Gość: ja Re: Co sądzicie o nowym klubie Retro na Gajcego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 12:54 a co sadzisz o tym aby czasami pomyslec i skorzystac z wyszukiwarki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klocek Re: Co sądzicie o nowym klubie Retro na Gajcego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 14:57 Najlepiej sam sprawdz a jak juz byłes to napisz co sądzisz??Jesli choci o mnie to kicha cały ten klub.Ale co kto lubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOLA Re: Co sądzicie o nowym klubie Retro na Gajcego? IP: *.54.175.194.tvksmp.pl 20.04.09, 23:53 Jak jesteś taki mądry to sam otwórz taki lokal z chęcią go ocenię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdlsje Re: Co sądzicie o nowym klubie Retro na Gajcego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 00:55 znajomy tam był i jakaś laska się zerzygła przy barze podobno. ale natychmiast barmanka to pościerała. także kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOLA Re: Co sądzicie o nowym klubie Retro na Gajcego? IP: *.54.175.194.tvksmp.pl 22.04.09, 12:49 Po co piszesz podobno jak nie masz pewności na 100% nie było takiej sytuacji nigdy... jak nie wiesz dokładnie to może w ogóle się nie wypowiadaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lb Re: Co sądzicie o nowym klubie Retro na Gajcego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 17:46 spoko. też bym się nie przyznał, że ścierałem czyjeś rzygi. pamiętaj jednak, że żadna praca nie hańbi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOLA Re: Co sądzicie o nowym klubie Retro na Gajcego? IP: *.54.175.194.tvksmp.pl 26.04.09, 22:21 nie wierze w to że była taka sytuacja ktoś ma wybujaną wyobraźnie... ale pewnie to Ten z których gustuje w białych rękawiczkach albo nie został wpuszczony do lokalu... żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klocek Widzę TOLA, że zabolało? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 12:18 Po co własciciele zakładają takie wątki a później się obrażają.Żeby napić się piwa nie trzeba kupować browaru ani klubu.Więc ja nie bedeotwierać i prosić Ciebie o ocenę.Chcesz poznać zdanie o Twoim lokalu to słuchaj nie burząc sie bo jednym się będzie podobać innym nie.Mnie nie i jakoś nie widzę entuzajastów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOLA Re: Widzę TOLA, że zabolało? IP: *.54.175.194.tvksmp.pl 22.04.09, 12:46 po pierwsze nie jestem właścicielem... po drugie nic mnie nie zabolało... po trzecie każdy ma swój gust i nie ma przymusu tam chodzić. Tylko zaznaczyłam ze jak jesteś taki mądry to otwórz lokal i ciekawe jak ludzie będą się wypowiadać...Widocznie nie zostali wpuszczeni do środka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morfeusz Re: Co sądzicie o nowym klubie Retro na Gajcego? IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.09, 08:31 Ale mu pojechałeś...jesteś boski. Uwielbiam ludzi, którzy na każde pytanie odpowiadają "wyszukaj sobie". Co ma sobie wyszukać, przecież pyta o opinie na temat lokalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Co sądzicie o nowym klubie Retro na Gajcego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 14:55 podobno straszna tandeta jakies wiesniaki to uzadzaly Odpowiedz Link Zgłoś
mamrotek.2 Re: Co sądzicie o nowym klubie Retro na Gajcego? 22.04.09, 09:26 Załozyłem ten temat poieważ chce wiedzieć jakie ludzie maja odczucia,byłem tam w sobote i jakos full ludzi było a czytając teraz wypowiedzi to chyba ani jednej nie ma pozytywnej.Nie wiem jak innych ale mnie na samym poczatku wkurzył pseudo ochroniarz,ktory chyba za bardzo przejął sie swoja rola..latał po całym lokalu i każdego zaczepiał o cos..chyba ze w sobote jakas akcja była tam przeprowadzana hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Co sądzicie o nowym klubie Retro na Gajcego? IP: 172.25.252.* 22.04.09, 10:22 bylem tam 2 razy - pierwszy i ostatni. poszlismy ze znajomymi w Wielka Sobote, bo akurat przyjechalem z Wroclawia...i ochroniarz krzyknal 20zl za wejscie. nie dosc ze to zwykla tancbuda w miescie powiatowym, to jeszcze ceny z Warszawy... Odpowiedz Link Zgłoś
mamrotek.2 Re: Co sądzicie o nowym klubie Retro na Gajcego? 22.04.09, 12:22 pewnie był to ten sam ochroniarz o którym pisałem ...w tym tyg to ceny było 20 dla facetow i 10 za dziewczyny..troche przesada jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Co sądzicie o nowym klubie Retro na Gajcego? IP: *.rev.inds.pl 22.04.09, 23:53 Z tego co piszesz to poruszasz się raczej po Wrocławiu niż Warszawie. W Warszawce ostatni raz w dobrej dyskotece byłem w 1998 roku i za wjazd zapłaciłem 47 zł. Masz Ty pojęcie o czym piszesz? W retro byłem tylko jeden raz, delikatnie mówiąc, lokal nie powalił mnie na kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOTO Re: Co sądzicie o nowym klubie Retro na Gajcego? IP: *.54.175.194.tvksmp.pl 22.04.09, 12:53 Nie wiem czy zauważyłeś ale więcej wypowiadających się tu ludzi pisze "podobno" a nie "jak byłam" więc nie masz z czego tak na prawde wyciągnąć wniosków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klocek TOLA vel ZOTO inteligentna inaczej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.09, 08:05 Czy Ty nie widzisz ,że IP sie pokazuje obok Twojego wpisu??Musisz sie dwoić i troić ,żeby ludzi zachęcić??Podoba Ci się to ok!Ale jak widac z wypowiedzi raczej tylko Tobie!Podobno nie jestes właścicielem?Podobno??Rozpetałaś burzę w szklance wody i po co??Nie ma sie czym zachwycać i to wcale nie podobno tylko wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOLA Re: TOLA vel ZOTO inteligentna inaczej? IP: *.54.175.194.tvksmp.pl 26.04.09, 22:16 wyobraź sobie ze wiem ale przez pomyłkę kliknęłam na ten login... nie rozpętałam tej dyskusji tylko wyjaśniłam pewne tu niezgodności... Nie jestem właścicielem.Właścicielami są dwaj panowie.To już twoje zdanie jak wolisz spędzać czas w innym lokalu to jest już wyłącznie twoja sprawa... ale oczernianie lokalu przez pewne osoby wypowiadające się na tym forum jest wręcz żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klocek Re: TOLA vel ZOTO inteligentna inaczej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.09, 08:17 No i co Cię tak boli??Jakie oczernianie?Ktoś zadał pytanie ktoś inny odpowiedział co myśli.Takie są reguły tej gry))))Trzeba było nie pytać i byłby spokójbo o gustach się nie dyskutuje !Że właścicielami są dwaj panowie to doskonale wiem bo ja w tym lokalu byłem to nie domniemanie, że tam kicha.Ale do końca nie wiem jak to jest z Tobą? Tu można pisać jako TOLA, ZOTO, kobieta, mężczyzna.Wybór jak widać należy do Ciebie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOLA ... IP: *.54.175.194.tvksmp.pl 27.04.09, 17:51 Mnie nic nie boli... ale Ciebie chyba tak. Tylko odpowiadam na złośliwe wpisy i nie prawdziwe oraz na wpisy "podobno".Ja o nic nie pytałam nie zakładałam tego postu. Spoko niech piszą co myślą ale niech nie zmyślają rzeczy których nie było...Bawię się tam co tydzień i nie było żadnej sytuacji napisanej powyżej przez ludzi "podobno". Mną się nie interesuj lepiej zajmij się sobą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOLA Re: Co sądzicie o nowym klubie Retro na Gajcego? IP: *.54.175.194.tvksmp.pl 22.04.09, 12:50 podobno, podobno, podobno przyjdź i sprawdź a nie piszesz podobno... a moim zdaniem jeden z najlepiej urządzonych lokali w czewie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to_jest_zalosne Re: Co sądzicie o nowym klubie Retro na Gajcego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.09, 08:51 "przyjdź i sprawdź" jasno w języku polskim określa przyjdź do nas i sprawdź. Czyli napisze tak osoba, która utożsamia się z klubem. Jeśli ktoś ma na myśli klub nie należący do niego z założenia napisze "pójdź i sprawdź". Taki szczegół ale jaki ważny .. hahahaha. To chyba wszystko na temat tej anty "reklamy". Życzę zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adBlock Re: Co sądzicie o nowym klubie Retro na Gajcego? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 22.04.09, 13:06 ze go wlasnie reklamujesz w kolejnym watku? Z powodu spamu ja tam nie ide. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf Re: Co sądzicie o nowym klubie Retro na Gajcego? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 22.04.09, 15:38 kicha tam jest ale jak na wies czewa to w miare dla choloty Odpowiedz Link Zgłoś
ona10001 Re: Super lokal!!! 22.04.09, 17:40 Byłam tam już kilka razy i uważam ,ze jest to świetnie urządzona dyscoteka z bardzo dobra muzyką.Jak kogoś nie stać na wstęp-to lepiej napisać,ze to tandeta??Wystrój jest lepszy i inny niż wszędzie,więc i właściciele oczekują lepszej zapłaty.Uważam,że lepiej mieć mniej klijentów,a konkretnych niż bandę takich gó...arzy jak na tym forum!!!Ludzie niczego nie potrafią docenić.Ktoś zrobił porządną dyscotekę, zainwestował w piękny wystrój i oczekuje równie odpowiedniego klijenta.Którego z tego co widzę z każdą sobotą przybywa!!!Retro to najlepsza dyscoteka jaka miało to miasto.Beata i Sławek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLA Re: Super lokal!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 17:51 "Beata i Sławek Analfabeci" powinno być. dyscoteka? klijenci? Dzięki przynajmniej za zobrazowanie jaki poziom wykształcenia reprezentują bywalcy tego lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Super lokal!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.09, 21:01 Właściwie analfabetom nie warto odpowiadać, ale tak namolnie chcecie opini to wiedzcie, że gorszej speluny ze świecą szukać. Towarzystwo jak niedawno wypuszczone po wyroku, chamstwo, przekleństwa latają gęściej niż jaskółki na wiosnę. Ogólnie chlew, a w nim bydło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila .... IP: *.2.142.154.tvksmp.pl 27.04.09, 11:12 Nie mam pojęcia co za inteligent się przede mną wypowiadał. A to co on mówi to gó... prawda. To jest zajebisty klub, zajebiści ludzie. Byłam wczoraj więc wiem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Jeszcze jedno IP: *.2.142.154.tvksmp.pl 27.04.09, 11:21 Ja np. analfabetką nie jestem. Uważam że Retro to klub dla porządnych ludzi a nie dla takich śmieci jak wy ( do tych co np. sądzą że to speluna czy coś w tym rodzaju). Takie jest nie tylko moje zdanie, ale przynajmniej 60 osób, które znam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asg Re: Jeszcze jedno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.09, 21:07 "60 osób, które znam!!!!!" no super pochwal się jeszcze ilu masz znajomych na nk... a co do wypowiedzi ona10001 to nawet nie trzeba krytykować tego lokalu bo widać kto tam chodzi może i super wspaniali ludzie co nawet mówić normalnie nie potrafią (choć na pewno nie wszyscy są tacy) pozdrawiam optymistycznych komentatorów sami spaliliście wypowiedzi na temat lokalu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henry Re: Jeszcze jedno IP: 80.72.38.* 28.04.09, 12:55 Widze, ze cenowo wysoko. NIe bylem jeszcze ale sprawdze na pewno. Jesli chodzi o ceny warszawskie to popularne kluby studenckie to w piatek kosztuja 12-15zl,czasami jest free, to samo wroclaw.Oczywiscie sa kluby bardzo bananowe gdzie jak nie masz na tylku versace to nie wejdziesz. Trzeba docenic ze cos sie otworzylo i ze mozna gdzies wejsc, jak nie pasuje to nie chodzic a nie narzekac. Pozdrawiam Henryk Zajac Odpowiedz Link Zgłoś
mix2ra Re: Jeszcze jedno 08.05.09, 10:36 Byłem tam zupełnie przypadkiem z kilkoma znajomymi. Wypiliśmy po drinku i uciekliśmy, bo towarzystwo, które się tam schodzi to jest jakieś obrzydliwe nieporozumienie. Tandeciarstwo i buraczarnia. Po cenach jakie obowiązują miałem nadzieję, że to miejsce z klasą, ale niestety się pomyliłem. Ogólnie rzecz ujmując - nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleck Re: Jeszcze jedno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.09, 12:35 No może analfabetką nie jesteś bo napisałaś ale czy dziewczynie wypada ubliżac ludziom od śmieci tylko dlatgo, że mają inny pogląd?? Może to epitet pasujący do ciebie??A te 60 osób to mocna przesada.........eh fantazja Cię robaczku poniosła ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Jeszcze jedno IP: 195.205.202.* 08.05.09, 21:09 Smieszni jestescie :D fajnie sie WAS czyta :)) pozdro a lokal w porządku, dobrze ze jest selekcja nie ma przynajmniej dzieciarni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: Jeszcze jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 08:29 bylismy tam ze znajomymi, w sumie 12 osób, zrezerwowaliśmy wcześniej stolik. Było bardzo fajnie, obsługa miła, muzyka fajna. Toaleta czysta- sprzątana na bieżąco. Ceny wygórowane, ale jak kogoś nie stac to niech nie idzie - są inne lokale w czewie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dancer Re: Co sądzicie o nowym klubie Retro na Gajcego? IP: 83.16.102.* 10.05.09, 18:55 tancerz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ang Re: Co sądzicie o nowym klubie Retro na Gajcego? IP: *.159.15.17.static.crowley.pl 14.05.09, 10:24 Szkoda tracic czas na prostych ludzi z tego miasta bo zamiast odpowiedziec na pytanie potrafia sie jedynie obrzucac wyzwiskami..ale tak to jest..prosta spolecznosc miasta powiatowego..nic sie tu nie zmieni dopoki to miasto nie zostanie wysiedlone.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klocek Re: Co sądzicie o nowym klubie Retro na Gajcego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.09, 14:14 nawiązując do wypowiedzi Gość portalu: Ang napisał(a): > Szkoda tracic czas na prostych ludzi z tego miasta bo zamiast odpowiedziec na > pytanie potrafia sie jedynie obrzucac wyzwiskami..ale tak to jest..prosta > spolecznosc miasta powiatowego..nic sie tu nie zmieni dopoki to miasto nie > zostanie wysiedlone.. Proponuje otworzyć lokal w miescie wojewódzkim a tm napewno wszyscy jak jeden mąz będa zachwyceni!!Ludzie po raz kolejny mówie jednym sie spodoba innym nie wiec po co dyskusja i obrażenie tych , którym sie nie pdoba w Retro??Nie mozna już miec własnego zdania bo zaraz ktoś pomyje wyleje z siebie??Nie zadawac takich pytań bądz formuować inaczej?Np. Prosze niech wpisza się TYLKO CI co są zachwyceni klubem Retro.I juz!Prosty człowiek to chyba taki co nie rozumie ,ze sa gusta i gusciki! Odpowiedz Link Zgłoś
go-domi Re: Co sądzicie o nowym klubie Retro na Gajcego? 17.05.09, 21:38 a mnie sie podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cejot Re: Co sądzicie o nowym klubie Retro na Gajcego? IP: 80.48.157.* 18.05.09, 12:37 Ale macie ludzie problemy!Czytając te wasze wypowiedzi odechciało mi się tam iśc.A miala byc taka fajna impreza :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Himena Re: Co sądzicie o nowym klubie Retro na Gajcego? IP: 80.48.157.* 25.05.09, 07:54 Byłam tam w ostatni weekend!BYło fajnie!Niezła muza,ładny lokal i chyba cieszy się duzym powodzeniem,bo ludzi fulllll.Jedyna wada-Niemiła obsługa (mam na myśli barmanki i kelnerki).Takie jakieś odpychające w sposobie bycia i takie jakieś opryskliwe.Ale tak ogólnie to git :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola Re: Co sądzicie o nowym klubie Retro na Gajcego? IP: *.54.175.194.tvksmp.pl 16.06.09, 17:53 Jacy goście lokalu taka obsługa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Co sądzicie o nowym klubie Retro na Gajcego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.09, 09:43 byłam osobiście, i sądzę że to najlepszy lokal w czewie jak narazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Co sądzicie o nowym klubie Retro na Gajcego? IP: *.opera-mini.net 18.06.09, 21:36 Nadal zdania o RETRO nie zmienię. 20.06.09- jest koncert Mroza, na pewno będzie fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Co sądzicie o nowym klubie Retro na Gajcego? IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.13, 20:45 WYGLĄD KLUBU OK, MUZA OK, ALE PSEUDO MENADŻER-SZEF OCHRONY(STARSZY SIWY PAN) ZA BARDZO SIE PRZEJMUJE SWOJĄ FUNKCJĄ, ZACHOWUJE JAK PAN I WŁADCA, KLIENTA TRAKTUJE JAK SMIECIA, NIE MÓWIĘ TUTAJ O BIJATYCE ALE O NORMALNYM ZACHOWANIU, KLIENT NIE MA NIC DO POWIEDZENIA, JAK NAPISAŁ KOLEGA PONIŻEJ-JAK KOLEŚ SOBIE UPATRZY KOGOŚ I SIĘ UPRZE TO ZNACZY ŻE JUŻ POWOLI MOŻE IŚĆ W STRONĘ WYJŚCIA BO I TAK ZOSTANIE WYPROWADZONY ZA CHWILĘ, NIE WIADOMO Z JAKIEGO POWODU-BARDZO NIE POLECAM TEGO KLUBU-KOLEJNY MINUS DLA KLUBU W CZĘSTOCHOWIE Odpowiedz Link Zgłoś