Dodaj do ulubionych

Sprzatanie klatek

18.09.10, 10:03
Witam. mam takie pytanie. Czy ktoś w waszych klatkach sam je sprząta pomijajac to ze jest sprzataczka?? Bo u mnie sa non stop awantury i krzywe spojrzenia. a najlepsze jest to ze sprzataczka przychodz na gotowe bo nawet okna za nia myja... a argument jest taki ze pani która ,,sprzata" jest starsza osoba i nie ma sily...
Obserwuj wątek
    • Gość: annapio.25 Re: Sprzatanie klatek IP: *.146.59.44.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.09.10, 10:48
      u mnie nie ma żadnego problemu. Tylko po wodę babiczka przychodzi bo by musiała na 4 nosić. Raz na pół roku dwa wiadra bierze i też nie jest młoda. Ja rozumiem że jak nabrudzę to posprzątać muszę. Przy remoncie nie raz myłam 4 piętra,bo trzeba szanować pracę innych, ale nie sprzątałam za nią, tylko po sobie.
      • qwedsa01 Re: Sprzatanie klatek 18.09.10, 11:00
        no ale u mnie jest regularne sprzatanie. sprzataczka dla prowizorki machnie 2 razy szczotka... po sobie posprzatam wiadomo ale nie po wszystkich!!!

A jedna sasiadeczka jest taka cwana jak przyuwazy ze idzieny to myje specjalnie podlogie no i wiadomo ze jak teraz pogoda taka a nie inna to troche tego piachu sie nanosi... a pozniej siampuje buziulka ze nabrudzilismy!!
        • Gość: aaaaa Re: Sprzatanie klatek IP: *.chello.pl 19.09.10, 00:40
          ja to już nie pamiętam kiedy dokładnie sprzątali. Wcześniej mieszkałam w blokach spółdzielni Zamek i było jako tako. Teraz w blokach administrowanych przez TBS . Tu jest dopiero parodia. Nie sprzątają prawie wcale. Sprzątaczka pojawia się rano. Popuka w poręcze, że niby zamiata. Dziwne, że śmieci te same zostają na drugi dzień. Pokręci się przy bloku/ wielce nieszczęśliwa, że na osiedlu mieszkają dzieci i bawią się też przy " jej " bloku. Potem trochę oplotkuje lokatorów, że brudzą a ona taka chora.... Godzina 10 i koniec Szanownej Pani Sprzątaczki nie widać. Ja osobiście jestem za tym , żeby lokatorzy sami sprzątali klatki schodowe . WIELCE SZANOWNE PANIE SPRZĄTACZKI na zieloną traweczkę wysłać i będzie czysto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka