leman5 15.04.09, 23:28 Spróbujmy wybrać coś najładniejszego w ostatnich 2 latach. Wpisujcie swoje propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Primulus 2009 Najpiękniejszy budynek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.09, 09:15 Może któryś z apartamentowców. Co myślicie o Rezydencji Jasnogórska ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Primulus 2009 Najpiękniejszy budynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 21:08 Na Jasnogórskiej powstaly 3 ladne budynki. Dwa z nich są biurowcami a jeden bardzo elegancki apartamentowiec. Myślę, że Ci którzy potrafili wybudować w centrum coś ładnego zasługują na słowa uznania. W apartamentowcu architekt bardzo dobrze rozwiązał teren zielony na powierzchni tarasu.Widziałem go na wizualizacji, ale mam nadzieję że w rzeczywistości też będzie dobrze wyglądał.Takie budynki to coś nowego w architekturze miasta i dobrym kierunkiem jest tworzenie takiego ładu architektonicznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dreg Re: Primulus 2009 Najpiękniejszy budynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 23:04 Pewniakiem jest McDonalds Drive przy BP. Przebudowany i zmodernizowany, świeża i odkrywcza architektura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Primulus 2009 Najpiękniejszy budynek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.09, 23:16 Które dokładnie budynki są nominowane do nagrody ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ade Re: Primulus 2009 Najpiękniejszy budynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 00:48 Musi wygrać Cieślik, 2007 był w składzie sędziowskim, teraz mu się to należy. Wtedy pewnie głosował na McDonalds bo teraz zrobił stylistyczną kopię wygranego budynku i należy mu się wygrana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Primulus 2009 Najpiękniejszy budynek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.06.09, 00:10 Czy ktoś wie, kiedy ogłoszenie wyników ? Odpowiedz Link Zgłoś