bernardyn70 05.05.09, 23:58 kogo polecacie, słyszałam o Panu z ul. Kilińskiego czy ktoś ma namiary? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: student Re: Karty TAROT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 12:57 Duży wybór różnych rodzajów kart do grania jest w sklepie papierniczym na przeciwko Politechniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Karty TAROT IP: 188.33.97.* 06.05.09, 14:35 zobacz tu: www.tarotczestochowa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola70@vp.pl Re: Karty TAROT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.09, 15:05 dowcipnisie niech sobie dadzą spokój, ciekawy temat też jestem zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaloryfer Re: Karty TAROT IP: 193.138.241.* 06.05.09, 16:25 Bóg Ci nie wystarcza? Kogo chcesz oszukać? Odpowiedz Link Zgłoś
ona.101 Re: Karty TAROT 06.05.09, 21:57 Witam Na początku roku miałam kiepski czas. Górę problemów a na dodatek gubiłam kontakt z mężem. Sytuacja nie wyglądała dobrze. Znajoma namówiła mnie na wróżbę z kart tarota u dziwnego gościa, nijakiego Tomka. Od tej pory byłam u niego tylko dwa razy. Sprawy, które były problemami nie do przejścia okazały się drobiazgiem, on tylko zmienił moje postrzeganie, pokazał, na co zwracać uwagę, a co zostawić. Poradziłam sobie z wszystkim SAMA, w czasie krótszym niż dwa tygodnie. Gdyby Tomek nie odwrócił mojej uwagi od dołów, i nie pokazał mi innej perspektywy owego czasu, to nie wiem, co by się stało- możliwe, że brnęłabym w ten syf aż do utonięcia. Mnie bardzo pomógł ! I wcale nie robię mu reklamy- tylko szczerze polecam. Przyjmuje na Kościuszki obok szkoły tańca Salsa Fever. Ktoś już wyżej podawał linka do jego strony www.tarotczestochowa.pl Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Karty TAROT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 07:26 "nijakiego Tomka " :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Karty TAROT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 13:40 heheeee, dobre Odpowiedz Link Zgłoś
ona.101 Re: Karty TAROT 09.05.09, 22:24 Wyluzujcie trochę! Jakieś urazy z podstawówki? Oczywiście, że chodziło mi o słowo „niejaki” pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanister Re: Karty TAROT IP: 193.138.241.* 09.05.09, 23:52 Hehehe... dobre xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi Re: Karty TAROT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 10:43 Ile kosztuje jedna wizyta indywidualna oraz jak długo trwa? Pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Karty TAROT IP: 188.33.82.* 11.05.09, 08:21 Darmowe wróżby ? www.tarotczestochowa.pl/index.php? modul=podstrony&id_podstrony=31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: Karty TAROT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 12:18 Czy można siwiejącego włosa zamienić na blond. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Karty TAROT IP: *.anonymouse.org 08.06.09, 19:01 Mam mały zarost, co mogę zrobić?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj Re: Karty TAROT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 14:09 Gdzie w Częstochowie na kurs Tarota. Wiem już o Tomku z Kościuszki, pewnie tam ostatecznie wyląduje ale dla pewności sprawdzam inne możliwości. Czy jeszcze ktoś robi takie kursy w Częstochowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7m Re: Karty TAROT IP: *.centertel.pl 07.07.09, 13:00 Witam W Częstochowie w ramach swojego studium robi kursy Tarota Ewa Kulejewska, ale to trwa 2,5 roku jest bardzo drogie a i tak będą cię odsyłać na prywatne kursy. Wykładowca tych kursów czyli Barbara Antonowicz jest dość dobra. Tomasz Barłożek z www.tarotczestochowa.pl/ robi dobre kursy. Możesz u niego wziąść nawet jedną lekcje, na interesujący cię temat. Znają go praktycznie wszyscy ludzie z branży z Cz-wy. Można go znaleść w księgarni obok Salsa feaver. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co to Re: Karty TAROT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 14:00 Podajcie konkretny adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnn Re: Karty TAROT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 17:47 o cóż popatrzcie dokładnie na strone Pan , którego tak chwalicie ... np tu : www.tarotczestochowa.pl/index.php?modul=podstrony&id_podstrony=27 przecież ta historyjką ( zresztą dosyć obrzydliwą ) kpi z was w żywe oczy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7n Re: Karty TAROT IP: *.centertel.pl 08.07.09, 12:10 Nie widzę na czym ma polegać ta kpina? Przecież to przykład. Może nie czytałeś tekstu w całości albo jesteś z góry uprzedzony do tematu lub autora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: Karty TAROT IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 08.07.09, 15:15 Kpi raczej osoba, ktora karmi takimi historyjkami - a deb.ile mają sraczkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Karty TAROT IP: 195.205.171.* 08.07.09, 17:36 wg mnie goście sie reklamuja i tyle Odpowiedz Link Zgłoś