Dodaj do ulubionych

Debata Wardziński-Romanow w KRC

IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.10, 12:37
Dziś o 13.15...
Obserwuj wątek
    • Gość: zaTUSKany Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.10, 12:45
      Można wejść na salę z puszką coli ,albo piwem albo śpiewem :-)?
      • Gość: emka Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.10, 13:26
        Pani Romanow udaje znawcę Ciechanowa, szok!!!!
        • Gość: ciechanowianin Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.10, 13:30
          Pierwsza rzecz jaką zrobiła by jako prezydent to 1000 mieszkań wybuduje. Takiego wciskania CIEMNOTY to dawno nie słyszałem. Ha ha ha tragedia
          • Gość: Tadek Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.10, 13:31
            O Boże!!! A ja chciałem na nią głosować-porażka,żenada. Dzięki za tę debatę...
            • Gość: kulturka Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.10, 13:35
              ha ha ha kultura jest wykładnikiem wielu zagadnień ha ha ha
              • Gość: pan-pikuś "Zapętliła się" nam pani Henia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.10, 15:02
                Zacznę od pochwały.
                Cieszę się, że pani Henia wreszcie zrozumiała, że zarządzanie szpitalem nie należy do kompetencji prezydenta miasta, i nie poruszała tematu szpitala.
                I tu się pochwały kończą.
                Wodą na młyn Wardzińskiego było krytykowanie decyzji budowy pętli miejskiej. Pani Henia nie dość, że nie odrobiła lekcji z ekonomii, zapominając, że budowa dróg jest zawsze siłą napędową gospodarki (także tej lokalnej) to jeszcze wykazała całkowitą ignorancję w temacie zarządzania drogami publicznymi. Pani Heniu. Prezydent miasta nie jest zarządcą wszystkich dróg przechodzących przez miasto. Budowa obwodnicy miejskiej to zadanie Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad. Nie chcę się nad panią znęcać i nie będę komentować pozostałych gaf jakie pani popełniła.
                Wnioski.
                Na panią Henię może głosować tylko osobisty wróg Wardzińskiego. Każdy trzeźwo myślący mieszkaniec Ciechanowa zagłosuje na dotychczasowego prezydenta.
                • Gość: wala Re: "Zapętliła się" nam pani Henia. IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.10, 20:02
                  panie-pikusiu, nic ująć, a jeśli dodać to tylko to, że ten ktoś musi mocno nie lubić Ciechanowa i życzyć miastu źle
            • Gość: do Tadka Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.10, 13:57
              Nie chciałeś na nią głosować, uwierz mi ;) Taki kit to możesz wciskać sobie a nie rozsądnym ludziom... Henia wypadła świetnie i tu was boli!
              • Gość: mendi Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 16:07
                w którym momencie wypadła świetnie? bo sobie nie przypominam, a chyba że ym,ym,ym, ym... Drodzy Państwo....reszta to bełkot, który świadczy o kompetencjach tej Pani.
            • Gość: zaTUSKany Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.10, 20:29
              A ten to sobie chyba specjalnie internet mobilny wykupił by pisać to samo na 100 sposobów

#
              Re: Debata Wardziński-Romanow w KRCIP: *.dynamic.chello.pl
              Gość: miro 30.11.10, 18:42 Odpowiedz
              Ta baba była chyba na silnych prochach takie bzdety gadała że szkodagadać. wardziniak nie jest z mojej bajki ale w porównaniu z tą babą rzeczowy chłop. miałem nie iśc na 2 turę ale idę i zagłosuję na wardę dopiero byłby wstyd gdyby te babsko wygrało !

Gość portalu: Tadek napisał(a):

> O Boże!!! A ja chciałem na nią głosować-porażka,żenada. Dzięki za tę debatę...

• bruum Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC 30.11.10, 13:38
            Ta kobieta zaprzecza samej sobie w tym co mówi. A emocje tak ją ponoszą, że po prostu chwilami wydaje się, że nie wie co mówi. Mam nadzieję, że ta audycja ma dużą słuchalność. Głosuję na Wardzińskiego.
            • Gość: Ciechanowianin Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.10, 13:42
              Tak, pani Romanow czas skończyć wizytkę w Ciechanowie . Parę lat wystarczy.
          • Gość: zaTUSKany Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.10, 13:41
            Kolega Artysta niech się nie POdnieca słowom Towarzysza Waldemara i Towarzyszki Henryki Romanow :-). Kolega Artysta z kolegą Towarzyszem Waldemarem będą ganiać się już lada rok PO pętli miejskiej :-)

#
            Re: Debata Wardziński-Romanow w KRCIP: *.internetdsl.tpnet.pl
            Gość: ciechanowianin 30.11.10, 13:30
            Odpowiedz
            Pierwsza rzecz jaką zrobiła by jako prezydent to 1000 mieszkań wybuduje. Takiego wciskania CIEMNOTY to dawno nie słyszałem. Ha ha ha tragedia
            #
            Gość: Tadek 30.11.10, 13:31
            Odpowiedz
            O Boże!!! A ja chciałem na nią głosować-porażka,żenada. Dzięki za tę debatę...
            #
            Gość: kulturka 30.11.10, 13:35
            Odpowiedz
            ha ha ha kultura jest wykładnikiem wielu zagadnień ha ha ha
        • Gość: didi Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 13:40
          Elokwencja Pani Romanow: ym,ym,ym,ym,ym... ciągle stosuje powtórzenia, termin degradacja już na stałe zapisał się w jej słowniku. Żadnej konkretnej, sprecyzowanej odpowiedzi na zadane pytania. Wielki chaos panuje w jej wypowiedziach. Ach najlepsze jest to, że jeżeli ona zostanie Prezydentem to społeczeństwo będzie miało proste kręgosłupy. Ludzie czy to jakiś żart? Sorry, ale to nie moja bajka.
        • Gość: gość Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 23:06
          Nie dajmy się oszukać Romanowej, ona nie ma o niczym pojęcia. Wszystko krytykuje i neguje, a na żadne pytanie nie odpowiedziała na temat. Poza tym co ona moze wiedziec o Ciechanowie, nawet nie wiadomo skąd sie tu wzieła!!!!! i nagle chce sie troszczyc o nasze miasto. Poza tym skoro tak wspaniale zarządzała szpitalem to czemu ja wywalili, a potem z nowego dworu tez poleciała i to szybciutko. A skoro tak sie chwali co to ona nie zrobiła to czemu nie chwali sie swoimi przekrętami. A jak tak chce zapewnić wszystkim mieszkania to moze niech najpierw służbowe odda, które zagarnęła! Taka osoba jako prezydent jest nam nie potrzeba w Ciechanowie. Mam nadzieje, że ludzie sie opamiętają. Nie dajmy się otumanić. Kampania nie polega na krytyce kontrkandydatów. A ten jej wymysł, że Ciechanów ulega degradacji, totalna głupota, chyba nie zna znaczenia tego słowa i cała kampania degradacja i degradacja tylko to słychac, na nic wiecej jej nie stać. Romanow prezydentem żenada!!!! to by była dopiero degradacja. A tak wogóle szpital podlega pod marszałka i prezydent nic do szpitala nie ma, ale chociaż to powinna wiedzieć, ale cóż. Wiec te jej obietnice o ratowaniu szpitala to bujdy, miała swoją szanse ale niestety nie popisała sie!
    • Gość: zaTUSKany Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.10, 13:54
      Na co wam ta pętla miejska budowana w takim tempie ?

Jest jakiś link o cudotwórczej roli tego przedsięwzięcia w badaniach naukowych na rozwój miasta ?

Czy naprawdę są wiarygodne badania jaki mamy ruch pojazdów ?
      Czy Ciechanów już teraz nie jest nasycony autami ?
      Czy są wiarygodne badania ile jeszcze aut przybędzie nam w mieście ?
      • Gość: bolo Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.10, 13:59
        Ty to jesteś albo ślepy albo mieszkasz w Pruszkowie skoro w tej kwestii potrzebne ci badania !!
        • Gość: zaTUSKany Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.10, 14:04
          Niech się pan Artysta tak nie POdnieca pisanie w takim tempie , po 15 zaleje nasz pan z neostrady przemysłem pogardy do Romanow jakoś i to przeżyjemy :-)

*
          e: Debata Wardziński-Romanow w KRCIP: *.internetdsl.tpnet.pl
          Gość: ... 30.11.10, 13:58
          Odpowiedz
          Elokwencja Pani Romanow: ym,ym,ym,ym,ym... ciągle stosuje powtórzenia, termin degradacja już na stałe zapisał się w jej słowniku. Żadnej konkretnej, sprecyzowanej odpowiedzi na zadane pytania. Wielki chaos panuje w jej wypowiedziach. Ach najlepsze jest to, że jeżeli ona zostanie Prezydentem to społeczeństwo będzie miało proste kręgosłupy. Ludzie czy to jakiś żart? Sorry, ale to nie moja bajka.
          *
          Gość: bolo 30.11.10, 13:59
          Odpowiedz
          Ty to jesteś albo ślepy albo mieszkasz w Pruszkowie skoro w tej kwestii potrzebne ci badania !!
          *
          Gość: 1954a4 30.11.10, 13:59
          Odpowiedz
          Romanow pokazała, że nie ma pomysłu ani dla miasta ,ani dla mieszkańców.Wypadła kiepsko i żenująco.Jest tragedią,że znalazła sie w II rundzie.Gratuluję tym co na nia głosowali.
          *

• Gość: didi Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 14:30
            istna hipokryzja, że tacy ludzie mają swoje miejsce na ziemi. Irytujesz mnie zaTUSKany.
      • Gość: 1954a4 Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.10, 13:59
        Romanow pokazała, że nie ma pomysłu ani dla miasta ,ani dla mieszkańców.Wypadła kiepsko i żenująco.Jest tragedią,że znalazła sie w II rundzie.Gratuluję tym co na nia głosowali.
      • Gość: j Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: 80.50.127.* 30.11.10, 18:07
        to jedż ze np.szpitala na krubin nie korzstając z ul.ak
    • Gość: zaTUSKany Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.10, 13:57
      Cieniutka ta debata w wykonaniu redakcji KRC

czas
      pytania
      forma

• Gość: ... Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.10, 13:58
    • Gość: oris Brawo Romanow! IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.10, 14:01
      Świetnie Pani wypadła w tej debacie... Wardziniak trzęsącym się głosem na końcu próbował przekonywać, jak to bardzo on jest rodowitym i czystej krwi Ciechanowianinem i jak bardzo zależy mu na mieszkańcach dzielnicy Bloki... żal!
      • Gość: ... Re: Brawo Wardziński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.10, 14:05
        Elokwencja Pani Romanow: ym,ym,ym,ym,ym
      • Gość: didi Re: Brawo Romanow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 14:34
        ahahahaha...ewidentny mieszkaniec Ciemnogrodu. Gratuluję :D
    • Gość: zaTUSKany Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.10, 14:09
      Chciałoby się by Jola Grudzińska przeczytała WW i zapytała się co sądzi prezydent o swoich pretorianach szkalujacych Romanow i czy zna pana-pikusia ?

Dlaczego nie będę głosować na Romanow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
      Gość: pan-pikuś 24.11.10, 17:43 Odpowiedz
      1. Nie jest związana z Ciechanowem. Faktu tego nie zmienia jej nieudana dwuletnia przygoda z ciechanowskim szpitalem.
      2. Jej mecenasem jest Tyszkiewicz, człowiek obsesyjnie nienawidzący Wardzińskiego, który z Wardzińskim przegrywa każdą wszczynaną przez siebie sprawę sądową.
      3. Jest wspierana przez familię łgarzy z Pruszkowa, którzy w specjalnie do tego wydawanej prywatnej gazetce Wokół Ciechanowa pomawiali Wardzińskiego i Kiwita w zemście za niezrealizowanie projektu sprowadzania do nas warszawskich śmieci.
      4. Nie ma programu, poza obietnicą, iż nie będzie zwolnień w ciechanowskim szpitalu, jakby prezydent miasta miał coś w szpitalu do powiedzenia.
      5. Nie znam jej współpracowników, z którymi w przypadku, gdy wygra wybory będzie kierować miastem. Realna jest groźba, że robiłaby to do spółki z Tyszkiewiczem i familią Zmudczyńskich.
      6. Nie ma oparcia w radzie miasta. Z jej ugrupowania (CBUW) radnym został tylko Rabczewski.
      7. Nie ma żadnego doświadczenia w samorządzie terytorialnym.
      8. W czasie, gdy była dyrektorem ciechanowskiego szpitala procesowała się z niezliczoną ilością pielęgniarek i lekarzy.
      9. Ma opinię osoby apodyktycznej i kłótliwej.
      • Gość: didi Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 14:27
        sorry, ale po tym co dzisiaj posłuchałam to utwierdzam się w przekonaniu, że zacytowane przez Ciebie punkty mają swoje uzasadnienie. Brawo dla tego kto je napisał.
        Zamiast skupić się na sensownych odpowiedziach Pani Romanow próbowała jak zwykle (chociaż zauważyłam, że CBUW przyjęło taką strategię i to u nich norma) szkalować obecnego Prezydenta.
        Ps. chyba podobają Ci się te zacytowane punkty, bo ciągle je cytujesz. Stajesz się nudny.
      • Gość: tadek Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.10, 14:28
        Na tyle nie związana z Ciechanowem,że nie zna nawet dzielnic miasta.Mam wrażenie po tej debacie,że jedyne co ona wie o Naszym mieście to to ,że powstaje pętla miejska. Końcowy argument "aby na mnie głosować"-głosujcie na mnie bo Wardziński jest zmęczony-ha,ha,ha.Jeśli zmęczony jest również Miedwiediew to i ja mam szansę na Prezydenta Rosji,bo to jest mój mocny argument-ha,ha,ha. Kończ Waść ,wstydu oszczędż.
      • Gość: pan-pikuś Gdybyś nie był bałwanem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.10, 15:12
        ...to schlebiałoby mi to twoje zafiksowanie na moim punkcie.
        Ps, Jeżeli mieszkasz w Ciechanowie to głosuj na Wardzińskiego. Nie utniesz w korkach i pospacerujesz Warszawską. Pozdrawiam.
        Ps. Kałużyński też będzie głosował na Wardzińskiego.
      • Gość: zaTUSKany Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.10, 17:44
        Pan Pikuś czyli Marek Zalewski zakała tego forum , troll do setnej potęgi albo z pracy albo z domu. No i z tym bałwanem, śniegiem ,a może konkursik na śniegowego bęcwała z PO ?

> Dlaczego nie będę głosować na Romanow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
        > Gość: pan-pikuś 24.11.10, 17:43
        Odpowiedz

#
        Gdybyś nie był bałwanem...IP: *.internetdsl.tpnet.pl
        Gość: pan-pikuś 30.11.10, 15:12
        Odpowiedz
        ...to schlebiałoby mi to twoje zafiksowanie na moim punkcie.
        Ps, Jeżeli mieszkasz w Ciechanowie to głosuj na Wardzińskiego. Nie utniesz w korkach i pospacerujesz Warszawską. Pozdrawiam.
        Ps. Kałużyński też będzie głosował na Wardzińskiego.

W korkach już toniemy i nie trzeba opadów śniegu ,ale załatwienia zmiany sygnalizacji świetlnej co takiemu cudotwórcy jak Towarzysz Waldemar nie sprawi problemu.
        Ale on woli 200mln wydać bo musi to byc deal ,ale my jeszcze nie wiemy jaki

Podobnym dealem jest ciągle wygrywająca jedna firma lub jedna pracownia arch.

A jaki to biznes ciechanowianie bedą mieć z budowy pętli , bo i tak wygrywają tylko firmy z poza Ciechanowa i jaki to rozwój jest z powodu pętli miejskiej ?
        • Gość: zaTUSKany Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.10, 17:50
          Jeśli tak obcykany prezydent mówi o tym ,że prywatny dewelepor wybuduje mieszkania czy bieda mieszkania czy socjalne to chyba zatracił kontakt z rzeczywistością i faktycznie musi ODPOCZĄC .
      • sztrlitz Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC 30.11.10, 19:56
        jak czytam zaTUSKanego to jawi się czysty Antek Emigrant. A tak po prawdzie czy rzeczywiście w naszym mieście jest taka nędza i pustynia kulturalna, że Kandydatka wypowiadała się tylko vs domy kultury, kultura itd.
    • Gość: hey-hello Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: 91.189.31.* 30.11.10, 14:42
      Pani %Romanow wypadłą doskonale, a czemu prezydent popłatał się na koniec? prezydent, ktory nie umie opanowac emocji. jak ktos pisał, ze romanow wypadła źle to znaczy, ze tej debaty nie słuchał. wypadla bardzo dobrze. to madra kobieta
      • Gość: gość Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 14:44
        tak, tak....ahahahah...pozostawię to bez komentarza
        • Gość: ... Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.10, 14:50
          • Gość: comi Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.10, 15:02
            Wiele razy jeszcze powtórzysz ten sam post? To jakaś instrukcja ze sztabu PO, którą wszędzie wklejasz? Bo tak to wygląda... ;)
      • Gość: WW Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 14:50
        Dla niektórych wygrana Waldemara W. to utrzymanie pozycji lub pozyskanie nowej.Jagodziński ,Kałużyński już proszą w TYGODNIKU CI. o poparcie dla W. Bezpartyjni wspierają patrtyjnych cóż za solidarność.
        • Gość: Tadek Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.10, 15:07
          To są po prostu myślący,inteligientni ludzie a nie oszołomy.
      • Gość: baja Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.10, 20:10
        hey-hello napisał(a): wypadla bardzo dobrze. to madra kobieta

Jak taka mądra to weź ja na opiekunkę twoich dzieci albo na chrzestną matkę, a nie zawracaj gitary z jej prezydenturą w Ciechanowie
    • Gość: słuchacz Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.10, 15:07
      Romanow wypadła dobrze, a Wardzińskiemu na koniec debaty puściły nerwy...

Żadne stanowisko nie jest dane raz za zawsze Panie WW i już za pięć dni Pan się o tym przekona!
      • Gość: michalski Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.10, 15:14
        Pani Romanow ma problemy z wysławianiem się, jest monotematyczna i arogancka. Za dużo uwagi skupia na wytykaniu błedów innych niż nad priorytetami, które powinna sobie wyznaczyć, gdyby (oby nie!) została prezydentem nie swojego miasta. Uczepiła się dwóch tematów, aby pogrążać i zadręczać konkutenta i dlatego, że na inne nie zna odpowiedzi i na inne inwestycje nie ma pomysłów, tak jak nie miała na szpital ciechanowski i szpital nowodworski. Ani elokwencja, ani postawa, ani zamierzenia owej pani nie przekonały mnie do bycia na tak, a wrecz odwortniew utwierdziły mnie w przekonaniu, że jest to najmniej odpowiedni kandydat na ten urząd spośród wszystkich tych, którzy kandydowali w I turze.
    • ciech001 Fatalna debata w KRC 30.11.10, 16:18
      Mam już odpowiedź na pytanie "Czy warto iść na II turę wyborów prezydenckich w Ciechanowie?" - brzmi ona - NIE!
      Pani Romanow zaskakuje mnie swoją nieporadnością i brakiem jakiegokolwiek planu zarządzania miastem. Przy tym nie odpowiada, a "duka". Czyż tak ciężko sformułować logiczną i spójną odpowiedź?
      Pan Wardziński z kolei jest dość elokwentny, ale co z tego, jak nie ma nic do powiedzenia ...
      Słaba ilość pozyskanych środków - <cóż, słaba, ale będzie lepiej> ... I tym podobne PeOwieckie, wymijająco-obiecyjące odpowiedzi. Ciekawe, że pytany o szkolnictwo nie przypomniał, że Po chce "skasować" Kartę Nauczyciela i zatrudniać pedagogów na zasadach takich samych jak innych pracowników samorządowych - ale to akurat rozumiem, PO co "wkurzać" tą grupę wyborców. Po tylu latach rządzenia w mieście mógłby nie opowiadać bajęk "jak to będzie" tylko podać przykłady swojej pracy i porównać je z sąsiednimi miastami - a tu "cieniutko, cieniutko ..."
      W niedzielę, jeśli pogoda dopisze, ruszam na narty, szkoda mojego czasu na wybieranie pomiędzy tymi dwoma personami. Mam tylko nadzieję, że rządy jednej z tych osób nie ściągną na miasto katastrofy ... Pozostaje czekać na następne wybory. Może wtedy ciechanowianie wybiorą lepiej.
      • Gość: elio Re: Fatalna debata w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 16:26
        życzę dużo śniegu i dobrej pogody
        • Gość: ..,..,. Re: Fatalna debata w KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.10, 16:54
          z dwojga złego wybieram Wardzińskiego.
        • Gość: agniecha Re: Fatalna debata w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 17:00
          mnie nie dziwi, że Wardziński się wzruszył na koniec jak wspominał młode lata, bo to kawał jego życia w Ciechanowie... cały czas był rzeczowy i widać było, że zna tematy. romanow tak się jąkała. wiecie,już lepszy by był Kędzierski w II turze niż ona. no cóż, zagłosuję na Wardzińskiego
          • Gość: any Re: Fatalna debata w KRC IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.10, 17:07
            A ja na Romanow, bo po prostu była lepsza w tej debacie...
            • Gość: Kamil Wardziński wygrał debatę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 17:19
              NIe ośmieszaj się. Przegrała na całej linii. Już Kędzierski był lepszy w 1 debacie, mniej się jąkał. Powtarzała całe zdania, plątała się, nie odpowiadała na pytania, nie mówiła o programie - zresztą jakim? Szpitalnym? Jak zacięta płyta powtarzała o pętli. Nie wie najprostszej rzeczy, że drogi to klucz do wszystkiego. Takiej pętli bez tej unijnej kasy w życiu byśmy nie zbudowali. Wardziński wykorzystał szansę. To duży plus do niego. Jak Romanow robi z tegp zarzut to znaczy że straciła kontakt z rzeczywistością.
          • Gość: krc Re: Fatalna debata w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 17:13
            powtórka debaty w krc o 22:30
    • Gość: Mami Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.tktelekom.pl 30.11.10, 17:56
      Pod koniec tej debaty Wardziński był bardzo zdenerwowany ponieważ P. Romanow bardzo nieładnie wyrażała się na jego temat i to dotarło do mnie kim ona jest dlatego na pewno ni zagłosuję na nią.
      • Gość: tom Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 18:18
        Nie jestem upowazniony do glosowania ale zaciekawila mnie ta debata jako iz duzo sie slyszy na temat W. wiec nie omioeszkalem posluchac..Nie jestem za zadna stron gdyz nie jestem z regionu ale faktycznie p.R. Mowila chaotycznie i bez sensu zadnego celu programu a najlepsze bylo PIERWSZE co do wybuduje bloki jak wygram a wczesniej bylo Pierwsze co to zrobie porzadek z lawkami To to holerki co ona w koncu che pierwsze najpierw zrobic heheheh Ale z calym szacunem bo byc moze kobitka fajna jest ale sie nie sprzedala pzdr
      • Gość: niesłuchacz Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: 46.112.202.* 30.11.10, 18:21
        Czy mozna gdzieś tego w necie posłuchać? Nie mogłem, a chciałbym... jakiś link pls
        • Gość: miro Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.10, 18:42
          Ta baba była chyba na silnych prochach takie bzdety gadała że szkodagadać. wardziniak nie jest z mojej bajki ale w porównaniu z tą babą rzeczowy chłop. miałem nie iśc na 2 turę ale idę i zagłosuję na wardę dopiero byłby wstyd gdyby te babsko wygrało !
          • Gość: ja123 Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: 89.79.149.* 30.11.10, 19:17
            To już chyba Kononowicz byłby lepszy od niej....
            • Gość: ot co Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.10, 23:32
              Jak Wardziniak doprowadzi miasto do bankructwa to będziesz miał Kononowicza... :)
          • Gość: olo Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.10, 19:58
            Boli was, bo pani Romanow celnie punktowała niedociągnięcia obecnej władzy... Ja na nią zagłosuję i namówię każdego, kogo spotkam!
            • Gość: elio Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 20:15
              zacznij od dzisiaj, bo mało czasu zostało. Powodzenia życzę :)
              • Gość: robo Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.10, 20:23
                Dobrze że są takie debaty słoma z butów wystaje ta kobitka strzeliła sama sobie samobuja , wstydu nie ma pchać się na urząd prezydenta bez najmiejszych kompetencji, wstyd
            • Gość: Zytka Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 20:18
              Celnie? Boki zrywać. Nie wcelowała w żaden temat. jąkającym się głosem coś tam w koło powtarzała o ławkach szkolnych, albo że pętla zbędna. Jakby pierwszy raz widziała miasto na oczy. Kompletnie się nie przygotowała do debaty. Wiedziała, że prezydent zna temat lepiej od niej to mogła chociaż odrobić lekcje. NIC nie wskazuje na to, że by sobie poradziła. Pęd do władzy nie wystarczy. Głosuję na ww.
              • Gość: ela Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.10, 20:31
                Po dzisiejszej debacie ta baba powinna zmienić nazwisko z romanow na dukanow ha ha ha
        • Gość: xoxo Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.10, 21:46
          radiokrc.pl/files_sound/debata_30_11.mp3
    • Gość: słuchać Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.10, 20:32
      Jak do tej pory tylko zatroskany coś pisze więcej niż to czy się jąkała czy nie , czy jest stara czy młoda i jak mantra powtarzacie , że nie z Ciechanowa jakby to było najważniejsza skoro od kilku lat jest związana z miastem.
      Argumenty jak z onetu o celebrytach
      • Gość: z Aleksy Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 20:40
        związana mieszkaniem służbowym szpitala, które ma do dyspozycji jeszcze przez kilka lat za bezcen. że o prawie pierwokupu nie wspomnę. a przecież od kilku lat nie pracuje w szpitalu, więc jakim prawem? nie ma w szpitalu bardziej potrzebujących? już się w szpitalu po ostatniej radzie społecznej rozeszły wieści o tym dilu... bardzo się zdziwili niektórzy zwolennicy p. romanow a niektórzy przestali być zwolennikami :) a że się jąkała to każdy słyszał
      • Gość: x Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 20:43
        Tak, jest związana z Ciechanowem mieszkaniem służbowym, którego nie oddaje do szpitala, chociaż już prawie 4 lata nie jest dyrektorem.
        • Gość: uaba Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 23:31
          Jakim prawem ona sie wtrąca w sprawy naszego miasta niech wraca do siebie i tam walczy z jej juz ulubioną "degradacją"!!!!!!!!!!! Nam jest tu nie potrzeba.
    • Gość: aa Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 21:45
      A gdzie mieszka p. Wardziński??? mM mieszkanie czy dom??????????
      • Gość: belfer Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 22:03
        za swoje zbudował na śmiecinie. z tym mieszkaniem romanowej to skandal
    • Gość: GGRR Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 23:12
      Nie dopuśćmy Romanowej do władzy, to dopiero byłaby degradacja, zniszczy to co zostało zrobione, bo przecież wszystko krytykuje. Jak jej sie nie podoba to niech wraca skad przyszła nikt jej tu nie trzyma!
      • Gość: orion Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.10, 23:17
        Brawo Pani Romanow! Pani wygrana oznacza rozwalenie układu w mieście! Strasznie się tego boją - dlatego tak panią tutaj szkalują...
    • Gość: aaaaaaaaaaaa Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 23:19
      Pokazała tylko brak kultury i chamstwo, nic sobą nie reprezentuje, na każde pytanie nie na temat. Zastanawiam sie kto na nią głosował!!!!!! Mam nadzieje, że teraz ludzie przejrzą na oczy.
      • Gość: olo Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.10, 23:30
        A ja mam nadzieję, że na przekór twojej platformianej propagandzie więcej ludzi właśnie zagłosuje na panią Romanow.
      • Gość: fred Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 23:30
        Romanow -zdecydowanie będę głosował na nią!
    • Gość: yyyyyyyyyyyyyyyyyy Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 23:27
      Wardziński zmęczony, każdy by sie zmęczył jak by słuchał tej baby!!!!!!!! Aż mnie krew zalew jak jej słucham, tragedia totalna niech wraca skąd przyszła, nie chcemy jej w naszym mieście!
      • Gość: commbo Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.10, 23:31
        Wardziniak zmęczony i dlatego czas go odstawić na boczny tor. Już się narządził. Co to monarcha? Udzielny książę? Do widzenia.
        • Gość: Niuśka Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 23:39
          Mnie się wydaje, że bardziej zmęczona jest p. Romanow. Każde zdanie powtarzała, słowa po wielekroć te same. Albo kłopoty z pamięcią albo z wysławianiem się albo mało lotna. Czyli 3 razy NIE. Obiekywnie rzecz biorąc klapa. Zgadzam się, że się nieprzygotowała. Tak z marszu poszła i poległa. Trzeba być bardzo nieopowiedzialnym, żeby chcieć komuś takiemu powierzyć nasze miasto. Ja na nią nie zagłosuję, debata tylko mnie utwierdziła w decyzji.
          • Gość: miss Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.10, 11:13
            zgadzam się całkowicie , chociaż moim kandydatem był Pan Kędzierski , pójdę na wybory i tak zagłosuję aby te paskudne zdradzieckie babsko wróciło skad przyszło i oddało szpitalowi mieszkamie , a mój kandydat za cztery lata zwycięży
            • Gość: re Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.10, 11:21
              Jesteś żałosna - oddasz władzę na 4 lata Wardzińskiemu a on przy pierwszej sposobności wgniecie cię w ziemię...
            • Gość: olof Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.cnow.pl 01.12.10, 11:27
              debata - taka sobie; jakby nie za bardzo przygotowana - szkoda; no i dlaczego radio nie wyżyłowało jakiejś godzinki zamiast tych bodaj 40 minut? czuję niedosyt - bo te zauważalne braki w formule tylko spotęgowały nieprzygotowanie do rozmowy obojga kandydatów - "yyy... hyhm.... mhyym... eemm..." - i Wardziński i Romanow celowali w tych onomatopejach;
              wnioski -
              1) jeśli prezydent zbudował dom dla siebie, to już może skupić się na budownictwie komunalnym i socjalnym, więc zarzuty Romanow nie za bardzo trafione
              2) jeśli nie będzie pętli - wszyscy się udusimy i nie będzie komu budować ani dla kogo budować mieszkań
              3) jeśli się wszyscy udusimy - nie będzie mieszkańców, więc nie będzie potrzeby budowania dlań mieszkań
              4)jeśli się udusimy - nie będzie potrzebny prezydent, bo nie będzie miasta
              • Gość: zaTUSKany Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.10, 13:44
                Szkoda ,że tak zwana dziennikarka z KRC nie zadała pytania o koszty kampanii obu kandydatów , bo po oczach bije nierównowaga w wydatkowaniu kosztów i jak to ma się do gospodarowania naszym groszem publicznym.

Szkoda , że w tej ściechanowskiej wardokracji nie istnieje forma czatu z kandydatami
                • Gość: tel Re: Debata Wardziński-Romanow w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 15:43
                  to trzreba było zadzwonić w trakcie debaty i zapytać o to albo skontaktować się z redakcją jak bo były podawane informacje, że debata odbędzie się. Są ważniejsze sprawy dotyczące przyszłości Ciechanowa niż koszty kampanii a jeśli tak bardzo Cię to interesuje i szukasz newsa to zadzwoń do komitetów i zapytaj - to żadna tajemnica i też żadna sensacja a co do czatu czy form nikt Ci nie broni takiego założyć a jak wardokracja Ci nie pasuje to wyprowadź się z tego miasta i nie narzekaj ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka