Gość: KuBa IP: *.gorzow.mm.pl 03.03.11, 17:49 Najwięcej do powiedzenia o gorzowskim żużlu ma BYŁY prezes klubu. Niegdyś był chyba mniej rozmowny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stgforever Stadion im. Edwarda Jancarza bez idiotycznych p... 03.03.11, 17:50 Pierwszy raz się z mecenasem zgadzam w 100% Stadion żużlowy im E.Jancarza i koniec dyskusji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckje Re: Stadion im. Edwarda Jancarza bez idiotycznych IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.03.11, 18:21 ja proponuje Koloseum im. cesarza Jendżejchaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Stadium "Cygaro & whiskey" im. Edwarda Jancarza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.03.11, 21:47 Stadium "Cygaro & whiskey" im. Edwarda Jancarza i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Idiotyczna.... morda IP: *.namao.albertacom.com 04.03.11, 07:59 Hey, Idiotyczna morda - z tym kojazy sie gorzowski "wybitny prawnik" oraz radny PO.... Przyklad gorzowskiej elyty... czy wstyd? Jego "klasa" kwalifikuje go wlasciwie na czlonka PiS.. :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1jasnowidz Benio! IP: *.gorzow.mm.pl 04.03.11, 16:43 A tak na marginesie-kiedy ty obchodzisz urodziny? Czy 14 września czy też może 9 lutego,kiedy zarejestrowałeś się jako TW "Józef" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebol1970 Stadion im. Edwarda Jancarza bez idiotycznych p... IP: *.gorzow.mm.pl 03.03.11, 20:36 WIELKIE BRAWA-Panie MECENASIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Osobiście nie mogę doczekać, chwili,kiedy p.Komarnicki odejdzie z tego sportu,o którym nie ma zielonego pojęcia.Jest to modelowy przykład osoby,która jest zwykłym durniem,ale po 1990 roku poszła na łokcie i odniósł sukces finansowy na bazie grabieży PRZEMYSŁÓWKI.TYLKO STADION EDWARDA JANCARZA.Smutno mi Boże...................,nie będzie memoriału,już chyba nigdy....................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Synowiec, kogo obchodzi twoje pieprzenie?..... IP: *.namao.albertacom.com 03.03.11, 23:40 Hey, Jesli dobrze rozumiem intencje pomyslodawcow, to "Stadion Edwarda Jancarza' ma pozostac bez zmian... Chodzilo jedynie o dodanie jakiejs nazwy.. Nie mam nic przeciwko... na przyklad "SPEEDWAY - Stadion Edwarda Jancarza...> Podkresla rodzaj sportu ktory na stadionie dominuje i podkresla imie gorzowskiego bohatera tegpo sportu... A Synowiec? Pluje przez caly rok na klub a teraz ma czelnosc wpierniczac sie w proces nadawania czy modyfikowania nazwy... Synowiec - idz do dziabla.. Nienawidzisz Stal wiec co cie to do cholery obchodzi??? POSZOL WON.. :(:(:(:(:(:l( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro koleś do tej chwili klepał bzdury jak pepesza IP: *.kwidzyn.mm.pl 06.03.11, 17:25 ale teraz wyklepał coś bardzo mądrego:odpie...ć się od nazwy stadionu im.EDWARDA JANCARZA! mozna panie synowiec napisać coś mądrego?-MOŻNA!! Odpowiedz Link Zgłoś