fejtoza 11.07.09, 16:30 Witajcie!!! Czy ktos z Was moglby polecic mi dobre studio florystyczne, zajmujace sie dekorowaniem bram na ślub?? bede wdzieczna, za wszelkie posty :> dzięki :*:* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piorun51 Re: Dekoracja bramy na ślub IP: 123.117.193.* 11.07.09, 17:21 co to jest do ku... nędzy na tym forum gdzie są moderatorzy skasujcie tego ch...a "pomysłowego Dobromiora" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dekoracja bramy na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 18:26 skasowac to ciebie powinni!!!po to jest forum zeby sie pytac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 tradycja nakazuje aby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 20:44 ... bramę stroili młodzi ludzie/znajomi z twojej miejscowości;).... a swoją drogą sam ciekaw jestem czy jest taka firma? A wiecie że zwyczaj przedślubnego przystrajania bram jest tylko w naszych okolicach, np na śląsku to mnie wyśmiali jak znajomym powiedziałem że coś takiego jest robione:D Odpowiedz Link Zgłoś
crocop997 Re: Dekoracja bramy na ślub 11.07.09, 21:53 zwolaj mlodych sasiadow , postaw flaszkke na stole i heja do lasuuu ;] korona bedzie a i fajna zabawa tez na pewno ;) Odpowiedz Link Zgłoś