27pati 06.09.09, 21:20 Witam, nie wiecie czy ruszyła już rekrutacja? Ile osób będą dotrudniać w Wanatach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: WKRĘT-MET_rekrutacja IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.09, 13:38 jesli beda kogos potrzebowac to raczej pokaza sie ogloszenia, a z reszta jeszcze nie skonczyli budowy to jak moga zatrudniac Odpowiedz Link Zgłoś
zdun_inzynier Re: WKRĘT-MET_rekrutacja 07.09.09, 22:07 W dobrych firmach bywa tak, ze jak budowa osiąga koncowe stadium, to rekrutacja jest juz w toku. Nie wiem, czy Wkret-Met to dobra firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TATA Re: WKRĘT-MET_rekrutacja IP: *.net.stream.pl 08.09.09, 14:40 Nie obiecujcie sobie za wiele . Większość towaru i tak przyjeżdża z chin więc potrzebni będą tylko ludzie do metkowania i przepakowywania Odpowiedz Link Zgłoś
zdun_inzynier Re: WKRĘT-MET_rekrutacja 08.09.09, 20:52 Ok, mistrzu. Nie tylko tam ciągnie się chińszczyzne. Przecież nie chcemy pracować w laboratorium;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TATA Re: WKRĘT-MET_rekrutacja IP: *.net.stream.pl 09.09.09, 14:00 zatrudnią pewnie młodych silnych , niewymagających z grupą inwalidzką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tensam Re: WKRĘT-MET_rekrutacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.09, 14:46 7 września GW dodatek Praca były ogłoszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekruter Re: WKRĘT-MET_rekrutacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.09, 17:29 Podstawa rekrutacji: 1. orzeczenie o niepełnosprawności, 2. znajomość alfabetu łacińskiego, 3. znajomość 4 działań arytmtycznych. Dodatkowy atut: znajomość polszczyzny w stopniu komunikatywnym. Czy to tyle i aż tyle ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lip Re: WKRĘT-MET_rekrutacja IP: *.net.stream.pl 09.09.09, 18:15 Czy z orzeczeniem o dysgrafii i dyskalkulii mam jakieś szanse? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w-tręt Re: WKRĘT-MET_rekrutacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.09, 10:23 Gość portalu: lip napisał(a): > Czy z orzeczeniem o dysgrafii i dyskalkulii mam jakieś szanse? Tak, ale tylko na stanowiska na produkcji: mistrz, brygadzista. Po uzupełnieniu dokumentów o orzeczenia o niepoczytalności, niewyleczonej w dzieciństwie ADHD, o zaburzeniach w zachowaniu (z zagrożeniem niedostosowaniem społecznym), o zaburzeniach aparatu poznawczego - istnieje możliwość awansu na stanowiska kierownicze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankaya Re: WKRĘT-MET_rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 08:52 czy jest już rekrutacja ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: WKRĘT-MET_rekrutacja IP: *.sc.czest.pl 15.09.09, 10:54 Jednak z Wami naprawde musi byc cos nie tak, skoro chcecie tam pracowac. WKRET-OBOZ za 1200 miesiecznie. Dajce sobie lepiej spokoj. I PROSZE WAS, zacznijcie sie szanowac! Bo to wstyd dac soba pomiatac za taka kase! Nigdy nie bedzie lepiej jak sie beda ludzie na takie cos zgadzali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankaya Re: WKRĘT-MET_rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 15:58 jeżeli póki co niemam innej perspektywy to lepsze to niż nic...... jeżeli masz szanse pracować gdzieindziej i za więcej to gratuluję;) bo ja takowej szansy nie mam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: WKRĘT-MET_rekrutacja IP: *.sc.czest.pl 16.09.09, 01:17 Gdyby kazdy, ale to kazdy , bez zadnego wyjatku, jasno postawil sprawe, pracodawcy nie mieli by innego wyjscia. A tak to, mamy jak mamy. Ludzie sie nie szanuja. Zapie%$%ja za marne grosze przez caly miesiac. Ublizaja samym sobie. Po co Klimas ma placic 2500 skoro przyjdzie jakis robol i zrobi ta sama robote za 1200? Ludzie maja dziwna metlnosc. Zamiast sobie poprawiac, sami sobie wszystko psuja. Az rece opadaj, gdy sie slyszy jak ludzie pracuja za 1000zl. Moze i nie zarabiam 3500zl, ale to co zarobie jest slusznym wybagrodzeniem, za moja prace. Jesli ktos by mi zaproponowal 1200zl, za taki oboz, jaki maja we wkretmecie to bym go smiechem zabil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankaya Re: WKRĘT-MET_rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 07:19 Gdyby wszyscy się postawili to byłoby lepiej...ale jak widać nikt tego nie robie... więc nie ma wyjścia i trzeba za tyle pracować bo tym że będę siedzieć w domu i czekać w niczym sobie nie pomogę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: WKRĘT-MET_rekrutacja IP: *.sc.czest.pl 16.09.09, 08:47 Bylem ostatnio na rozmowie o prce. Bylo kilka osob. Dostalismy do wypelnienia ankiete. W jednym z punktow trzeba bylo podac kwote, jaka chcemy zarabiac. Zerknalem jakiemus facetowi przez ramie. Wpisal 1200zl. Dokladnie 1200 i ani zlotowki wiecej! Dla mnie to jest paranoja! A byla to romowa na przedstawiciela w bardzo znanej i renomowanej firmie, w ktore powinno sie zarobic minimum 3000. Ludzie w ogole nie maja pojecia ile mozna zarobic. No i skoro ten Pan chce zarabiac 1200 to po co mu dawac 3000. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: WKRĘT-MET_rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 09:19 Polacy to niedorozwoje chcą zarabiać 1200 i robić po dwanaście godzin i więcej, a w weekendy tylko się ochlać i to im wystarcza.Natomiast prace popsuli ludzi ze wsi do roboty to to są harty i prywaciarze o tym dobrze wiedzą. Pracuje w pewnej firmi i jeżeli kogoś przyjmują to tylko ze wsi, jakbyś któremu powiedział że chcesz mieć wolne soboty i pracować po osiem godzin to by człowieka zagryzli. Acha jeszcze jedno bardzo lubią kablować i jak się im trafi lepsza posada w formie majsterka lub kierowniczka to by człowieka zajechali, woda im wtedy do głowy uderza z tytułu pełniącej funkcji, ale na wsi to wtedy jest pan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ftręt Co sie k... porobilo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.09, 11:31 Jak oni nas upodlili! Co sie K... dzieje w tym pop... kraju. Ludzie skomlą o robotę za 1000 zł, na uszach stają, castingi przechodzą a nie stać nas na życie, na mieszkania, na dzieci a tłuste polityczne świnie śmieją sie nam w twarz i pasą dupska na stołkach za NASZE pieniądze, rozstrząsając szkodliwość dopalaczy. Co sie k... porobiło że ludzie po studiach, lekarze, pielęgniarki, prawnicy jesli tylko nie mają znajomości zarabiają mniej niż angielski cieć. Co sie k... porobiło że jedni budują pałace a poza sferą marzeń innych ludzi jest mieszkanie w bloku z wielkiej płyty. Co sie k... porobiło że siedzimy i sie na to zgadzamy, na nasze upodlenie, głodne dzieci, gó...ane emerytury. Co sie k... porobiło że staliśmy się narodem sprzedawców i układaczy towarów na półkach, z nastawieniem na cel i energią do działania za 1200 brutto. Co sie k.. porobiło że nie weźmiemy sztachet, opon i butelek z benzyną i nie upomnimy sie o godne zarobki jak chociażby niedawno młodzi w Grecji. Co sie k... porobiło że większoć polaków pół dnia tyra na dojazd do pracy a na kolacje dla rodziny wydaje wiecej niz zarobi dnia nastepnego. Co sie k... porobiło że niepoliczalna ilość polaków podli sie na wypach tęskni do rodzin,do dzieci, do rodziców żeby tylko normalnie żyć. I nie pierd... mi tutaj cwaniaczki bogatych tatusiów, warszafiacy o zaradności i lenistwie przyszlosciowych kierunkach bo KAŻDY ma prawo żyć a nie każdy musi yc BIZNESMENEM i korporacyjnym szczurkiem. forum.gazeta.pl/forum/w,23,97328627,97328627,Co_sie_k_porobilo.html Pracowniku! Pamiętaj że zysk tzw.przedsiębiorcy to nieopłacana część pracy pracownika. Przedsiębiorcom żyje sie nieźle, pracownikom gó...anie. wnioski wyciągnij sam. forum.gazeta.pl/forum/w,23,97328627,97539749,Re_Co_utrzymujesz_cz_3.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz1 Ano porobilo się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 08:36 Do ftręta : I nie ma widoków na zmianę na lepsze . Ale ktoś tę kasę kosi , wszak średnia krajowa pensja to ok 3200 zł brutto . Jeśli ty i ja i wielu innych dostaje 1200 brutto , to oznacza ,że pewna , a wcale niemała , grupa ma po ok 10 tys . Taki ci będzie mówił o odpowiedzialności ( jak bankierzy amerykańscy ) , o kwalifikacjach, o intensywności pracy , a to po prostu układy . Dzisiaj informatycy mogą sporo zarabiać, a jutro ich będzie na pęczki . Odpowiedz Link Zgłoś
ja-only Jaka Rekrutacja??? 16.09.09, 15:39 Do obozu nie ma rekrutacji.To będzie zwyczajna łapanka.Delikwent dostanie 7-9 maszyn i oper... że jest kilka kołków w maszynie. Aha,i niewolno stanąc na chwilę żeby złapac oddech bo będzie prowadzony przez halę jak przestępca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankaya Re: WKRĘT-MET_rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 11:33 chociaż tyle że przez jedno pytanie mogło się pare osób powyżywać słownie .... bo odpowiedzi nikt nie udzielił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re: WKRĘT-MET_rekrutacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.09, 11:51 Nabór prowadzony jest przez firmę Trenkwalder na Dąbrowskiego.Miejsce pracy Kużnica Kiedrzyńska .Potrzebują pracowników produkcji ,operatorów wtryskarek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re: WKRĘT-MET_rekrutacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.09, 12:00 Do Wanat zbierają cv .Pani w biurze Teknwalder wytłumaczy ci że do Wanat przyjęc nie ma, tylko do dużej firmy pod Częstochową . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: WKRĘT-MET_rekrutacja IP: *.sc.czest.pl 17.09.09, 23:27 A czy ktos z Was wie dlaczego do Wkretmetu jest ciagly nabor? Ano dlatego, ze ludzie ktorzy przychodza na wtryskarki, po 4 godz opuszczaja "zaklad pracy". Jeszcze w dodatku szanowna Pani Klimas stoi nad Wami i pogania. To jest oboz pracy. Doslownie. Kazdy kto chce tam isc, niech sie dobrze zastanowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankaya Re: WKRĘT-MET_rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 22:40 aha;) ale ogłośzeń do pracy w wanatach chyba nigdzie nie było;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki_jeden Re: WKRĘT-MET_rekrutacja IP: *.sc.czest.pl 19.09.09, 00:37 Wanaty moim drodzy, to rusza dopiero po nowym roku. A ze firma jest jaka jest, to rekrutacja odbedzie sie pewnie w ostatniej chwili. Albo poprostu urzadza sobie lapanke na ulicy i tez bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś