barbarusia24 30.07.09, 14:28 pociąg do Sopotu-jakie warunki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: pociąg do Sopotu-jakie warunki? IP: *.net.stream.pl 30.07.09, 15:33 A o co dokładnie pytasz? Bo jeśli o warunki podróży to pewnie takie jak w innych pociągach PKP. Luksusów bym się nie spodziewał... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERIC Re: pociąg do Sopotu-jakie warunki? IP: *.alfanet24.pl 30.07.09, 16:22 Jedź w tygodniu bo piątek i sobota to dni wyjazdów i możesz się niezałapać. I jeszcze rada: wystarczy wyjść na dworzec o 21 w poniedziałek, środę lub piątek a bedziesz wiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: pociąg do Sopotu-jakie warunki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 19:32 Pytam,czy mam szansę usiąść?Pociągami jeżdzę rzadko,także niewiem czego się spodziewać.Przeraża mnie ta podróż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpiarz Re: pociąg do Sopotu-jakie warunki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 19:56 przeraża :) dobre sobie, naprawdę straszna sprawa... totalna załama kp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpiarz Re: pociąg do Sopotu-jakie warunki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 20:40 pytam poważnie,jak wyglada sytuacja rzeczywiście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERIC Re: pociąg do Sopotu-jakie warunki? IP: *.alfanet24.pl 30.07.09, 21:07 Gość portalu: kpiarz napisał(a): > pytam poważnie,jak wyglada sytuacja rzeczywiście? Przecież napisałem wyżej, to po co pytasz jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpiarz Re: pociąg do Sopotu-jakie warunki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 21:34 no to pojadę w niedzielę-nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyic Re: pociąg do Sopotu-jakie warunki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 23:29 Który pociąg ?? 53702 "monciak-krupówki" odjazd z Częstochowy chyba 1:58 to dramat i tragedia. Jak to w byłej teelce standard wagonów przyzwoity, ale prowadzi 5 siedzialnych wagonów i o miejsce w Częstochowie trzeba walczyć z niewielkimi szansami na powodzenie. Jak jedziesz w weekend to do Warszawy bankowo stoisz z nosem przy kiblu. Plus jest taki że jedzie najszybciej. 22:34 , 00:07 i 00:32 to wszystko nocne rzeźnie, jedna cholera którą wybierzesz. Ja z tych trzech bym jechał 00:07, największe szanse na miejscówke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyic Re: pociąg do Sopotu-jakie warunki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 06:59 Dzięki za info,ja zdecydowałam się na pociąg z Katowic do Sopotu,z Cz-wy wyjeżdza 7.34,w niedzielę,mam nadzieję,że będzie lużniejszy.PKP-nieporozumienie.Gdzie my żyjemy? Odpowiedz Link Zgłoś