Dodaj do ulubionych

AH Pułtusk

IP: *.play-internet.pl 03.10.11, 16:48
Czy ktoś z Ciechanowa dojeżdża na studia do Pułtuska? Jeśli tak, to na dzienne czy zaoczne?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: AH Pułtusk IP: *.tktelekom.pl 04.10.11, 16:40
      Zaoczne edukacja wczesnoszkolna i przedszkolna pierwszy zjazd 15-16 październik.
      • Gość: kkasia Re: AH Pułtusk IP: *.tktelekom.pl 04.10.11, 19:51
        ja na zaoczne
        • Gość: karolina Re: AH Pułtusk IP: *.play-internet.pl 04.10.11, 20:25
          a jaki kierunek?
    • Gość: ja Re: AH Pułtusk IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.11, 22:16
      kolezanka moja bedzie jezdziac na administracje ... zapytam czy chce pasazera ;)) he
      • Gość: ika Re: AH Pułtusk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.10.11, 19:05
        Ja tez zaocznie, pedagogika wczesnoszkolna i przedszkolna, zjazd byl w tym samym termnie, kolejny 29-30 pazdziernik
    • Gość: g.i Re: AH Pułtusk IP: *.dynamic.mm.pl 23.10.11, 19:55
      hej, ja jezdze na zaoczne pierwszy cykl na pedagogike, jak cos to pisz;P pozdro ;)
      • Gość: kolo Re: AH Pułtusk IP: *.tktelekom.pl 23.10.11, 19:57
        politologia
      • Gość: ika Re: AH Pułtusk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.10.11, 21:54
        Kurcze, skoro 'wszystkie - wszyscy' jestesmy z Ciechanowa, studiujemy w Pułtusku, to myślę, że to warto się zapoznac ! :)
        • Gość: g.i Re: AH Pułtusk IP: *.dynamic.mm.pl 24.10.11, 14:06
          a to co studiujesz ? Jak cos to zawsze raźniej z kimś jeździć niż samemu :P
          Kto jest zainteresowany to pisać ;)
          pozdro
          • Gość: ika Re: AH Pułtusk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.10.11, 18:10
            Jestem pierwszy rok na pedagogice przedszkolnej i wczesnoszkolnej :) wiec moze jakos sie skontaktujemy ? Moze podasz mi swoj nr gadu?
            • Gość: studentka Re: AH Pułtusk IP: 79.162.234.* 24.10.11, 18:21
              Hej dziewczyny z edukacji wczesnoszkolnej, ja tez studiuje na tym kierunku w AH ale 3 semestr,jest nas ok 80 osób, większość z Ciechanowa, wiecie co mówią jak szukałam pracy? Dziękujemy, mamy 70 podań takich jak Pani:)
              • Gość: m. Re: AH Pułtusk IP: *.play-internet.pl 24.10.11, 19:42
                tzn. co mieli na myśli? że dużo osób kończy ten właśnie kierunek czy to że w pułtusku ?
                • Gość: studentka Re: AH Pułtusk IP: *.cdma.centertel.pl 26.10.11, 14:10
                  To, że bardzo dużo osób rocznie kończy taki kierunek, szczególnie dużo z Ciechanowa.
              • Gość: g.i Do studentka ;P IP: *.dynamic.mm.pl 24.10.11, 21:25
                a masz moze jakies notatki którymi chcesz się podzielić ? Bo ja na 1 roku jestem i chce go przetrwać jakoś ;P
                pozdro ;)
            • Gość: do IKA Re: AH Pułtusk IP: *.dynamic.mm.pl 24.10.11, 21:26
              klaudyna_k@wp.pl jak coś to pisz na tego meila to się skumamy jakoś ;)
              • Gość: ika Re: AH Pułtusk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.10.11, 22:51
                Dzieki za e-mail , juz wysłałam wiadomosc :)

Co do notatek , bardzo chetnie bede się wymieniac, rowniez chciałabym jakoś przetrwac ;p
    • Gość: anonim Re: AH Pułtusk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.10.11, 22:50
      Podlaczajcie się - studenci z Pultuska ! Warto się zapoznac...
      • Gość: gość Re: AH Pułtusk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.11, 00:31
        To gdzie i kiedy spotkanie?
        • Gość: anonim Re: AH Pułtusk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.10.11, 09:21
          Kto jest za zorganizowaniem spotkania integracyjnego ? I oczywiście kto by na mnie przybył?
          Milo byloby sie wybrac razem na jakies ciacho czy piwko :)
          • Gość: g.i Re: AH Pułtusk IP: *.dynamic.mm.pl 26.10.11, 14:22
            niech ktoś coś zaproponuje ;)
            • Gość: ika Re: AH Pułtusk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.10.11, 17:20
              Ja proponuje na dobry początek wymienic się kontaktami :)
              Umowic się np.: na piątek około godz.:18.00 do San Marino na piwko, czy spotkac się i isc do którejś cukierni na deptaku...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka