Dodaj do ulubionych

Napady w Ciechanowie

IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.11, 20:06
Co się dzieje? W styczniu było 5 napadów w okolicach osiedla Bloki, wczoraj slyszalam, jak w aptece starsza pani zaliła się, że jej koleżankę napadli na klatce, a druga na kładce. Pod wiaduktem kolejny napad z nożem, a na wiadukcie ostatnio mojemu znajomemu też nożem grozili, strach z domu wychodzic. To miasto to istne Dogville. Na ulicach tylko przemoc, alkohol i narkotyki
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Napady w Ciechanowie IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.11, 21:02
      o masz! nic tylko zaprosić ojca Mateusza!
      • Gość: safety Re: Napady w Ciechanowie IP: *.opera-mini.net 02.02.11, 21:04
        grom by sie przydal no.
        • Gość: . Re: Napady w Ciechanowie IP: *.play-internet.pl 02.02.11, 21:22
          To normalne,w każdym mieście tak jest.A bloki nie ukrywajmy,do najspokojniejszych dzielnic nie należą...
          • Gość: zły_azor wrrrrrr IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.11, 23:12
            Ja chodzę z psem wieczorem przez kładkę, park i jakoś nikt mnie nie chciał napadać....:(
            • Gość: bandzior Re: wrrrrrr IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 03.02.11, 00:03

A mnie napadła policja jak w parku piwko z kumplami popijałem ale nic mi nie zabrali ,wręcz przeciwnie podarowali mi mandacik.
              • Gość: Panek Re: wrrrrrr IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.11, 12:43
                no wlasnie, dobrym , spokojnym ludziom, ktorzy chca sie napic piwa to te pieprzone szczekacza zawsze droge zajda i mandad wlepia, zza smietnika czy krzaka wyskoczy ale prawdziwych bandytow to ku.rwa nie ma komu lapac to maja byc psy? tosz to koty sa... bo najprosciej jest wlepic mandat bezbronnemu czlowiekowi !
                • novationen Re: wrrrrrr 03.02.11, 12:50
                  Gość portalu: Panek napisał(a):

> no wlasnie, dobrym , spokojnym ludziom, ktorzy chca sie napic piwa to te pieprz
                  > one szczekacza zawsze droge zajda i mandad wlepia, zza smietnika czy krzaka wys
                  > koczy ale prawdziwych bandytow to ku.rwa nie ma komu lapac to maja byc psy? tos
                  > z to koty sa... bo najprosciej jest wlepic mandat bezbronnemu czlowiekowi !

i takiemu analfabecie jak TY. mandad a co to znaczy? "tosz" to kpina jakaś z polskiego języka...
                  • Gość: hwdp Re: wrrrrrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 14:11
                    Gość portalu: Panek napisał(a):

> no wlasnie, dobrym , spokojnym ludziom, ktorzy chca sie napic piwa to te pieprz
                    > one szczekacza zawsze droge zajda i mandad wlepia, zza smietnika czy krzaka wys
                    > koczy ale prawdziwych bandytow to ku.rwa nie ma komu lapac to maja byc psy? tos
                    > z to koty sa... bo najprosciej jest wlepic mandat bezbronnemu czlowiekowi !

i takiemu analfabecie jak TY. mandad a co to znaczy? "tosz" to kpina jakaś z polskiego języka...

hahaha jaki niespelniony pies ;)
                • Gość: do panek Re: wrrrrrr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.11, 15:10
                  od takich baranuw pijoncych pifo na łafce się zaczyna, bo pużni na to pifo brakuje.Porządny człowiek alkohol spożywa w domu lub lokalu. Siemka.
            • Gość: x Re: wrrrrrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 17:02
              To pewne przez psa ;)
    • Gość: pleciuga Re: Napady w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.11, 15:15
      ...a ja kumo słusałam,że jedna pani drugiej pani...żenada. To forum sięgnęło dna. Komu zależy aby wypisywać takie beznadziejne bzdury,no chyba że chce w tym zakresie wypromować Ciechanów na San Francisco.
      • Gość: Panek Re: Napady w Ciechanowie IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.11, 16:30
        novationen idioto, pomylic sie nie mozna? ja w przeciwienstwie do Ciebie ogarniam bardzo dobrze klawiature i pisze bez patrzenia na klawisze i nie trwa to rok
        jak masz prawic moraly to masz racje, poplacz sie z tego ze pomylilem jedna literke

"od takich baranuw pijoncych pifo na łafce się zaczyna, bo pużni na to pifo brakuje.Porządny człowiek alkohol spożywa w domu lub lokalu. Siemka. "
        jesli masz baranie problemy psychiczne to i od piwa sie zacznie, pozniej narkotyki i gangsterka, w domu nie pije bo w moim domu sie nie pije, w lokalu za drogo, tak, mam ukonczone 18 lat i to dawno, na browar sam sobie zarabiam, ale nie mieszkam sam i nie lubie pic w domu wystarczy takie wyjasnienie??? myslisz ze tylko drechy i menele pija na "powietrzu"? jesli tak to masz bardzo dobre mniemanie o ludziach nie ma co, mam nadzieje, ze inni tez takie maja o Tobie
    • Gość: boje sie Re: Napady w Ciechanowie IP: *.opera-mini.net 03.02.11, 16:44
      Tak macie racje jest niebezpiecznie.ktoregos razu wieczorem usiadlem w parku na lawce i zaczalem liczyc kase bo po wyplacie bylem .hmm zeszlo sie z polgodziny bo to i owo juz sobie zaaplikowalem i jakos w tym czasie nikt mnie nie napadl.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka