Dodaj do ulubionych

DJ na wesele

17.11.11, 18:19
Witam, czy znacie może jakiegoś super dJ na wesele z okolic Ciechanowa, który mógłb zastąpić zespół
Obserwuj wątek
    • Gość: 12234 Re: DJ na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.11, 18:41
      To znaczy czego oczekujesz od JD na weselu rozwin bardziej temat
      • marcci1 Re: DJ na wesele 17.11.11, 18:53
        NIe wiem czego oczekuję , ale słyszałem, że przy takiej osobie ludzie się nie raz lepiej bawią niż przy zespole, więc jak będę miał jakiś kontakt to chętnie zobaczę płytę z takiej imprezy , i wtedy coś mogę powiedzieć więcej
        • Gość: ewka Re: DJ na wesele IP: *.xdsl.centertel.pl 17.11.11, 20:07
          U mnie na weselu kilka lat temu grał jeden Pan z zespołu STRATOS (klawiszowiec śpiewający), ale to znajomy mojego taty był i zagrał nam po dobrej znajomości sam. Było lepiej jak niektórzy grają z zespołem . Goście do dzisiaj wspominają tego Pana . Zabawa była REWELACYJNA .
    • Gość: aaaa Re: DJ na wesele IP: *.play-internet.pl 17.11.11, 21:10
      polecam inną kombinację ,dj z zespołem
      • marcci1 Re: DJ na wesele 18.11.11, 08:41
        proszę o kontakt do zespołu + gratis DJ jak tak
        • Gość: aaaa Re: DJ na wesele IP: *.play-internet.pl 18.11.11, 11:50
          607260941 lub 504088757
    • Gość: wlóczykij Re: DJ na wesele IP: *.146.85.149.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.11.11, 20:07
      ja polecam dj z Ciechanowa, Razem z zoną mają firmę dekoratorska. Byłem na weselu u znajomych u których gral, jest świetny, bawił ludzi jak niejeden zespół. jest też wodzirejem. a nawet był lepszy- grał muze jaką zażyczyli sobie państwo młodzi. szczerze polecam
      • Gość: gość Re: DJ na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 11:00
        Jest też ktoś z Krubina, bo tam szyld o weselach jest. To chyba o to małżeństwo chodzi, bo oni też dekorują samochody i kościoły do ślubu.
        • Gość: a Re: DJ na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 11:02
          To tam gdzie nowy kościół budują?
          • Gość: lubię Re: DJ na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 12:25
            DJ - sprawdź konto na FACEBOOKU. DJ CAESAR. Tam jest telefon i email.
    • Gość: Arec Nowak.pl Re: DJ na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 23:49
      Intuicyjnie proste zjawisko twórczości – kreatywność, to cecha która łączy nasz zespół od ponad 10 lat. Proces ten pociąga za sobą powstawanie nowych idei oraz praktycznych rozwiązań dla naszych klientów z zakresu oświetlenia, nagłośnienia i prowadzenia wszelkiego rodzaju imprez. Wszystkie projekty i realizacje są opracowywane indywidualnie oraz oparte są przede wszystkim na naszym doświadczeniu połączonym z oczekiwaniami klienta. Działamy na najwyższym poziomie możliwości w kierunku spełnienia marzeń i pragnień naszych klientów, przy jednoznacznym zachowaniu równowagi pomiędzy dobrym smakiem, milą atmosferą, zabawą, a czasem nawet szaleństwem. Dzięki naszemu zaangażowaniu dostosowujemy i poszerzamy naszą ofertę do oczekiwań naszych klientów. Innowacyjne pomysły oraz rozwiązania sprawiają, iż każda impreza jest wyjątkowa. Szeroki wachlarz naszej oferty pozwala dostosować się zarówno technicznie jak i cenowo do Państwa oczekiwań. Arkadiusz Nowak tel 608-330-869. www.arecnowak.pl
    • Gość: Arec Nowak.pl Re: DJ na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 23:53
      Intuicyjnie proste zjawisko twórczości – kreatywność, to cecha która łączy nasz zespół od ponad 10 lat. Proces ten pociąga za sobą powstawanie nowych idei oraz praktycznych rozwiązań dla naszych klientów z zakresu oświetlenia, nagłośnienia i prowadzenia wszelkiego rodzaju imprez. Wszystkie projekty i realizacje są opracowywane indywidualnie oraz oparte są przede wszystkim na naszym doświadczeniu połączonym z oczekiwaniami klienta. Działamy na najwyższym poziomie możliwości w kierunku spełnienia marzeń i pragnień naszych klientów, przy jednoznacznym zachowaniu równowagi pomiędzy dobrym smakiem, milą atmosferą, zabawą, a czasem nawet szaleństwem. Dzięki naszemu zaangażowaniu dostosowujemy i poszerzamy naszą ofertę do oczekiwań naszych klientów. Innowacyjne pomysły oraz rozwiązania sprawiają, iż każda impreza jest wyjątkowa. Szeroki wachlarz naszej oferty pozwala dostosować się zarówno technicznie jak i cenowo do Państwa oczekiwań.
    • Gość: Arec Nowak.pl Re: DJ na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 23:57
      Intuicyjnie proste zjawisko twórczości – kreatywność, to cecha która łączy nasz zespół od ponad 10 lat. Proces ten pociąga za sobą powstawanie nowych idei oraz praktycznych rozwiązań dla naszych klientów z zakresu oświetlenia, nagłośnienia i prowadzenia wszelkiego rodzaju imprez. Wszystkie projekty i realizacje są opracowywane indywidualnie oraz oparte są przede wszystkim na naszym doświadczeniu połączonym z oczekiwaniami klienta. Działamy na najwyższym poziomie możliwości w kierunku spełnienia marzeń i pragnień naszych klientów, przy jednoznacznym zachowaniu równowagi pomiędzy dobrym smakiem, milą atmosferą, zabawą, a czasem nawet szaleństwem. Dzięki naszemu zaangażowaniu dostosowujemy i poszerzamy naszą ofertę do oczekiwań naszych klientów. Innowacyjne pomysły oraz rozwiązania sprawiają, iż każda impreza jest wyjątkowa. Szeroki wachlarz naszej oferty pozwala dostosować się zarówno technicznie jak i cenowo do Państwa oczekiwań. tel 608-330-869
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka