waldemar_1234 10.03.11, 14:55 Właśnie trafiła do mnie ulotka jakiegoś Spa w rynku. Był ktoś tam na saunie? drogo tam jest??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: Spa -rynek IP: *.180.210.142.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.03.11, 20:41 Niestety nie wiem czy drogo - nie byłam... a masz jakieś namiary na to spa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Spa -rynek IP: *.stacje.agora.pl 11.03.11, 13:19 waldemar_1234 piszesz, że masz ulotkę a nie podajesz żadnych namiarów...:( Sama dzisiaj byłam w rynku - w końcu nie taki rynek duży ;) To jest chyba tu w podwórku, przy eurinstalu czy jakoś tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niecała Re: Spa -rynek IP: *.stacje.agora.pl 11.03.11, 13:13 a ja tam niedługo idę... na jakiś koktajl na twarz... Mam nadzieję, że to po tym zabiegu nie zostanie mi z twarzy koktajl :) Dam znać jak tam w ogóle jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Spa -rynek IP: 31.60.2.* 11.03.11, 13:53 podbijam wątek, bo również mnie to interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.81 Re: Spa -rynek 11.03.11, 18:45 moja kuzynka była tam wczoraj na czekoladowym zabiegu w kapsule i podobno rewelacja, zabieg nie drogi bo 140 zł. Ja zapisuję się na przyszły tydzień i sama to ocenię :) a wy wiecie coś więcej? był ktoś na zabiegu na twarz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Spa -rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 16:39 moja kuzynka była tam wczoraj na czekoladowym zabiegu w kapsule i podobno rewelacja, zabieg nie drogi bo 140 zł jak na Ciechanow to i nasze realia b. drogo. Nie wroze im kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Spa -rynek IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.11, 23:46 Ja z przykrością pragnę stwierdzić, że realia są takie - ciechanowianie są to tacy ludzie (nikogo nie obrażając - nie mówię, że wszyscy), że czasem wolą nic nie zjeść, albo zjeść byle co, a iść na solarium czy do kosmetyczki. Kredyty też zaciągają, żeby móc się pochwalić, że mają nowy dom, zrobili wesele na 200 osób, czy kupili dziecku quada na komunie. Podsumowując myślę, że nasze miejscowe "wielkie damy" będą chodzić do spa, żeby mieć się czym pochwalić, a przy okazji znajdą sobie nowe miejsce "spotkań towarzyskich" i wylęgarnie plotek. Nie byłam i nie planuję być, ponieważ wolę zaoszczędzić i wyjechać do SPA poza miasto na weekend, żeby na prawdę wypocząć, niż iść na godzine czy dwie na zabieg, a przy okazji nasłuchać się "co u Kowalskich". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Spa -rynek IP: *.147.150.181.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.03.11, 18:59 W tym co piszesz jest sporo prawdy...Z jednym niestety nie mogę się zgodzić... Byłam w tym spa i na pewno nie aspirują na miano miejsca plotkarskich spotkań... w tle muzyka relaksacyjna, przeurocza pani kosmetolog, która przez 1h 15 min czasu trwania mojego zabiegu nieźle się narobiła (non stop masaż)... nikt mi tam nie powiedział, że mam paskudną cerę (jak to bywało niegdyś w np. praktycznej pani) tylko tak dobrali kosmetyki, że wyszłam gładka jak wiecie co a do tego super pachnąca przez kilka dni ;) Co do ceny, potwierdzam - zabieg kosztował ponad 100 PLN ale ostatnio płaciłam podobnie w innym gabinecie a do tego musiałam się nasłuchać jak to pewną panią uwierało coś w wiecie co...masakra... A co do kredytów, to jeśli możesz kupić lub wybudować dom bez kredytu to gratuluję...Jednak nie uważam, że to coś złego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martusia Re: Spa -rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 11:11 a maja moze jakas strone internetowa lub wiecie jakie zabiegi oferuja oprocz masazu i czekolady jak wyzej wspomniano? bo ja bym chetnie sie przeszla lecz wolalabym wczesniej wiedziec na co moge liczyc.... Odpowiedz Link Zgłoś
robert_82 Re: Spa -rynek 17.03.11, 12:37 ja idę tam dzisiaj na saunę, podobno dają ręczniki i szlafroki. zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
miroslawaa Re: Spa -rynek 25.03.11, 12:05 był ktoś jeszcze tam na zabiegach? jakie ceny? i co z tą sauną? Odpowiedz Link Zgłoś
sssa Re: Spa -rynek 07.04.11, 22:35 ja byłam na zabiegu na ciało. Peeling i maska z mułu morskiego to wspaniała sprawa. Do tego jeszcze masaż... To na pewno nie była moja ostatnia wizyta...A co do suny to rzeczywiście dają ręczniki i szlafroki. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś