skorpionn6688 20.07.09, 22:23 Kocyga na prezydenta Zezwolić na parkowanie w środkowym pasażu Alei .Asfalt w całych Alejach .Tranzyt dla TIRów przez Aleje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szczur Re: Antyprezydencka ekipa w odblaskowych strojach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.09, 22:37 Zbieraja nie tylko w Alejach Mnie nawet w domu odwiedzili I to mnie wkur...wia Zrobić cos nie ma kto Protestowac owszem Przynajmniej się nie spoci Odpowiedz Link Zgłoś
donald-marzy Antyprezydencka ekipa w odblaskowych strojach 20.07.09, 22:41 za judaszowe srebrniki pracują - sprzedali mieszkańców Częstochowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danka Re: Antyprezydencka ekipa w odblaskowych strojach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.07.09, 22:48 Widzę,że donald-marzy ma swoiste rozumienie demokracji - pachnie nieświeżo zamordyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Brawo chłopcy walczcie o swoją przyszłość IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.07.09, 23:16 Jutro stane z Wami jestem starszy,ale mysle że mnie przyjmiecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spostrzegawczy Re: Brawo chłopcy walczcie o swoją przyszłość IP: *.chello.pl 20.07.09, 23:56 ta i nie nazywam się kolega ale kocyga, sławek kocyga... już tu chyba ktoś na forum zauważył że z przenośnego ~umts.era.pl wypowiada się właśnie łon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Brawo chłopcy walczcie o swoją przyszłość IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.07.09, 00:05 Łon nie łon ja tysz mom -umts.era.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Antyprezydencka ekipa w odblaskowych strojach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 09:06 Masz racje, nikt nie wierzy, że za darmo pracują. A ja mam pytanie, czy Pan Kocyga sfinansuje to referendum? Bo ja nie zgadzam sie na marnowanie takiej kasy z naszych podatków. Proszę sprawdzić, czy Ci którzy podpisali te listy są mieszkańcami naszego miasta? Bo z tego co wiem, to podpisuja wszyscy, byle podpisali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WT proprezydencki JAD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 09:09 TEN WASZ PROWRIONIASTY JAD ZEŻRE WAM WĄTROBĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!! Re: Antyprezydencka ekipa w odblaskowych strojach IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.09, 09:23 A ja się nie zgadzam na fontanny za 3 miliony złotych!!!!!! m2 płyt granitowych kosztuje 400 zł a remont śmiesznych paru obok urzędu 3 mln???? pewnie rury zasilające sikawkę są z platyny???? hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Antyprezydencka ekipa w odblaskowych strojach IP: *.alfanet24.pl 21.07.09, 13:49 Gość portalu: !!!!! napisał(a): > A ja się nie zgadzam na fontanny za 3 miliony złotych!!!!!! m2 płyt granitowych > kosztuje 400 zł a remont śmiesznych paru obok urzędu 3 mln???? pewnie rury > zasilające sikawkę są z platyny???? hahahaha To sie nie zgadaj, ale wczesniej owiedz sie dokladnie o czym mowisz, a mowisz bzdury! Nie fontanna, ale cały teren wokól fontanny. Czyli przede wszytskim granit, ktorym jest wylozony plac miedzy budynkami urzedu i na oncu fontanna, co razem daje nie 3, a 2,6, albo 2,8 mln zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: Antyprezydencka ekipa w odblaskowych strojach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.07.09, 15:07 @ aska niczego nie rozumiesz z demokracji, oliwa z oliwek - pierwsze tłoczenie dziewicze - łyżka stołowa dziennie, gwarancji żadnych, rosną szanse na lekkość organizmu i wewnętrzny spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frogman nie jest dobrze w mieście IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.09, 00:03 To juz teraz wiem dlaczego tak się Pan rzecznik uaktywnił. To Pan Wrona ma przechlapane. To paru Gości z kasą jest przeciw niemu I się zaczniemy wycofywać rakiem, byle jeszcze roczek. I jeszcze Gazeta pisze o nieremontowanych ulicach i biednej młodzieży... katastrofa ojojoj Nie jest fajnie jak gościa bez wizji miasta zastąpi gość bez wizji własnego biznesu. żenada Panowie nie tędy droga przez Aleje !!! Niestety to miasto wykańcza brak zaangażowania; ludzie którzy mogliby coś zrobić mają za mało czasu i pieniędzy by robić coś dla ogółu I dominują dupki co to zawsze mogą wrócić na Polibudę, WSP, czy ZGM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kross Re: nie jest dobrze w mieście IP: *.slowackiego.trustnet.pl 21.07.09, 07:47 nie lubie tego pana prezydenta ale pana kocygi jeszcze bardziej wszystko fajnie ze zbieraniem podpisów dopóki nie przeczytamy kto za tym stoi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha Re: nie jest dobrze w mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 07:51 Stado wron czarna mafia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyklista to ja za tym stoję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 08:13 i zrobimy w alejach wesołe miasteczko i dosyć waszego tępactwa jak wronie do d..py wchodzić to bobrze a jak o wronie mówić prawdę to źle a jak wam zd..py leca czarne pióra to znaczy że go macie w d..pie nigdy więcej Gaude Mater finito koniec z koleżkami i rodzinkami w UM Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran89 Antyprezydencka ekipa w odblaskowych strojach 21.07.09, 08:24 jestem za odwolaniem,popieram akcje.prezydent juz jest konfratrem o.paulinow,oraz posiada w kurii biskupiej wlasne wyrko na ktorym kontempluje co by jeszcze sknocic w tym miescie.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: Antyprezydencka ekipa w odblaskowych strojach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 08:43 Papierowa wojna pajaców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WT tyś pajacem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 09:03 po prostu jesteście smutasy cwaniaki zawłaszczyliście miasto a my je odwojujemy a co do gróźb to takich postów moderator nie powinnien dopuszczać to przestępstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek emeryt [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 08:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wt zgładzić gienka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 09:06 gienek to g...ko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!! Re: Antyprezydencka ekipa w odblaskowych strojach IP: 212.87.229.* 21.07.09, 09:34 To jak tak jesteś za zamknięciem alej to może i jakąś prohibicję trzeba wprowadzić, jedyne co Pan Czarny umie robić to zatruwać ludziom życie. Teraz na browara na Jasną Górę - przecież legalnie można się napić. Niezły pomysł co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Moje dzieci wyjechały jestem sama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 10:10 Moje dzieci wyjechały do pracy jestem samotna i chora.Obiecują że wrócą jak się dorobią i jak w Częstochowie będzie praca.Ale puki co nie odłożyły ani grosza a i wracać niema po co.Mam nadzieje że nowy prezydent zadba o mieszkańców nasze miasta a moje dzieci wrócą . Odpowiedz Link Zgłoś
morning.calm Re: Moje dzieci wyjechały jestem sama 21.07.09, 10:45 Ja już podpisałem. Chciałbym kiedyś wrócić do mojego rodzinnego miasta, bo mam do niego sentyment. Jednak chciałbym by moje dzieci nie martwiły się o jakość częstochowskich uczelni, brak pracy, zdezelowane drogi i torowiska (o zgrozo, przejechałem całą trasę i bałem się, że ten tramwaj się wykolei!), brak perspektyw dla młodych ludzi, uciekające z miasta inwestycje i nieudolne władze. NIE DLA WRONY. Częstochowianie zasługują na więcej niż kibel za pół miliona, remont parku i żenującą rewitalizację III Aleji. Odpowiedz Link Zgłoś
2511p Re: Moje dzieci wyjechały jestem sama 21.07.09, 11:05 Bardzo trafnie powiedziane, nie wazne czy to prawda czy fake Tak wlasnie to wyglada - po ch.j tu siedziec, jezeli masz wybor, oczywiscie emigracja to nie jest przyjemnosc, ale zycie tam jest o wiele prostsze a za prace otrzymujesz zaplate ktora Cie nie upokarza Odpowiedz Link Zgłoś
morning.calm Re: Moje dzieci wyjechały jestem sama 21.07.09, 14:09 Całe szczęście, że nie musiałem emigrować za granicę, a jedynie dwieście kilometrów dalej. Mimo to, chciałbym kiedyś móc wrócić do Częstochowy i mieć pewność, że będę miał tak samo - jak tutaj gdzie jestem obecnie - płatną pracę, która nie będzie załatwiana "po znajomości", a moje dzieci będą mogły być dumne ze studiowania na uniwersytecie, a nie jakiejś podrzędnej szkółce niedzielnej gdzie wykładowcą jest oszołom blisko związany z pewną toruńską rozgłośnią radiową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieżyt Re: Antyprezydencka ekipa w odblaskowych strojach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 12:56 www.polonica.net/czerwone-zyciorysy_Michnik.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kross Re: Antyprezydencka ekipa w odblaskowych strojach IP: *.slowackiego.trustnet.pl 21.07.09, 13:10 wy wszyscy którzy tutaj plujecie gdybyście ostatnio poszli na wybory to nie trzeba by nikogo odwoływać była by Halinka i było by super a teraz nie płaczcie NIE DLA PREZYDENTA ALE BARDZIEJ ZDECYDOWANE NIE DLA PANA KOCYGI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Antyprezydencka ekipa w odblaskowych strojach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 15:25 ale ci się zachciało tej "pani " h .wstrętny człowiek ,nigdy w życiu jakiejś r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrumru prezes Zachęty szykanowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 13:13 wrona i lesnikowski za pomocą wtyki w zarządzie Zachęty szczują prezesa bo ten jest w komitecie referendalnym i łamią prawo robiąc przewrót gabinetowy tyle i tylko tyle robi ten chory na ambicję członek i tyle samo panowie z UM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek emeryt Re: prezes Zachęty szykanowy IP: *.net.stream.pl 21.07.09, 14:17 Wszystkich użytkowników forum pragnę powiadomić iż od późnego wieczora dnia wczorajszego jakiś gad (zapewne z Rakowa) podszywa się pod mój nick i wypisuje jakieś brednie w moim imieniu - zwracam uwagę, że w godzinach, w których jest na forum ...ja już śpię albo jeszcze śpię...pozdrawiam wszystkich swoich sympatyków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsi Re: prezes Zachęty szykanowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 15:01 Z tego urzędu trzeba jeszcze wypier.....dolić Betnarskiego bo to następny oszołom i przydupas który tylko szkodzi temu miastu. Odpowiedz Link Zgłoś
ireneusz_lesnikowski panie mrumru... 21.07.09, 16:24 proponuję jednak się przebadać...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_wu Re: panie mrumru... 21.07.09, 18:28 Oj, cieniutkie te Pana riposty,cieniutkie. Jest problem i Pan autentycznie sobie nie radzi. Casus Kownacki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha Re: Antyprezydencka ekipa w odblaskowych strojach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 18:34 Jak tu ktoś jest walnięty w głowę dobrze, że nosi kamizelki ratunkowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek emeryt Re: Antyprezydencka ekipa w odblaskowych strojach IP: *.net.stream.pl 21.07.09, 19:08 micha masz u mnie duże piwo - tylko debile chodzą w tych kamizelkach ...nie na darmo kiedyś w pochodach 1-majowych wołano z trybuny: "idą ludzie z czerwonego Rakowa...pamietacie chyba...i teraz tez takie gady zyja na Rakowie...i co z nimi zrobic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raków My wybierzemy nowego Prezydenta IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.09, 20:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek emeryt Re: My wybierzemy nowego Prezydenta IP: *.net.stream.pl 21.07.09, 20:40 Wybieramy? pewno czerwonego, bo czerwone gady z Rakowa to lubią...ale i tak wasz gadowski reżim już nigdy nie wróci...gaduchy z Rakowa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyptak Re: My wybierzemy nowego Prezydenta IP: *.2.10.25.tvksmp.pl 21.07.09, 20:59 Ja akurat jestem z Północy i też uważam, że ta marionetka czarnej mafii powinna wylecieć z UM. Trzeba ludzi, którzy coś potrafią ( najlepsi są czerwoni) oni byli na szkoleniach i poznali komunistyczne i demokratyczne (trzeba znać sposoby sprawowania władzy przez wrogów)metody rządzenia. Zatem lepszy lewicowy (wykształcony) prezydent niż ktoś z przypadku (Wrona i jego świta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junior Re: My wybierzemy nowego Prezydenta IP: 195.205.202.* 21.07.09, 22:51 Ja proponuję wybrać różowego.To taki czerwony tylko kochający inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
lulupax Re: My wybierzemy nowego Prezydenta 21.07.09, 23:17 Ja chcę kogoś kto ma szeroką perspektywę a nie wąski czany pas. Może czas pożyczyć kogoś z innego miasta. Nasz pan prezydent powinien iść na kurs dobrego manager'a - jest taki w Warszawie - koszt 60000 zł - chyba go stać. Odpowiedz Link Zgłoś
profesor_wilczur Antyprezydencka ekipa w odblaskowych strojach 22.07.09, 09:08 Ja pie... co żeście się tak tego Kocygi jak rzep psiego ogona czepili PTASIE móżdżki? Obojętne mi jest kto pomoże odwołać Ptaka - nie interesuje mnie czy to będzie ktoś z lewicy czy jak to ładnie nazywacie 'kamienicznik' z Alej. Wrona ma odlecieć do ciepłych krajów, a co będzie dalej to się będzie myślało jak już ptaszyska nie będzie. Każdy inny prezydent będzie lepszy. Jak ktoś ma jakieś 'ale' to niech się zgłosi do tych, których wybrał do rady miejskiej, a którzy nie potrafili udźwignąć odpowiedzialności i zagłosować za referendum w obawie przed utratą stołka. Dlatego trzeba w inny sposób próbować odwołać ptaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Antyprezydencka ekipa w odblaskowych strojach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 10:01 Popieram, przecież o to chodzi aby pozbyć się szkodników i nierobów. A prawdziwe wrony niech zostaną, przynajmniej nie udają że śpiewają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Afera .Bojówki Wrony atakują wolontariuszy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.07.09, 23:55 Skandal ludzie Wrony kradną listy referendalne!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga Re: Afera .Bojówki Wrony atakują wolontariuszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 09:57 a czego można się spodziewać po szczurach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciemnogród Prezydent podpadł klechostanowi więc go odowłają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.09, 11:12 Już sie nie musicie trudzic tym zbieraniem podpisów. Słuchałem własnie adudycji w radiu fiat. jakis katabas znudzonym i miękkim głosem zarzucał Wronie że "wyprowadził ruch pielgrzymkowy z aleji". i że czestochowa to istnieje dzięki Jasnej Górze. I te ich inne brednie. I po co tak się było starac dla kosciloła. ten park, te ulice wokół klasztoru? oni postepują według zasady: służ panu wiernie, a on ci piernie..... proponuje zmienic nazwe Częstochowy na Ciemnogród. ta nazwa bedzie swietnie pasowała do klimatu tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś