Dodaj do ulubionych

Nadarzyn centra handlowe

IP: *.chello.pl 28.05.10, 16:54
czy ktoś z Państwa bywa w tych centrach i czy warto tam jechać?
czy jest większa rozmiarówka, czy tylko moda młodzieżowa w małych
rozmiarach?
Obserwuj wątek
    • Gość: any-any Re: Nadarzyn centra handlowe IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.10, 17:14
      byłam raz czy dwa. Po pierwsze nic mi się nie podobało,a po drugie nie
      były to rzeczy dla mnie warte tej ceny.
      Byłam celem zakupu jakieś sukienki na wesele..i nici jakieś dwa lata
      temu. Może teraz się zmieniło.
    • Gość: x Re: Nadarzyn centra handlowe IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.10, 17:45
      Ja natomiast bywam tam bardzo często.
      Jak jadę wiem czego chcę, więc i zawsze coś kupię.
      Rozmiary są różne, a ceny są na rożne kieszenie.
      Fakt, że są stoiska z badziewiem, ale są również godne polecenia i sprawdzone :)
      Jednym słowem - POLECAM.
      Ps. Będąc tam wiemy przynajmniej jakie przebitki mają w naszych Ciechanowskich
      sklepach :)
      • Gość: gosc Re: Nadarzyn centra handlowe IP: *.chello.pl 28.05.10, 19:27
        a możesz polecić jakieś stoiska z odzieżą damską ?
        Maximus? czy Centrum mody?
        • Gość: sylwia Re: Nadarzyn centra handlowe IP: *.tktelekom.pl 30.05.10, 18:21
          a możecie mi powiedziec jak tam dojechac i ile jest tam km
        • Gość: kura domowa Re: Nadarzyn centra handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 18:34
          Centrum Mody, po lewej stronie drogi krajowej nr 9 trasa katowicka. Tam można
          kupić elegancką odzież, przynajmniej tak było rok temu. Pozdr.
        • Gość: jas Re: Nadarzyn centra handlowe IP: *.jmdi.pl 30.05.10, 20:47
          Witam,
          Maximus to taki cywilizowany Jarmark Europa (czytaj stadion). Ja byłem tylko w
          hali E (chyba nowa bo nie wszstkei boksy sa wykorzystane, ale jest w niej
          jeszcze jakiś porzadek) i D (bałagan w porowaniuz hala E), pozostałych nie
          byłem. Podsumowujac na podstwaie hali E i D. W każdej hali jest wszystkiego po
          trochu. Facet bez problemu tam sie ubierze ale nie w firmowe ciuchy (np. nie ma
          tam boxów z firmowymi garniturami). Dla Babek jest tam sporo ciuchów ale jak
          ktos jest wybredn to raczj nic dla siebie nie znajdzie.

Centrum Mody - duzo bardziej cywilzowane mijsce ale zarazem duzo drozsze np. w
          Maximus komplet spodnica + jaket (sama gora) cena od 200zł w Centrum ponizej
          400zł nic za bardzo nie ma. Jest tam duży wybór dla młodegi i starego (z
          przewaga rzeczy dla Pan, dziwne to troche:)) niestety troche kosztuja ale sa tez
          duzło ładnijsze rzeczy. Chyba ze jestes młoda i szczupla to moze predzej i
          taniej cos znajdziesz. Ja byłem tam pierwszy i mam nadzje ostatni raz z mama i
          po osmiu godzinach nadeszło wywbienie znalazła w koncu sobie tego ciucha.

Żeby to wszysto przeleciec to chyba całego dnai by zabrakło. Polecam przyjechac
          w srodku tygodnia z rana to moze nie bedzi tyle ludzi. Ja byłem dwa tygodnie
          temu w sosobte rano to jaks maskara sa korki na wyjedzie z maximusa. I nie wiem
          dlaczego czesc bosów w Maximus była zmknięta.

Dojazd: Musisz kierować sie na Ktowice (w Jaknakch w prawo), mijasz centrum
          handlowe Janki i jedzisz prosto az po prawje stronie zobaszy kilka takich duzych
          hali i skrecasz w prawo na najblizszych siwitałch i jestes w Maximus. Jezeli
          chcesz dojechac do centrum mody musiszych jechac do nastepnych switel od zjazdu
          do maximusa (po lewej stronie mijasz Centrum mody) i na tych świtałch muisz
          zawrocic w strone warszawy, wtedy dopiero bedzisz mogła wjechac do centrum mody.
          Myśłe że warto tam jechac napewno coś sobie kupisz ale nie koniecznie tanio.

PS.
          Drogie Panie nie biezcei tam facetów na zakupy!!! Dla chłopa to nie ma chyba
          gorszej kary niz całodniowe zakupy:) jeszcze w takim miejsu, gdzioe nie
          wyjdziesz to hale albo pole :)

Pozdrwaima
          Marcin
          Mam nadziję że pomogłem.
          I Życze udanych zakupów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka