Dodaj do ulubionych

Żużel. Pedersen znowu kontuzjowany

IP: *.159.15.35.static.crowley.pl 12.07.09, 21:52
Jak pech to pech.Ręce opadają,co za sezon...
Obserwuj wątek
    • Gość: mik Re: Żużel. Pedersen znowu kontuzjowany IP: *.rev.inds.pl 13.07.09, 00:03
      nie tylko ten sezon mamy pechowy, poprzedni tez nie był szczęśliwy dla naszych
      zawodników, jakies fatum czy jak... :/
      • Gość: kangurckm Re: Żużel. Pedersen znowu kontuzjowany IP: 80.48.204.* 13.07.09, 08:13
        Super szkoda że pan Nicky nie odda juz pieniędzy które wział.
        Pech w Bydgoszczy baty a w obu meczach u siebie ciężko.
    • Gość: KAMIL Żużel. Pedersen znowu kontuzjowany IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.09, 00:05
      NIE WIEM CZY KTOŚ TU W OGÓLE CZYTA TE KOMENTARZE, ALE NAPISZĘ.
      GDY CZYTAM WYPOWIEDZI PANA PREZESA MAŚLANKI TO AŻ MI SIĘ CIŚNIENIE PODNOSI. ON
      ZAWSZE ROBI I ROBIŁ DLA KLUBU WSZYSTKO M.IN PODPISAŁ "KONTRAKT" Z PEDERSENEM I
      HANCOCKIEM. ALE PO JAKĄ CHOLER** OKŁAMUJE KIBICÓW MÓWIĄC WCZEŚNIEJ ŻE KIBIC TO
      NAJWIĘKSZY SPONSOR KLUBU, ALE ILE NARZEKANIA JEST ŻE MARNA FREKWENCJA NA
      STADIONIE!!! ALE JAK LUDZIE MAJĄ PRZYCHODZIĆ JAK SIĘ ROBI ICH W BALONA!? CZY
      KTOŚ MIAŁBY DO NIEGO PRETENSJE ŻE JEST KRYZYS? ŻE NIE MA PIENIĘDZY? WĄTPIĘ. I
      NIE WIEM DLACZEGO WOLI POWIEDZIEĆ ŻE OJCIEC GREGA JEST POWAŻNIE CHORY, I TO
      PUBLICZNIE W TVP SPORT NIŻ POWIEDZIEĆ ŻE KLUB MA PROBLEMY FINANSOWE. MOŻE WTEDY
      PRZESTALI BY SIĘ ŚMIAĆ Z NAS NA FORACH. SAM NIE WIEM CZEGO PAN PREZES OCZEKUJE I
      DĄŻY!? I JAKOŚ PO TEJ WYPOWIEDZI GREGA (BARDZO DOBRZE ZROBIŁ) PAN PREZES NIE
      ZABRAŁ GŁOSU!? DLACZEGO?!
      • Gość: broda Dłuuuga przerwa!!! IP: *.2.140.133.tvksmp.pl 14.07.09, 18:17
        Jak podaje Power będzie musiał bardzo długo odpocząć od żużla ponieważ konieczny
        będzie przeszczep skóry. Niedobrze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka