08:03 Proszę Kasiu podaj namiary do tej dietetyczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 09:21 www.odchudzanie.org.pl/ znalazłam coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 09:50 www.odchudzanie.org.pl/gabinety/slaskie/Cz%C4%99stochowa.html#tresc a tu są gabinety i poradnie. Odpowiedz Link Zgłoś
edgard4 Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? 23.04.09, 22:27 No to Kochana za szybko chudniesz. Na 2 miesiące, to maksymalnie 8 kg, "wieksze" odchudzanie grozi yo-yo:) 0,5-1 kg na tydzien, to optimum odchudzania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL do Pani Kasi IP: *.realestate.net.pl 16.04.09, 09:45 Bardzo proszę o namiary do tej dietetyczki. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kchrzanka Re: do Pani Kasi 16.06.15, 13:51 "Panie doktorze, - chciałam schudnąć . - Aby schudnąć trzeba jeść dużo surówek . - Przed jedzeniem, czy po ? - panie doktorze ." ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? IP: *.realestate.net.pl 23.04.09, 18:27 up Odpowiedz Link Zgłoś
zmora_1 Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? 23.04.09, 20:19 Czy ktoś mi powie jak mam 160 cm i ważę 54 kilo to mi jest potrzebna dieta ?? Jeśli tak to ja też pop-roszę o adres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klug Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? IP: *.realestate.net.pl 24.04.09, 09:33 TAK - POTRZEBUJESZ DIETY MÓZGU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 22:38 Witam, Róg Jana Pawła i Klińskiego - dr Andrzej Szczerek(o ile nie przekręciłam nazwiska). "ASMED". Pan znany od czasu do czasu z tv też. Polecam szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
ata.33 Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? 18.04.13, 09:12 tak ja znam dobrego dietetyka gdzie trafiłam razem z synem i są już efekty diety widoczne i u mnie co miało być tylko dodatkiem i u syna.Pierwsza wizyta jest droga bo 150 zł ale kolejne już dużo tańsze.Udzielę chętnie info.502779042 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dietka Dobry dietetyk w Cz-wie? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 19.04.13, 08:05 Sama szukam więc chętnie poczytam kogo proponujecie. Ja zaliczyłam jedną dietetyczkę, ale nie dogadałyśmy się. Szukam dalej. W sumie najlepiej jakby to był lekarz dietetyk, a nie zwykły dietetyk, Bo każdy może się takowym nazwać (tak stwierdzam po wizytach u tej pani...). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? IP: *.internetia.net.pl 18.09.13, 20:21 A możesz powiedzieć u kogo byłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
goshka80 Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? 16.06.15, 00:04 Ja trafiłam na Niepodległości na Raków do dobrej dietetyczki Górnik, na początku zapisałam synka 12 lat, bo chłopcy w klasie Kamila ładnie schudli i wzięłam na wywiadówce od jednej z mam numer do niej. Potem okazało się, że i mi przydałaby się zmiana diety, bo dziecku będzie łatwiej jeśli ktoś z dorosłych będzie go wspierał. Świetny fachowiec, ma super podejście do dzieci, umie w bardzo prosty sposób przekazać dużo przydatnych informacji na temat żywienia. Kamilek jest nią zachwycony i zawsze z ochotą jeździ na kontrole. Innych lekarzy się boi, a ona jest bardzo sympatyczna i człowiek wcale się nie czuje jak na spowiedzi u lekarza, skrępowany i zestresowany, że za chwilę dostanie naganę. Jemy z synem prawie to samo tylko oczywiście w innych proporcjach, posiłki są smaczne, urozmaicone i proste w przygotowaniu. Na pierwszej wizycie pytała o produkty, które się lubi, a które nie, tryb pracy, aktywność fizyczną. Poprzez prostą zabawę nakłoniła Kamila do jedzenia rzeczy, których nie chciał jeść, nawet spróbować. No i nie zrujnowała nam kieszeni ;) Polecam gorąco :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? IP: *.net.stream.pl 19.04.13, 21:20 witam..najlepsza dietetyczka jaką znam to pani Małgorzata Stanior-przyjmuje na ul.ŁÓdzkiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjuzowana Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.13, 11:30 Dokładnie tak. Ja też bardzo gorąco polecam Panią Stanior. Odpowiedz Link Zgłoś
aflatok Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? 08.03.14, 18:53 p. Stanior jest beznadziejna !!! Czułam się na wizycie jakbym była intruzem, p. Stanior strasznie się spieszyło i na każde moje pytanie robiła w odpowiedzi znaczącą minę. Dieta którą dostałam była jakby od szablonu, bez przeliczeń makroskładników i kaloryczności - co jest dla mnie ważne i o co prosiłam!!! Na pytanie czy mogę sobie zwiększyć porcję , usłyszałam: niech pani robi co chce...PORAZKA szkoda pieniedzy na ta pania... Odpowiedz Link Zgłoś
ata.33 Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? 21.04.13, 13:25 polecam badanie diacomem -urządzeniem które sprawdzi,zbada przyczynę nadwagi a później dopiero wizytę u dietetyka,bo może nie potrzebne będą katusze z dietą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata S. Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? IP: *.play-internet.pl 06.09.13, 10:19 Ja od 3 miesięcy chodzę do LemonDiet na Niepodległości. Przyjmuje tam pani dietetyk Karolina Górnik. Jest bardzo miłą, ciepła i dobrze wykształconą osobą. Na jej diecie schudłam już 11kg, a co najważniejsze spadek masy ciała jest stały i regularny. Posiłki są bardzo sycące i urozmaicone. Początkowo myślałam, ze nie dam rady, bo pracuje na trzy zmiany, ale dzieki pomocy i radom pani Górnik są efekty. Nie czuje się wcale głodna a wręcz szczęśliwa z powodu spadku kilogramów na tak smacznej diecie. Odpowiedz Link Zgłoś
sandradamczyk Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? 25.04.14, 09:48 Ja też mogę polecić panią Górnik. Nie czeka się zbyt długo, nie ma wygórowanych cen jak inni w Częstochowie tego typu specjaliści, i jest przede wszystkim skuteczna. Odchudzamy się z mężem od stycznia, jemy więcej niż wcześniej, a chudniemy. Popełnialiśmy sporo niewielkich błędów, ale dopiero uświadomiła nam to pani dietetyczka. Co jakiś czas prosimy o zmianę jadłospisu z nowymi przepisami. Teraz już sporo wiemy na temat prawidłowego żywienia po tych wszystkich wizytach kontrolnych. Atmosfera jest miła, pani dietetyk otwarta i wyrozumiała. Nigdy nie było problemu z przełożeniem wizyty na inny termin czy rozłożeniem płatności za raty. Chodzimy we dwójkę, a płacimy praktycznie jak za jedną osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka8889999 Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? 05.11.16, 18:05 Wg mnie posiłki bardzo skomplikowane, wiele drogich i ciężko dostępnych produktów co niestety demotywuje. Nie polecam usług tej Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
izace4567 Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? 02.12.14, 23:44 Chciałam wszystkich ostrzec przed morelką. Wybrałam się do nich i o mało nie rozwiodłam z mężem. Mam problemy z odżywianiem i nadwagą a po wizycie u nich zastanawiałam się czy nie powinnam się rozstać z mężem. Szukała problemu w relacji z moim mężem, że mam za dużo obowiązków domowych, brak czasu dla siebie. Wskazówki spisane na szybko na zwykłej kartce papieru. Potrzebowałam pomocy żywieniowca nie psychologa. Może chcieli ambitnie podejść do sprawy ale przesadzili. Jakbym uważała, że sobie nie radzę z problemami w domu to poszłabym do specjalisty a nie do dietetyka, wyszłam zniesmaczona, zszokowana, zagubiona i szukałam dalej aż w końcu znalazłam kogoś kto się zna na rzeczy, dietetyka z prawdziwego zdarzenia, dla którego problem leżał w moim sposobie żywienia a nie relacjach z domownikami. Chudnę powoli, ale muszę przyznać że czasami grzeszę i jesteś świadoma tego że nie do końca daje z siebie 100% ale mimo to efekt jest a Pani dietetyk ciągle mnie motywuje i wspiera. Ustaliłyśmy cele i drogę do osiągnięcia tych celów. Dobrze, że na nią trafiłam bo pewnie gdyby nie ona to bym się poddała i dalej zajadała słodycze. Gorąco polecam specjalistę a nie amatorów w tej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
fanqqq Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? 26.06.15, 16:39 Jestem mocno zdziwiona Pania z moreli. Bawi się w psychologa bez ŻADNYCH uprawnień. No chyba że "studium z psychologi i komunikacji" i tym podobne pseudo dyplomy są dla niej wystarczające. Jak tak to gratuluje "dobrej"samooceny. przestrzegam przed pseudo specjalistami Odpowiedz Link Zgłoś
anka819 dietetyk częstochowa 19.02.15, 16:49 Ja polecam Panią Malwinę Leszczyńską. Przyjmuje w przychodni kolejowej, na Alei Wolności 46. Zmotywowała mnie do wzięcia się za siebie i straciłam już 15kg. Miła, chętnie odpowiada na pytania (co nie można powiedzieć o innych dietetyczkach, a historie z nimi mam już dość długą..). Jadłospisy przygotowane bardzo rzetelnie, posiłki proste do wykonania i smaczne. Jeżeli ktoś ma problem w wagą to jest to osoba godna polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
joana01423 Re: dietetyk częstochowa 27.04.15, 08:11 Czy ta pani robi analizę składu ciała? Odpowiedz Link Zgłoś
anka819 dietetyk częstochowa 21.05.15, 09:03 joana 01234 Dietetyk Malwina Leszczyńska przyjmuje na Aleji Wolności 46, w Przychodni Kolejowej. Nr tel: 797 770 777. Tu masz jej stronę internetową: leszczynska.dobrydietetyk.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
1happier Re: dietetyk częstochowa 04.07.15, 18:12 A ja właśnie polecam Panią Adę z Moreli fit. Po wcześniejszych doświadczeniach z innymi dietetykami, którzy dość konkretnie się cenią, a ich diety to niestety modyfikacja kiedyś tam ułożonych schematów (w dodatku często zawierających produkty, których nie lubię) trafiłam do Pani Ady. Troche się bałam, czy znów nie skończy się jak wcześniej, ale 3 osoby z grona znajomych skutecznie zrzuciło u niej nadwagę więc zaryzykowałam. I nie żałuję, Pani Ada ma naprawde indywidualne podejście do pacjenta, dieta jest smaczna, a przede wszystkim daje ogromne wsparcie... w dodatku na diecie Pani Ady mam tyle siły i energii jak na żadnej z wcześniejszych diet Odpowiedz Link Zgłoś
syllaa Re: dietetyk częstochowa 25.09.15, 23:07 Witam, a ja gorąco polecam Panią Basię Krawczyk. W ciągu 4 m-cy współpracy w formie diety oraz polecanego treningu indywidualnego osiągnęłam zamierzony cel. Od zakończenia diety minęło już 7 m-cy, a moja waga jest ciągle taka sama. Pani Basia nauczyła mnie zdrowych nawyków żywieniowych, przez co jem teraz więcej i lepiej. Od czasu spotkania Pani Basi nigdy nie byłam głodna :-) Jestem jej wdzięczna, bo oprócz tego, że pomogła mi osiągnąć mój zamierzony cel, zaraziła mnie pozytywnym myśleniem i nowym podejściem do żywienia. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karolina661 Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? 14.07.15, 11:34 Dla mnie nr 1 to Malwina Leszczyńska z dobrego dietetyka, Fajne ciekawe i latwe do przyrzadzenia diety, któree sa po prostu ludzkie i smaczne a nie rygorystyczne przepisy na zasadzie tego nie, tamtego nie. Zawsze pomocna i na każde pytanie odpowie porządnie a nie byłe by było. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
marcin383 Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? 28.09.15, 16:08 Polecam Panią Malwinę Leszczyńską. Byłem już u wielu dietetyków, nie tylko w Częstochowie ale dopiero Pani Malwina mi naprawdę pomogła. Nie tylko schudłem ale nauczyłem się jak sobie radzić w sytuacjach gdy nie mogę zjeść przepisanego posiłku (często jeżdżę w delegacje). Teraz wiem co wybierać i jak gotować aby utrzymać obecną wagę. Bardzo zaangażowana, profesjonalna Pani. Przyjmuje w Naszej Przychodni (Kolejowa), na Al. Wolności koło lodowiska. Jak by ktoś potrzebował kontakt to proszę pisać Odpowiedz Link Zgłoś
ajdidi Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? 07.10.15, 01:39 każda dieta,chyba że, ZAZNACZAM, dotycząca konkretnego schorzenia wymagającego uściślenia przyjmowanych produktów i płynów, to bezdety i wyciąganie szmalu. Rozumiem, że przy walce z otyłością dużą czy małą ciężko wam się zmotywować i łatwiej schudnąć stosując się do planu wydrukowanego przez osobę trzecią za pieniądze, bo przecież płacicie to nie będziecie wyrzucać własnych pieniędzy. Wszystko jest w głowie. Płacicie więc za motywację, a nie za plan diety. Jest mnóstwo programów o odchudzaniu w tv, które widzieliście wiele razy. Świetnie wiecie czego unikać i co robić. Lepiej przeznaczyć szmal za dietetyka na dres do chodzenia czy biegania, na rolki, czy rower, czy kurs tańca, czy nawet na pójście na dancing czy na dyskotekę na parę godzin raz w tygodniu. Poza tym - nie żryj słodyczy, jedz normalne porcje-nie dla słonia,nie żryj wieczorami - chyba, że idziesz późno spać, min. 6h przed snem - jesteś głodny wieczorem przed snem- zjedz banana, wafle ryżowe z jogurtem, napij się wody. Nie żryj fast-foodów(max raz w miesiącu na "pypcia"). Nie chlaj piwska! i rzadko inny alkohol. Duuże energetyczne śniadanie, normalny obiad o normalnej porze(choćby skały srały i mieli cie zwolnic w pracy) i mini kolację. I rusz się, choćby na spacer, większość aktywności fitness jest zwyczajnie nudna i nużąca, nie każdy lubi biegać czy wykonywać powtarzalne czynności - to potańcz sobie jak psychol/ka przed tv razem z MTV(do klasyki też się da) albo radiem przez pół godziny , nikt nie widzi- gwarantuję zakwasy na następny dzień. Lubisz pływać?-idź na basen! Cokolwiek. Lubisz filmy przyrodnicze - oglądaj - naśladuj zwierzaki, małpki i rybki pływające w oceanie przez pół godziny dziennie. Wolisz gry - to se kup za te pieniądze konsolę i graj w tenisa z dzieckiem albo w skoki narciarskie. Do wyboru - do koloru, co tam Ci w duszy gra. Najważniejsze regularne jedzenie. Nie zaczynamy dnia od kawy, czy suchara, a potem długo długo nic-to nienaturalne, rano potrzeba energii, którą i tak zdążysz zużyć z pięć razy do obiadu. Lepiej gdy pierwsze dociera rano białko do mózgu( będziesz mniej ospały) niż chlebek czy wędlinka-to wal na pierwszy kęs jajka, ser biały, jogurt, łyk mleka, potem co tam wolisz nawet golonę. Żryj obiad o tej samej porze - znam takie osoby - cały dzień na głodzie, ale na wieczór się nawpierdzialam. Tak naprawdę w dietach wszelakich działają najbardziej rozpisane określone godziny jedzenia do których się regularnie stosujecie- ot wielka tajemnica.Organizm nie lubi rozpierniczu. Zapomnij o chipsach itp, jakichkolwiek sokach-chyba, że z brzozy (lol), no albo samemu wyciskanych w rozsądnych ilościach, jakichkolwiek napojach smakowych gazowanych, zapomnij o coca-coli, piwie, słodkich wódkach, słodyczach (jak unormujesz regularne posiłki to raz dziennie spoko możesz zapodać kawałek ciasta do kawki po południu, ciastka, czy baton co tam lubi w ramach podwieczorku, wcale nie musi być to cholerne jabłko czy inne dietetyczne gó..., cukier też jest potrzebny). Zresztą jabłka na pusty żołądek to idiotyzm, bo wzmagają kwasy żołądkowe i dla osób ze skłonnością do nadkwasoty to masakra, a gruszki dla osób z problemami nerkowymi. Zjesz podwieczorek - rozwiąż krzyżówkę albo pograj w Scrabble - nic tak nie zajada cukru jak twój mózg. Jak już zacznie swój fantastyczny ruch indywidualny w ramach własnych wydumanych ćwiczeń np. pod dyktando National Geografic parodiując przemówienie Hitlera lub drąc łacha z tancerek Beyonce, ewentualnie udając orangutana rozwalającego skutery - nie chlaj zwykłej wody z butelki typu Żywiec, nie daj Boże smakowy, czy innej wspaniałej wody źródlanej bez żadnej wartości, kup se mineralną(jest napisane na opakowaniu), albo jak musisz to wciśnij cytrynę, albo zeżryj vit.c albo jak udawanie orangutana wyciśnie z ciebie poty lepiej izotonik, nie mylić z energetykiem. Pamiętaj - twój cholerny organizm wie najlepiej czego akurat potrzebuje! Dietetyk może co najwyżej przypuszczać. Łazi za tobą śledź od 2 dni, wpierdziel go w końcu, widać jest w nim coś za czym on tęskni! (Fast-food i chipsy i coca-cola i alkohol - wykluczone). Chce ci się pomidorsów, żryj pomidorsy. Łazi mięcho, zjedz mięcho. Łazi fasolka po bretońsku- to samo. Wszystko w normalnej porcji, nie dla Herkulesa, i mówię o zwykłym żarciu, nie o batonikach Mars, oczywiście, i nie na noc.. Jesteście inteligentni, macie dostęp do informacji, jesteście fajnymi ludźmi, a na dodatek wiecie, ze chcecie schudnąć bo was to wkurza albo dzieciak utył - na cholerę wam dietetyk - kupcie dzieciakowi hulajnogę na raty albo deskorolkę, albo gitarę - zapomni o McDonaldzie - większy pożytek, albo zapiszcie na hiphop czy tam kung-fu. Przytyłeś na zimę 5-6 kg - to normalne - taki mamy klimat - schudniesz w okolicach b.znacznego ocieplenia - nie panikuj, chyba, że chcesz uniknąć tego histerycznie to wyjedź na 3 miechy w tropiki zimą(mało prawdopodobne). Jak będziesz żarł/a dużo kaszy i ryżu nadal będziesz cały szczupły - tylko nie na twarzy niestety(hahah). Rusz głową - rusz Się! To ja - wasz lokalny Osman. Kocham Was moje grubaski i nie ma opcji, że "to se ne da". Żylety kochane! Wszystko w głowie - porządek komórkowy też - żadnego raka czy tam innych świństw! Jak se wymyślisz-tak się wyśpisz! P.S. teraz możecie wieszać na mnie psy:)))) niestety już tego nie zobaczę, bo tu nie wrócę. Peace! Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinaorczyk Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? 14.10.15, 15:01 Postanowiłam też napisać swoją opinię, bo przy wyborze lekarza czy innych specjalistów, też lubię czytać rekomendacje na temat konkretnych osób. Do swojego dietetyka trafiłam dzięki koleżance, która dała mi numer po tym jak sama schudła. Ja już od roku ważę 17kg mniej i nadal utrzymuję niższą masę ciała. Moja pani dietetyk to Karolina Górnik. Kilka słów o całym odchudzaniu u niej, niech każdy sam zdecyduje czy też będzie mu odpowiadało, gdybym od razu miała takie wskazówki to nie trafiłabym do dwóch wcześniejszych dietetyków z którymi nie mogłam znaleźć porozumienia. Pierwsza wizyta owszem długa, ale naładowana mega dawką informacji, wyznaczenie celu, preferencji smakowych itp. Druga to już konkretny jadłospis (prosty w przygotowaniu, produkty dostępne od ręki w każdym spożywczaku, smaczna i niedroga). Ja na kontrole przez pierwsze pół roku chodziłam co dwa tygodnie (dostałam zniżkę, żeby nie zrujnować domowego budżetu), po zakończeniu odchudzania chodziłam już tylko raz w miesiącu. Polecam każdej koleżance, bo wiem że pani Górnik jest godna polecenia i przede wszystkim skuteczna w tym co robi. Dojazd też bez problemu bo przyjmuje na Niepodległości koło basenu. Odpowiedz Link Zgłoś
1majkel35 Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? 27.11.15, 14:01 Ja właśnie zakończyłem swoją przygodę z odchudzaniem i czuje się o niebo lepiej. Długo sam próbowałem zrzucić nadmierne kilogramy przeróżnymi metodami, bo jak wszyscy doskonale wiedzą w internecie jest masa informacji na ten temat. Była dieta Dukana, Grejpfrutowa i wiele innych jednak jak już udało mi się zjechać 5 kg, zapał spadał i przybierałem 10kg..i tak w kółko. Przypadkowo trafiłem na moją dietetyczkę, która bardzo mi pomogła w całym procesie, nie tylko jeśli chodzi o przepisy na posiłki ale i motywowała w gorszych momentach. Jestem z natury mało zdyscyplinowany ale z jej pomocą mi się udało. W pół roku zrzuciłem 20kg i czuje się świetnie. Minęły 2 miesiące i wróciło zaledwie pół kilo. Jeśli macie dosyć walki z pojedynkę polecam Panią Malwinę Leszczyńską i daje kontakt : 795 770 777. Przyjmuje w przychodni koło lodowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
alka345 Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? 13.10.16, 17:56 Ja serdecznie polecam Centrum Dietetyki & Kształtowania Sylwetki na Kilińskiego! Pani Dietetyk na pierwszą wizytę poprosiła o wyniki poszczególnych badań... po wizycie natychmiast kazała mi się udać do endokrynologa! Wykryto u mnie niedoczynność tarczycy. W ciągu roku przytyłam 20 kg... dzięki wizycie u Pani Kasi mogliśmy w porę zareagować. W tym momencie mam wyrównaną tarczyce, ale dzięki odpowiedniej diecie w tym schorzeniu i edukacji przez Panią Dietetyk straciłam już 8kg! Motywacja na 100% i nowe, zdrowe nawyki. Polecam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka8889999 Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? 05.11.16, 18:01 Nie polecam! Pani dietetyk okazała się osobą nie kompetentną oraz mało profesjonalną.. Stracone pieniądze oraz po raz kolejny utracona motywacja do działania... Odpowiedz Link Zgłoś
monia_monia12 Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? 05.01.17, 09:43 Szczerze polecam Panią Malwinę Leszczyńską. Schudłam już ponad 20 kg i jeszcze 10 chcę schudnąć, nie tracę motywacji, posiłki mi się nie nudzą ( po raz pierwszy, a odchudzam się w sumie całe życie). Wszystko proste do przygotowania, produkty potrzebne do posiłków nie są wymyślne. Myślę, że jest to dieta na każdą kieszeń. Polecam znajomym więc mogę szczerze polecić i tutaj. Poradnia znajduje się w Przychodni Kolejowej (Aleja Wolności 46). Podaję nr kontaktowy- 795 770 777 Odpowiedz Link Zgłoś
monia0150 Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? 23.01.17, 18:53 Szczerze polecam Panią Barbarę Krawczyk z Kliniki Twojej Diety. Pomimo niedoczynności tarczycy, którą wykryto u mnie przy okazji wizyty w gabinecie, udało mi się schudnąć i co najważniejsze po 5 miesiącach od zakończenia współpracy moja waga stoi- nie wraca, tak jak było poprzednio :)! Pani dietetyk nie wykluczała mi ani pieczywa ani makaronu, który uwielbiam (z czym wcześniej się spotkałam) wszystko po prosu "prawidłowo zbilansowane";) nauczyłam się jak powinno się jadać zdrowo, i na własnym przykładzie wiem jak jedzenie korzystnie wpłynęło na moje życie. Dawka eutyroxu jest niższa, a ja jestem pełna energii! Polecam!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
karol5222 Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? 07.03.17, 13:20 Polecam Panią Paulinę Walęcką. Byłem u niej narazie 3 razy ale już widać efekty. No i dieta jest prosta i tak skomponowana, by nie marnować żadnych zakupionych składników, a to dla mnie bardzo ważne Odpowiedz Link Zgłoś
jagodaes23 Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? 07.08.17, 20:21 Słyszałam, że ta firma zdrova.com.pl/ jest dobra. Ktoś korzystał z jej usług? Chcę się tam wybrać ale nie chce wyrzucać pieniędzy w błoto Odpowiedz Link Zgłoś
monia0150 Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? 26.10.17, 12:02 Klinika Twojej Diety! Miłe i sympatyczne dietetyczki, którym tak dużo zawdzieczam! Bardzo długo staraliśmy się o dziecko, problemy z tarczycą, wagą, hormonami... byłam na skraju załamania i rezygnacji. Trafiłam do tego gabinetu tak naprawdę przez przypadek..., usłyszałam rozmowę o nim Pań u fryzjerki ;) Tam postawiono mnie na nogi, nie ma rzeczy niemożliwych usłyszałam! Dostałam "kopniaka" pozytywnej energii oraz namiary do dobrego ginekologa. Proces przejścia na zdrowe odżywanie i odchudzanie trwał u mnie 5 miesięcy, i musiałam przerwać, ponieważ ZASZŁAM W CIĄŻE, w lutym rozwiązanie :D Tak bardzo jestem wdzieczna za pomoc, wsparcie, motywacje, moje emocje są naprawdę trudne do opisania! Tyle niepotrzebnego stresu... po stokroć dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdakowalczyk11 Re: Dobry dietetyk w Cz-wie? 22.10.18, 12:50 Od kilku miesięcy chodzę do Pani Kasi Dyja w Medyk Centrum na Wolności. Najlepsza dietetyczka u jakiej byłam. Analizuje wyniki badań, przeprowadza dokładny wywiad. Zaleciła mi super dietę a nie jak inni potrawy i składniki z kosmosu. Dzięki tej Pani czuję w końcu że żyję, wstaję z uśmiechem, nie czuję zmęczenia. Polecam wszystkim, dodatkowo jest niesamowicie miłą osobą z poczuciem humoru i przede wszystkim ogromnym szacunkiem do pacjenta. Odpowiedz Link Zgłoś