Gość: do obserwatora Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.11, 10:27 chyba ci kupię okulary bo albo masz kłopoty ze wzrokiem albo jestes włascicielem tego komisu że nie zwuważasz tego co ludzie piszą ... Klient z Lublina był telefonicznie informowany ze auto jest w idealnym stanie ... pryzyjechał na miejsce i okazało sie za uto jest bite i ma mnóstwo szpachli ... czy to tak trudno pojąć ? czy raczej chcesz obserwatorze czytac i widzieć to co chcesz ... więcej obiektywizmu i czytania ze zrozumieniem a następnym razem będzie lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyrk sie tu dzieje Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 15:56 no to niezły cyrk i kabaret sie dzieje Chyba nie muszę nikomu tłumaczyć że pan rakowski ma jednak coś do ukrycia a jego działalność jaka jest to wszyscy widzą .... niewygodne,prawdziwe i szczere opisy dziwnym trafem znikają Nawet nie proszę moderatorów o uzasadnienie bo to sie mija z celem Po prostu komis Auto_Rakowski trzeba omijać szerokim łukiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej kredyt samochodowy - Konkret IP: *.2.143.100.tvksmp.pl 11.02.11, 18:52 co sądzicie o firmie kredytowej Konkret koło energetyka. potrzebuje wziąć kredyt na samochód i nie wiem gdzie najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heya Re: kredyt samochodowy - Konkret IP: *.toya.net.pl 28.03.11, 00:37 Widział ktoś to autko: otomoto.pl/bmw-316-klima-ks-serwis-bezwyp-1wl-bdb-C17423143.html Opis jednoznaczny: SAMOCHÓD JEST 100% BEZWYPADKOWY.NIGDY NIE MIAŁ ŻADNYCH WYPADKÓW,STŁUCZEK,ANI KOLIZJI.NIGDY NIE MALOWANY,ANI NIE NAPRAWIANY BLACHARSKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kredyt samochodowy - Konkret IP: 82.139.160.* 30.03.11, 12:42 Opis identyczny jak mój, zdjęcia z identycznych ujęć, rzeczywistość okazała się diametralnie inna. Ale może w tym komisie coś się zmieniło... Jak obejrzysz daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kredyt samochodowy - Konkret IP: *.centertel.pl 05.04.11, 22:19 ale gadasz chłopie bez sensu znasz przysłowie ,, jak ch.... z pod kredensu , to tyle napiszę , właśnie kupuję to auto , czekam na kredyt , byłem sprawdziłem w serwisie i wszystko ok , gdyby byłoby inaczej to nie zażynałbym się kredytem , pozdrawko i nie pisz bzdur i nie opluwaj tego autka bo to moje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kredyt samochodowy - Konkret IP: 82.139.160.* 12.04.11, 09:08 ja nie wnikam gdzie ty wkładasz swego ch... :) a gdybyś uważnie przeczytał mój komentarz to byś pewnie zauważył, że akurat do samochodu to nic nie mam, tylko do opisu, który był złudnie podobny do tego, który kiedyś sam przeczytałem dając się nabrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kredyt samochodowy - Konkret IP: *.centertel.pl 14.04.11, 19:55 sorka juz wiem o co chodzi za Ch... przepraszam , kredytu nie dostałem za krótko pracuję , ale tak jak pisałem autko sam sprawdzałem i jest ok zapłaciłem za serwis , jedynie mogę polecić innym ,jeśli ktoś sobie życzy mam do wglądu opis serwisu i fakturę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babajaga Re: kredyt samochodowy - Konkret IP: *.netcominternet.pl 19.04.11, 21:37 Pierw sprawdz w Urzedzie mASTA czy ta firma istnieje. Z tego co wiem 2 lata temu zostala wyrejestrowana i teraz dziala nielegalnie. fiskusa tez rabia. Kredyt wez gdziekolwiek indziej a spac bedziesz spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GA Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.05.11, 01:30 Poza tym obiecał mi felgi aluminiowe a nie otrzymałem ich !!! dzwoniłem, pytałem, prosiłem. Bardzo duży brak rzetelności !!! Jak Pan ma ochotę może Pan podać mnie również do sądu... Ciekawe co Pan zrobi jak ja to zrobię w stosunku do Pana !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.centertel.pl 19.05.11, 23:40 gość no co ty ja bym nie odp. jak obiecał to masz pewne , a potem wiesz co z Tobą bym zrobił , dostałbyś fleka , i zmienił klimat krakowski , wiele cierpliwości ma R, zapraszam takich dupków do siebie, bardzo ich lubię , chłopaki też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.11, 07:27 A jakie opinie macie o komisie Poltrop Plus na Kisielewskiego? Warto zawracać sobie nim głowe, czy poszukać samochodu gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.11, 11:46 znacznie lepszy no i obsługa "uczciwsza" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kata Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: 194.202.236.* 24.05.11, 09:50 Reasumując..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Jan Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.11, 20:19 Ja kupiłem w autokomisie Poltrop Astre trzy lata temu, samochód spisuje sie rewelacyjnie, teraz chce go zostawić córce i następny samochód też kupie w Poltropie. Juz oglądałem Peugeota 407. Faktycznie obsługa bardzo grzeczna, możliwość jazdy próbnej, po prostu starają się, zależy im na kliencie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Autokomis Rakowski -opinie 09.03.17, 09:49 Jak w każdym komisie nakręcają liczniki, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.centertel.pl 20.05.11, 20:33 mylisz się my akurat jesteśmy mocno zarośnięci mamy pióra do ramion a młodsi jeszcze dłuższe , nie zdziw się się jak do mnie wjedziesz , jak wyjdzie do ciebie ktoś o wzroście 201 i masie 120 , długie blond włosy to ja Allex pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kamienicznika do kamienicznika IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.11, 21:32 jak sie krzyzujecie pomiedzy sobą to sie nie dziwie ze takie pierzaste niedorozwoje sie rodzą, pewnie musicie sie ubierać w dresy na jarmarku a mieścicie sie tylko do bmw serii 5 z lat 88-92 ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdhD Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.11, 20:57 Dziękuję za opinie. Miałem tam jechać zobaczyć autko. Kawałek z Warszawy jest, ale teraz wiem że nie ma co nawet sobie nim głowy zawracać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdhD Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.11, 22:36 Dodam tylko że chodziło mi o czarną Hondę Accord Coupe, oczywiście jej stan jak IGŁA. Odpowiedz Link Zgłoś
bumerang2011 Re: Autokomis Rakowski -opinie 19.06.11, 20:06 Zdecydowanie nie polecam, chciałam pojechać po Mondeo, z Warszawy więc kawałek drogi jest, najpierw auta nie było jeszcze w Polsce, potem nie było dokumentówz niemieckiego banku (ponoć auto było w kredycie) o zdjęciu zastawu, potem problem z umówieniem na stację forda na sprawdzenie mechaniczne i lakier a na końcu dostałam sms że auto prawie całe jest malowane a książki serwisowej nie ma. Oczywiście opis w ogłoszeniu przepiękny. Po prostu strata czasu. Mondeo nadal jest w ich ofercie auto-george.otomoto.pl/ford-mondeo-xenon-navi-bezwyp-1wl-super-C19143462.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: 82.139.160.* 22.06.11, 12:11 Kto im tworzy te wszystkie opisy... mam wrażenie, że to z rok temu już czytałem, później telefonicznie to zostało potwierdzone w całości, a rzeczywistość była jakby nieco inna ;) teraz się z tego śmieję, ale wtedy, po przejechaniu kilkuset km, stracie całego dnia i pieniędzy na podróż wesoło mi nie było... Wygląda na to, że w tym komisie zupełnie nic się nie zmieniło... Pewnie zaraz Rakowski poda nas do sądu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w-wa Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: 162.27.161.* 24.06.11, 22:56 Kurcze a pojawila im sie honda civic, piekny opis jutro chcialem podjechach ogladnac i z takiego opisu to pewny zakup ale po przeczytaniu komentow mowie nie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w-wa Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: 162.27.161.* 24.06.11, 22:56 Kurcze a pojawila im sie honda civic, piekny opis jutro chcialem podjechach ogladnac i z takiego opisu to pewny zakup ale po przeczytaniu komentow mowie nie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w-wa Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: 162.27.161.* 24.06.11, 22:57 a chcialem honde miec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 14:18 Moi Drodzy. Kupiłem od pana R Hondę cr-v kilka lat temu. i chodzi i nie mam nic do zarzucenia, ale nie o tym. Posłuchajcie. Wy wszyscy macie jeden problem nie rozumiecie co oznacza słowo bezwypadkowy, a bezkolizyjny. Proszę to przemyśleć. Wypadek jest wtedy gdy rozwalimy się autem, są ranni ogólna masakra, auto przestawione na druga stronę, dramat. Kolizja to gdy zadraśniemy się samochodem. mamy wyklepany zderzak, pomalowany błotnik, coś tam nowego przyklejonego. Takie auta są w 100% sprawne, nie ma w nich większych problemów. To, że jakaś rysa, źle poskładane blachy troszeczkę za duży odstęp miedzy szparami drzwi. Ludzie przecież te auta są używane. Zrozumcie UŻYWANE, czyli eksploatowane. Jeżeli Państwo chcą kupić super auto to zapraszam do salonów, a nie do komisów. Następną sprawą jest to, że pieklicie się na jakieś problemy z lakierem, ryską etc. , a nie sprawdzacie dwóch zasadniczych rzeczy przy kupnie auta. - Nie sprawdzacie zastawu skarbowego - Oraz nie sprawdzacie zastawu sądowego. Gdy okaże się, że dostaniecie kiedyś od kogoś takie autko z zastawem to ryska, czy lakier będą niczym w porównaniu z problemami, które was czekają. Jak mi wiadomo auta Grzegorza zawsze były czyste. p.s. Też byłem strasznie zniechęcany do komisu Pana R., ale sam sprawdziłem i nic nie mogę złego powiedzieć. Po za tym mieszkam i pracuje w Częstochowie i nawet gdy nie miałem czasu przyjechać załatwić papierków to Pan Grzegorz pojawiał się u mnie w sklepie swoim wielkim Chinolem i przywoził mi pod nos wszystkie papiery. p.s.2 Te skargi na niego i epickie opisy jego przerażających złych, wraków, które rzekomo sprzedaje są Trollowaniem jego konkurencji. Nie wierzycie sprawdźcie sobie obrót roczny komisu. Czy tyle aut sprzedają kanciarze co wraki poskładane wciskają. Nie minęło by kilka miesięcy, a komis z Panem G. byłby pozamiatany. Wiec skoro idzie mu tak dobrze to pomyślcie chwile, kto mu bruździ. Kilkaset klientów, czy konkurencja co siedzie na Neostradzie i co dziennie ma inny IP adres. Pozdrawiam wszystkich i proszę o chwile refleksji i pomyślunku, przy czytaniu tych postów. Reputacje można zniszczyć człowiekowi w chwilę, a odbudować ja jest bardzo trudno. Tomasz. N. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goha Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.11, 16:07 Tom vel "pan r." nie rób z siebie pośmiewiska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 10:05 Nie jestem Panem G. Pracuje w sklepie z Tapetami na Piłsudskiego. Jak ktoś będzie chciał mnie odwiedzić zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: 82.139.160.* 01.08.11, 12:19 Jasne, że pracujesz w sklepie z tapetami... i kupiłeś w tym komisie samochód kilka lat temu i jakimś dziwnym trafem po kilku latach od zakupu postanowiłeś odnaleźć wątek z niezadowolonymi klientami i opisać swój jakże udany zakup... niesamowite zbiegi okoliczności... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 16:58 Bo zapomniałem telefonu do komisu i niechcący wszedłem na to forum i jak poczytałem to mi oczy wyszły na wierzch. Po co człowiekowi robić antyreklamę, jak się nie rozumie podstawowych zasad komisów samochodowych. Powtarzam chcecie nówkę to do sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julio Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.11, 09:02 A takie pytanie - weszła już ta ustawa o karaniu za kręcenie liczników (oszukiwanie) ?? Miała wejść ale nie wiem czy nie wisi. Jesli tak to proponuję Panu zgłosić gdzie trzeba historie tego citroena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.centertel.pl 04.08.11, 20:25 mogę Cię zadziwić nie każde auto musi być powypadkowe i mieć 500 tys najechane , ja mam 23 letnie auto z przebiegiem 140 , co powiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.centertel.pl 04.08.11, 20:39 gość auto nie jesst do sprzedania , ma 23 lata ale nikt nie znajdzie grama rdzy , to najwyższa półka tej firmy poozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.11, 01:03 > ja mam 23 letnie auto z przebiegiem > 140 , co powiesz ? Nastepny leszcz który wierzy w opowieści handlarza :D niech zgadne: golf czy passat "w dizlu" ? od dziadka ktory jeździ do kościoła ? :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: 31.61.77.* 10.08.11, 00:05 szanowna Pani Anno proszę bez ironi , myślę że jak to auto mój ojciec kupował w 1988 roku to Pani pod szafą na stojąco przechodziła , może na kupke PAPU a moze be Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.11, 11:34 maluch 140.000 km? nierealne, chyba ze dziś hodujesz w nim kury ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.centertel.pl 10.08.11, 20:54 Szanowna moja Pani Joanko gdybym miał takie 126 p byłbym szczęśliwy , no poddję się miałem Malucha 1980 miał udokumetowany przebieg 54 tyś , przyznaję byłem niesamowicie głupi dałem na złom , to było 9 lat temu , nie moge się z tym pogodzić , nie droczmy się , na szczęście mam jeszcze jeden zabytek którego nigdy nie sprzedam pozdrawiam Panią z wyrazami szacunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.11, 14:22 Błędy jak w opisach aut z salonu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enter Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: 81.210.24.* 16.10.11, 18:53 Byłem niedawno w "wiadomym" komisie (boje sie sprawy w sądzie hehe) zobaczyć autko w stanie wręcz perfekcyjnym obsługiwał mnie jakiś wydziarany "asystent" pana R niestety auto okazało się delikatnie mówiąc niezbyt perfekcyjne facet okazał sie chamski nieuprzejmy a cała sytuacja była po prostu żenująca ale hitem było kiedy zapytałem o wyjazd do serwisu koleś popatrzył na mnie jak na idiote i zapytał "jak ?bez oc bez tablic? odpowiedziałem tylko "rozumiem że jazda próbna przed zakupem również ma sie odbyć tylko po tym placu" żenada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vini Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 12:18 Co sadzicie o tej Mazdzie ? auto-george.otomoto.pl/mazda-3-1wl-bezwyp-stan-bdb-ks-serwis-C20029312.html zastanawiam sie powaznie nad jej zakupem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.182.45.222.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.10.11, 14:33 Dlaczego mazda?Szczerze odradzam ,aktualnie posiadam i to moje drugie auto z tej marki .Powiem tyle-dobrze je sobie poogladaj bo w tych nowszych blacha jest tragiczna ,nawet dobrze podpicowana nie ukryje złomu.Popytaj innych użytkowników i mechaników o co chodzi ,ja już wiem ,pojezdziłem 2 lata i szybko z tym czymś będe uciekał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vini Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.11, 08:37 Dzieki za informacje, faktycznie te mazdy rdzewieja, zdecyduje sie chyba na astre 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.180.233.103.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.10.11, 10:42 Nie ma za co dziekowac ,po prostu odradzam bo sam to przerabiałem,ta Astra to raczej dobry pomysł ale popytaj jeszcze tych co mieli lub mają.Dobry mechanik,taki zaufany też dobrze podpowie.Powodzonka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: 31.62.45.* 27.10.11, 18:39 Ja właśnie poszukuję samochodu dla siebie - wszedłem na stronę komisu Dżordż ;) Teraz po prostu nie wiem co zrobić i które kupić bo praktycznie każde auto jest w 100% igła i najlepsze. Silnik każdego z aut jest "oszczędny,ale i bardzo dynamiczny.Silniki te opisywane są jako najlepsze i najtrwalsze", wszystko bezwypadkowe ;) Jednak najlepsze są te wypracowania które przypominają szablon w którym zmieniane są tylko marki i modele. Ja nie wiem dlaczego ludzie się czepiają. Jadę jutro rano i na pewno coś kupię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.11, 19:20 drogi Polaku!! czy po lekturze tego tematu nei wyciągnąłeś wniosków?? Kup z ogłoszenia, pośrednik, allegro, sprowadź se sam, nie ładuj sie w koszty !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bianka Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.204.4.160.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.11.11, 15:27 No jakoś nie zamkneli !DZIWI CIĘ COŚ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bianka Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.204.4.160.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.11.11, 15:29 A jaki przekręty ,co o tym wiesz ?jestes w to zamotany ?czy tak z braku czasu popierd...asz głupoty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.11, 12:48 Co za sierota robi im te opisy ? Słownik ortograficzny by się przydał !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
komicznee Re: Autokomis Rakowski -opinie 04.11.11, 13:29 bianka to oczywiście i jak zwykle pracownik Auto -Komisu Rakowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bianka Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.180.99.231.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.11.11, 13:47 toś się chłopie pomylił hihihi a ty co latasz z wątku na wątek i zamęt siejesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 18:36 Witam , jutro chce jechać do tego komisu bo jedno autko wpadło mi w oko, ale czytając te komentarze to włos się jeży na głowie, jest tu ktoś zadowolony z usług tego komisu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: 62.93.87.* 01.12.11, 19:17 Witam, Może i znajdą się zadowoleni klienci tego komisu. Ja mam z nim raczej niemiłe wspomnienia. Również bardzo byłem zainteresowany samochodem, który był w ofercie tegoż autokomisu, niestety stan samochodu delikatnie mówiąc bardzo odbiegał od rzeczywistości. Nie chodzi mi tutaj absolutnie o jego wygląd, bo do tego akurat nie można było się przyczepić. Problem tkwił w historii tego samochodu, w tym kto go użytkował i do czego służył. Tak się składa, że udało mi się dotrzeć do źródła, więc mam informacje pewne na 100%. Informacje podane w ogłoszeniu były niestety nieprawdziwe. Sama obsługa autokomisu również do najmilszej nie należy, próba sprawdzenia wybranego samochodu w serwisie, pomimo początkowej akceptacji, ostatecznie zakończyła się niepowodzeniem. Może akurat ja miałem takiego pecha i spodobał mi się niewłaściwy samochód, ale z tego co widać niezadowolonych jest całkiem sporo. Decyzja należy do Ciebie, ale polecam ostrożność. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 19:43 Dziekuje za informacje , mysle ,że uratowałem przynajmniej troche złotówek na przejazd do Częstochowy ( jednak to 150 km w jedną strone ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: 62.93.87.* 01.12.11, 20:16 Nie ma sprawy, ja też swego czasu 150km jazdy zaoszczędziłem. Życzę powodzenia w dalszych poszukiwaniach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 20:52 Dzieki, już sie wyleczyłem ,szukam dalej...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex kurde a ja chciałem kupic samochód z komisu ..... IP: *.net.stream.pl 04.12.11, 18:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vini Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.net.stream.pl 18.12.11, 18:04 o Ktorym aucie piszesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.cdma.centertel.pl 18.12.11, 18:53 auto-george.otomoto.pl/toyota-auris-2-0-d4d-6-bieg-1wl-bezwyp-igla-C20498901.html#description Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arbuz Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.11, 12:30 HAHAHAHHAHAHA - DOBRE !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryry Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.prenet.pl 05.01.12, 22:48 no ładnie ja z kolei polecam Auto pośrednictwo w Porębie koło Zawiercia ul armii ludowej 75 auto po dzwonie a jakiś ich diagnosta wpisał w badaniu że auto jest o rok nowsze niż według vin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowany Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.net.autocom.pl 07.01.12, 13:58 poczytałem wpisy i chyba raczj tez podziekuje - faktycznie wszystkie auta z oferty to bezwypadkowe (moze podczas kolizji nie bylo rannych lub ofiar smiertelnych stad brak kwalifikacji jako wypadkowe) oraz igly od pierwszego wlasciciela zastanawialem sie nad astra - widzial ja ktos ?? otomoto.pl/opel-astra-1-9cdti-twin-top-1wl-stan-sup-C19056953.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: 188.95.29.* 08.01.12, 03:10 auto z komisu a ty sie jeszcze zastanawiasz ? :D masz 3 strony temat.. a swoją droga przejade sie tam z miernikiem i wszystko sfilmuję telefonem to wam wrzuce filmik 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.net.autocom.pl 09.01.12, 20:15 I jak wrazenia - udalo CI sie dotrzec na miejsce - Astra igla ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: może klient Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.play-internet.pl 09.01.12, 20:46 fajnie że pomiary i filmiki zrobisz , może nam klientom , którzy tam chcieli zrobić zakup coś podpowiesz , ja i brat mamy upatrzone dwa auta , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mechanik Porada IP: *.play-internet.pl 13.01.12, 22:37 Witam. Zdradzę wam pewną tajemnicę a mianowicie w dzisiejszych czasach istnieje kilka urządzeń które w około 5 minut potrafią zmienić ilość przejechanych kilometrów w samochodzie np. zajrzyjcie na stronę enigmatool.A zresztą żaden Niemiec ,Belg czy Holender nie sprzeda dobrego samochodu,albo sprzeda z przebiegiem 100tys a sobie zostawi z 200tys (jasne wierzę bo muszę)tak samo z wypadkowymi nikt nie sprzeda z podrapanym błotnikiem albo z wybitą lampą,samochody z zachodu te sprowadzane są z konkretnego wypadku także zastanówcie się dobrze przed zakupem auta sprowadzanego.No i uważajcie na samochody po gradobiciu i zalaniu w tych ostatnich jest taki specyficzny zapach.To takie moje przemyślenia. Pozdrawiam i życzę udanych zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwy Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.12, 23:11 siema Odpowiedz Link Zgłoś
szczepol1 Re: Autokomis Rakowski -opinie 07.06.12, 12:57 internet to dobra rzecz już miałem tam jechać z kasą i kupić autko ale po wpisach tu zrezygnuje wolę nie ryzykować. Faktycznie zastanawia mnie tak duża ilość wpisów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po znajomości Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 11:08 Nabyłem kilka lat temu tam samochód za kilkadziesiąt tysi. Zadowolony byłem aż do pierwszej najdrobniejszej naprawy jak trzeba było zajrzeć "głębiej" w mechanikę i zawieszenie. Auto oczywiście z Niemiec !!! czyli kupione na tzw Targu od Włocha Hiszpana lub innego południowca. Niby z polecenia pojechałem do tego komisu - niby wszytko ok - ale rozczarowanie jednak wielkie ;/ Pomyślałem sobie podjadę drugi raz za pewniej będzie kupić drugie auto "po znajomości" cenę po znajomości dostałem 200zł taniej niż mieli wystawione na OtoMoto - przekonałem się - że w tej chwili to idą już na ilość a nie na jakość. Na odchodne usłyszałem w dialogu między właścicielem komisu a potencjalnym kupującym "Panie szukasz pan dziury w całym - jak się nie podoba to ......... " Pozdrawiam Pana Grzegorza serdecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
gugunka Re: Autokomis Rakowski -opinie 09.04.14, 21:33 Odradzam serdecznie!!! W ubiegłym roku kupiliśmy tam auto za kilkadziesiąt tys. złotych, okazało się autem po nauce jazdy, ukryty fakt!!! Poza tym auto do dziś nie jeździ jak powinno i nikt nie wie co mu jest. Ma tak ukrytą usterkę, że na całym Śląsku nikt nie jest w stanie nam pomóc- auto jest zalewane przez paliwo i nie odpala~! gorszej rzeczy chyba nie ma. Wydaliśmy wszystkie oszczędności na auto, bo poprzednie już tylko na złom się nadawało i chcieliśmy mieć wreszcie auto, co będzie jeździć, no to mamy długi za naprawy i homo iewiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
poprostu69 Re: Autokomis Rakowski -opinie 11.04.14, 19:59 no cóż skoro już ktoś odgrzebał wątek to też muszę przyznać że ten auto komis to wielkie rozczarowanie dużo obietnic dużo gadania i niestety dużo kłamstwa my na szczęście nie daliśmy się zwieść temu kłamcy i krętaczowi Odpowiedz Link Zgłoś
stynkak Re: Autokomis Rakowski -opinie 16.03.15, 14:32 Zgadza się krętacz i oszust od mojego zakupu minęło 2 lata i do tej pory jak słyszę to nazwisko to krew mnie zalewa ..mam nadzieję że pewnego dnia los odpłaci temu Panu odpowiednio za wszystkie krzywdy które wyrządził ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
michbleble Re: Autokomis Rakowski -opinie 12.04.15, 13:53 Nie polecam tego komisu.Zapewnienia sprzedającego o tym że auto jest dobre,nie bite itp można włożyc między bajki.Kupiłem od nich auto i teraz mam wielki problem,silnik posypał sie po tysiącu kilometrów od zakupu,zapewne był tylko odpicowany do sprzedaży.Zawieszenie kosztowało mnie 1tys,a sprzedający pewnie o tym wiedział.pomimo wizyty na stacji diagnostycznej,na której pewnie znajomi handlarza pracowali i zapewniali że zawieszenie jest ok popłynąłem na tym aucie nieziemsko.Odradzam kupna jakiegokolwiek samochodu w tej pseudo firmie,Teraz wyrywam włosy z głowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekin Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.cable.tvk.wielun.pl 08.07.12, 11:01 Co możecie powiedziec o tym golfie..auto-george.otomoto.pl/volkswagen-golf-1-9tdi-climatronic-1wl-bezwyp-C24870046.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vini Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.12, 11:58 Nie kupuj tam bo sie przejedziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.12, 08:12 No niestety takie są realia. Trzeba się zastanowić czemu ktoś sprzedaje auto? albo sie psuje- to najczęściej albo mu się znudziło to juz bardzo rzadko a i tak zazwyczaj ktoś z rodziny albo kupuje albo dostaje. Perełki zdarzają sie bardzo rzadko, mój wujek sprzedaje teraz 10 letnie auto z 38tys przebiegiem, i już znajomy bierze po cenie rynkowej. W 2008 kupowałem samochód i wydałem 3/4 przeznaczonej ceny bo kupiłem starsze a resztę włożyłem w remont silnika, zawieszenia i wymieniłem wszystko co budziło jakiekolwiek wątpliwości i jeżdze tak do dziś bezawaryjnie i bezproblemowo. Następnym razem też tak zrobię bo wtedy mam pewność czym jeżdzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.13, 10:47 Chłopaki zmienili nazwę, na "AUTO SALON ,,CENTRUM'' S.C ***BEZPOŚREDNI IMPORTER SAMOCHODÓW BEZWYPADKOWYCH Z NIEMIEC-Z GWARANCJĄ" ale to ten sam dobrze znany komis :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.13, 16:21 Kupiłem na początku kwietnia Focusa rok 01.9.2008, Przebieg niby 131.000 km! Po przyjechaniu do Szczecina autko spaliło mi na 560 km cały bak średnia spalania przy normalnej jeździe ponad 9 litrów. A po trzeciej wizycie w serwisie rzeczywisty stan okazał się ponad 278.000 km! Mam faktury z niemiec potwierdzające ten przebieg i rachunek sprzedaży pierwszego właściciela z przebiegiem ponad 271.000km i ponadto auto było jeżdżone w nauce jazdy a nie jak w ogłoszeniu tylko po pięknych niemieckich drogach itd. Jestem ciekawy co jaka będzie reakcja jak przedstawię im te dokumenty bo przy rozmowie telefonicznej powiedziano mi że zwrócą gotówkę jak udowodnię że licznik był cofnięty. Ponadto poniosłem ponad 3.500 zł kosztów związane z tym autkiem!! JESTEM BARDZO CIEKAWY!! NIE POLECAM tego Auto Salonu!! A jak nie oddadzą to oglądajcie TVN Turbo!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: 212.160.172.* 13.08.13, 12:39 Witam proszę o kontakt osoby którym udało się wygrać sprawy z tym salonem. tel. 783 743 314. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DIDI Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.12, 11:57 WITAM WAS !!!! JA PARĘ LAT TEMU KUPIŁEM TAM AUTO KSIĄŻKA SERWISOWA UDOKUMENTOWANY PRZEBIEG ITD. NAJPIERW ZASTANOWIŁO MNIE TO ŻE AUTKIEM NIE MOŻNA BYŁO WYJECHAC NA DROGĘ TYLKO PO PLACU MOŻNA BYŁO SIĘ PZREJECHAC ALE BYŁEM TAK NAPALONY ZE WSZYSTKO BYŁO U MNIE NA TAK!!! DOPIERO DWA DNI PÓŹNIEJ GDY ODWIEDZIŁEM SERWIS BO CHCIAŁEM KUPIC SPINKI DO LISTWY OKAZAŁO SIĘ PO SPRAWDZENIU VINU ŻE AUTKO Z POSIADANYCH 89800 KM PO OSTATNIEJ WIZYCIE KTÓRA BYŁA SIEDEM MIESIĘCY WCZEŚNIEJ MIAŁ 245000 KM JAK POJECHAŁEM DO KOMISU I POWIEDZIAŁEM ŻE ZA WADY UKRYTE KOSZTY PONOSI KOMIS TO PAN WŁAŚCICIEL DAŁ MI PISEMNA GWARANCIE NA ROK NA ELEMENTY W SILNIKU. JEŹDZIŁEM TYM AUTKIEM PRZEZ TRZY LATA W ŁADOWAŁEM TAKOM ILOŚC PIENIĘDZY W TEN SZMELC ŻE SZOK STWIERDZAM ZE TERAZ TO SIĘ NIE KUPI DOBREGO I PEWNEGO SAMOCHODU CHYBA ZE OD SĄSIADA KTÓREGO SIĘ OBSERWUJE OD LAT I ZNA SIĘ HISTORIE SAMOCHODU TO MOŻE JEST TA GWARANCJA ZE TROCHĘ POJEŹDZIMY I POCIESZYMY SIĘ WYDANYMI PIENIĄŻKAMI. PS. A MOŻE KTOŚ WIE GDZIE JEST W CZĘSTOCHOWIE JAKIŚ KOMIS CO MOŻNA ZAUFAC WŁAŚCICIELOWI ŻE NAS NIE OSZUKA POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.play-internet.pl 05.12.12, 16:26 ja także poszukiwałem auta i powiem szczerze z autokomisami bywa różnie - jeśli chodzi o samochody sprowadzone to wiadomo - większość to auta kupione jako uszkodzone, zrobione małym kosztem i wystawione do sprzedaży, raczej cieżko zlokalizować coś godnego uwagi. Natomiast jeśli chodzi o auta krajowe to wiadomo wszystko zależy od tego co wstawi właściciel - jeśli na auto zadbane to kupimy zadbane, jeśli wstawi zaniedbane to komis je odpowiednio przygotuje tak aby wady były mniej widoczne bo pzecież chce auto sprzedać i zarobić. Ja zawsze przed wyjazdem aby nie tracić nerwów sprawdzam sobie co piszą inni w internecie - nie raz uniknąłem wycieczki. Portali z oponiami o autokomisach jest sporo np: www.motoopinie.info/kategoria/autokomis albo www.wybierzmechanika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek19 Kisielice autohandel Jarecki trasa 16 Iława-Grudzi IP: *.sta.asta-net.com.pl 10.05.13, 08:34 AUTOHANDEL JARECKI OKR. STACJA KONTROLI POJAZDÓW KISIELICE trasa 16 IŁAWA GRUDZIĄDZ a ja stanowczo przestrzegam ewentualnych przyszłych klientów tego komisu, co innego w ogłoszeniu na otomoto a co innego widzimy na miejscu, pytałem telefonicznie to wszystko w najlepszym porządku, a na miejscu porażka. W opisie centralny zamek, alarm, drugi komplet opon, elektryczne lusterka - a w rzeczywistości wersja bez tego Drobiazgi typu korek paliwa, przełączniki, wycieraczki, koła, płyn chłodzący pozdejmowane i powkładane starocie, okazało się też potem że nawet silniczek krokowy był wymontowany i założony jakiś stary, jazdy próbnej zrobić nie można bo paliwa brak, a łożyska były wymieniane-podobno, a o ile wiem dobre nie wyją. Albo omijać, albo wnikliwie sprawdzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zephon Re: Kisielice autohandel Jarecki trasa 16 Iława-G IP: *.play-internet.pl 28.06.13, 18:20 Oszust kupiłem astre od tego pana po 3 miesiącach silnik padł po rozebraniu okazalo sie że był bardzo kombinowany nie polecam oszukuje jak sie tylko da bardzo mocno picuje samochody omijać z daleka bo bedziecie płakac jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: Autokomis Rakowski -opinie IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.13, 01:07 powiedzcie mi jak to jest możliwe ze tyle tu wpisów o oszUstwach tych typów, o cofaniu liczników, maskowaniu wad a to towarzystwo jeszcze nie siedzi ?? !! CO TO ZA KRAJ !! ?? Odpowiedz Link Zgłoś