tosia1984 31.07.09, 09:31 dziewczyny poszukuje dobrej kosmetyczki która zajmuje się depilacją woskiem dokładnie chodzi mi o depilacje brwi i pach woskiem jeżeli macie jakąś sprawdzoną dobrą kosmetyczkę proszę napiszcie z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 19:27 w czestochowie jest ciezko o dobra kosmetyczke, wiem bo sama bylam u wielu i nie moge trafic na naprawde dobra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kosmetyczka IP: *.net.stream.pl 04.08.09, 23:55 briw wskiem robia na warszawskiej na bank wiec pachy pewnie tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Starzyńskiego 8 IP: *.rev.inds.pl 05.08.09, 06:30 Tutaj pracuje kosmetyczka z doświadczeniem i na pewno wie co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
karolaginda27 Re: kosmetyczka 09.09.09, 15:22 Polecam Kamile z Avenue Park na Niepodległości 41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.09, 15:26 a ja polecam pania anie z Avenue Park naprawde dobra kosmetyczka, mnie wyprowadzila brwi idealnie - a poszlam do niej jakis czas temu z brwiami w oplakanym stanie Odpowiedz Link Zgłoś