Dodaj do ulubionych

Grzyby pod Częstochową

21.07.09, 19:00
Był ktoś ?
Nie pytam gdzie itd, tylko czy oprócz kurek coś się pokazało ?
Pozdrowionka
Obserwuj wątek
    • Gość: jaak Re: Grzyby pod Częstochową IP: 212.87.245.* 21.07.09, 19:56
      Oprócz kurek sa juz prawdziwki i pare kozaków czerwonych pokazuja się tez
      maslaki.Pozdrawiam.
      • Gość: zz Re: Grzyby pod Częstochową IP: *.apus-net.pl 21.07.09, 22:12
        za TESCO rosną urodzaj że aż miło.
        • Gość: ... Re: Grzyby pod Częstochową IP: *.51.57.168.tvksmp.pl 22.07.09, 06:56
          Ale śmieszne,,,,
          • Gość: urodzaj Re: Grzyby pod Częstochową IP: *.chello.pl 22.07.09, 08:34
            up!
            • Gość: ja Re: Grzyby pod Częstochową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 00:39
              Był ktoś ostatnio na grzybach? Warto wybierać się do lasu w najbliższych dniach?
              • Gość: alutka65 Re: Grzyby pod Częstochową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 14:09
                Ja byłam w okolicy Wręczycy :dwa prawdziwki i siedem kozaczków -nie ma grzybków
                ,bo miejsce mam sprawdzone ,w ubiegłych latach całymi koszykami wynosiłam .Może
                jest jeszcze za wcześnie ,bo pogoda jest bardzo grzybowa ,pojawiają sie psie
                grzybki w dużych ilościach ,więc może już niedługo.
                • Gość: vt Re: Grzyby pod Częstochową IP: *.cable.casema.nl 29.07.09, 15:17
                  No, do psylocybkow jeszcze z 2 miesiace.. a na co komu inne grzyby..
                  ^^
                  • Gość: Anonim Re: Grzyby pod Częstochową IP: *.chello.pl 29.07.09, 20:52
                    Na jajecznice z grzybami po przetripowanej nocy. Jest czas na pokarm dla ducha i
                    czas na pokarmi dla umysłu, najlepiej z czosnkiem, pomidorkiem, szczypiorkiem i
                    prawdziwkami ;)
                    • Gość: Lufa Re: Grzyby pod Częstochową IP: *.com.pl 30.07.09, 13:09
                      Bardzo dużo jest papierzaków na "wodociągach", grzybonośne tereny.
                      • Gość: seba Re: Grzyby pod Częstochową IP: 217.153.246.* 05.08.09, 11:45
                        Czy coś się zmieniło w sprawie grzybków ? Bo w Romanowie przy trasie stoją z
                        kozakami czerwonymi i kurkami. Ciekawe czy oni tam zbierają czy w innym miejscu,
                        bo sporo grzybiarzy którzy tam sprzedają przyjeżdżają rowerem lub samochodem na
                        myszkowskich rejestracjach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka