Gość: Mirek z Aniołowa Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 08:37 "na zakup Mazdy bo miał najlepszy wybór , nikt nie narzeka , pozdro" bite,powypadkowe,i po dzwonach zawsze będą miały dobra cenę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medalik Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.10, 10:32 Odezwał się <<centuś krakowski>,choć wątpię, że krakowski. Auto sprowadzone, bezwypadkowe, nie może być tańsze od krajowego, ciemniaków już nie ma na ,,zachodzie". Ale w Polsce są nadal tacy co myślą że oto nadarza się niebywała okazja. Gdyby nie oni, handlarze samochodami nie mieliby racji bytu. Tak że decydując się na kupno auta sprowadzonego ,trzeba liczyć się z tym że na 100% było co najmniej po stłuczce. Co nie przekreśla takiego auta, wszystko zależy jak duże były uszkodzenia, oraz fachowość naprawy. Najlepiej jechać osobiście po samochód za granice. Oczywiście opłacalność takiego zakupu jest dyskusyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek z Aniołowa Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 12.12.10, 13:45 do AUTOKOMIS ; W innych komisach najpierw jade do ASO dopiero później podejmuje decyzję czy kupuję czy nie Dziwne macie reguły lamusiki w tym waszym pseudo auto komisie Na marginesie dobrze pan sobie zdaje sprawe że w komisie naraz panu 20 osób nie zechce jechać i sprawdzić auto w ASO więc takie argumenty to żadne argumenty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autokomis Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.10, 16:59 Źle Pan zrozumiał -nie naraz 20 osób ,tylko pisałem niech Pan sobie wyobrazi dziennie 20 lub więcej osób które chciałyby jechać na serwis czy stację diagnostyczną.Nie boję się ,ani nie mam nic do ukrycia.Każde auto może jechać na serwis.Nikomu tego nie odmawiamy,ale proszę zauważyć ,że handlujemy samochodami sprowadzonymi z Unii Europejskiej.Wszystkie samochody mamy po opłatach i prawie wszystkie przygotowane do pierwszej rejestracji.90% tych samochodów nie posiada więc polskich tablic rejestracyjnych i ubezpieczenia OC.Dlatego, każdy wyjazd ,wiąże się naprawdę z dużym ryzykiem i zagrożeniem dla nas,a nie dla kupującego.To my za to wszystko odpowiadamy i to my ponosimi ewentualne konsekwencję,dlatego też jak pisałem wcześniej,aby wyjechać na taki serwis musi być wstępna decyzja o zakupie tego samochodu.To wizyta na serwisie zdecyduje czy potencjalny klient samochód kupi czy nie. W nawiasie ,proszę nas nie obrażać i nie pisać cytuję ,,pseudo komis'',gdyż istniejemy wiele lat na rynku i komis mamy jak najbardziej profesjonalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek z Aniołowa Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 12.12.10, 22:41 panie Auto-Komis przestań pan podszywać sie pod różnymi nickami Zdecyduj sie pan na jeden i stały bo pan tylko zamieszanie wprowadza na forum 3 ostatnie wypowiedzi pisała ta sama reka zresztą IP nie kłamie co do komisów to nawet nie ma co porównywać tych ze śląska do czestochowskich a zwłaszcza do pana :) Jest pan zainteresowany komisem profesjonalnym i który jesli pisze że auto bezwypadkowe to oznacza że takowe jest ( czego nie można napisać o pana komisie) Służe linkami do stron ,prosze tylko napisać że jest pan zainteresowany co wyjazdów na ASO jesli tych 20 klientów dziennie którzy chca sprawdzić auto u pana to taki problem ? to prosze zatrudnić więcej pracowników ,ponoć jest pan profesjonalistą w tym co robi...więc jaki problem jest w tym by zatrudnic kogos dodatkowo w komisie kto jezdził by na jazdy próbne i do ASO? dziwny pan jest .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autokomis Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 19:25 Proszę mnie ciągle nie oskarżać ,bo to duża przesada.Proszę sprawdzić sobie te nicki i IP, to może wreszcie Pan zrozumie że piszą to różni ludzie.Nie wiem czym Panu zawiniłem bo wogóle Pan otym nie pisze.Myślę ze są to zwykłe złośliwości,bo myśli Pan że jest to bezkarne.Ale!!!!. Powiadamiam Pana oficjalnie, że za te oszczerstwa i narażanie mojej firmy na złą opinię ,a co za tym idzie,ewentualny uszczerbek w mojej pracy i dochodach. ,moi prawnicy złożą odpowiednie zgłoszenie do sądu w Częstochowie.Tam będzie Pan mógł powiedzieć o wszystkim i udowodnić te wszystkie kłamstwa o których Pan pisał w kilku swoich wpisach.Przekonamy się kto ma rację na drodze sądowej,o której wcześniej mowa.To chyba jest bardzo uczciwe rozwiązanie. POZDRAWIAM I DO ZOBACZENIA NA PIERWSZEJ SPRAWIE SĄDOWEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autokomis Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 19:33 Zapomniałem jeszce o jednym.Bardzo chętnie zgodzę się na badanie moich samochodów pod względem ich powypadkowości.Nie sprzedaję powypadkowych samochodów.Owszem,posiadam samochody które miały lakierowane jakieś elementy,ale napewno nie ze względu powypadkowości.Trzeba umieć rozróżnić samochód powypadkowy od samochodu ,który był tylko i wyłącznie malowany-powtarzan napewno nie ze względu jego powypadkowości,a dopiero0 pisać te bzdury,za które odpowie Pan przed wymiarem sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek z Aniołowa Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 13.12.10, 21:58 A nie wydaje sie panu że tak duża ilość wpisów na tym forum o czymś nie świadczy? ze tak duża ilość ludzi jest niezadowolona z pana usług,że tak duża ilość ludzi jest negatywnie nastawiona na pana zachowania i usługi ? niech pan sobie to przemyśli,ale tak na spokojnie A sądem prosze mnie nie straszyć ,bo żyjemy w Polsce a jak dotąd nie słyszałem żeby znieśli wolność słowa w naszym kraju Mam prawo pisać jak chce i co chce,tym bardziej że i ja byłem niezadowolony z pana usług,podejścia do klienta i braku pozwolenia na podjechanie do ASO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirat Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.centertel.pl 14.12.10, 20:56 myślę że Rakowski swoją opinię napisał , a za to co Pan Szanowny pisze ma pan pęłną świadomość , właśnie po to jest demokracja żeby za swoje słowa odpowiadać , tak centuś z Krakowa , mnie to niedotyczy , ale będę to obserwował , aha to jakoś Panu nie było po drodze ..... haha już wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.182.16.41.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.01.12, 13:48 AUTO -MARCEL Wołowice koło Krakowa. Chciałem kupić Forda Galaxy mk3 z 2007 Ghia, cena 42 900zł przeb. 140 000 km (Holandia). Po sprawdzeniu wstępnym (drobne ubytki - brak rolety, zbita lampa tył i walnięte lusterko), na drugi dzień pojechaliśmy do serwisu Forda (Wikar na Zakopiance). Co się okazało - zapomniano wykasować błędów w kompie przy 192 000 km :). Po zdjęciu osłony silnika okazało się, że gdzie karcher nie dotarł silnik tak dobrze już nie wygląda :), leje się z intercoolera, zapaprany alternator, dużo rdzy na silniku, jedna część zagięta i pełno ziemi, jakby ktoś zarył autem, tarczy z tyłu prawie nie ma, zawieszenie i lakier ok. opony z 2010 roku - z tyłu wyząbkowane, z przodu brak bieżnika (za ogranicznikiem). Zapytałem mechanika na ile ocenia przebieg - 200 - 300 000 km, albo i więcej, wartość 35 000. Na szczęście straciłem tylko 300 zł (koszt przeglądu). Na drugi dzień zadzwoniłem żeby odzyskać pieniądze za przegląd i usłyszałem: "mam cię w dupie". GRATULUJĘ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.12, 14:42 Zadzwoń do niego jeszcze raz z informacje gdzie kierujesz sprawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek z Aniołowa Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.12.10, 21:24 panie Piracie nic a nic z pana tekstu nie zrozumiałem Proszę poświęcić więcej czasu na naukę składni zdań a następnym razem powinno być lepiej :) Mniej nerwowości a więcej płynności w pisaniu ... Mojemu kumplowi pomaga skubanie słonecznika :) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek z Aniołowa Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.12.10, 22:41 To czego szukałem znalazłem w profesjonalnym i rzetelnym komisie na ślasku a konkretnie Sosnowcu Auto 100% bezwypadkowe,100% bez ingerencji malarskiej w bardzo dobrej cenie i bez kłopotów i problemów z wyjazdem poza komis do ASO i na przejażdżkę bez konieczności określania sie czy jestem zdecydowany czy nie Tam nikt i nic nie stanowiło problemu,mogłem zrezygnować z zakupu,zastanowic sie i przemysleć zakup :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autokomis Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 18:45 Ja Pana sądem nie straszę,tylko napisałem co nastąpi.Przed sądem odpowie Pan za obraźliwe nazewnictwo,fałszywe oskarżanie i bezpodstwane notoryczne ubliżanie mojej firmie,za takie rzeczy w polskim prawie ponosi się konsekwencje.Dzisiaj mój prawnik wystąpił do właściciela Forum- gazety,w celu ustalenia Pana danych ,niezbędnych do zgłoszenia w Sądzie. Tam powie Pan wszystko czym Panu zawiniłem i dlaczego w ten sposób opisuje Pan moją firmrę .Te oszczerstwa,kłamstawa i zła opinia tylko z powodu niemożności wy6jazdu na serwis to zbyt duża przesada i tego tolerować nie można. Napewno w jakimś stopniu wpływają na pracę mojej firmy i narażają mnie na fnansowe konsekwencje i z tego tytułu będę rościł od Pana odpowiedzialności za niesłuszne oskarżenia.Przyjedzie Pan obowiązkowo na kilka spraw sądowych do Częstochowy,poniesie Pan napewno duże koszty z tym związane,oraz będzie pan musiał zwrócić koszta procesowe i koszta mojego adwokata,to odechcę się panu bezpodstawnie rzuzać kłamstwami.Proszę zaczerpnąć języka,już klika osób z poprzednich górnych wpisów poniosło te koszty,a nie były one małe. INFORMUJĘ PANA,ŻE WYTOCZYŁEM JUŻ 5 TAKICH POSTĘPOWAŃ I WE WSZYSTKICH PRZYPADKACH WYGRAŁEM. Co do negatywnych wpisów,to proszę policzyć ilu było niezadowolonych klientów /nie ilość negatywnych wpisów /.Czym więc jest ta liczba,w stosunku do kilkuset sprzedanych samochodów w tym roku.Przyzna Pan że jest to komiczna liczba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.multimo.pl 15.12.10, 01:51 Ja widziałem tylko raz "kulturalne" zachowanie właściciela komisu.Akcja działa się w jednym z Częstochowskich sklepów i to jaki dał tam popis i słów jakich przy tym używał zdecydowanie świadczy na jego niekorzyść.Jeżeli ktoś tak się publicznie zachowuje to w oczach potencjalnych klientów swojego komisu traci jakikolwiek szacunek i zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autokomis Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 18:52 Prosze Pana skoro pisze Pan takie rzeczy o godz 2 2 nocy,to musi Pan mieć poważne powody.Prosze się przedstawić jeżeli mnie Pan zna i powiedzieć co leży na sercu. A wogóle z tym popisem w sklepie to chyba jakieś duże nieporozumienie.Proszę się zająć ważnymi sprawami.tyle jest innych poważniejszych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.multimo.pl 16.12.10, 00:30 Mnie na sercu nic nie leży.Nie jest to żadne nieporozumienie taki "popis" ciężko zapomnieć.Jak się robi takie"jazdy" w miejscach publicznych to trzeba się liczyć z tym że zostanie się zapamiętanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek z Aniołowa Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 08:18 i jeszcze jedna sprawa !!! Tłumaczenia własciciela komisu że jest sam, ze ma tylko pracownika i dlatego jakby kazdy tak chciał jezdzić na przejazdzki i do ASO to by wtedy nie wydołał sa żenujące i śmieszne... to tak samo jakby iść do Media Markt i powiedzieć że sie chce kupić TV 42 cale a sprzedawca powie .Najpierw pan zapłać to pokaże panu jak Tv odbiera :) no uśmiałem sie z pana Rakowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autokomis Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 18:48 wkrótce nie będzie Panu do śmiechu.Będzie pan prosił abym wycofał oskarżenie i sprawę sądową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 00:00 V Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek z Aniołowa Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 07:51 wkrótce nie będzie Panu do śmiechu.Będzie pan prosił abym wycofał oskarżenie i sprawę sądową." panie auto komis,nie strasz pan,nie strasz pan bo pan sie tylko ośmiesza Ja w sądzie mogę sie spotakac,nie ma problemu,mam świadków że auto które chciałem zakupić nie było tylko malowane i nie było tylko po drasnieciu( wiele było śladów ze auto miało poważnuy wypadek) mam tez świadków że odmówił mi pan wyjazdu do ASO,więc jak pan chce toczyć boje w sądzie to proszę bardzo... a teraz poważnie nie wiem o jakim popisie pan w sklepie pisze ( mam nadzieje że to nie do mnie było) i mało mnie juz to obchodzi ... Ja mam dosyć już tego tematu, i mam dosyć pana... Jest pan sprzedawacą ...... ( tutaj prosze sobie wpisać co panu sumienie podpowiada) Niestety nie skorzystam nigdy z pana komisu a także moi znajomi którym z całym sercem i z całym szacunkiem odradzam na każdym kroku ... pozdrawiam pana panie Rakowski i zastanów sie pan nad sobą To było na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.multimo.pl 16.12.10, 10:27 Gość portalu: Mirek z Aniołowa napisał(a): > a teraz poważnie > nie wiem o jakim popisie pan w sklepie pisze ( mam nadzieje że to nie do mnie b > yło) Wystarczy dokładnie przeczytać,że to właściciel autokomisu był na "gościnnych występach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autokomis Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 20:21 do zobaczenia w sądzie.to by było narazie na tyle.reszta będzie na sprawie cywilnej.na jutro będę miał Pana dane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autokomis Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 20:21 do zobaczenia w sądzie.to by było narazie na tyle.reszta będzie na sprawie cywilnej.na jutro będę miał Pana dane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: 80.240.172.* 20.12.10, 09:19 To i mnie niech Pan poda do sądu, w sumie tez wypowiadałem się na tym forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
liszka23 Re: Autokomis Rakowski -opinie 31.12.10, 22:55 do Mirka z Aniołowa Czy możesz podać nazwy tych komisow w Sosnowcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.10, 08:57 Obserwując ten temat nasuwa mi sie pewna myśl? Dlaczego własciciel Auto -Komisu tak zajadle sie broni,dlaczego wdaje sie w takie pyskówki? Gdyby jestem pewny tego co sprzedaje,najzwyklej na swiecie sprzedaje ten dobry towar i nie wdaje sie w dyskusje,po prostu robie swoje nie bacząc na to kto coś powie. Mysle że ci co mają coś na sumieniu po prostu najwięcej krzyczą,to tyle Dziekuje za uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirat Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.centertel.pl 17.12.10, 20:35 Myślę że broni swojej wiarygodności , którą ktoś w brutalny sposób naruszył , może Sąd to wyjaśni , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autokomis Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: 178.56.162.* 20.12.10, 14:52 dokładnie musze przecież w jakiś sposób się bronić od kłamstw jakie niektórzy ludzie wypisują.Nikt normalny nie patrzy ze spokojem na kłamliwe i obrażające wpisy. dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 15:36 do autkomisu drogi, panie niech pan nie pieprzy głupot właściciele komisów kręcą takie wałki że głowa boli nie piszę piszę o pańskim szrocie dziwnym trafem w większości wystawianych aut przez komisy przebiegi są na poziomie 140-150 tyś km dziwne prawda z roczników różnych różnistych chciałem kupić Renault "Megane"II w komisie przy ul.Barbary właściciel zachwalał ach i och wszędzie możemy jechać na sprawdzenie do każdego warsztatu to ja do właściciela komisu że zaczniemy od Serwisu Renault na Krótkiej jakie było moje zdziwienie gdy właściciel mówi do każdego tylko nie do Serwisu dziwne co? następne auto z komisu przy ul Kisielewskiego też ta sama marka i ten sam model tylko ten był tak bezczelny ze pojechaliśmy do Serwisu Renault pan Robert wziął auto na podnośnik a auto składało się z dwóch "Meganek" i mówi do właściciela komisu jak pan się nie wstydzi sprzedawać takie auto dość ze z dwóch zrobiono jedno to jeszcze niechlujnie i co właściciele komisów nie wiedzą co sprzedają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świstak Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.play-internet.pl 02.10.12, 09:57 no i Pan Rakowski doczekał się nawet filmu o swojej osobie :) www.sadistic.pl/uwaga-na-handlarzy-vt135437.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 15:36 a zna pan przysłowie że "najbardziej winni sie tłumaczą"? Nie lepiej byłoby gdyby pan informował ludzi rzetelnie i z prawdą? I czystą uczciwością? niż mydlił oczy klientom Odpowiedz Link Zgłoś
andreix Re: Autokomis Rakowski -opinie 20.12.10, 16:06 Panie R. Gazeta Podatkowa Nr.65 z dnia.13.08.2009. strona 15. i wszystko wiadomo za co pan odpowiada przed kupującym pojazd i kupujący też powinien się zapoznać z przepisami kłaniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirat Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.centertel.pl 20.12.10, 20:35 Panowie zdegustowani , może lepiej kupić nowe auto z gwarancją , na dobrych warunkach kredytowych , jeśli jesteście wiairygodni i mają Panownie zdolność kredytową , jeśli tak to zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medalik Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.10, 21:14 Chcąc kupić używane auto , należy poszukać takowego w prywatnym ogłoszeniu, w ostateczności giełda samochodowa ( lepiej udać sie z kimś kto się zna , wie o co pytać i co sprawdzić). Komisy odpuscic ,szkoda nerwów, i pieniedzy. Oczywiście że nie stać mnie na kupno nowego, Mam już 8-my samochód, ale nigdy nie kupiłem i nie kupię w komisie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaromir z bączynka Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 07:58 a mnie zastanawia tylko jedna rzecz? Dlaczego auto komis pana Rakowskiego jest tak atakowany? Tak duża ilośc wpisu może swiadczyć tylko o jednym a mianowicie o tym iż owy Komis ( w opini i ocenie ludzi) nie jest rzetelnym i wiarygodnym komisem Taka ilosc wpisów w takim odstepie czasu może uzmysłowic nam tylko jedno To ze owy komis trzeba omijać szerokim łukiem. Takich komisów na terenie Czestochowy moze być znacznie wiecej ale jakims dziwnym trafem na tapecie jest Auto Komis Rakowski,więc chyba faktycznie jest coś nie teges? Wybieram sie tam po świetach,sam naocznie sprawdze co tam stoi za towar? Opinie tutaj wyraże po Nowym Roku,acha jestem rzeczoznawcą gwoli formalności pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.12.10, 09:07 zakupiem w ciagu roku juz dwa samochody w komisie rakowski.zostal on polecony mi przez znajomych ktorzy kupili juz tam samochody.jestem bardzo zadowolony i z autami jest wszystko super.polecam naturalnie ten komis,bo prosze pamietac ze zadowolony klient nie ma czasu na wpisy,robia to przewaznie osoby ktore sie z jakiegos powodu zdenerwowaly sie na komis i teraz sie wyzywaja.jak sie przeczyta kilka opisow to stwierdzam ze sa niesmaczne i siadcza o kulturze wpisujacego sie.czesto sa wulgarne.pozdrawiam ,jescze raz polecajac ten komis i mysle ze tych zadowolonych jest ogromna ilosc. Odpowiedz Link Zgłoś
liszka23 Do Mirka z Aniołowa 31.12.10, 23:04 Jakbys mógł to podaj nazwy, adresy tych komisów w Sosnowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggo Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.khw.pl 15.01.11, 11:56 byłem i węcej już nie chcę, poznałem sympatycznych panów i sprawdziły się opinie większości (zdecydowanej większości) niezadowolonych potencjalnych klientów :), proponuję nie marnujcie czasu jest wiele innych ofert. ja już tam nie pojadę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loona Thic Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.broker.com.pl 17.01.11, 02:10 No cóż Panie Rakowski... Chyba niestety potwierdzają się opinie o Panu. Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: 80.240.172.* 21.01.11, 10:28 A w ogóle to była już ta rozprawa w sądzie?? Bo bardzo mnie to interesuje jak to się skończy wszystko :) Czy to takie tylko straszenie klientów było, niezadowolonych z "uczciwych" usług komisu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peterr Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 21.01.11, 23:30 Kolego żeby podawać kogos do sądu to trzeba miec dowody pan Rakowski wie co sprzedaje i jakby kogokolwiek zaskarżył o to ze mu markę burzy to by sie najzwyczajniej w świecie ośmieszył By kogoś zaskarżyć, trzeba mieć powód i dowody To jest forum i można pisać i wyrażać swoje opinie jako klient Pan Rakowski i sie z tym liczy i jakby kogos oskarżył o to że źle wyraża sie na jego temat to wtedy poniósł by sromotna porażkę On wie o tym,i zachowuje sie jak zachowuje ( zreszta wszyscy widzą ) pozdrawiam normalne komisy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tofik Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 18:37 A są takie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzczeryDoBólu Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.12, 17:27 Kupując auto od "Niemca" typowy Polaczek - patrz właściciel komisu, znajdzie wszystkie mankamenty auta - tylko po to ażeby jak najwięcej utargować z ceny. Przysłowiowy obywatel Niemiec wie iż nie przystoi mu sprzedawać auta które ma jakieś wady po cenie rynkowej, tylko musi opuścić z ceny. Więc takowy właściciel komisu nazbiera "lekko" uszkodzonych (porysowane, wyłażące z rdzy, wypalona dziura w siedzeniach lub zalane - Niemiec zapomniał zamknąć szyb i się zamoczyło w środku) Są to jedne z nielicznych wad które w takowych sprowadzonych autach można uświadczyć. Oczywiście Niemiec ma obowiązek i jego głębokie poczucie ażeby nabywce "handlarza" z Polski o tym poinformować - natomiast w Polsce od takiego pseudo sprzedawcy w komisie usłyszymy "Coś Pan chciał od kilkuletniego auta - jak chcesz nowe to spier....j do salonu" Tyczy się to większości wyrachowanych sprzedawców z komisów. Wyjątków raczej nie uświadczycie w Częstochowie. Zobaczcie jak szybko znikają prywatne oferty - a jak długo "wymarzone" auta stoją w komisie. Więc zanim pojedziecie do kolejnego komisu po auto marzeń (ze zdjęcia) i stracicie kilka set złotych na paliwo i etc oraz usłyszycie monolog jakiegoś łysego cwaniaka że "Blablablableble - ideał, jak Pan go nie weźmiesz to już są inni" to poprosicie go o papiery do wglądu, wtedy usłyszycie prawdę - Po co Ci papiery jak nie kupujesz albo bardzie wulgarne teksty. Na papierze będzie jasno kiedy i za ile i u kogo kupił :) Chyba że traficie na większego cwaniaka. Powodzenia w zakupach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.centertel.pl 24.01.11, 19:19 Mam inne zdanie na temat tej Firmy , nie mogę milczeć czytając te pełne zjadliwości opisy , wiem że każdego można bezkarnie obrzucić błotem , mylicie się drodzy niezadowoleni , kupiłem tam już drugie auto i namówiłem również swojego Ojca , byliśmy na serwisie Audi i w Toyocie , faktury dla zainteresowanych do wiadomości , książki serwisowe zgodne z bazą fabryczną , jedno autko miało lakierowany błotnik , o czym zostałem wcześniej poinformowany , nie powypadkowe jedynie delikatnie uszkodzone , ludzie drodzy , proponuję wam wszyskim niezadowolonym prosty temat , kupić nowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 09:01 ZAMIERZAM KUPIĆ W TYM MIESIĄCU SAMOCHÓD ALE SIĘ NIE ZNAM. PROSZĘ MI PODPOWIEDZIEĆ NA JAKIEJ ULICY ZNAJDUJE SIĘ TEN AUTOKOMIS ŻEBY SIĘ NA NIEGO NIE NADZIAĆ, Z GÓRY DZIĘKUJE I POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proszeeeee Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: 83.30.216.* 03.02.11, 14:09 Jak najdalej od tego adresu Dźbowska 66, 42-280 Częstochowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fajnieeeee Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.02.11, 21:32 mój tez zniknął w obronie chłopaka z Lublina który został nabrany przez komis Rakowski gdzie tu rzetelność i sprawiedliwosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: 80.240.172.* 04.02.11, 10:54 może jakiś oficjalny proteścik... co tu się dzieje na tym forum, że wiadomości znikają? Wypadałoby, żeby moderator się wypowiedział jaki jest powód usuwania postów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.2.8.73.tvksmp.pl 04.02.11, 19:33 niezły, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wku...ony gość [...] IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 08.02.11, 19:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko [...] IP: *.lublin.mm.pl 08.02.11, 19:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość [...] IP: 80.240.172.* 09.02.11, 08:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej z Poraja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 08:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Piratt Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.02.11, 23:56 mam jedno pytanie do ciebie Nie wiesz dlaczego zniknęły 3 razy wpisy kolegi z Lublina który był telefonicznie zatwierdzany że auto które chce kupić w komisie AUTO -RAKOWSKI jest idealne i bez wad .... a jak przyjechał po nie to okazało się że jest po kilku dzwonach i bite ? Może nam to wytłumaczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.02.11, 09:01 ja rowniez obserwuje to co sie dzieje i mnie to bardzo dziwi jak ludzie sa zawzieci i zlosliwi.jak mozna przyjechac do auta 13 letniego i wymagac aby byl idealny.jezeli przeraza kogos w 13 letnim samochodzie pomalowany jeden czy dwa elementy,to proponuje rowniez jak ktos wyzej zakup nowego.ja tez uwazam ze pisza to 2-3 zlosliwe osoby,ale taki to mamy wredny narod,nie daja chlopu spokoju,a zaloze sie ze z beznadziejnie blachego powodu. jak mozna wyobrazac sobie aby kilkunastoletni pojazd ponizej sredniej ceny gieldowej byl idealny.prosze szukac najdrozszego z tego rocznika,moze uda sie ze bedzi ok. pozdrawiam i prosze sie zastanowic bo na krzywdzie ludzkiej i klamstwie daleko nie zajedziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: 46.186.10.* 10.02.11, 18:40 W odniesieniu do opini kolegi ,który uważa ,że 13 letni samochód to powinien być złom,bity i malowany- to po pierwsze wystarczyła by mi tylko informacja ,że jest po dzwonie i kiepsko naprawiony, a po drugie to moje Volvo z 89' było w nieporównywalnie lepszym stanie i sprzedałem je za 6 tyś. Ten miał być młodszy i w super stanie! Biorąc pod uwagę ,że swoje sprzedałem za 6 tyś. to to nie warte było przysłowiowego "złamanego grosza", nie mówiąc o 11 tyś. To tyle mojego komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do piratt Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 10.02.11, 00:04 zwykłe normalne pytanie chyba dasz radę na nie odpowiedzieć ? :) Odpowiedz Link Zgłoś