Dodaj do ulubionych

ORANGE - oobsługa klienta

17.04.09, 15:12
Witam

Chcę odradzić załatwianie jakiś spraw w salonie Orange w Tesco. Pracują tam
niemiłe osoby. Szczególnie dwie: kierownik oraz ciemna blondynka, bodajże ma
na imię Sylwia. Byłem zainteresowany kupnem aktywacji, ale chciałem pooglądać
kilka modeli. Po oglądaniu trzeciego telefonu pani nagle podniosłe ton i
zaczęła się m.in. ordynarnie odzywać, a kierownik nic z tego nie robił tylko
siedział przy laptopie i zajmował się czymś innym
Obserwuj wątek
    • Gość: zniesmaczony Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 15:58
      doczepiam sie do tego postu wyzej. bylem tam przedluzyc umowe i zrobilem tylko
      dlatego, ze tam byl telefon ktorego chcialem. zawsze przedluzam umowe na
      wolnosci. tam jakos inaczej podchodza do czlowieka
      • Gość: Pablo____79 Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 18:29
        Odradzxam salon tp w auchan .... hhehehe
        • Gość: Eryk XiI Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: 193.138.241.* 17.04.09, 19:01
          Gość portalu: Pablo____79 napisał(a):

> Odradzxam salon tp w auchan .... hhehehe
          Ja również odradzam ten salon.
          Mam nagranie dot. obsługi klienta w tym salonie, którzy podchodzą
          bardzo nieprofesjonalnie do klienta, wprowadzają go w błąd, nie
          mówiąc szczegółów dotyczących danej sprawy, które później stają się
          najważniejszym elementem w tej sprawie.
          Czekam z niecierpliwością na ewentualną sprawę sądową z tą firmą
          zwaną Crange.
          Będą bardzo zdziwieni możliwościami wykorzystywania telefonu
          komórkowego w swojej sprawie.
          • Gość: Gość Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: *.chello.pl 10.05.09, 19:18
            nie znoszę takich tematów na forum, pewnie masz tam kogoś kto Ci
            zalazł za skóre i tak obsmarowujesz na forum, i jeszcze niby znasz
            imiona pracowników, wiesz ile osób mnie dzień w dzień wku**ia- albo
            w warzywniaku, albo na poczcie, albo w szpitalu albo na drodze ale
            jakoś nie opisuje tego. Powiedz mi co ten post miał na celu.
            • Gość: aniosa2371 Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: *.net.stream.pl 10.05.09, 22:05
              Przestrzec innych, czasem warto pomyśleć.
    • Gość: Gość Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 20:58
      Ja ten salon już od dawna omijam z daleka.
      Niechęć do świata widoczna na twarzach pracowników tego salonu(szczególnie
      jednej Pani) jest aż nazbyt widoczna.
      • Gość: bartek Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: *.chello.pl 18.04.09, 10:40
        zdziwieni?? ja sie dziwie ze nie macie jeszcze nowego play fresh!!!
        • Gość: Gość Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.09, 21:25
          Ja już mam :)
    • Gość: zadowolony Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: *.159.15.4.static.crowley.pl 18.04.09, 17:46
      Chcesz profesjonalnie załatwić sprawę? miło ? wejdź do salonu Orange w Centrum
      Estakada obok Jagiellończyków. Pani jest bardzo miła i na pewno Ci dobrze doradzi.
      • Gość: niezadowolona Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.09, 19:10
        Tęższej czarnej pani z estakady zdecydowanie nie można nazwać ani miłą, ani kompetentną
        • Gość: Wielbiciel Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: 94.251.139.* 18.04.09, 19:15
          Ta czarnulka z "Estakady" jest boska...
          • Gość: Mike Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 19:20
            Fajna jest ta czarnulka z Estakady-ale chyba tapeciaro-tipsiara
            • Gość: Pablo____79 Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 12:42
              chętnie zlukam ta czarnulke a jestem tam dość często.....
    • Gość: Inane Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 21:39
      ...dzięki obsłudze w ORANGE w I Alei, darowaliśmy sobie w ogóle przedłużanie
      umowy z tą siecią.
      Pani obsługująca była niekompetenetna, przynajmniej 3 razy wprowadziła nas w
      bład przy formułowaniu umowy, a potem jak juz miało dośc do podpisania okazało
      się, że żadnego z wybranych przez nas aparatów nie ma na składzie:/<br />
      I tak 1,5 godziny poszło na spacer...
    • Gość: mela Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: *.rev.masterkom.pl 20.04.09, 22:25
      Do salonów Orange chodzę tylko po to żeby zobaczyć fizycznie aparat, który mnie
      interesuje. Resztę załatwiam przez telefon. Dostaję więcej promocji niż w
      salonie a umowa i telefon kurierem prosto do domu. Nie ma kolejek, problemów z
      niemiłymi paniami....Polecam
      • Gość: diwo Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: *.centertel.pl 21.04.09, 00:29
        ...a Pani na infolinii przerobi Cię na perłowo jak i dziesiątki osób
        wcześniej. W poważnym salonie ktoś bierze odpowiedzialność za to, co
        Ci daje do podpisania. Na infolinii ZAWSZE KAŻDY jest miły - bo wie,
        że potem to go możesz w d... pocałować i na pewno ani wczesniej ani
        później na oczy go nie zobaczysz ;-)
        • Gość: mela Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: *.rev.masterkom.pl 21.04.09, 10:18
          Jakoś nigdy mnie nic takiego nie spotkało. Po każdej rozmowie z konsultantem
          dostaję sms z jego imieniem i nazwiskiem oraz potwierdzenie ,że właśnie z tą
          osobą prowadziłam rozmowę więc jeśli coś będzie nie tak to wiem do kogo mam mieć
          pretensje. Umowy przed podpisaniem czytam więc co za różnica czy złożę podpis w
          salonie czy u kuriera.
          • Gość: luzaak Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.09, 15:27
            bylem w estakadzie u czarnulki- fajna sunia ;-) ale oferta orange chu...a
            trafilem obok do playa i jestem zadowlony - pani bedzie zadowolona, pan jest
            zadowolony - wszyscy sa zadowoleni ;-)
            • Gość: Wielbiciel Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: 94.251.138.* 21.04.09, 16:10
              Oj fajna czarnula...
              • Gość: Pablo___79 Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 18:07
                może zmianimy temat tego postu????? gdzie są fajne
                konsultantki?????? cholera ciekawi mnie ta czarnula.......hehhehee
                muszę ja wreszcie zobaczyć?????
                • Gość: jacoo Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.09, 10:43
                  teraz to kolejki beda w oranzadzie w estakadzie!! kazdy chce zobaczyc czarnule!!
                  ale ona jest strasznie hamska!!!
                  • Gość: pepik Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: *.de.ibm.com 22.04.09, 10:53
                    A ja mam taka propozycje. Po co kolejki itp. Niech ktos wezmie cyfrowke lub
                    komorke z aparatem, ktora pewnie wiekszosc posiada i cyknie fotke, wrzuci tu i
                    po sprawie :) No to co czekamy :)
                    • Gość: Pablo___79 Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: 94.251.141.* 22.04.09, 14:47
                      dzisiaj przechoddziłem - niema jej!!!!! hhhhehehehhee
    • Gość: K2 a to dziwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 16:22
      bo obsługa w salonach orange to same za przeproszeniem niemiłosierne dupowłazy od których opędzić się nie sposób
    • Gość: jan Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: 79.139.31.* 22.04.09, 22:15
      ja tam jestem zadowolony
    • Gość: adi Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 09:07
      Jak masz firmę to zadzwoń do biura obsługi Orange i żadaj aby Ci
      dali numer do przedstawiciela lub niech przekażą kontakt do Ciebie.
      Ja skorzystałem z takiej formy i dostałem lepsze warunki niż przez
      telefon a o salonie to nie wspomnę...
    • Gość: lopez Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 16:08
      M.in. dlatego większośc spraw staram się załatwić przez stronę internetową Orange,w ten spsób kontaktując się z jej obsługa klienta, czy przedłużając umowę. Przynajmniej można uniknąc takich wypadków
      • Gość: bartek Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: *.chello.pl 23.04.09, 17:05
        ta jasne orange jest beznadziejnym operatorem - na firme nie maja
        szans w tej chwili play ma najlepsze ceny i bije wszystkich na
        glowe!!
        • Gość: Pablo___79 Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.09, 19:45
          Rzeczywiście niema porówanania - tylko te rozmowy do Playa mnie
          troszkę wku.....ą................

pozatym słyszałem że są lekkie problemy z zasięgiem poza miastami...
          • Gość: play Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 22:47
            zasięg Playa - poza miastami - mit - korzystają z nadajników PLUSA - wiec jest
            nieźle - a koszt rozmowy do PLAYA - jak masz PLAYA - to spokojnie możesz do
            wszystkich znajomych oddzwonić :)
            Jestem użytkownikiem od jakiegoś czasu - i złego słowa nie powiem - a zabrałem
            numer z ERY. Mam wrażenie - że im się chce :)
    • Gość: Madzia Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: 195.205.202.* 25.04.09, 21:24
      Ja polecam salon Orange w M1 kolo PKO . mozna tam załatwić
      wszystkie reklamacje klient nie jest odsyłany jak w al NMP .
      mają wiecej tel niz w alejach a Pan jest naprawde super :)
      • Gość: Rafał Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: 195.205.202.* 25.04.09, 22:03
        ja pozdrawiam Panią Marlenkę z Orange w M1....
        • Gość: PHU... Alicja Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: 195.205.202.* 26.04.09, 12:18
          ...ja mężem mamy duzo tel na Firme w Orange ...zawsze dostajemy
          fajne tel ostatnio kupiłam samsunga F480 w salonie w M1 u miłego
          pana chyba kierownik ..Pani , ktora z nim była tez jest zawsze
          bardzo miła..nie tak dawno wymieniala nam karte sim ....niestety
          imienia nie pamiętam /niska czarna - ładna /..Polecam
          ich..sympatyczni młodzi ludzie..

• Gość: szasza Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 12:36
            a ja kupuje na orange.pl lepsze ceny,wiecej promocji,wiecej nr.do wyboru i nie
            musze patrzec i sluchac znudzonej obslugi.Dostawa tel.w 2 dni
            • Gość: Kacha Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: 195.205.202.* 26.04.09, 18:10
              ja nie polecam sklepu internerowego....mam niemiłe doświadczenia
              nie bede sie rozpisyła ale wole na zywo wszystko załatwic i
              jeszcze gadzet dostać :)
              • Gość: gosc Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 10:23
                bardzo miła pani jest w telepunkcie w auchan, pani bodajże Marzenka
                kompetentna i zna się na swojej pracy
                • Gość: Alfred Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: *.chello.pl 29.04.09, 11:15
                  niektórych to zdziwi, ale jestem zadowolony z Orange jak i z oferty jaka mam,
                  twoj mix 35 zł odstaje 70 + 1200 (Tysiąc dwieście) darmowych minut wieczory
                  20-9, i weekendy.
                  A obsługa w salone w CH Auchan - jestem zadowolony.
                  • Gość: Artur Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: 195.205.202.* 29.04.09, 20:03
                    ja tez mam w orange tel porównałem oferte play i umywa sie z Orange
                    w moim abonam za 55 zł dostaje 101 min do wszystkich i dodatk...9
                    godz w orange a w play tylko 160 min .Przedłuzyłem umowe w salonie w
                    M1 na północy mysle ze tam jest najwiekszy wybór tel laski
                    zajebiste szczególnie jedna ma ładne tipsiki :)
    • Gość: gość Re: ORANGE - oobsługa klienta IP: *.chello.pl 10.05.09, 19:17
      nie znoszę takich tematów na forum, pewnie masz tam kogoś kto Ci
      zalazł za skóre i tak obsmarowujesz na forum, i jeszcze niby znasz
      imiona pracowników, wiesz ile osób mnie dzień w dzień wku**ia- albo
      w warzywniaku, albo na poczcie, albo w szpitalu albo na drodze ale
      jakoś nie opisuje tego. Powiedz mi co ten post miał na celu.
    • bransoletkaa Re: ORANGE - oobsługa klienta 17.05.09, 23:34
      Najlepiej w Orange na Wolności.
      • mariusz.zimny1976 Re: ORANGE - oobsługa klienta 22.06.09, 21:50
        popieram

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka