Gość: to, IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.01.11, 22:50 Czy zna ktos moze firme z bliskich okolic Ciechanowa co zajmuje sie takim sufitami? prosze tylko o info bez niepotrzebnych kom pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gall Re: Sufit napinany DPS IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.14, 11:19 Może jednak znajdzie się ktoś kto wykonuje napinane sufity... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JBC Re: Sufit napinany DPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.14, 14:30 Przasnysz Makowska 160 A za radarem jak jedziesz na Orlen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sufit napinany DPS IP: *.31.31.132.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.04.14, 21:50 grupadps Odpowiedz Link Zgłoś
tomb201 Re: Sufit napinany DPS 17.06.16, 14:51 gdzie w pobliżu warszawy znajdę dystrybutora sufitów napinanych DPS? Mam do przygotowania ciekawy obiekt (salon fryzjerski) i pomyślałem ze cześć projektu zrobiłbym na suficie napinanym. Odpowiedz Link Zgłoś
gadul-a91 Re: Sufit napinany DPS 28.06.16, 10:44 tomb201 napisał(a): > gdzie w pobliżu warszawy znajdę dystrybutora sufitów napinanych DPS? Mam do przygotowania ciekawy obiekt (salon fryzjerski) i pomyślałem ze cześć projektu zro biłbym na suficie napinanym. A nie prościej byłoby wykorzystać gładzie i ścianki z karton gipsu? Odpowiedz Link Zgłoś
tomb201 Re: Sufit napinany DPS 28.06.16, 16:20 Myślałem nad tym ale troszeczkę nie chce paraliżować całości salonu przez remont który w takim wypadku musiałby potrwać z tydzien plus cały brud i ludzie ktorym tez trzeba zapłacić. Sufit napinany DPS ma znacznie więcej zalet w tym wypadku. Chociaż głównym powodem i tak bedzie sprawne przysłonięcie całej plątaniny kabli i zasłonięcie kratek wentylacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
gadul-a91 Re: Sufit napinany DPS 29.06.16, 09:40 tomb201 napisał(a): > Myślałem nad tym ale troszeczkę nie chce paraliżować całości salonu przez remont który w takim wypadku musiałby potrwać z tydzien plus cały brud i ludzie ktorym tez trzeba zapłacić. Sufit napinany DPS ma znacznie więcej zalet w tym wypadku. Chociaż głównym powodem i tak bedzie sprawne przysłonięcie całej plątaniny kabli i zasłonięcie kratek wentylacyjnych. serio? ja tam mysle ze jak masz dobry zespół to gładź razem ze szlifowaniem nie zajełaby az całego tygodnia, no chyba ze metraz jest duzy. Zwłaszcza ze jak nie gładź to moze jakiś ciekawy tynk dekoracyjny Odpowiedz Link Zgłoś
bentofit Re: Sufit napinany DPS 15.07.16, 12:28 Zgadzam się ze dobry zespół dałby sobie rade w jakieś 3 dni, z drugiej strony wykorzystanie sufitu napinanego DPS jest znacznie prostszym rozwiązaniem ,które dodatkowo pochłonie znacznie mniej czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
stadnicky Re: Sufit napinany DPS 19.07.16, 15:39 Tynk dekoracyjny wyjdzie w podobnej cenie, ot takie moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
evvita400 Re: Sufit napinany DPS 25.07.16, 14:51 powiem tak, zrobiłem w ciągu ostatnich lat cały remont pokoju od A do Z. I jaki jest teraz effect? Popękane ściany i wielka szrama na suficie. Zakładałem taśmę zeby przykryć pęknięcia, oszlifowałem i osuszyłem ale to nigdy nie wytrzymało dłużej niz rok. Szczerze mówiąc jak mam wydać kase na remont kilka razy to wole raz i porządnie załatwić całą sprawę z remontem. Odpowiedz Link Zgłoś
pletfik Re: Sufit napinany DPS 29.08.16, 16:08 najlepiej bedzie jak sam sprawdzisz na ich stronie, maja pełną mapke dysrybutorów Odpowiedz Link Zgłoś