Gość: onaa IP: *.tktelekom.pl 28.04.11, 15:57 Wie ktos może gdzie można kupić tanio i ładne meble do salonu? Podpowiadano mi Salon Majke, co sadzicie? wie ktoś w jakich godzinach jest otwarty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość:   Re: Gdzie meble? IP: *.cdma.centertel.pl 28.04.11, 16:16 Tanie i ładne meble są w Bodzio. www.bodzio.pl/Salony-sprzedazy-mebli-Bodzio-Ciechanow-184,6,m,lang.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knicks Re: Gdzie meble? IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.11, 16:39 odradzam Salun Majca kupiłem 3 komody wszystkie uszkodzone i oczywiśćie reklamacji nie uwzględniono Poprostu wielkie oszustwo !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gdzie meble? IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 17:24 na Śmiecińskiej, po lewej stronie ulicy. w Juniorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ałtor Re: Gdzie meble? IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 17:42 jedz do Przasnysza jest sporo taniej, salon Bartek lub ten drugi na Królewieckiej.. Majka jest bardzo droga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Gdzie meble? IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.11, 22:21 A ja polecam Salon Majkę. Największy wybór, meble prestiżowych marek, nie jakaś tandeta i wcale drogo nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: Gdzie meble? IP: *.cdma.centertel.pl 28.04.11, 22:37 A tanio całkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Gdzie meble? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.11, 07:02 Majka wcale nie ma dobrych mebli, super meble ma Wójcik na Płońskiej, trzeba tylko podjechać i zobaczyć, a potwierdzicie moje zdanie. W Majce ceny z kosmosu za wcale nie markowe meble. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Gdzie meble? IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.11, 20:03 akurat w Wojciku mają podróby mebli Black red white a dokładnie systemu KENT sama widziałam na oczy z pół roku temu. Wrzuć sobie w neta to znajdziesz jakich firm mają meble i jeżeli dla Ciebie to nie markowe "Black Red White, Forte, Dąb Gdynia, Helvetia Furniture, Wajnert, Meble Wójcik, Signal, Restol, MP Nidzica, GALA Bydgoszcz, Mazurskie Meble, Nowy Styl i wiele innych" to ja nie wiem co dla Ciebie jest markowe. Odpowiedz Link Zgłoś