ania25.pl 08.10.09, 16:54 co sądzicie o doktorze Obojskim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Misiek Re: doktor Obojski opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 17:02 doktor to tytuł naukowy ten pan nie jest doktorem o ile mi wiadomo lekarzem bez tytułu naukowego. Odpowiedz Link Zgłoś
ania25.pl Re: doktor Obojski opinia 08.10.09, 17:08 więc co sądzisz o LEKARZU Obojskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: doktor Obojski opinia IP: *.tktelekom.pl 16.02.10, 09:19 Rety! Ci w kółko swoje... Taka jest przyjęta forma. Nie podoba sie, to w gabineci zwracaj się do lekarza per "pan" i wytłumacz, że nie posiadł tytułu naukowego... Odpowiedz Link Zgłoś
2401fobo Re: doktor Obojski opinia 08.10.09, 17:10 Jestem jego pacjetką od 10lat. Prowadził moją ciąże. Profesjonalny miły troskliwy. Zawsze słuzy radą.Dba o swoje pacjetki. Z własnego doświadczenia moge go polecić z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
asdfghjkl-5 Re: doktor Obojski opinia 08.10.09, 17:29 niestety ale nie polecam nikomu... W ubiegłym roku chciał mi usunąć ciążę, gdyż nie słyszał echa od zarodka, a teraz mój szkrabek sobie lata( nawet nie chcę już do tego wracać...)Zdecydowanie odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: doktor Obojski opinia IP: *.chello.pl 08.10.09, 19:22 wypisujesz głupoty, pokręciłaś coś z miesiączkami i tyle. jeśli myślisz że od razu masz w brzuchu 3 kg dziecko to się mylisz. U każdej ciężarnej nie ma echa na początku ciąży, pojawia się w odpowiednim czasie. Jeśli o kimś wydajesz tak złe opinie podpisz się imieniem i nazwiskiem, ale tego nie zrobisz bo lubisz pluć zza roga !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie pikuś Re: doktor Obojski opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 19:28 Bardzo dobrze zorientowany/na w tych sprawach, więc może ty sie podpisz lekarzu z bożej łaski.Nie wmawiaj kobietom ciemnoty, to może ciemnota jest w was i braku wykształcenia,świadomość jest na wysokim poziomie i to was lekarzy przeraża że my nie mający ukończonej medycyny orientujemy się w tych kwestiach. Odpowiedz Link Zgłoś
mb100799 Re: doktor Obojski opinia 08.10.09, 19:46 dziewczyna prosi o opinie o lekarzu a wy brudy wyciagacie. nikt nikogo nie zmusza do chodzenia do żadnego z lekarzy. Jednemu nie pasuje Obojski innemu Sopliński, Pawlak czy inni. Wybiera się takiego do którego ma się zaufanie i powierza mu w opiece swoje zdrowie no i jesli jesteś w ciązy swojego dziecka. A ja tez polecam Obojskiego. To włąsnie do niego udałam się na pierwszą wizytę do ginekologa. Poszłam również z polecenia i nie żałuje. Delikatny, miły i profesjonalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: doktor Obojski opinia IP: *.pam.szczecin.pl 08.10.09, 22:18 Uderz w stół, a nożyce się odezwą...po co tacy plujący jadem ograniczeni intelektualnie ludzie odpisują na posty, które nie są adresowane do nich? a i chyba osoba ma kompleksy z powodu braku wyształcenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: doktor Obojski opinia IP: *.centertel.pl 08.10.09, 19:30 Doktor Obojski jest to bardzo profesjonalny lekarz. Jeden z lepszych. Również polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
asdfghjkl-5 Re: doktor Obojski opinia 09.10.09, 10:46 nie sugieruj mi głupoty, bo nawet nie wiesz co ja wtedy przeszłam... A tak na marginesie, w 7 tygodniu ciąży echo mój drogi już jest i inny lekarz potrafił to stwierdzić. Leżąc na patologii ciąży trzy Panie doktor robiły mi usg po nim, i pamiętam tylko jedno zapytanie dr Matuszewskiej:Kto dziewczynie robił usg??? Po odpowiedzi,że dr Obojski mina jej tłumaczyła wszystko. i nie będę się pod tym podpisywała, bo według mnie ten lekarz na to zasługuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: doktor Obojski opinia IP: *.tktelekom.pl 16.02.10, 09:21 Chyba "Sugeruj"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: doktor Obojski opinia IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 17.02.10, 11:40 piszesz bzdury. ja byłam w podobnej sytuacji co ty i wiem co czułaś jak się dowiedziałaś że nie bije serce. nie wiesz dokładnie kiedy zaszłaś w ciąże wiec i lekarz tego dokładnie nie wie .wylicza to z kalendarzyka chyba wiesz jak. u mnie też stwierdzono że płód w szóstym tygodniu ciąży powinien mieć serce. też chcieli usunąć. ale masz prawo odmowy tego zabiegu i możesz poczekać jeszcze tydzień lub dwa. i tak zrobiłaś ty i ja. lekarz też człowiek. nie oczerniaj kogoś bo Matuszewska zrobiła minę. ona jest taka sama jak on. a w ten sposób zabiega o pacjentki. a Obojski to miły ,delikatny i uprzejmy jest zawsze. i w szpitalu i w prywatnym gabinecie nie tak jak cała reszta Odpowiedz Link Zgłoś
2401fobo Re: doktor Obojski opinia 08.10.09, 19:53 Jak to lata? Ma skrzydełka czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: doktor Obojski opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 22:39 Super lekarz polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwne Re: doktor Obojski opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 22:55 Czytając te wpisy zastanawiam się dlaczego tak dużo wpisów ma nick o pogrubionych literach? Nie zmienia to jednak mojej bardzo pozytywnej opinii o lekarzu, Panu Obojskim. Odpowiedz Link Zgłoś
iwka224 Re: doktor Obojski opinia 08.10.09, 23:11 pogrubienie, oznacza osoby zalogowane :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwne Re: doktor Obojski opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 23:17 Dziękuję za wyjaśnienie. Dołączam pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: doktor Obojski opinia IP: 87.204.168.* 09.10.09, 07:24 syn taki jak ojciec....pełna kulturka Odpowiedz Link Zgłoś
ania25.pl Re: doktor Obojski opinia 09.10.09, 11:00 bardzo wszystkim dziekuje za opinie i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwne Re: doktor Obojski opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 12:00 Cieszy taki wpis!. Widać z niego, że jeszcze kultura w narodzie do końca nie została zniszczona. A dzieje się dużo w tym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
asdfghjkl-5 Re: doktor Obojski opinia 09.10.09, 16:56 tak ma skrzydełka!!! chyba ktoś tu nie rozumnie "przenośni" ale to już Twój problem bo sama sobie zaprzeczasz! Piszesz,że prowadził Twoją ciążę i jesteś od tylu lat jego pacjentką, a zerknij co napisałaś w poście dotyczącym małej miss i mistera: ja już sama nie wiem, masz w końcu te dzieci, czy nie, chcesz zawzięcie bronić tego lekarza. ja nikomu nie polecam ale i nie odradzam, więc po co się mnie uczepiłaś??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dari Re: doktor Obojski opinia IP: 89.108.223.* 09.10.09, 21:37 A ja polecam Pana Obojskiego (doktora'lekarza) i oczywiście jego Mamę i z całego serca pozdrawiam!!!! Dzięki jego zaangażowaniu udało mi się urodzić zdrowe dziecko i samej przezyć !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZCZERA Re: doktor Obojski opinia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.10, 23:02 Czytając wszystkie posty "życzliwych"nasunęła mi się pewna myśl:jeśli prawdą byłoby,że doktor Obojski nie jest dobrym lekarzem to nie byłoby do niego tylu pacjentek.Są osoby,które dużo temu lekarzowi zawdzięczają,ale są i takie,które raz poszły i o...diagnoza postawiona.Dziewczyny:Nie chcecie chodzić do doktora Obojskiego to nie chodźcie,pójdą inne,np.ja,bo ja chodzę już dość długo i nie narzekam.To super lekarz:taka jest moja opinia.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia29 Re: doktor Obojski opinia IP: *.centertel.pl 22.02.19, 15:18 Do asdfghjkl-5 w ktorym bylas tygodniu ? Bo ja mam podobna sytuacje 7 tydz. Prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: doktor Obojski opinia IP: *.chello.pl 16.02.10, 17:06 przy wizycie prywatnej- fantastyczny, w przychodni- nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: doktor Obojski opinia IP: *.146.72.14.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.02.10, 20:42 Jak wszyscy lekarze. Odpowiedz Link Zgłoś