Dodaj do ulubionych

Władze niepostarały się

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.10, 10:14
W Warszawie , Krakowie komunikacja w dniu pogrzebu będzie darmowa .
To nie jedyne ogromne koszty jakie te miasta poniosą.

Nasze władze miejsko-powiatowo-gminne w symbolicznym geście nie zaproponowały
nawet JEDNEGO darmowego autokaru na warszawskie uroczystości.

Wstyd mi za takie władze
Obserwuj wątek
    • Gość: walery555 Re: Władze niepostarały się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.10, 13:36
      Żałosne, szkoda ci 10 złotych na bilet- patriota za darmo!!!
      • Gość: gus Re: Władze niepostarały się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.10, 13:45
        [*] PRL się odbija czkawką przez 20 lat? mamy ci za darmo wszystko fundować? może jeszcze znicze? patriota od siedmiu boleści
      • Gość: fikus Re: Władze niepostarały się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 19:35
        spałem kiedyś na styropianie i co, mam nic z tego nie mieć?
    • Gość: Felek Re: Władze niepostarały się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.10, 13:59
      Wstydzić to ty się musisz, że chcesz na mój koszt jechać. Władza to ma swoją
      kopalnię złota i będzie takich nierobów jak ty wozić zadarmo?
      • Gość: skorek Re: Władze niepostarały się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.10, 14:08
        Popieram gusa i Felka.Jak słyszę <za darmo> to wiem, że za moje. No i zgody nie ma, bo ciężko haruję nie po to, żeby moje podatki szły na widzimisię takich [*]!!!!!!!!!!!!
    • Gość: x Re: Władze niepostarały się IP: *.tktelekom.pl 17.04.10, 14:31
      Możesz za to pieszo pójść na pogrzeb Fetlińskiej w środę o 10:00 w Farze.
      • Gość: zgredek Re: Władze niepostarały się IP: *.multimo.pl 17.04.10, 15:08
        Eee no co ty to nie to samo co wycieczka do stolycy na krzywy ryj.
    • Gość: gość Re: Władze niepostarały się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.10, 15:59
      Ciechanowskie chamy wrocily na forumowe łamy
      Jaka głupia to Gronkiewicz Waltz, że taki prezent zrobila przyjezdnym.
      • Gość: patriota Re: Władze niepostarały się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.10, 16:07
        Nie wszyscy sa młodzi, bogaci , wykształceni z duzych miast.
        Sa i biedni i niekoniecznie zdrowi na tak długi wyjazd pociagiem.
        Skoro miasto wydaje tak dużo pieniedzy na rózne cele to dlaczego nie moze wydac na inne ?

Nie tylko budową dróg i chodników miasto musi zyc.
        • Gość: Anula Re: Władze niepostarały się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.10, 16:18
          Obejrzałam ceremonię w TVN. Nie trzeba zaraz jechać i zatłoczyć jeszcze badziej Wawę. Jeżeli już ktoś naprawdę chce, to zrobi to na własny koszt. Nie dorabiajcie patriotycznych podtekstów. Zwyczajnie dzielimy się na tych, co liczą na siebie i na tych, co się zawsze oglądają, żeby ktoś im coś zafundował, dał.
    • Gość: joł joł obrońcy skrzywdzonych IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.10, 16:14
      A jaką rzeszę obrońców ma ta władza.....p.o. No, no można tylko
      pozazdrościć
      (tylko szkoda, że oni nic nie widzą poza czubaskiem własnego nofala.
      Nie widzą, jak inne miejscowości organizują wjazdy, autokary.)
      Ale czego się spodziewać p.o. ...
      • Gość: Rafałło Re: obrońcy skrzywdzonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.10, 16:21
        Ja bronię swoich pieniędzy. Precz z rozdawnictwem.
        Nie wolno mi?
        Tak to myślenie z komuny rodem będzie się za nami wlokło przez następne 20 lat.
        • Gość: joł joł Re: obrońcy skrzywdzonych IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.10, 16:27
          tyko szkoda że bronisz ich tylko na taki wydatek....a o innych jest
          cisza, milczysz. A może broniłeś swoich grosiaków przed zbędnym
          wydatkowaniem naszej miejskiej władzy?
          • Gość: Rafałło Re: obrońcy skrzywdzonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.10, 16:36
            Skąd wiesz, na jaki bronię, na jaki nie bronię?
            Wpienia mnie to oglądanie się na kogoś. Daj za free - tego nie znoszę.
            Nie wstydzę się, że chcę płacić na konkrety. Bez bazy nie da rady, a na nadbudowę w Polsce na dorobku można dać nie za dużo. Reszta - na własny koszt.
            Co, jak w tivi obejrzę to brak patriotyzmu?
            Znowu licytacja - kto większy pariota?
            Dla mnie patriotyzm to oszczędne wydawanie pieniędzy, miedzy innymi. Pogląd niepopularny, ale tak się dorabiały narody europejskie.
            • Gość: joł joł Re: obrońcy skrzywdzonych IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.10, 16:45

bo czytam w twoich myślach....i wywróżyłam to sobie...

Bywają także sytuacje wyjątkowe, wyjątkowo ważne dla DOBRYCH
              POLAKÓWjo
              (a może ktoś nie ma pieniędzy na tak WAŻNY WYJAZD)

no tak ale czy to ważne, oni mają swój czubek nosa i tylko jego
              oglądają, doglądają, podcierają
              • Gość: Rafałło Re: obrońcy skrzywdzonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.10, 17:03
                Twoje myślenie to dzielenie ludzi i proste osądzanie, pardon -prostackie.
                To się ma do patriotyzmu jak pięść do nosa.
              • Gość: Rafałło Re: obrońcy skrzywdzonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.10, 17:06
                Jeszcze jedno - ty niby zaliczasz się do DOBRYCH POLAKÓW.
                Pusty śmiech.
                Dobrzy nie doszukują się u innych złych intencji we wszystkim.
                Żółć cię zalewa z jakiegoś powodu, ok, ale pogrrzebów do tego nie mieszaj.
                NIE UCHODZI.
                • Gość: joł joł Re: obrońcy skrzywdzonych IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.10, 17:13
                  pusty uśmiech.... u pustego człowieka

• Gość: joł joł Re: obrońcy skrzywdzonych IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.10, 17:17
                  pusty śmiech u pustego cz...
                  • Gość: [*] Re: obrońcy skrzywdzonych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.10, 20:10
                    Pisałem to głownie z myślą o wielu którzy są biedni, starsi...
                    Państwo czy to pisowskie czy peowskie pomaga właśnie takim i ma to wypisane na
                    swoich sztandarach.
                    Nasze władze samorządowe miejsko-gminno-powiatowe wydały kilkadziesiąt tysięcy z
                    naszych podatków na nekrologi czyż nie tak ?
                    Nie twierdzę ,że to źle ,ale to za mało.

To komuniści chcieli zamknąć ludzi w domach , pokazywali takie zgromadzenia tak
                    by nie było widać setek tysięcy ludzi.
                    Dziś realizatorzy tamtych uroczystości to właściciele wielkich koncernów medialnych.
                    • Gość: joł joł Re: obrońcy skrzywdzonych IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.10, 21:04
                      racja
                      • Gość: Marcin Re: obrońcy skrzywdzonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.10, 22:32
                        No do Krakowa jestem w stanie zrozumieć no bo w zasadzie to jednak trochę daleko
                        po za tym nie wiem czy warto aby ktoś nasze miasto miało reprezentację podczas
                        tej profanacji.

No z Warszawą już gorzej. Nie wiem czemu na dzisiaj nic nie zorganizowano.
                        Przecież 2 autokary to nie taki znowu wydatek. A wiele osób nie pojechało bo ich
                        nie stać.
                        • Gość: [*] Re: obrońcy skrzywdzonych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.10, 11:53
                          Zostanie może więcej na kampanię wyborczą i nakład darmowych gazet wtedy wzrośnie ?

• Gość: Iza Re: obrońcy skrzywdzonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 12:30
                            Ciszej nad tą trumną. Znowu jakiś propisowski prostak upolitycznil śmierć
                            Prezydenta. Władze dałyby dwa autokary byłby krzyk, ze dlaczego tylko dwa,
                            przecież kolejnych 70 biednych ludzi z Ciechanowa (czytaj wyborców pis) nie
                            pojechało na uroczystości. Dałoby 4 autokary byłby krzyk, ze nadal mało. Dałoby
                            10, byłby krzyk, ze nie kupiło obiadów i wody mineralnej i biedni ludzie z
                            Ciechanowa przymierali głodem podczas uroczystości. Takim nigdy nie dogodzisz,
                            jeśli nie masz legitymacji pis w kieszeni.
            • Gość: U2 Re: obrońcy skrzywdzonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 19:38
              przecież każdy biedny patriota mógł pójśc do pomocy społecznej i by
              mu dali na ten bilet a może jeszcze na piwo
    • Gość: gina Re: Władze niepostarały się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 23:17
      Władze nie tylko niepostarały się ale nawet postawiły się ,ze nie
      • Gość: ciekawe Re: Władze niepostarały się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 23:30
        A czy w Ciechanowie istnieje jeszcze PIS???Ktoś do niego należy????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka