Gość: claromontana IP: *.159.15.35.static.crowley.pl 12.07.09, 21:52 Jak pech to pech.Ręce opadają,co za sezon... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mik Re: Żużel. Pedersen znowu kontuzjowany IP: *.rev.inds.pl 13.07.09, 00:03 nie tylko ten sezon mamy pechowy, poprzedni tez nie był szczęśliwy dla naszych zawodników, jakies fatum czy jak... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kangurckm Re: Żużel. Pedersen znowu kontuzjowany IP: 80.48.204.* 13.07.09, 08:13 Super szkoda że pan Nicky nie odda juz pieniędzy które wział. Pech w Bydgoszczy baty a w obu meczach u siebie ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMIL Żużel. Pedersen znowu kontuzjowany IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.09, 00:05 NIE WIEM CZY KTOŚ TU W OGÓLE CZYTA TE KOMENTARZE, ALE NAPISZĘ. GDY CZYTAM WYPOWIEDZI PANA PREZESA MAŚLANKI TO AŻ MI SIĘ CIŚNIENIE PODNOSI. ON ZAWSZE ROBI I ROBIŁ DLA KLUBU WSZYSTKO M.IN PODPISAŁ "KONTRAKT" Z PEDERSENEM I HANCOCKIEM. ALE PO JAKĄ CHOLER** OKŁAMUJE KIBICÓW MÓWIĄC WCZEŚNIEJ ŻE KIBIC TO NAJWIĘKSZY SPONSOR KLUBU, ALE ILE NARZEKANIA JEST ŻE MARNA FREKWENCJA NA STADIONIE!!! ALE JAK LUDZIE MAJĄ PRZYCHODZIĆ JAK SIĘ ROBI ICH W BALONA!? CZY KTOŚ MIAŁBY DO NIEGO PRETENSJE ŻE JEST KRYZYS? ŻE NIE MA PIENIĘDZY? WĄTPIĘ. I NIE WIEM DLACZEGO WOLI POWIEDZIEĆ ŻE OJCIEC GREGA JEST POWAŻNIE CHORY, I TO PUBLICZNIE W TVP SPORT NIŻ POWIEDZIEĆ ŻE KLUB MA PROBLEMY FINANSOWE. MOŻE WTEDY PRZESTALI BY SIĘ ŚMIAĆ Z NAS NA FORACH. SAM NIE WIEM CZEGO PAN PREZES OCZEKUJE I DĄŻY!? I JAKOŚ PO TEJ WYPOWIEDZI GREGA (BARDZO DOBRZE ZROBIŁ) PAN PREZES NIE ZABRAŁ GŁOSU!? DLACZEGO?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broda Dłuuuga przerwa!!! IP: *.2.140.133.tvksmp.pl 14.07.09, 18:17 Jak podaje Power będzie musiał bardzo długo odpocząć od żużla ponieważ konieczny będzie przeszczep skóry. Niedobrze Odpowiedz Link Zgłoś