Dodaj do ulubionych

obsługa w Auchan

IP: 80.49.114.* 09.12.03, 16:52
byłam dzis w Auchan (dopiero drugi raz) i chyba po raz ostatni. Takiej
niekomptencji i nieuprzejmości dawno nie spotkałam. Osoby odpowiedzialne za
swoje stoiska , nie chcą udzielać informacji lub udzielją jak z łaski, mówią
np.że zupełnie nie wiedza jak działają urządzenia o które pytamy
Do artykułów , do których potrzebne są baterie , mówią zeby sobie je kupić
na stoisku elektrycznym i sprawdzić.
Wyjątek stanowili tylko: miła dziewczyna w stoisku elektrycznym, pracownik
przy akcesoriach komputerowych.
Chyba mało jak na tak duży sklep.
Obserwuj wątek
    • Gość: ari Re: obsługa w Auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 18:34
      Po co jeździsz do Auchana i denerwujesz sie, przyjedź do nas. Pozdrawiam.
    • Gość: tz4 Re: obsługa w Auchan IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.03, 19:07
      Zgadzam się z Tobą obsługa w tym sklepie jest cienka nie mówiąc już o kolejkach
      do kas
    • Gość: drabsonfun Re: obsługa w Auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 21:16
      po raz to jak tam bylem a srednio raz na 2-3 ,miesiace to nigdy nie dzialaja
      urzadzenia by sprawdzic cene , co w realu nigdy mnie nie spotkalo a jestem
      prawie co tydzien. po dwa gdy pytalem obsluge co gdzie moglem znalezsc to
      odsylali mnie z kwitkiem
      podsumowanie: lipa
      • Gość: Barthezz Re: obsługa w Auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 22:44
        Ja natomiast chciałbym pochwalic panie w kasach w Auchan. byłem tam 3 - krotnie
        i 3 - krotnie trafiłem na super obsługę. Panie były miłe, z jedną nawet można
        było pożartować :))) Nie wiem, może miałem szczęście, że akurat na nie
        trafiłem.

pozdr.
        • Gość: wymagający oszołom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.03, 08:51
          obsługa jak wszedzie - za grosze to nawet mila osoba bedzie nie w humorze. raz
          tylko w auchanie jeden mlody chlopak-pracownik nie chcial mi pomoc bo.. zajety
          byl czytaniem gazety sportowej z kolegami :)
    • Gość: rr frrancuska marketaa IP: *.artnet.net.pl 10.12.03, 08:49
      bo to frrrancuska marketaa . grunt ze kasa dla frrrancja zarabiac . a polaki
      niewolniki malo prrrrrracowac . obnizyc pensja - we frrrancji bogacic . a my
      lobbingowac tez ustawaa , zmiejszyc dla nas podatkaa , nie placic dla
      polskaa ;)
    • Gość: mm Re: obsługa w Auchan IP: *.wsp.czest.pl 10.12.03, 09:54
      Miałem kiedyś to samo w OBI. Po prostu trzeba zawołać kierownika i
      ustawić "towarzystwo". Jak na razie pomaga.
    • Gość: RACHELA Re: obsługa w Auchan IP: *.inds.pl / *.inds.pl 13.12.03, 21:59
      Ja w Auchanie nie mialam jeszcze kłopotu z obsługą , a czesto tam bywam,
      NAJGORZEJ jest w REALU mieszkam tuz pod nim, ale przestalam robic tam zakupy ze
      wg na niesamowicie chamska obsluge, wole jechac do TESCO czy AUCHANA, wkurzala
      mnie pani blondyna na serach , gdy poprosilam o cienkie pokrojenie sera, pani
      pouczyła mnie , że ona ma tak właśnie pokrojony[[w ladzie chlodniczej]], a ja
      [[po prostu idiotka]] nie wiem jak wyglada cienko pokrojony ser,WYWŁOKA ,
      stracili dobrego klijenta pa
      • Gość: :) Re: obsługa w Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 16:51
        blondi na serach serio jest straszna. :) kiedys slyszalem jak krzyczala na
        klienta, bo powiedzial ze prosil o 20 a otrzymal 40 deko sera :) niestety dla
        emeryta jest to roznica przede wszystkim ...cenowa :( blondi widac zarabia
        niezla kase, wiec nie zrozumiala
      • mmaly Re: obsługa w Auchan 14.12.03, 16:53
        A ja niniejszym pozdrawiam wszystkie Panie Kasjerki i wszystkich pracowników Auchana, którzy zawsze z uśmiechem i ogólnie - z humorem - obsługują mnie jako klienta.
        Może to zależy od samego klienta? Jak się ktoś nie umie uśmiechnąć do ekspedientki, to trudno żeby ona miała dla niego coś więcej, niż wymuszony służbowy grymas uśmiechu?
        :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka