Dodaj do ulubionych

Bazar na Aleksandrówce

IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.12, 09:45
słyszałem że mają go zlikwidować i postawić lidl lub tesco
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Bazar na Aleksandrówce IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.12, 09:47
      też coś mi się obiło o uszy ale nie wiem czy to prawda
      • Gość: Były żołnierz Re: Bazar na Aleksandrówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.12, 10:04
        A jednostkę mają podzielić na dwie części. W jednej [strzelnica i tereny przyległe] będzie chodowla trzody chlewnej a w reszcie [budynki adm] ubojnia. Bloki mają przerobić na komunalkę.
        • Gość: Mimsy Re: Bazar na Aleksandrówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.12, 18:22
          A Farę na biuro poselskie PiS. Po ostatnim kazaniu ks. Adamkowskiego prędzej w to uwierzę niż w likwidację bazarku na Aleksie. Co za bzdurne plotki!
          • Gość: ,,, Re: Bazar na Aleksandrówce IP: 83.238.5.* 08.04.12, 20:09
            Lidl ma być po drukarni gryf na Sienkiewicza ,a tesco w ch karuzela park na mławskiej .Więc wątpie w to rozwiązanie
            • Gość: Były żołnierz Re: Bazar na Aleksandrówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 07:33
              To forum roi się od prowokatorów, aby tylko wywołać dyskusję.
              Prowokatorom- stanowcze NIE
              • Gość: ciechrob Re: Bazar na Aleksandrówce IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.12, 11:05
                a przy orle mc donalda mają zacząć buydować od maja
                • Gość:   Re: Bazar na Aleksandrówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 11:45
                  Srają muchy będzie wiosna, będzie szybciej trawa rosła.
                  Nic nie będzie dopóki nie otworzą 10 Biesronek.
                  • Gość: gonzo Re: Bazar na Aleksandrówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 18:42
                    A czemu 10 biedronek pytam
                    • Gość: xxx Re: Bazar na Aleksandrówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 19:00
                      Dlatego że nie 9 ani 11. Więc wypadło na 10
    • Gość: ViP Re: Bazar na Aleksandrówce IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.12, 19:45
      Bazar ? To śmietnik a nie bazar

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka