angrusz1 08.09.09, 09:46 a karawana idzie dalej - do celu . Nie zauważyliście forumowicze ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: angrusz1 Re: Psy szczekają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 04:57 Popatrzcie jak te osoby forumowe się nakręcają . Sami do siebie , sami z sobą dyskutują Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: Psy szczekają 09.09.09, 07:18 angrusz1 napisał: > a karawana idzie dalej - do celu . > > Nie zauważyliście forumowicze ? :)))) Nie moge zrobic ci tej przyjemnosci i nie skomentowac twoich kolejnych wytryskow inteligencji:))) Nie karawana, a karawaniarz powinienes byl napisac. Bardziej pasuje do autora. A czy zauwazyli? Przecie starasz sie zeby tak bylo. W koncu juz dawno objawiles sie jako masochista. Gdyby ci zalezalo na tzw dobrym imieniu, to idiotyzmow bys nie wypisywal. A cel? No pomysl. Gdzie karawaniarz zalobny moze zmierzac:))) W twoim przypadku jedynie na Kierkow. Bos jak zawodowa placzka z zydowskiego konduktu. :)))) I nie lamentuj!! Tez cie lubie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bluegrazyna Re: Pisy szczekają 09.09.09, 09:15 a karawana idzie dalej - do celu . > > Nie zauważyliście forumowicze ? masz racje Angrusz . jesteś wielki !!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ere trudno sie dziwic ze nikt ci nie chce dac pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 09:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: trudno sie dziwic ze nikt ci nie chce dac pra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 10:05 Pierwsze dwa posty w tym wątku nazwijmy szczekaniem katolickiego pieska mianującym się ,,nauczycielem". Ot co taki bedziemy mieć naród jaki zostanie wykształcony przez takich właśnie pseudo nauczycieli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sa Re: Psy szczekają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.09, 13:49 Niestety, ale angrusz ma rację. Założył wątek 8 o 9.46 a następnie sam go skomentował następnego dnia o 4.57. , bo przez blisko 20 godzin był lekceważony. Czyli napisał prawdę, sam ze soba rozpoczął dyskusję. A jak tam biskupi na wystawie rolniczej? Wyszli czy nie, bo nie wiadomo komu wierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Psy szczekają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 19:12 o co chodzi z tymi biskupami? Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: Psy szczekają 09.09.09, 21:04 Gość portalu: j napisał(a): > o co chodzi z tymi biskupami? angrusz sie nabzdryngolil mszalnym i widzial wielokrotnosc Kaczynskiego. Z tym, ze ten podwojny byl przebrany za biskupa. Po imprezie oba podwojne walnely po malpie bimbrozji z Lepperem i dwoma spoznionymi purpuratami. Tego ostatniego przypadku angrusz juz nie widzial zmorzony mszalnym. Po tych ekscesach imc angrusz przykryl sie kropidlem i zasnal. Po przebudzeniu zaczal wydawac nieskoordynowane dzwieki przypominajace to co "produkuja" ratlerki w okresie godowym. I to wszystko w tej tomacie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Psy szczekają 09.09.09, 21:18 angrusz1 napisał: > a karawana idzie dalej - do celu . > > Nie zauważyliście forumowicze ? Zauważyłem kolego ,że już mam was dość i waszych postów.Naprawdę jakieś pyskówki dziesięć tematów wogóle po co ? Ty , Storima etc. Bez sensu nic nie wnosicie a tylko na siebie jak zauważyłem psy wieszacie. Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: Psy szczekają 09.09.09, 22:41 marcelmilau napisał: > > Zauważyłem kolego ,że już mam was dość i waszych postów. Marcelu! Kazdy ma czegos dosyc. Takie jest zycie. Pelne ansurdow i tego czego nie lubimy. >>>Naprawdę jakieś pyskówk i dziesięć tematów wogóle po co ? Ty , Storima etc. -Zauwaz, ze na tym forum jest niewiele watkow zalozonych przeze mnie. Zazwyczaj komentuje czyjes bzdury. A co do angrusza, to w koncu on nie jest zwyczajny forumowicz. On "sie uwaza" wiec ktos powinien sprowadzic go do wlasciwych rozmiarow. Tak, zeby poczul to co jego szkolni podopieczni. Ale tez jest inny aspekt i to chyba wazniejszy. angrusz ma aspiracje do bycia radnym. A to juz jest grozne, bo stan miasta jest niezbyt zadowalajacy nas wszystkich. A dolozenie do stawki radnych kogos takiego jak angrusz miejskich walorow nie poprawi. > Bez sensu nic nie wnosicie a tylko na siebie jak zauważyłem psy wieszacie. - Nie zartuj z tym wnoszeniem. Przeciez angrusz wnosi wspaniale idee na tym forum. Nizej klekac, czytac Niedziele, walic uczniow w pale, wyrzucac ze szkol i wolac na nich policje i prokuratora. Krecic, chachmecic i szukac zlobu w kazdych warunkach. Jak komuna, to korycic sie przy komunie. Na ile sie po komunie to tez, a jak sie nie da bo sie poznano na "walorach", to jeczec na wszystko i na zapas w/g partyjnego biuletynu i parafialnej gazetki. Jak tego nie pokazesz wyraznie, to co mlodsi przyjma takie wzory zachowan. Bo w koncu jesli "nauczyciel" moze byc cham, to czemu nie uczen. Jesli funkcjonariusz partyjny moze miec dosc wredny zyciorys kombinatora od komuny po dzis, a glosi bogobojne haselka i wytyka szacherki innym, to czemu nie isc jego sladami? Czemu nie miec ciagu na koryto z napisem Panu Bogu swieczke, a diablu ogarek? Problem w tym, ze FORMALNYCH katolikow, inteligentow i podobnych mamy do jasnej Anielki i ciut, ciut. Superwzorcow bezgrzesznych tez. Dotad -niestety - do kiedy sie nie poskrobie zlocenia. Wtedy wylazi brzydkie. angrusz to modelowy przyklad faceta, ktory niewiele rozumie z otaczajacej go rzeczywistosci i niezbyt rozumie zmiany jakie sie dokonaly w ciagu ostatnich 30 lat. Gdyby on w tej swojej skorupie siedzial na wlasny uzytek, to pal go diabli, ale w koncu demonstruje je publicznie, wiec ktos publicznie ma prawo je komentowac w dowolnej formie. Mozna oczywiscie dac sobie spokoj, ale wtedy musisz sie liczyc, ze ktos moze sie nabrac na formalna "inteligenckosc" w/w i bedziemy miec radnego marki PiS w wydaniu angruszowym. I to on bedzie nam ustalal lokalne prawa w/g wlasnych umiejetnosci i na kolanach po Niedzielnym kazaniu. Mozna go olac splywem swobodnym, bo ani on pierwszy, ani ostatni z takich. Tylko potem masz ..wyborcze frekwencje i hasla WSZYSCY KRADNA, biora w lape i WSZYSCY..wpisz dowolne. Bez dowodow i bez opamietania. Inaczej wszyscy sa zli, swoje[moje] sa dobre, a reszta to ...tylko ja jestem bez grzechu:)))) Mnie sie to niezbyt podoba. I daje temu wyraz w dosc zroznicowanej formie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Psy szczekają 09.09.09, 23:12 Pluto37! Marcelmilau tradycyjne odczytuje forum wybiorczo. Kiedys jeden z moich watkow na temat programu UE ktory współorganizowalem pomiedzy Regionem Czestochowa, Paryzem i Moskwa i filmikiem z owej imprezy skomentowal, ze chlpcy z Czestochowskich blokowisk zrobili by to lepiej. Marcelmilau swidczyl okresowo uslugi jako moderator FCz. Zamilcze wiec bo to przeszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Psy szczekają 09.09.09, 23:16 no właśnie przeszłość.Tylko Panie kolego ja mam do tego wszystkiego dystans , czytam sobie forum , czasem coś piszę ale przynajmniej nie tworzę wątków , w których piszę sam do siebie pierwsze kilka postów , które mało kto tak na prawdę rozumie.Ale ok forum jest dla ludzi więc pozdrawiam Cię Storima. Odpowiedz Link Zgłoś
100rima Re: Psy szczekają 10.09.09, 00:07 marcelmilau napisał: > no właśnie przeszłość. > nie tworzę wątków , w > których piszę sam do siebie pierwsze kilka postów , które mało kto tak na prawd > ę rozumie. Przeszlosc. Bo swego czasu istnialem sobie w poczotkowych latach na FCz jako artysta eksperymentujacy z nowym nosnikiem przekazu. I tzk mi to we krwi pozostalo. Bynajmniej nie ukrywalem sie za 'up' lecz rozwijalem mysl na rozmaite sposoby. Zostalo z tego pare klasycznych moich watkow. I nie byly to watki chamskie ani rasistowskie, badz jak to sie ma dzis na FCz, ze goscie wpisuja cytaty kopiujac agencje prasowe nie piszac n i c sensownego od siebie. FCzestochowa to forum niszowe. Slawy dzieki niemu nie zdobeciesz i tak prawde mowiac nie wiele to kogo obchodzi mimo jakies rekordowej lczby wpisow. Jestem pasjonatem tego miasta. I tak jak innych pasjonaci bez wzgledu na obecne miejsce pochodzenia od czasu do czasu cos wpisze. A od czasu do czasu uda mi sie cos dla Regionu zrobic w knkretnym zyciu czasie i poza wirtualnym wymiarze. Bo odczuwam wiez z innymi pasjonatami bez wzgledu na ich opinie. Pozdrawiam Ciebie Marcelumilau Serdecznie, storima Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Psy szczekają 09.09.09, 23:20 pozatym bycie moderatorem na forum częstochowa do rzeźbienie w tak zwanym g#$% na szczęście był to krótki epizod.Częstochowianie to w większości ( ale nie wszyscy ) bardzo zakompleksieni ludzie i lubią dosrywać innym.Całe szczęście jedyne co mnie łączy z tym miastem w tym momencie to akt urodzenia , w którym mam wpisane CZwa. Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: Psy szczekają 09.09.09, 23:45 marcelmilau napisał: Całe szczęście > jedyne co mnie łączy z tym miastem w tym momencie to akt urodzenia , w którym mam wpisane CZwa. I to nas rozni. I to wyraznie. Ja mowie, ze angrusz jest szkodliwy z roznych wzgledow dla Czestochowy, a ty mowisz, ze masz Cz-we w @#%$ i jeszcze glebiej. Odpowiedz Link Zgłoś
100rima Re: Psy szczekają 10.09.09, 01:18 marcelmilau napisał: > pozatym bycie moderatorem na forum częstochowa do rzeźbienie w tak zwanym Nie zauważyłem tego wpisu. Widzisz, trudno jest rzeźbić w materii tak ekstremalnie i aleatorycznie płynnej. Forum to nie blog, gdzie tego rodzaju sztukę można sobie uprawiać. A moderator publicznego forum to nie Rzeźbiarz lecz sprawny administrator. Stad forum to nie jest bajka! Co w osobnym moim wątku, bez "up-ów", lecz próba nawiązania człowieczego kontaktu z internauta,któremu kiedyś po ludzku służyłem pomocą, wyszło na moja niekorzyść. I nie dziwie się, ze ponownie zostalem okrzykniety przez niego d u r n i e m Watek Forum to nie bajka rozwija się sam. Stad nigdy nie chciałem zostać moderatorem, "rzeźbiarzem forum" jak to poetycko nazwałeś. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
100rima à propos Rzezbiarza forum 10.09.09, 01:39 kiedyś tak było w początkach istnienia FCzęstochowa. Zanim jeszcze w nim uczestniczyłeś. Rzeźbiliśmy sobie grupowo. Byliśmy silni, z dowcipem i z klasa. W ówczesnych rankingach forów GW ukazywano nas jak wzorowy przykład. Nie było chamstwa ani rasistowskich wpisów. Stad znam Pluto37 i innych wspaniałych Częstochowian. Te czasy forumowo nigdy nie wrócą. P.S. Pisze o raczkującej epoce Internetu w Częstochowie. Nie było mas, była super jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasza Re: à propos Rzezbiarza forum IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.09, 10:58 Klasę to my waszą dzisiaj widzimy?!Nie możemy się nadziwić temu wysokiemu poziomowi,a może coś się zmieniło,bieda w d... zajrzała,żal .... ściska , po wizycie w Polsce , skąd tyle goryczy,zajadłości ? Odpowiedz Link Zgłoś
100rima Re: à propos Rzezbiarza forum 10.09.09, 13:58 Gość portalu: nasza napisał(a): > Klasę to my waszą dzisiaj widzimy?! Pisałem wyraźnie używając czasu przeszłego. I pisałem w moim imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Re: Psy szczekają 10.09.09, 14:41 Do marcelmilau : Macie dość , to oczywiste , ale kto i jak obrzuca błotem , kto te posty pisze i ciagnie te watki i ciągle gdzieś wciska taki nick ? To musisz sam ocenić . Ja pisze na temat A tylko ten watek jest po to , że ja ignoruję , no prawie , wpisy i bluzgi niektórych osób . A jak te osoby oceniać ? Każdy może i powinien samodzielnie . Zwróćcie uwagę , że niektórzy ciągle w negatywnym świetle wyrażają się o redaktorach Niedzieli albo ten tygodnik postponują, używając słów o negatywnym znaczeniu . Nie każdy musi być zwolennikiem Niedzieli ale .. ale dla wierzącego jest jasne, że nie wypada tak pisać . JP 2 bardzo pozytywnie wyrażał się i o Radiu Maryja i o Jasnej Górze i o Tygodniku Niedziela , więc jeśli ktoś nie podważa autorytetu JP 2 , nie powinien tak totalnie dołować tych instytucji . Gdyby spróbował tak pisać o JP 2 , to byłby wdeptany w ziemię , ( chociaż na tym forum ?? niekoniecznie ) , ale przy okazji wdeptywania mnie posługuje się narzędziem Niedziela wdeptując i ten tygodnik . Sami oceńcie ten sposób zachowania na forum . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieżyt Re: Psy szczekają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 14:58 Środki masowego przekazu czyli czwarta władza - oprócz swojej podstawowej roli, jaką jest informowanie społeczeństwa, wpływają one na opinię publiczną. Dla kształtowania opinii publicznej istotne znaczenie ma nie tylko sposób przekazywania informacji, ale również - a nieraz przede wszystkim ich dobór, co widać w GW. Storimo, Pluto37 za kogo wy się uważacie? Jesteście parą zakompleksionych, bezużytecznych ramoli, którzy myślą że są lepsi od innych na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Psy szczekają 10.09.09, 15:17 Gość portalu: nieżyt napisał(a): To co tu robisz na niszowym forum GW? Po kiego czytasz teksty ramoli? Chamstwo i rasizm to czesc tego forum, pisalem o tym powtarzal sie dla rasistow nie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieżyt Re: Psy szczekają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 15:40 > To co tu robisz na niszowym forum GW?> Człowiek myślący czerpie wiedzę z różnych źródeł. Brak merytorycznych argumentów czyli cham i rasista. Żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
100rima Re: Psy szczekają 10.09.09, 15:47 Gość portalu: nieżyt napisał(a): > Człowiek myślący czerpie wiedzę z różnych źródeł. Brak merytorycznych argumentó > w czyli cham i rasista. Żegnam Recz w tym, ze wszystkie twe wpisy były chamskie, rasistowskie i nie na temat. Wiszą w archiwach Gazety Wyborczej Forum Częstochowa. Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: Psy szczekają 10.09.09, 20:29 Gość portalu: nieżyt napisał(a): > Środki masowego przekazu czyli czwarta władza - oprócz swojej podstawowej roli, jaką jest informowanie społeczeństwa, wpływają one na opinię publiczną. - Z ta wladza, to letko przesadzasz. Ale niech bedzie. Dla kształtowania opinii publicznej istotne znaczenie ma nie tylko sposób przekazywania informacji, ale również - a nieraz przede wszystkim ich dobór, co widać w G - I nie tylko. I cale szczescie. Mozesz wybierac i narkotyzowac sie dowoli. Czym chcesz. Jedni wola Nie, a inni Niedziele, Glos i medialna sekte radiomaryjcow. W/g gustu. > W. Storimo, Pluto37 za kogo wy się uważacie? - Musisz miec letko skrzywiony obraz rzeczywistosci, bo gdyby bylo inaczej, to zapewne zauwazyl/a bys, ze niekoniecznie piszemy o tymsamym i taksamo. Czasem miewamy odmienne zdanie, a czasem wychodzi nam podobnie. Jak to w zyciu bywa:))) A za kogo ja sie uwazam? Za obywatela wyrazajacego WLASNE opinie na temat opinii INNYCH. Gdybys byl/a bardziej rozgarnietym osobnikiem, to zapewne zauwazyl/a/ bys ze ja jestem indywidualista, wiec uzywanie liczby mnogiej nie ma wiekszego sensu. A co do bezuzytecznych ramoli, to dobrze byloby udowodnic, ze niezyt jest ramolem uzytecznym. I dodac do czego. Niezyt od kiszek powoduje przyspieszone wydalanie, drog oddechowych inne dolegliwosci. Wiec pare komplementow jak sadze mozemy sobie darowac. Chyba, ze chcesz zejsc do poziomu angrusza, czy Witii Dmuchowskiego i paru innych podobnych. A w temacie "lepsi na tym forum", to powiem tyle, ze jakos nie mialem dotad ochoty sie nad tym zastawiac. Lepsi w czym? W skokach z trampoliny? Pewnie sa. I w paru innych dyscyplinach tez:))) I nie mam o to pretensji. Sam/a masz chyba jakies kompleksy, bo zamiast odniesc sie do tego co ci sie nie podoba usilujesz dorabiac jakies remizowe grepsy. I to tyle. Jesteście parą zakompleksionych > , bezużytecznych ramoli, którzy myślą że są lepsi od innych na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieżyt Re: Psy szczekają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 13:13 Sam/a masz chyba jakies kompleksy, bo > zamiast odniesc sie do tego co ci sie nie podoba usilujesz dorabiac > jakies remizowe grepsy. Forum to często miejsce dla zakompleksionych, nieudaczników czego jesteście przykładem. Nie szkoda wam czasu siedzieć tak przy kompie ? nie macie znajomych, przyjaciół z którymi możecie sie spotkać? No chyba że wam za tą propagandę płacą. Zresztą tak czy owak jesteście żałośni. Wirtualni eksperci. Odpowiedz Link Zgłoś
100rima Re: Psy szczekają 11.09.09, 20:54 Gość portalu: nieżyt napisał(a): Bynajmniej. Pluto37 pisze dowcipnie, ostro jesli tak czuje. Ze mna to roznie bywwa. Zaden z nas nie zamieszczal chamskich i rasistowskich wpisow. W archiwom FCzestochowa sam zapisales sie jak cham i rasista. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Psy szczekają 11.09.09, 21:06 I chyba sie nie spodziewasz, ze czne tutaj na forum wpisywac osobisty blog ilu mam przyjaciol i z ktorymi pije herbatke rozana badz miete??? Walnij gosciu szczerze z cytatem tego chocby forum twego zwolennika. Przez te lata na forum, pamietam wiele wpisow fanow Pluto37. P.S. Archiwa forum sa dostepne dla kazdego. Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: Psy szczekają 11.09.09, 20:57 Gość portalu: nieżyt napisał(a): > > Forum to często miejsce dla zakompleksionych, nieudaczników czego jesteście przykładem. - Chciales cos niezakompleksionego na zaserwowac, czy tylko tak ci sie przykompleksilo? Nie szkoda wam czasu siedzieć tak przy kompie ? - A tobie? Chyna korzystasz z kompa osobiscie, a nie sasiedzi ci opowiadaja co tu kto i o czym wymalowac raczyl? Nikt ci nie kazal tu wdepnac, czytac i komentowac. Nie szkoda ci czasu?? >>>>nie macie znajomych, przyjaciół z którymi możecie sie spotkać? A jak z toba? No chyba że wam za tą propagandę płacą > . - chcialbys sie tez zalapac? Zresztą tak czy owak jesteście żałośni. Wirtualni eksperci. - czyzbys mial ..kompleksy, bo twoje "ekspertyzy" jakies nietegie. Wyglada na to ze musisz jeszcze pocwiczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Re: Angrusz piernie IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.09, 22:42 i oszołomy wyskakują Odpowiedz Link Zgłoś