Gość: ??? IP: *.play-internet.pl 20.03.12, 19:53 Witam serdecznie,wiecie może coś o W/W ofercie pracy-praca dotyczy zakładu mieszczącego się przy ulicy Fabrycznej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: shagi Re: Praca sortowanie folii IP: *.centertel.pl 22.03.12, 19:43 Byłem pracownikiem tego zakładu jakiś czas, STANOWCZO ODRADZAM NAWET WROGOWI. Jeśli tylko jest jakas alternatywa to prosze z niej skorzystac i nie zawracac sobie głowy tym anty zakładem. Właściciele mają ludzi za nic dosłownie tylko myśla jak wyzyskać maksymalnie człowieka za psie pieniądze płacone w kilku ratach i ze spóżnieniem, w zakładzie panuje totalna dezorganizacja i nieład. Nie wspomne juz o tym ze praca jest brudna smierdzaca a nie ma nawet bieżacej wody na całym zakładzie zero warunków sanitarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Praca sortowanie folii IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.12, 19:52 skąd tak dobrze wiesz wszystko? a może wylali cię i chcesz się zemścić? Co to za właściciele? nic nie napiszesz a ludzi oczerniasz, fe nieładnie, żeby się wypowiadać na jakiś temat to zwyczajnie trzeba być w temacie, a tak na marginesie na czym polega to sortowanie folii, może mi się uda dostać ta pracę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shagi Re: Praca sortowanie folii IP: *.centertel.pl 22.03.12, 20:01 czytaj kolezanko uwaznie a bedziesz wiedziała skad wiem. Napisałem ze pracowałem w tym zakładzie i znam go bardzo dobrze. Pisząc to wszystko nikogo nie oczerniam a jedynie stwierdzam fakty. Ale jesli chcesz sie sama o tym przekonac to idz i dowiedz sie o prace napewno Cie przyjma bo mało kto chce tam pracowac. Pracuja Ci co sa zmuszeni. jesli zaczniesz tam pracowac to odezwij sie na forum i opisz swoje wrazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Praca sortowanie folii IP: *.play-internet.pl 22.03.12, 20:09 Shagi ,mnie niestety sytuacja zmusza i podejmę się każdej pracy,napisz proszę jak zarobki i jaki system pracy -po ile godzin?no i co z umową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shagi Re: Praca sortowanie folii IP: *.centertel.pl 22.03.12, 20:22 pracuja po 8 godz na trzy zmiany-mówie o mezczyznach. Co do zarobków to róznie kazdy inaczej zarabia ale bez rewelacji. jako swiezak możesz liczyc na 6zł./godz. oczywiscie umowa od najnizszej krajowej i musisz chodzic i prosic zeby Ci ja dali. Jesli chodzi o kobiety to nie wiem dokładnie, kiedys było roznie raz pracowały na godziny raz w akordzie, ale zarabiały ok. 800 -900zł. bo zawsze im cos obcinali. Niby najnizsza krajowa wynosi wiecej ale to tylko teoria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Praca sortowanie folii IP: *.play-internet.pl 22.03.12, 20:26 Jestem kobietą 2 zmiany to ok,ale nie mogę pracować w nocy bo nie miała bym z kim zostawiać dzieci...,a jak soboty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shagi Re: Praca sortowanie folii IP: *.centertel.pl 22.03.12, 20:33 z tego co słyszałem od niedawna wprowadzili kobietom nocne zmiany. weekendy tez pracujace zalezy jak zmiany przypadna. Odpowiedz Link Zgłoś
ela130573 Re: Praca sortowanie folii 18.11.15, 17:05 Pracuję w tym zakładzie.. Pytanie do pana gościa wyrzucili cię za pijaństwo albo za lenistwo. Do cedrobu idź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shagi Re: Praca sortowanie folii IP: *.centertel.pl 22.03.12, 20:10 jeszcze jedno... nie wylali mnie tylko sam odszedłem a w temacie jestem na bieżąco bo mam tam znajomych. A praca dla kobiet polega na przebieraniu, segregacji folii która nadaje sie do ponownego przerobu. Mówiac wprost, przywoża Kobietom bałdy, bele sprasowanej folii a folia pochodzi z różnych miejsc najczesciej z wysypisk mieci badz od rolników bo taka najtansza, a dziewczyny wybierają z tego to co sie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Praca sortowanie folii IP: *.play-internet.pl 22.03.12, 20:16 A jak jest z traktowaniem ludzi?wieżę ,że miałeś powody ,skoro odeszłeś-ale napisz coś jeszcze o tej pracy -po ile godzin itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shagi Re: Praca sortowanie folii IP: *.centertel.pl 22.03.12, 20:31 tak jak pisałem wczesniej, nie maja za grosz szacunku do ludzi, szczególnie jeden z włascicieli szanowny Pan Jankowski. Cwaniak niesamowity. Według niego pracownik nie ma zadnych praw trzeba go na maxa wykorzystac, zapłacic mu grosze a najlepiej nie zapłacic, niech sie cieszy ze wogóle ma prace. Czasy sa trudne jesli chodzi o prace a on to doskonale wykorzystuje bo wie ze na miejsce jednego jest zaraz dziesieciu innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Praca sortowanie folii IP: *.play-internet.pl 22.03.12, 22:29 Dzięki bardzo za odp,ale jeżeli nocki to niestety ale muszę odpuścić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: Praca sortowanie folii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 07:21 koleżanko może idź do Hitu ? wiem ze przyjmowali na towarowej po fol-paku teraz też coś jest wiec masz jakieś szanse się dostać a jakie masz wykształcenie ? może ja coś CI załatwię ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik cukrowni Re: Praca sortowanie folii IP: *.centertel.pl 23.03.12, 08:17 jak patrzę na to kurestwo, które teraz jest po Cukrowni to mnie krewe zalewa. Kto w ogóle pozwala aby taka firma istniała. Świetna wizytówka Ciechanowa zwłaszcza dla podróżnych jadących tymi nowymi pociągami. Kiedyś mówiło się że cukrownia to bród, smród itp. teraz to jest dopiero sajgon. Przy Cukrowni to był porządek , mało tego to zakład zatrudniał ok 200 osób, w sezonie znacznie więcej. Ludzie zarabiali ghodne pieniądze i mieli godne posznowanie. Ile teraz w foliach płacą? dalej 800-900 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Praca sortowanie folii IP: *.play-internet.pl 23.03.12, 10:20 Średnie,doświadczenie ogólnie w handlu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Praca sortowanie folii IP: *.cnow.pl 23.03.12, 10:45 Dziewczyno staraj się o godniejszą pracę dla siebie. Nie idź do tego syfu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Praca sortowanie folii IP: *.play-internet.pl 23.03.12, 11:36 Łatwo mówić GODNIEJSZA PRACA,mam dwójkę dzieci,mąż pracuje-ale sami wiecie ile się zarabia w naszym Ciechanówku,chciałabym wrócić na studia które zmuszona byłam przerwać z przyczyn finansowych,ale dopóki nie pracuję nie mam o czym mówić...ciągle gdzieś dorabiałam,a to jakaś umowa zlecenie,a to prace dorywcze typu sprzątanie itd...ale ileż można...i z tymi pracami dorywczymi to też różnie bywa,umawiasz się na konkretną zapłatę a póniej jak otrzymasz 50 % tego co się umówiłeś to jesteś HAPPY,do tego dopóki się nie dopominasz o swoje jest ok,ale jak zaczniesz to nagle ZLE PRACUJESZ i mówią Ci GOOD BYE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Praca sortowanie folii IP: *.cnow.pl 23.03.12, 11:56 "..." spróbuj na Mikołajczyka 8 lub na Składowej 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Praca sortowanie folii IP: *.play-internet.pl 23.03.12, 12:49 Na Mikołajczyka składałam CV i cisza jak po śmierci organisty ;-)A co jest na składowej 2? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Praca sortowanie folii IP: *.cnow.pl 23.03.12, 12:53 "..." pakownia kosmetyków o ile się nie mylę, spróbuj może się udać tym bardziej że potrzebują kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Praca sortowanie folii IP: *.play-internet.pl 23.03.12, 13:15 Dzięki wielkie za info,podjadę tam zaraz i zostawię CV,jakbyś jeszcze coś wiedział/wiedziała to daj znać ,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowana Re: Praca sortowanie folii IP: *.play-internet.pl 23.03.12, 13:43 A co to za firma na tej składowej?bo ja tez jestem zainteresowana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Praca sortowanie folii IP: *.cnow.pl 23.03.12, 16:40 "..." i jak przyjęli CV? Może spróbuj też w Achtelu na tysiąclecia. Podpowiadam tylko gdyż może się udać, nigdy nie można mówić nigdy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: Praca sortowanie folii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 16:45 koleżanko ile masz lat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Praca sortowanie folii IP: *.play-internet.pl 23.03.12, 17:33 Mam przyjść w poniedziałek,bo mieli jakiś mały ,,kocioł",mam 28 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Praca sortowanie folii IP: *.cnow.pl 23.03.12, 19:08 shagi ma racje mowi prawde uwierzcie tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: Praca sortowanie folii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 19:44 wsyslij @ na ten adres i dodaj załącznik swoje CV pracarekrutacja5@gmail.com szukaja dziewczyn na słuchawke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Praca sortowanie folii IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.12, 13:50 można wiedzieć czyja to firma? i czemu takie małe zarobki? ja do tej pory o tej firmie nie słyszałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca sortowanie folii IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 20:32 Ciężko jest z pracą w Ciechanowie ja też cały czas szukam chodzę wszędzie z CV i ciągle nic nie ma a podejmę każdą pracę bo mnie sytuacja do tego zmusza. Odpowiedz Link Zgłoś