Gość: gość IP: *.tktelekom.pl 12.04.12, 13:18 Wiem, że temat poruszany był wielokrotnie, ale może ktoś posiada informacje, kiedy można spodziewać się zwrotu podatku złożonego 7 marca. Z góry dziękuję za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mp Re: Rozliczenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.12, 13:56 ja wysłałam elektronicznie 7 marca w ciągu 10 dni otrzymałam pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaa Re: Rozliczenie IP: *.tktelekom.pl 12.04.12, 16:49 w ciagu miesiaca moze juz byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Rozliczenie IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.12, 16:54 18 marca skladalem elektronicznie, wczoraj dostalem zwrot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 22 luty osobiście Re: Rozliczenie IP: *.play-internet.pl 13.04.12, 11:00 22 luty osobiście i nic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Rozliczenie IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.12, 18:21 ja osobiście byłam w urzędzie w księgowości,żeby dowiedzieć siękiedy otrzymam zwrot w pokoju siedziało kilka kobiet a die takie grube kobiety siedzące naprzeciwko siebie nieprzyjemne powiedziały ze tylko takimi pytaniami im sie przeszkadza w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XxX Re: Rozliczenie IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.12, 18:30 No bo taka prawda w sumie, to zalezy od bab chyba w Wawie kiedy wklepia cos do systemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Rozliczenie IP: *.play-internet.pl 13.04.12, 23:56 Tak to jest jak się z kupki na kupkę przenosi a księgowość jest Tu i tu robią przelewy itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Re: Rozliczenie IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.12, 16:54 mnie to już naprzykrzyło się pytać o dokładne informacje, dwa tygodnie wcześniej jak tel. to uzyskałem informację, że urząd nie ma pieniędzy do zwrotów i muszą czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Rozliczenie IP: *.tktelekom.pl 16.04.12, 18:31 Czy ma ktoś jakieś aktualne informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Rozliczenie IP: *.play-internet.pl 16.04.12, 20:07 Aktualna jest taka ,że czekam już dwa miesiące i cisza jak po śmierci organisty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Rozliczenie IP: *.play-internet.pl 17.04.12, 14:58 Właśnie dziś równo po 2 miesiącach dostałam zwrot na konto... Odpowiedz Link Zgłoś