fraktalna 20.08.09, 11:20 ZAPRASZAMY NA BEZPŁATNY!!! KIERUNEK FOTOTECHNIK W POLICEALNEJ SZKOLE PRZY ULICY KAWIEJ 4/16 W CZESTOCHOWIE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mrówka Re: FOTOtechnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 12:17 z tego co wiem szkoła nie reklamuje tego kierunku na ulotkach natomist uruchamia taki kierunek od września.potrzebna jest grupa ok 15 osob.kierunek jest całkowicie bezpłatny.w profesji ten sam FOTOTECHNIK kosztuje 140zł miesiecznie.wiec warto przyjsc na KAWIA.ja sie zapisałam i brakuje kilka osob aby otworzyc.zapisujcie sie bo to ciekawy profil ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coto loto Re: FOTOtechnik IP: *.net.stream.pl 20.08.09, 12:36 Mozna prosic o wiecej szczegolow nt. owych szkolen? Ile lat, jakie przedmioty, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówka Re: FOTOtechnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 12:47 sre.pl/strony/spn/rpn_foto.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
anny19 Re: FOTOtechnik 07.09.09, 14:12 Ja też się zapisałam na ten kierunek i ciągle nie wiem czy zostanie on rozpoczęty dlaczego nie jest on nigdzie wypisany oprócz internetu Odpowiedz Link Zgłoś
ukaszek88 Re: FOTOtechnik 28.01.10, 12:23 Dzwoniłem do dobreszkoly.pl i powiedziano mi że kierunek nigdy nie ruszył. Ja sam byłem zapisany w profesji ale niestety tam tez kicha. Razem ze mną było 3 kolegów i podobno jeszcze 3 osoby. Teraz zapiszemy się tu i mam nadzieje że niektórzy z was też. Zapisy są do 15 lutego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joll Re: FOTOtechnik IP: *.chello.pl 24.06.10, 09:02 mnie samej zależy żeby kierunek od października 2011 już ruszył bo się wybieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccr Re: FOTOtechnik IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 24.06.10, 13:47 Jakie czesne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lionheart85 Re: FOTOtechnik IP: 212.87.236.* 22.08.10, 17:56 Czesne wynoszą 50 zł co jest bardzo atrakcyjną ceną w porównaniu do profesji. Zapisałem się w zeszłym tygodniu ale decyzję o otwarciu kierunku zarządzi dyrektor po 1 września. Im więcej osób się zapisze tym większe szanse na otwarcie kierunku. Tak więc zapraszam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: FOTOtechnik IP: *.net.stream.pl 08.11.10, 17:23 czy moze ktoś podać mi nr telefonu do tej szkoły ?też chciałbym sie tam zapisać Odpowiedz Link Zgłoś