IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 31.05.12, 20:31
Kto robi dobre dziary w Ciechanowie lub okolicznych miastach?
Obserwuj wątek
    • Gość: h Re: Tatuaż IP: *.tktelekom.pl 01.06.12, 00:28
      To ty jesteś ojcem pablito???
      • Gość: pablo Re: Tatuaż IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 01.06.12, 11:43
        Dokładnie tak...i chce sobie twarz synka wydziargać na plecach.
        • Gość: gość Re: Tatuaż IP: *.centertel.pl 02.06.12, 15:20
          Mława- studio CELT Mariusz Pieróg. Ma swoją stronkę necie. Trochę trzeba czekać, bo gość ma mase roboty ale warto poczekać.
          • Gość: pablo Re: Tatuaż IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 02.06.12, 18:44
            Wielkie dzięki.A może wiesz jakie tam maja ceny?
            • Gość: gość Re: Tatuaż IP: *.centertel.pl 02.06.12, 19:12
              Już mówię- za wytatuowanie ramienia- od łokcia i bark zapłaciłem 3 stówy. Głowa orła, wkomponowana flaga Polski i do tego ( we ftorek będzie dokończone) motocyklista na choperze. Możesz wejść na naszej klasie na grupę tatuaże, w galerii znajdziesz moje zdjęcie i po opisie nie będziesz miał problemu go znaleźć. Osobiście polecam, trafiłem na tego gościa przez przypadek, na dobrą sprawę nikt mi Go nie polecal ale na prawdę jestem zadowolony.
              • Gość: gość Re: Tatuaż IP: *.centertel.pl 02.06.12, 19:14
                Oczywiście tatuaż będzie kończony we wtorek a nie ftorek.....he he. Tak dla formalności.
                Nawiasem mówiąc już mam pomysł na kolejny motyw.
                • Gość: pablo Re: Tatuaż IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 02.06.12, 20:49
                  Widzę że będą mieli następnego klienta.Wchodziłem na stronę ''Celta'' i widziałem prace.Są naprawdę dobre i z tego co piszesz w rozsądnej cenie.Wcześniej tatuowałem się u Miśka i jestem zadowolony ale niestety zwinoł interes. Dzięki na konkretne info.
          • Gość: look4win Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.12, 18:10
            Siemka a masz do niego jakieś namiary?? mail bodź telefon
            Pozdro wszystkich obdziargańców
    • Gość: jekyll Re: Tatuaż IP: 94.42.249.* 02.06.12, 22:23
      Wiesz mam 40 lat i też jestem "chory" na tatuaż.
      Popatrz też na stronę Azazel ze studia w okolicy Milanówka.
      Pozdrawiam.
      Małżonka dała zgodę hihi.
      Będzie dziargane.
      • Gość: pablo Re: Tatuaż IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 02.06.12, 22:37
        Dzięki na pewno zajrzę na stronkę.Jasne że tak,dziargaj się bo to super sprawa.Ale muszę cię ostrzec ...tatuowanie wciąga i jestem prawie pewien ze to nie będzie twój ostatni tatuaż.
        • Gość: gość Re: Tatuaż IP: 79.162.126.* 03.06.12, 05:57
          .tatuowanie wciąga i jestem prawie pewien ze to nie będzie twój ostatni tatuaż.

Oj to prawda, wcviąga i to mocno. Ja miałem robić mały motyw-coś wielkości paczki a za chwile będzie całe ramię a w planach już jest kolejny.
          • Gość: gość Re: Tatuaż IP: *.centertel.pl 17.06.12, 18:24
            Siemka a masz do niego jakieś namiary?? mail bodź telefon
            Pozdro wszystkich obdziargańców

wpisz sobie w google CELT Mława i wyjdzie Ci strona Mariusza. Masz tam kontakt, galerie itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka